Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 1.: a Bikák fel merik vállalni a véleményüket, az Oroszlánoknak érdemes önkontrollt gyakorolniuk

Napi horoszkóp november 1.: a Bikák fel merik vállalni a véleményüket, az Oroszlánoknak érdemes önkontrollt gyakorolniuk

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hónap első napjára is fontos üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 1.

KOS (március 21-április 20)

Hosszú ideje tolsz magad előtt egy számodra elég kellemetlen témát, amelybe ha tetszik, ha nem -ezt pontosan tudod- bele kell előbb-utóbb állnod. Mivel számtalan álmatlan éjszaka van már ennek okán mögötted, épp ezért a hónap első napján igyekezz megrázni magad és mihamarabb pontot tenni a dolog végére. Hidd el, sokkal nyugodtabb lesz az életed, sokkal inkább tudsz majd másra koncentrálni, ha sikerül magad mögött hagynod az egészet. Van, hogy az embernek bele kell állnia bizony olyan helyzetekbe is, ahol kissé ingoványos a talaj, de az élet már csak ilyen!

BIKA (április 21-május 20)

Elég bizarr véleményt képviselsz egy bizonyos helyzetet illetően, ez pedig kissé felborzolhatja a kedélyeket a környezetedben. Vannak, akik megbotránkoznak és megsértődnek emiatt, mások meg inkább csak hallgatnak, mert félnek állást foglalni, tartva attól, hogy ártanak vele a népszerűségüknek. Te ne törődj semmivel, hiszen nem mondtál semmiféle szörnyűséges dolgot, egyszerűen csak merted vállalni a saját véleményedet, s ki tudtad hangosan mondani azt, amiről eddig mások csak suttogtak, nehogy meghallja őket valaki. Sokkal jobban teszed, ha vállalod önmagad, különben egy leszel a százból, aki mindig alárendeli magát a többség akaratának.

IKREK (május 21-június 21)

A hónap első napján valami véget érni látszik, amelyhez a végsőkig ragaszkodtál. Épp ezért tölt el olyan nagy szomorúsággal az, hogy tovább kell lépned és más dolgokra koncentrálnod. Próbáld azonban a helyzet pozitív oldalát nézni, azt, hogy mennyivel lettél gazdagabb morális értelemben, hogy mennyit adott neked, ne arra koncentrálj, hogy véget ért és hogyan tovább. Az élet egy állandó körforgás, vannak bizonyos állomások, ahol hosszabb, vannak, ahol rövidebb ideig tartózkodik az ember. Igyekezz tehát emelt fővel a jövőbe tekinteni és arra koncetrálni, hogy mennyivel lettél több és mennyivel lehetsz még ezután!

RÁK (június 22-július 22)

Hosszú idő után végre van egy olyan nap, amikor senki nem ad feladatot, amikor senki nem talál meg valamiféle segítségkéréssel, amikor egyszerűen te magad osztod be, hogy mikor mivel töltsd az idődet. Igyekezz tehát kihasználni ezt a kivételes alkalmat, legyen ez a csalónapod, egyél olyasmit, ami máskor nem fér bele a diétába, tervezgesd az otthonodat, nézegess trendi outfiteket, keress egy izgalmas filmet vagy csak egyszerűen ejtőzz a kanapén. Szükséged van neked is arra, hogy bizonyos időközönként lerázz minden láncot és csak önmagadra koncentrálj. Hidd el, sokkal nagyon elánnal fogod tudni belevetni magad a munkába holnap!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Örökösen keresed a kalandokat, egyetlen perc nyugtod nincs, amikor épp semmi nem történik, kissé megijeszt, hogy vajon egy vihar előtti csendről van-e szó vagy csak szimplán nyugalom van. Nem kell mindig ezres fordulatszámon pörögnöd neked sem, igyekezz találni egy arany középutat, amikor megálljt tudsz parancsolni magadnak és olyan kikapcsolódási formát találni, amely feltölti a merülőben lévő akksidat. Hidd el, jóval nagyobb hatékonysággal tudsz hosszútávon működni, amennyiben megtanulod uralni a benned lévő, folyamatosan lüktető adrenalinszintet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Számodra fontos személyt ismertél félre, olyasmit tett ugyanis az illető, ami neked egyszerre felháborító és megdöbbentő. Nem szeretnéd szó nélkül hagynod a dolgot, szíved szerint azonnal elmondanád neki, hogy teljesen mást gondoltál róla, épp ezért számodra megdöbbentő a viselkedése, amivel nem tudsz és nem akarsz közösséget vállalni. Azt azonban tartsd szem előtt, hogy tulajdonképp senki nem tartozik neked elszámolnivalóval, mint ahogy te sem tartozol senkinek, épp egy bizonyos határvonalon belül illik maradnod. Nyilvánvalóan az illető tisztában van a tettével, annak következményeivel is, nem szükséges neked felállítanod a rögtönítélő bíróságot. Légy büszke arra, hogy te soha sem tudnál még csak hasonlóképpen se cselekedni, a többi pedig a Karma dolga!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hónap első napját végre a szerelmeddel töltheted, aki kedves gesztusokkal halmoz el, neked pedig borzasztóan hízelgő az, hogy lesi minden kívánságodat. Mielőtt azonban belesülsz a hercegnő szerepébe, érdemes emlékeztetned magad arra, hogy egy kapcsolat minden esetben két emberen múlik, amennyiben tehát meg szeretnéd tartani az egyensúlyt, abban az esetben neked is illik viszonozni azt, amit kaptál. Próbáljátok ketten őrizni azt a bizonyos lángot, mert ha csak az egyiktek az, aki éberen tartja, abban bizony hamar el lehet fáradni! Sok boldogságot a borsónak és a héjának!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú ideje halogatsz egy bizonyos döntést, melyhez eddig nem érezted magad kellőképpen határozottnak és konzekvensnek. Mivel a hónap első napja az, amikor úgy érzed; talán dűlőre juthatsz, épp ezért amennyiben megteheted, zárd ma ki a külvilágot és zongorázz végig újra mindent. Mielőtt kimondod a végszót, tekints úgy a helyzetre, mint egy teljesen kívülálló személy, így talán könnyebben mondasz ki bármit. Arra mindenképp ügyelj, hogy el ne vessz a részletekben, hiszen ha túl sokáig töröd a fejed a döntésen, akkor talán elszalaszthatsz olyan lehetőséget, ami még egyszer nem fog visszatérni.

NYILAS (november 23-december 21)

Borzasztóan izzasztó helyzetnek tudsz ma pontot tenni a végére, amely -noha igyekeztél titkolni mindenki előtt- szinte minden szempontból megviselt már. Ezt a terhet azonban a hónap első napján végre leheteted és ez rendkívül nagy boldogsággal tölt el. Igyekezz ma olyan programot találni, amely passzív módja a feltöltődésnek, ne foglalkozz semmivel, ami megterhelő számodra, hisz most gurult csak le rólad egy tonnás teher. Új hónap, új kihívások, te pedig csak arra ügyelj, hogy ne lépj túl egy bizonyos határvonalat, amelynek túloldalán csupa olyan kihívás van, ami bizonyosan meghaladja a képességeidet!

BAK (december 22-január 20)

Valaki a környezetedben szorult helyzetbe kerül és benned látja a megmentőjét. Nem titkolt szándékkal keres tehát fel, ami számodra kissé kellemetlen, hisz nem szeretnél az illető kezét fogva, vele együtt süllyedni. Igyekezz a szerepeket tehát a legelején tisztázni, mondd el, hogy szívesen foglalsz állást, de sem felelősséget nem vállalsz, sem pedig fizikialag beavatkozni nem szeretnél. Muszáj időnként önzőnek lenned annak érdekében, hogy ne sérülj sem fizikai, sempedig morális értelemben. Amennyiben ez így megfelel az illetőnek, rendben, ha pedig kevésnek találja, akkor mást kell keresnie segîtségnyújtás céljára!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki elég felelőtlen ígéretet tett, amelytől igen sokat vártál, bizonytalan helyzetedben ugyanis úgy kapaszkodtál belé, mint egy mentőövbe a nyílt tenger kellős közepén. A legnagyobb csalódottságodra azonban gyorsan rá kell jönnöd, hogy bizony hamis illúziókat kergettél az illetővel, ő ugyanis abszolút zöldfülű a témában. Nem a rossz szándék vezérelte, csupáncsak segíteni szeretett volna, ám ez egy kiváló tanulópénz lehet neked: nem érdemes bizalmat szavaznod mindenkinek, aki szembejön, mert annál nagyobbat csalódhatsz!

HALAK (február 20-március 20)

Valahogy másféle eredményt vártál egy bizonyos dologtól, mint amit ma a szemed előtt látsz és ez roppant nagy csalódással tölt el. Csalódottságodat csak fokozza, hogy nem csupán neked tűnik fel, de mások is megemlítik, hogy ennél bizony többet vártak volna tőled. Jóllehet, ez most nem úgy sikerült, ne hagyd azonban, hogy a negatív érzelmek legyen úrrá rajtad, hiszen így is rengeteg energiád fekszik az egész folyamatban. Igen, van, hogy az Univerzum másképp rendelkezik bizonyos dolgok felett, neked pedig -akármennyire szeretnéd- nincsen ráhatásod az eredményre. Gondolj arra, hogy semmi sem történik véletlenül, ennek is megvan tehát az oka, így fogadd el a dolgot. Aki pedig emiatt megjegyzést tesz, azt engedd el, nincs ugyanis szükséged olyan emberekre magad körül, akik csak a hibáidat nézik!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.

Kép

A világ legidősebb tornásznője: Johanna 97 évesen sem akar visszavonulni

Johanna Quaas a rekordok könyvében is szerepel, annyira hihetetlen, mire képes.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!