Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 1.: a Bikák fel merik vállalni a véleményüket, az Oroszlánoknak érdemes önkontrollt gyakorolniuk

Napi horoszkóp november 1.: a Bikák fel merik vállalni a véleményüket, az Oroszlánoknak érdemes önkontrollt gyakorolniuk
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel egy igazi csoda történik márciusban: 180 fokos fordulatot vesz az életük!

A tavaszi szellő igazi felüdülés a tél hideg és komor hangulata után. Néhány csillagjegy pedig igazi csodára számíthat!

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Olvasd el!

Heti horoszkóp március 4-10.: az Ikrek zsúfolt hétre számíthatnak, a Szüzek kínos szituációba kerülhetnek

A csillagok március első hetére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Kiderült, mikor és hol jelentette be Meghan és Harry, hogy gyereket várnak – Senki sem számított erre

A pár mindenkit alaposan meglepett, amikor egy fontos eseményt választott arra, hogy közölje a nagy hírt.

Olvasd el!

Egyre nagyobb a dráma: Így reagált Miley Cyrus, mikor megtudta, hogy anyja húga exéhez ment feleségül

Pár napja robbant a hír, miszerint Miley húga, Noah Cyrus édesanyjuk új férjének volt barátnője volt…

Olvasd el!

Napi horoszkóp március 4.: az Oroszlánoknak érdemes okosan taktikázniuk, a Mérlegek elégedettek lehetnek

A hét első napja is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Minden idők legpocsékabb filmes szerelmes párjai: semmi kémia nem volt köztük!

Számos film alapját adja a szerelmi szál, éppen ezért a készítőknek nem egyszerűen a látványvilágra vagy a jó színészi játékra kell nagy hangsúlyt fektetniük, de a két színész közti kémiára is.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hónap első napjára is fontos üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 1.

KOS (március 21-április 20)

Hosszú ideje tolsz magad előtt egy számodra elég kellemetlen témát, amelybe ha tetszik, ha nem -ezt pontosan tudod- bele kell előbb-utóbb állnod. Mivel számtalan álmatlan éjszaka van már ennek okán mögötted, épp ezért a hónap első napján igyekezz megrázni magad és mihamarabb pontot tenni a dolog végére. Hidd el, sokkal nyugodtabb lesz az életed, sokkal inkább tudsz majd másra koncentrálni, ha sikerül magad mögött hagynod az egészet. Van, hogy az embernek bele kell állnia bizony olyan helyzetekbe is, ahol kissé ingoványos a talaj, de az élet már csak ilyen!

BIKA (április 21-május 20)

Elég bizarr véleményt képviselsz egy bizonyos helyzetet illetően, ez pedig kissé felborzolhatja a kedélyeket a környezetedben. Vannak, akik megbotránkoznak és megsértődnek emiatt, mások meg inkább csak hallgatnak, mert félnek állást foglalni, tartva attól, hogy ártanak vele a népszerűségüknek. Te ne törődj semmivel, hiszen nem mondtál semmiféle szörnyűséges dolgot, egyszerűen csak merted vállalni a saját véleményedet, s ki tudtad hangosan mondani azt, amiről eddig mások csak suttogtak, nehogy meghallja őket valaki. Sokkal jobban teszed, ha vállalod önmagad, különben egy leszel a százból, aki mindig alárendeli magát a többség akaratának.

IKREK (május 21-június 21)

A hónap első napján valami véget érni látszik, amelyhez a végsőkig ragaszkodtál. Épp ezért tölt el olyan nagy szomorúsággal az, hogy tovább kell lépned és más dolgokra koncentrálnod. Próbáld azonban a helyzet pozitív oldalát nézni, azt, hogy mennyivel lettél gazdagabb morális értelemben, hogy mennyit adott neked, ne arra koncentrálj, hogy véget ért és hogyan tovább. Az élet egy állandó körforgás, vannak bizonyos állomások, ahol hosszabb, vannak, ahol rövidebb ideig tartózkodik az ember. Igyekezz tehát emelt fővel a jövőbe tekinteni és arra koncetrálni, hogy mennyivel lettél több és mennyivel lehetsz még ezután!

RÁK (június 22-július 22)

Hosszú idő után végre van egy olyan nap, amikor senki nem ad feladatot, amikor senki nem talál meg valamiféle segítségkéréssel, amikor egyszerűen te magad osztod be, hogy mikor mivel töltsd az idődet. Igyekezz tehát kihasználni ezt a kivételes alkalmat, legyen ez a csalónapod, egyél olyasmit, ami máskor nem fér bele a diétába, tervezgesd az otthonodat, nézegess trendi outfiteket, keress egy izgalmas filmet vagy csak egyszerűen ejtőzz a kanapén. Szükséged van neked is arra, hogy bizonyos időközönként lerázz minden láncot és csak önmagadra koncentrálj. Hidd el, sokkal nagyon elánnal fogod tudni belevetni magad a munkába holnap!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Örökösen keresed a kalandokat, egyetlen perc nyugtod nincs, amikor épp semmi nem történik, kissé megijeszt, hogy vajon egy vihar előtti csendről van-e szó vagy csak szimplán nyugalom van. Nem kell mindig ezres fordulatszámon pörögnöd neked sem, igyekezz találni egy arany középutat, amikor megálljt tudsz parancsolni magadnak és olyan kikapcsolódási formát találni, amely feltölti a merülőben lévő akksidat. Hidd el, jóval nagyobb hatékonysággal tudsz hosszútávon működni, amennyiben megtanulod uralni a benned lévő, folyamatosan lüktető adrenalinszintet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Számodra fontos személyt ismertél félre, olyasmit tett ugyanis az illető, ami neked egyszerre felháborító és megdöbbentő. Nem szeretnéd szó nélkül hagynod a dolgot, szíved szerint azonnal elmondanád neki, hogy teljesen mást gondoltál róla, épp ezért számodra megdöbbentő a viselkedése, amivel nem tudsz és nem akarsz közösséget vállalni. Azt azonban tartsd szem előtt, hogy tulajdonképp senki nem tartozik neked elszámolnivalóval, mint ahogy te sem tartozol senkinek, épp egy bizonyos határvonalon belül illik maradnod. Nyilvánvalóan az illető tisztában van a tettével, annak következményeivel is, nem szükséges neked felállítanod a rögtönítélő bíróságot. Légy büszke arra, hogy te soha sem tudnál még csak hasonlóképpen se cselekedni, a többi pedig a Karma dolga!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hónap első napját végre a szerelmeddel töltheted, aki kedves gesztusokkal halmoz el, neked pedig borzasztóan hízelgő az, hogy lesi minden kívánságodat. Mielőtt azonban belesülsz a hercegnő szerepébe, érdemes emlékeztetned magad arra, hogy egy kapcsolat minden esetben két emberen múlik, amennyiben tehát meg szeretnéd tartani az egyensúlyt, abban az esetben neked is illik viszonozni azt, amit kaptál. Próbáljátok ketten őrizni azt a bizonyos lángot, mert ha csak az egyiktek az, aki éberen tartja, abban bizony hamar el lehet fáradni! Sok boldogságot a borsónak és a héjának!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú ideje halogatsz egy bizonyos döntést, melyhez eddig nem érezted magad kellőképpen határozottnak és konzekvensnek. Mivel a hónap első napja az, amikor úgy érzed; talán dűlőre juthatsz, épp ezért amennyiben megteheted, zárd ma ki a külvilágot és zongorázz végig újra mindent. Mielőtt kimondod a végszót, tekints úgy a helyzetre, mint egy teljesen kívülálló személy, így talán könnyebben mondasz ki bármit. Arra mindenképp ügyelj, hogy el ne vessz a részletekben, hiszen ha túl sokáig töröd a fejed a döntésen, akkor talán elszalaszthatsz olyan lehetőséget, ami még egyszer nem fog visszatérni.

NYILAS (november 23-december 21)

Borzasztóan izzasztó helyzetnek tudsz ma pontot tenni a végére, amely -noha igyekeztél titkolni mindenki előtt- szinte minden szempontból megviselt már. Ezt a terhet azonban a hónap első napján végre leheteted és ez rendkívül nagy boldogsággal tölt el. Igyekezz ma olyan programot találni, amely passzív módja a feltöltődésnek, ne foglalkozz semmivel, ami megterhelő számodra, hisz most gurult csak le rólad egy tonnás teher. Új hónap, új kihívások, te pedig csak arra ügyelj, hogy ne lépj túl egy bizonyos határvonalat, amelynek túloldalán csupa olyan kihívás van, ami bizonyosan meghaladja a képességeidet!

BAK (december 22-január 20)

Valaki a környezetedben szorult helyzetbe kerül és benned látja a megmentőjét. Nem titkolt szándékkal keres tehát fel, ami számodra kissé kellemetlen, hisz nem szeretnél az illető kezét fogva, vele együtt süllyedni. Igyekezz a szerepeket tehát a legelején tisztázni, mondd el, hogy szívesen foglalsz állást, de sem felelősséget nem vállalsz, sem pedig fizikialag beavatkozni nem szeretnél. Muszáj időnként önzőnek lenned annak érdekében, hogy ne sérülj sem fizikai, sempedig morális értelemben. Amennyiben ez így megfelel az illetőnek, rendben, ha pedig kevésnek találja, akkor mást kell keresnie segîtségnyújtás céljára!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki elég felelőtlen ígéretet tett, amelytől igen sokat vártál, bizonytalan helyzetedben ugyanis úgy kapaszkodtál belé, mint egy mentőövbe a nyílt tenger kellős közepén. A legnagyobb csalódottságodra azonban gyorsan rá kell jönnöd, hogy bizony hamis illúziókat kergettél az illetővel, ő ugyanis abszolút zöldfülű a témában. Nem a rossz szándék vezérelte, csupáncsak segíteni szeretett volna, ám ez egy kiváló tanulópénz lehet neked: nem érdemes bizalmat szavaznod mindenkinek, aki szembejön, mert annál nagyobbat csalódhatsz!

HALAK (február 20-március 20)

Valahogy másféle eredményt vártál egy bizonyos dologtól, mint amit ma a szemed előtt látsz és ez roppant nagy csalódással tölt el. Csalódottságodat csak fokozza, hogy nem csupán neked tűnik fel, de mások is megemlítik, hogy ennél bizony többet vártak volna tőled. Jóllehet, ez most nem úgy sikerült, ne hagyd azonban, hogy a negatív érzelmek legyen úrrá rajtad, hiszen így is rengeteg energiád fekszik az egész folyamatban. Igen, van, hogy az Univerzum másképp rendelkezik bizonyos dolgok felett, neked pedig -akármennyire szeretnéd- nincsen ráhatásod az eredményre. Gondolj arra, hogy semmi sem történik véletlenül, ennek is megvan tehát az oka, így fogadd el a dolgot. Aki pedig emiatt megjegyzést tesz, azt engedd el, nincs ugyanis szükséged olyan emberekre magad körül, akik csak a hibáidat nézik!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Kép

Hivatalos: Őt tartják minden idők legjobb színésznőjének

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép

Te tudtad? Ezt a meglepő titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép

A csodaszer, aminek minden konyhában ott a helye: az almaecet 8 áldásos hatása

Ráadásul nem is kell belőle nagy mennyiség, napi 1-2 evőkanál már elegendő ahhoz, hogy segítsen például a makacs kilók ellen vagy csökkenjen a koleszterinszinted.

Kép

Minden idők legpocsékabb filmes szerelmes párjai: semmi kémia nem volt köztük!

Számos film alapját adja a szerelmi szál, éppen ezért a készítőknek nem egyszerűen a látványvilágra vagy a jó színészi játékra kell nagy hangsúlyt fektetniük, de a két színész közti kémiára is.

Kép

Annak szenteltem az életemet, hogy kiszolgáljam a férjemet: az emberek rabszolgának neveznek, pedig szeretem csinálni!

Megosztó életstílusáról mesélt egy netező, amivel kiakasztotta az embereket: 25 évesen egyetlen „munkája” férje kiszolgálása.

Kép

4 testbeszéd trükk Sydney Sweeney-től, amivel minden pasit elcsábíthatsz

Az Imádlak utálni és az Eufória sztárjának flörtölési tippjei pofonegyszerűek, de annál hatásosabbak! Mindössze a tekintetetted kell játszanod, de a siker garantált!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!