Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség
Sztárok

Napi horoszkóp március 31.: a Kosok lenyűgözhetik a környezetüket, a Bakokat maximalizmusuk hajtja

Napi horoszkóp március 31.: a Kosok lenyűgözhetik a környezetüket, a Bakokat maximalizmusuk hajtja

július 7

kos 03.21 - 04.19

Olyasfajta szituációba kerülsz, amelyhez hasonlóban nem nagyon rendelkezel...

bika 04.20 - 05.20

Hosszú ideje tanácstalanul tolsz magad előtt egy számodra...

ikrek 05.21 - 06.21

A sok bizonytalanság olyannyira frusztrál, hogy kezdesz emiatt...

rák 06.22 - 07.22

Komoly célokat fogalmaztál meg, nagyjából az is előtted...

oroszlán 07.23 - 08.22

Úgy érzed, a sok viharfelhő után végre rendeződni...

szűz 08.23 - 09.22

Úgy érzed, hogy szükséged van egy kis változtatásra...

mérleg 09.23 - 10.22

Hosszú vívódás után végre sikerült döntést hoznod egy...

skorpió 10.23 - 11.21

Kissé frusztráló számodra, hogy a környezeted nem vesz...

nyilas 11.22 - 12.21

Olyasmi miatt frusztrálod magad, amire egyelőre abszolút nem...

bak 12.22 - 01.19

Úgy érzed, hosszú ideje ballagsz abszolút monotonitással, azt...

vízöntő 01.20 - 02.18

Akad valaki a környezetedben, aki egyfolytában kéretlen tanácsokkal...

halak 02.19 - 03.20

Határozott meggyőződéssel hiszed, hogy csak úgy lehet az...

Elolvasom végigMegnézem
Facebook
Twitter
Pinterest

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 31.

KOS (március 21-április 20)

Egészen új oldaladról mutatkozhatsz be a mai napon, melyet a környezeted nem is feltételezett volna rólad. Így most mindenkit lenyűgözve olyasfajta élménnyel gazdagíthatod a körülötted élőket, hogy mindenki a csodájára jár majd. Használd ki, hogy ámulnak rajtad és igyekezz minden tudásod bevetve olyasmivel előrukkolni, amelyhez foghatót még senki nem látott. Vigyázz azonban, nem kell a csillárról fejjel lefelé lógva tojással zsonglőrködnöd, ennél sokkal kisebb, egyszerűbb és kézzel foghatóbb dolgokkal is lehet maradandót alkotni! Ne kockáztasd a testi épséged csak azért, hogy három napig mindenki rólad beszéljen, inkább olyasfajta dolgot produkálj, ami a biztonsági zónán belül esik, mégis extrémnek mondható.

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó napját szenteld a feltöltődésnek, lelkileg és fizikailag is fárasztó héten vagy ugyanis túl, ami teljesen felemésztette minden energiádat. Épp ezért a pihenés passzív formáját érdemes választanod, ne is gondolkodj semmiféle szabadidős programban, amely bármiféle energia leadással járna, hisz a holnappal kezdődő héten nagyon sok energiára lesz szükséged. Főzz valami finomat a párodnak, olvass, nézz meg egy filmet vagy egyszerűen csak meditálj és ne gondolkodj az élet bonyodalmain. A nagy hajtásban kellenek ilyen napok is, amikor csak úgy nézel ki a fejedből és hagyod, hogy az agytekervényeid lelassuljanak. Hidd el, ez fog lendületet adni az új kihívásokhoz!

IKREK (május 21-június 21)

Akad valaki, akivel kapcsolatban úgy érzed, nem kell feszélyezned magad a társaságában, nyugodtan lehetsz gond nélkül az, aki vagy, abszolút élvezed a vele töltött időt. Hogy ő egy jó barát-e vagy az igaz szerelem, arról azonban neked kell döntened. Amennyiben úgy gondolod, hogy hosszútávon párkapcsolatban is együtt tudnátok működni, érdemes lehetőséget adnod a dolognak. Vigyázz azonban, ne ronts ajtóstól a házba, hisz korántsem biztos, hogy a fizikai vonzalom az illető részéről is megvan, könnyen lehet, hogy te misztifikálod túl a közöttetek lévő kémiát. Óvatosan térképezd fel, vajon ő hogy érez és csak akkor lépj a gázra, ha szabad jelzést kapsz!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasmik történtek a közelmúltban veled, amelyek alapjaiban rengették meg a magabiztosságodat, úgy érzed, jobb lenne háttérben maradnod és csendesen ballagnod a többiek mögött, nem érdemes a hangod hallatni sem, hisz úgy sem vagy biztos a dolgodban. Mielőtt azonban ez a negatív érzés teljesen eluralkodik rajtad, érdemes a mai napra mindent és mindenkit kizárnod, magányodba vonulnod és elgondolkodni, miért alakultak így a dolgok. Nem biztos, hogy mindenért önmagad kellene hibáztatnod, nem biztos, hogy mások sokkal jobbak, mint te, nem biztos, hogy ezek az ügyek azért alakultak úgy, ahogy, mert te nem értesz hozzá. Keresd meg az okokat, hisz azok fogják majd megmagyarázni az okozatokat is. Szedd össze magad, mert holnap sok mindenkinek szüksége lehet újra a tudásodra és a tapasztalatodra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, aki a te segítségkérésed nélkül nyomul és mindenáron meg szeretné adni neked a helyes útirányt. Mivel azonban teherként éled meg az illető nyomulását, érdemes határozottan, ámde nem arrogánsan a tudtára hoznod, hogy egyedül is menni fog, nincsen szükséged semmiféle segítő kézre, hisz az a te utad, jogodban áll tehát eldönteni, melyik ösvény mentén szeretnél a célod felé menni. Ügyelj azonban arra, hogy határozottságoddal meg ne bántsd, hisz őt csupán a jó szándék vezérelte, esze ágában sem volt megnehezíteni a helyzeted. Ne haragíts magadra feleslegesen senki csak azért, mert ragaszkodsz a saját elveidhez!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A szokásosnál bonyolultabb feladattal kell a hét utolsó napján megküzdened, olyasfajta kihívással szembesülsz ugyanis, amelyhez hasonlót már nagyon régen kellett megugranod. Érdemes felidézned, hogy annak idején mi volt a megoldó kulcs, mi alapján tudtad akkor sikerrel abszolválni a feladatot és aszerint oldd meg a helyzetet. Hidd el, ez az akadály nem a megugorhatatlanok közül való, csupán csak magabiztosság kell hozzá. Nyugi, a megfelelő tudás adott, már csak a sarkadra kell állnod. Önbizalommal mindent el lehet érni és hogy a végén milyen édes lesz a siker, azt majd csak akkor tudod meg, ha a végére értél. Hajrá, indulj, nincs vesztegetni való időd!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Régi vágyad válhat valóra a mai napon, olyasfajta lehetőséget kínál ugyanis az élet, amelyről azonnal tudod, hogy nem érdemes visszautasítanod. Noha mára nem így tervezted a programot, mégsem kérdés számodra, hogy azonnal belevágj. Élvezd ki minden pillanatát, hisz régóta vágytál rá, érezd jól magad, szórakozz felhőtlenül, engedd, hogy az adrenalin átjárjon, ám arra azért vigyázz, hogy ne kockáztasd a testi épséged, hisz nem az a cél, hogy utána borogasd a sérüléseidet.
Ez ma a te napod, ne engedd, hogy bárki felülírja vagy elrontsa!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasvalakivel kell együttműködnöd, aki inkább akadályokat hárít eléd, csakhogy ne kelljen egyetlen lépést se megtennie feleslegesen, ha nincs kedve hozzá vagy nem lát semmi fantáziát a dologban. Mivel elég sok energiádat felemészt az alapfeladat is, épp ezért nem kell nagyon heroikusan küzdened az illető jobb kezéért, tégy egy kísérletet, hogy meggyőzd, közösen sokkal könnyebb és gyorsabb lesz a munka, aztán mindenki mehet a dolgára, amennyiben azonban nem látod, hogy hajlana a közös munkára, abban az esetben jobban teszed, ha egyedül mész tovább és önmagadtól adsz apait-anyait a dologba, hisz ha arra vársz, hogy valaki megragadja a kezed, elúszik a siker halvány lehetősége is. Legyél bátor és vágj bele!

NYILAS (november 23-december 21)

Bár sokat dolgoztál egy bizonyos ügyön, a feletteseid mégis visszadobják, mondván, ez nem az a szint, amit tőled elvárnak. Emiatt az első pillanatban rendkívül bosszús vagy, legszívesebben kimondanád, ami a nyelved hegyén van, érdemes azonban egy mély levegőt venned és mérlegre tenned, hogy szembe mész-e a hierachiai rangsorban feletted állókkal -akiknek legtöbb esetben rangjuknál fogva igazuk van-, illetve van-e abban igazság, amit mondanak. Nézd át még egyszer a munkát, alakítsd át, ahol lehet, vess be minden tudást, ami benned van, ha pedig ez nem lesz elég, abban az eseteben valóban érdemes elgondolkodnod azon, hogy valóban a megfelelő helyen vagy-e, illetve hogy ez az az út, ami a tied.

BAK (december 22-január 20)

Maximalizmusod miatt alapvetően rengeteg helyen szeretnél helyt állni, azt gondolod ugyanis, hogy mindenki ezt várja el tőled. Hogy te legyél az ügyeletes mindent tudó, a talpraesett, az, akire mindig számítani lehet, teljesen mindegy, hogy a kompetencia határaidon belül, avagy túl esik-e az adott ügy. Nem kell azonban egyszerre ennyi vasat a tűzbe tartanod csak azért, mert azt hiszed, a környezeted ezt várja el. Állíts fel egy prioritási sorrendet és aszerint éld az életed. Hidd el, sokkal jobb a biztonsági zónán belül ellavírozni, mint azzal a kockázattal élni, hogy mi lesz, ha megégeti a tűz a kezed.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Bizonyítani akarásod miatt folyton versenyhelyzetben érzed magad, minduntalan és fáradhatatlanul azért küzdesz, hogy lépéselőnyben legyél a többiekhez képest, megállás nélkül azt fürkészed, ki és hol tart a saját életében, nehogy hátrányba kerülj bárkivel szemben is. Ez viszont egyrészt nagyon fárasztó, másrészt a nagy rohanásban jóval nagyobb a botlás lehetősége is. Amennyiben azonban megállsz egy pillanatra, érdemes belegondolnod, vajon rajtad kívül kinek is kellene bármit bizonyítanod? Ki az, aki olyasfajta referencia személy számodra, hogy érdemes kockáztatnod és esetleg nagyot buknod? Ne feledd, az egyetlen személy, akinek elszámolni valóval tartozol, az nem más, mint te magad. Nem fontos, hogy mások mit mondanak vagy mit gondolnak, a lényeg, hogy a te -társadalmilag elfogadható- értékrended szerint éld az életed. Miért fájjon feleslegesen a fejed?!

HALAK (február 20-március 20)

Akad valaki a környezetedben, aki -munkád gyümölcsét élvezendő- a te eredményeiddel büszkélkedik lépten-nyomon úgy, mintha legalábbis ő izzadt volna litereket a sikerért. Mielőtt azonban le tudná aratni jogtalanul a babérokat, keresd meg és magyarázd el neki, hogyan is működik ez a dolog. Te megdolgoztál érte, jogosan dédelgeted az eredményt és zsebeled be az azzal járó elismeréseket, ő pedig egyetlen lépést nem tett az ügy érdekében, így tehát érdemesebb szerényen háttérbe vonulnia, te pedig majd maradsz a reflektor fényben. Amennyiben kellőképp határozott és diplomatikus vagy, nem lesz kérdés számára, hogy kié a dicsőség.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!
Tovább olvasok

július 8

kos 03.21 - 04.19

A mai nap a nosztalgiáé, rég nem látott...

bika 04.20 - 05.20

Határtalanul boldog vagy, a mai nap ugyanis az,...

ikrek 05.21 - 06.21

Olyasmiről szerzel tudomást, ami az első pillanatban rendkívülien...

rák 06.22 - 07.22

Olyasvalaki keres fel a mai napon, akihez abszolút...

oroszlán 07.23 - 08.22

A mai napon esélyt kapsz arra, hogy komoly...

szűz 08.23 - 09.22

Hatalmasat csalódtál egy hozzád közel álló személyben, akiről...

mérleg 09.23 - 10.22

Szeretsz előre tervezni, sokkal nagyobb biztonságban érzed magad,...

skorpió 10.23 - 11.21

Ma olyan kihívással nézel szembe, ami nem tűnik...

nyilas 11.22 - 12.21

Az a fajta ember vagy, aki önfeláldozásáról és...

bak 12.22 - 01.19

A mai napon váratlan meglepetés ér, ami nem...

vízöntő 01.20 - 02.18

Az utóbbi időben igencsak túlzásokba estél, annyi mindent...

halak 02.19 - 03.20

nem a várakozásainak megfelelően alakulnak a dolgok és...

Elolvasom végigMegnézem
Kép

Vanessa Hudgens a bizonyíték rá, hogy a szingliség megszépít

Már hónapok óta szingli a gyönyörű színésznő, ezt azonban egy percig sem bánja.

Kép

Twitteren terjedt el Ellen DeGeneres halálhíre: de miért indult el a pletyka?

Fénysebességgel terjedt el a legendás műsorvezető halálhíre.

Kép

Töltsd ki a tesztet és tudd meg melyik szuperhős lenne a pasid!

Nem kérdés, hogy számodra ő a legszebb, legokosabb és bőven látod benne a potenciált, hogy fél kézzel megmentse a világot.

Kép

Megbánta a világ egyik legcukibb kutyájának első tenyésztője, hogy megalkotta a fajtát

A labradoodle ma a világ egyik legnépszerűbb kutyája, ám lehet, hogy a fajta egy hatalmas tévedés?

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem