Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 10.: a Bikák kissé kényszerhelyzetbe kerülnek, a Rákok felhőtlenül élvezhetik az életet

Napi horoszkóp március 10.: a Bikák kissé kényszerhelyzetbe kerülnek, a Rákok felhőtlenül élvezhetik az életet
A nap cikke

4 csillagjegy, aki még március előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Március beköszöntével szinte érezhetően lezárjuk a telet, az elmúlás és a szürkeség időszakát.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 26.: a Rákoknak érdemes a sarkukra állniuk, a Mérlegeknek több kitartásra van szükségük

A csillagok a hét első napjára is üzentek érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki a közeljövőben bele fog szeretni a legnagyobb ellenségébe

Hamarosan változás áll be az életükben: ez a 3 csillagjegy szerelemre számíthat. De nem biztos, hogy onnan érkezik a Nagy Ő, ahonnan várták.

Olvasd el!

"Rengeteg anyuka hazudik" - 8 dolog, amit nem is sejtettem, míg nem született gyerekem

Minden baba más, minden szülő máshogy éli meg az első éveket, de az biztos, hogy tartogat ez az időszak jó néhány meglepetést.

Olvasd el!

Titokban eljegyezték Jennifer Anistont? Óriási gyémántgyűrűvel az ujján mutatkozott a vörös szőnyegen

Jennifer Anistonról ismét érdekes pletykák röppentek fel, ugyanis az idei SAG Awards gálán nemcsak a ruhájával, hanem óriási gyémántgyűrűjével is feltűnést keltett.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét második felében is izgalmas üzeneteket olvashatsz, melyek egyenesen a csillagoktól érkeztek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 10.

KOS (március 21-április 20)

Borzasztóan hálás vagy egy bizonyos személynek, hisz az illető olyan utakat mutatott meg neked, amelyekkel kapcsolatban úgy érzed, abszolút kiaknázatlan lehetőségeket rejtenek. Egyetlen szépséghibája van a dolognak, mégpedig az, hogy viszonylag nagy kockázatot kell hoznod te pedig nem szívesen adnád fel a biztosat a bizonytalanért. Ne vesd el azonban teljes mértékig a felkínált lehetőséget, adj időt magadnak a döntésre, mérlegelj, sakkozz, gondolkodj, hogy mi az az arany középút, amivel a „jut is, marad is” elv mentén profitálhatsz. Nem kell semmibe beleártanod magad, amibe nem akarod!

BIKA (április 21-május 20)

Utálod, ha kényszerhelyzetbe hoznak ma pedig az élet olyasfajta meglepetést produkál, amelynek köszönhetően két tűz közé kerülsz és választanod kell. Mivel azonban pontosan tudod, hogy senkivel nem szeretnél konfliktushelyzetbe kerülni, épp ezért jobban teszed, ha óvatos duhaj módjára kétszer meggondolsz minden lépésedet. Hozd meg a végső döntést annak érdekében, hogy ne kelljen ebben a sarokba szorított helyzetben sokáig vesztegelned és fogadd el, hogy az élet néha produkál ilyen szituációkat. Nyugi, nem örökre kell a mélyvízben úsznod!

IKREK (május 21-június 21)

Olyasmit találsz ma mondani, ami a környezetedben abszolút felborzolja a kedélyeket, némely személyeket pedig talán még meg is bántasz vele. Ugyan a dolognak van igazságtartalma, amennyiben azonban jobban belegondolsz, talán mégsem akartad ilyen nyers formában közölni. A jövőben igyekezz tehát végiggondolni a mondanivalódat, ha nem akarsz kellemetlen perceket okozni magadnak. Érdemes mindenképp mérlegelned, hogy milyen kapcsolatban állsz a környezetedben élőkkel és az, hogy mit, illetve milyen formában illik kimondanod. Amennyiben túlságosan vékony a jég, nem kell rajta korcsolyáznod, hisz ha beszakad, akkor nehezen fogsz tudni kimászni!

RÁK (június 22-július 22)

Minden a legnagyobb rendben van körülötted, végre nem kell azon aggódnod, hogy miféle kockázata van egy-egy lépésednek, hisz a kemény munkának köszönhetően abba szakaszba érkezett az életed, ahol minden a saját maga medrében folyik, különösebb gond és váratlan helyzetek nélkül. Most érdemes tehát új dolgokat kipróbálnod, hisz lehetőséged van arra, hogy elvonatkoztass a jelenlegi ügyeidtől. Rendkívül nagy boldogsággal tölt el, hogy végre elérkezett a pillanat, amikor felhőtlenül élvezheted az életedet. Csak így tovább!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az utóbbi időben csalódnod kellett olyan személyekben, akikről azt hitted, sokkal közelebb állnak hozzád, ennek köszönhetően teljesen érthető módon megrenegett az emberekbe vetett bizalmad. Úgy érzed, az értékrended teljesen távol áll attól, amit sok mindenki a közvetlen környezetedben képvisel, nem is igen tudsz mit kezdeni velük. Talán ezen a ponton érdemes elgondolkodnod, hogy vajon megéri-e ezeken a dolgokon rágódnod, illetve amennyiben nem tudsz változtatni embereken -márpedig miért akarnál-, érdemes-e elfogadnod, avagy inkább hátrahagynád őket. Lépj tehát egy nagyot, emeld fel a fejed, hogy lásd az utat és a szembejövő forgalmat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ma végre lehetőséged adódik arra, hogy megmutasd, mire is vagy képes, hogy mennyire talpraesett vagy és hogy a nehezebb helyzetekben is képes vagy úrrá lenni a káoszon. Olyasmi történik ugyanis, ami elsőre mindenkit kétségbe ejt és te vagy az egyetlen, aki megmentheti a csapatot a beláthatatlan következményektől. Soha jobb alkalom nem kínálkozott még arra, hogy ilyen formán vívhasd ki a feletteseid elismerését, eljött az idő tehát, tegyél meg mindent annak érdekében, hogy te lehess a nap hőse! Menni fog, a tudás, a tapasztalat bőven megvan benned, már csak némi bátorság szükséges! Hajrá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét második felében váratlan helyzet adódik, melyre gyorsan kell reagálnod, különben a szóban forgó ügy elmehet egy nagyon rossz irányba. Szerencsére nem jelent gondot számodra, hogy helyt állj, hisz azzal a képességgel rendelkezel, hogy egyszerre több fronton is tudsz egyidőben jól teljesíteni, a környezeted pedig épp emiatt veszi készpénznek a sikert, ha bárki hozzád fordul ilyen helyzetekben. Méltán lehetsz büszke magadra, hisz ismét bebizonyosodik az, hogy minden helyzetben rátermett vagy és megoldás centrikusan tudsz gondolkodni, még nyomás alatt is. Így kell ezt csinálni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Noha nem így tervezted a mai napot, mégis egy tévútnak köszönhetően olyasmit tapasztalhatsz meg, ami nagy élményt okozhat, ráadásul a feletteseidnek is bebizonyíthatod, hogy mennyire rátermett vagy arra a pozícióra, amelyben bizalmat szavaztak neked. Könnyen lehet, hogy mindenki erre várt körülötted, hogy valami olyasmit mutass, amitől leesik a körülötted élők álla. A könnyen jött siker azokat az embereket is mozgósíthatja, akik nem minden érdek nélkül legyeskedtek körülötted, sokkal inkább azért, hogy fogyasszanak az általad learatott zamatos gyümölcsből. Vigyázz velük, időben zárd ki a kihasználás legkisebb lehetőségét is!

NYILAS (november 23-december 21)

Váratlan történéseknek köszönhetően kapsz ma hatalmas lendületet, így hirtelen a célegyenesbe kerülsz, ami a legjobbkor jött, hisz kezdtek elfogyni az újabb és újabb ötletek a repertoárodból. Most már csak egy utolsó nagy erőfeszítésre van szükség ahhoz, hogy végül büszkén és boldogan ünnepelhess. Semmiképpen ne hagyd tehát, hogy bármi kizökkentsen, hiszen pontosan tudod, hogy nincs már sok hátra. Régóta készültél arra, hogy megmutasd mindenkinek, mire is vagy képes, ezért feltétlenül tarts még ki néhány méter erejéig! Meg tudod csinálni, gyerünk!

BAK (december 22-január 20)

A legnagyobb megdöbbenésedre ma valakitől olyan övön aluli támadást kapsz, amelyre abszolút nem számítottál. Az illető ugyanis nyilvánosságra hozott valamit rólad, ami kevéssé volt ismert a körülötted élők előtt, ráadásul nem vagy épp a legbüszkébb a dologra. Mivel érthető módon iszonyúan dühös vagy az illetőre, ezért négyszem között mindenképp kérd számon, hogy mégis mire kell vélned ezt a lépést, illetve miként formált jogot arra, hogy ilyenformán megalázzon. Ne engedj a huszonegyből, állj ki magadért és igyekezz megőrizni az emberi méltóságodat, hisz az neked is jár! Ne aggódj, mindenkinek van legalább egy olyan dolog az életében, amit legszívesebben örökké titkolna!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Számodra különös jelentőséggel bíró dolgot kell ma lezárnod, így a hét második felében igyekezz tehát minden mást kizárva az utolsó simításokat elvégezni a projekten. Érthető módon nem nagyon szeretnéd lezárni az egészet, attól félsz ugyanis, hogy ezután nem jönnek majd újabb lehetőségek, te pedig miután megmártóztál a sikerben, egyszercsak eltűnsz majd a süllyesztőben. Igen, a lehetőséget bizony neked kell keresned és nem, nem hullik magától semmi az öledbe. Emeld tehát fel a fejed, zárd be azt az ajtót, ahol kiaknáztad, amit ki lehetett és indulj el, ha szeretnél az életben maradandót alkotni. Bátran fuss neki, ha elhasalsz, maximum felállsz, leporolod magad és mész tovább!

HALAK (február 20-március 20)

Valahogy mindig úgy hozza az élet, hogy egy adott lehetőség vissza-visszatér eléd, amelyet gyakorlatilag felfoghatsz egy jelként, hogy érdemes megragadnod és kihozni belőle, amit lehet. Játssz el a gondolattal, hogy mi lenne, ha belekóstolnál a dologba, anélkül hogy tizenkilencre lapot húznál. Nem kell mindent egy lapra feltenned, mégis ha jobban belegondolsz, van annak valami oka, hogy időről időre felkínálja magát. Nyugi, nem kell azonnal belevetned magad, ízlelgesd a dolgot, ráérsz eldönteni, nekiindulsz-e vagy maradsz a karosszékben!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Legendás magyar sztárok, akik rák következtében hunytak el

Sajnos a betegség nem válogat, híres kedvenceink közül is többeket elvesztettünk a legszörnyebb kór miatt.

Kép

Ez volt a közös abban a 3 férfiben, akivel őrülten jó volt a szex

Sokan nem is sejtik, ezek mennyire fontosak az együttlét során!

Kép

Összeköltöztök? 4 tanács közös otthon dekorálásához pároknak

Íme néhány megfontolandó és hasznos dekorációs tipp együtt élő pároknak.

Kép

Jennifer Aniston 55 éves, de ő volt a legdögösebb! Mutatjuk a 2024-es SAG Awards leggyönyörűbb ruhakölteményeit

Az 59. SAG Awards résztvevői lélegzetállító szettekben léptek a vörös szőnyegre! Mutatjuk a 10 legszebbet!

Kép

Ezt árulja el az egészségedről a szemed formája és színe

Tudtad, hogy a sorsod kiolvasható a szemedből? Máris mutatjuk, hogy mi vár rád a jövőben!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!