Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp június 23.: az Ikreknek fontos döntést kell hozniuk, a Rákok nagy projekteken dolgoznak

Napi horoszkóp június 23.: az Ikreknek fontos döntést kell hozniuk, a Rákok nagy projekteken dolgoznak
A nap cikke

5 dolog, amit TILOS betenni a mikróba: nagyon káros az egészségre!

Az ételeket általában nem önmagukban, hanem valamin tárolva melegítjük fel, de abba nem mindig gondolunk bele, hogy nem lehet bármit betenni a mikróba...

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

A szökőév új kezdetet és rengeteg pénzt hoz: 4 csillagjegy, akinek óriási változás érkezik az életébe február 29-én

Ezek a változások a csillagjegyek életében természetesen nagyon is pozitív vonatkozásúak lesznek!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: tragikus hírt jelentett be a palota

Az egész világ attól félt, hogy a királyi család egy halálhírt fog bejelenteni, de úgy tűnik, hogy sajnos a félelem beigazolódott.

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 28.: a Skorpiók sarokba szorított helyzetbe kerülnek, a Nyilasoknak nagyobb bátorságra van szükségük a céljaik eléréséhez

A csillagok a hét közepére is tartogatnak meglepetéseket, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A legjobb filmek és sorozatok, amik márciusban érkeznek a Netflixre

Ürítsd k a naptárad néhány estére a tavasz első hónapjában, mert a streamingszolgáltatónak van pár órányi szuper programja számodra!

Olvasd el!

Íme a szituációs személyiségteszt, ami felfedi az igazságot az életedről

Szükség lesz a fantáziádra, hiszen az alábbi 10 kérdés megválaszolása után különleges dolgokat tudhatsz meg magadról. Szituációs személyiségteszt következik!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét második felében is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 23.

KOS (március 21-április 20)

Olyasmin bosszantod fel magad, ami az értékrendedbe a legkevésbé sem fér bele, azt pedig végképp nem érted, hogy mások hogy tudnak azonosulni ezzel a bizonyos dologgal. Felhevült érzelmi állapotodban azonban hajlamos vagy elhamarkodottan ítélkezve hangot adni negatív véleményednek, ám mielőtt kellemetlen helyzetbe sodrod magad, érdemes kellő higgadtsággal kezelned a helyzetet és több oldalról is megközelítened ahhoz, hogy objektív véleményt alkothass. Időnként jobban teszed, ha nyugalmat erőltetsz inkább magadra, hisz sokkal több energiádba kerül a magyarázkodás amiatt, hogy esetleg tévesen ítélted meg a helyzetet. Igyekezz önuralmat gyakorolni!

BIKA (április 21-május 20)

Noha általában abszolút nem jellemző rád a félelem, a hét második felében mégis egy nagy lépés előtt torpansz meg, valahogy azt érzed ugyanis, hogy nem a megfelelő vágányon visz az utad. Mivel nem tartod alaptalannak ezt az érzést, így vizsgáld meg mihamarabb, hogy van-e vajon alapja az aggodalomnak vagy csupán te táplálod ezeket az illúziókat. Ne félj tágítani a határaidat hisz és vállalni a kockázatosabb kalandokat is! A bátorság a te döntésed!

IKREK (május 21-június 21)

Olyan helyzetben kényszerít ki valaki belőled egy fontos döntést, amelyben igen-igen nehéz feketét vagy fehéret mondanod, ettől pedig rendkívül dühös vagy, hisz nem szereted ezeket a sarokba szorított állásfoglalásokat. Ezúttal azonban nincs más választásod, mihamarabb meg kell hoznod ezt a bizonyos döntést, amely szituációból megtanultad, hogy legközelebb igyekezz minden porcikáddal elkerülni azt, hogy mások ilyenformán gyakoroljanak uralmat feletted, hisz ezek a legtisztességtelenebb kategóriából való lépések. Bármennyire nehéz, próbálj objektíven gondolkodni és úgy véleményt alkotni, hogy később ne kerülj kelepcébe emiatt!

RÁK (június 22-július 22)

Noha teljes meggyőződéssel hitted, hogy nyáron sokkal több időd jut majd a felhőtlen kikapcsolódásra, mégis egymást érik a nagy projektek, a relatíve nagyobb áldozatokkal járó feladatok. Mivel azonban neked is jár a pihenés, a kikapcsolódás, amit senki nem vehet el tőled csak azért, mert nem kíván belekezdeni valamibe, ami egész embert kíván, épp ezért kezdj el szelektálni a felkérések között. Igyekezz határozottan visszautasítani azokat a körülötted legyeskedőket, akik csak az eszközüknek tekintenek, ismerd fel, hogy melyek azok az ajánlatok, amelyek az érdekeidet szolgálják és melyek csak a mások által rád kényszeríteni próbált feladatok. Légy határozott és állj a sarkadra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nagyon úgy tűnik, hogy a mai nap a legalkalmasabb arra, hogy nyélbe üss egy olyan üzletet, amely relatíve sok hasznot hozhat számodra. Használd ki tehát az alkalmat és ne habozz cselekedni, nem várhatsz ugyanis arra, hogy majd magától megy minden, neked pedig csupán a babérokat kell learatnod. Cselekedj, amíg a helyzet lehetőséget ad, hisz a mondás is úgy tartja, hogy amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! Hidd el, nagyon boldog leszel a végén, ám ezért neked is tenned kell!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Folyton mindenkinek igent mondasz, mindent bevállalsz, egyszerűen nem tudsz ellenállni senkinek, emiatt szinte megállás nélkül szorít valamilyen határidő, megfelelési kényszered okán pedig állandóan attól rettegsz, hogy nem fogsz tudni időre olyan eredményt felmutatni, amit tőled megszoktak. Kissé túl magasra helyezed azonban a mércét, amennyiben lejjebb teszed a lécet, a továbbiakban nem lesznek álmatlan éjszakáid amiatt, hogy határidőre érsz-e majd célba. Felejtsd el az időpontokat, rázd le a láncaidat és állj sokkal lazábban a dolgokhoz. Hidd el, sokkal kevésbé leszel frusztrált, ha saját magad osztod be, hogy mikor és mit csinálj!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy bizonyos feladatban egyedül próbálsz boldogulni, ami időnként kissé megijeszt, hisz nem tartod magad egy mindent legyőző, a legnagyobb Jetivel is megbirkózó embernek. Ez azonban csupán kishitűség, amennyiben elmerülsz a részletekben, pontosan látni fogod, hol is van a kutya elásva. Nem kell tehát megijedned a dolog árnyékától, ehelyett inkább tekints mintegy kihívásként a szituációra. Persze, lesznek majd olyan vészmadarak körülötted, akik megállás nélkül kárognak, ám te ne hagyd, hogy egyfajta félelmet ültessenek el benned, amennyiben ráéreztél a megoldásra, abban az esetben pontosan tudod, melyik ösvény mentén kell haladnod ahhoz, hogy végül megkérdőjelezhetetlen eredményt érhess el! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A mai nap abszolút neked kedvez, hisz egy olyasféle dologban próbálhatod ki magad, amelyben azelőtt még sohasem volt részed. A dolog extremitása az, ami a kedélyeidet borzolja, hisz nem mindennap adatik meg a lehetőség, hogy új élményeket szerezz, ezért tehát mindenképp ragad meg az alkalmat. Ne félj a kihívástól, ha elhasalsz, legfeljebb felállsz, megigazítod a ruhádat és tovább mész. Amennyiben azonban ki sem próbálod, soha nem fogod tudni, mekkora élményt is okozhatnál magadnak. Nincs tehát veszítenivalód!

NYILAS (november 23-december 21)

Sokszor elvállalsz mások helyett olyan feladatokat, amelyeknek te, magad sose futnál neki, így gyakorlatilag folyamatosan a saját értékrendeddel szemben vívsz szélmalom harcot. Mivel azonban ez hosszútávon nem igazán működőképes, épp ezért tedd fel magadnak ezen a ponton a kérdést, hogy vajon megéri-e mások szekerét hajtani úgy, hogy közben a sajátod abszolút nem halad előre. Amennyiben a válaszod nemleges, abban az esetben meg kell húznod egy bizonyos határvonalat és mostantól önmagadra koncentrálnod ahelyett, hogy folyton a környezetednek kedveznél! Túl nagy teher a saját megoldatlan ügyeid mellé mások baját is folyton átvállalni, így tehát határozottan hozd mindenki tudtára, hogy innentől kezdve kénytelenek saját maguk gondoskodni a problémáik megoldásáról!

BAK (december 22-január 20)

Noha általában véve elégedett vagy azzal, amit idáig elértél, alapvetően nem zavar az, hogy mások talán egy leheletnyivel előrébb tartanak, mint te, hisz nem úgy tekintesz az életedre, mint egy maraton futásra, ahol neked kell célba érned, ma mégis elgondolkodtató ajánlattal keres meg valaki, aki új kihívást kínál. Ugyan nem kifejezetten kerested a kalandot, ez mégis egy olyan ajánlat, amit érdemes megfontolnod. Nem feltétlenül kell ragaszkodnod mindig az elveidhez és ahhoz amit kigondolsz, hisz sokszor az Élet írja a forgatókönyvet. Amennyiben látsz tehát benne fantáziát, érdemes adnod egy esélyt a dolognak, hisz könnyen lehet, hogy olyan élményben lehet részed, amelyben még soha nem volt!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét második felében a legnagyobb bosszúságodra valaki egyfolytában a hátad mögött áll, mintegy ostorral hajtva ki belőled az eredményt. Mivel azonban a rád helyezett nyomás alatt nem tudsz fogyasztható eredményt felmutatni, épp ezért még az előtt állítsd le kellő diplomáciával az illetőt, mielőtt minden rááldozott energiád veszendőbe menne. Magyarázd el neki, hogy úgy semmit nem fogsz tudni produkálni, ha egyfolytában, mintegy piaci légyként legyeskedik körülötted. Amennyiben azonban kapsz egy kis alkotói szabadságot, nagy valószínűséggel mindenkinek tátva marad majd a szája! Hajrá, hisz igazi profi vagy!

HALAK (február 20-március 20)

Gyakorlatilag utolsó másodperceid vannak arra, hogy befejezz egy fontos feladatot, mielőtt annak bemutatása kezdődik, ez pedig meglehetősen megfeszíti a munkatempódat. Most minden erődre, tudásodra és tapasztalatodra szükséged van, zárd ki a külvilágot és addig dolgozz az ügyön, addig tökéletesítsd a dolgokat, amíg kifogástalanná nem válnak. Hidd el, hogy meg tudod csinálni, ne engedj mások csábításának és ne úgy gondolj a helyzetre, mintha egy szükséges rossz lenne! Fogd fel úgy, hogy egy is egy erőpróba, amelynek legyőzésével végre szintet léphetsz a karrieredben!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Fogynál, de nem mozdul a mérleg nyelve? 5 egyszerű ok, ami a probléma mögött állhat

Fogyni szeretnél? Gondosan naplózod az étkezéseidet? Rendszeresen edzel? A rostbevitelre is nagy figyelmet fordítasz? Mégis hetek óta alig mozdul a mérleg nyelve? Nos, elhisszük, hogy nagyon frusztráló lehet ez a helyzet, hisz sok erőfeszítést tettél már eddig is a súlycsökkenés érdekében.

Kép

Minden idők 10 leggonoszabb sztárja: azt beszélik róluk, hogy távol áll tőlük a kedvesség

Könnyű elképzelni a hírességeket úgy, mintha a legjobb barátaink lennének, hiszen sokan megosztják mindennapi életük egy-egy szeletét a közösségi oldalaikon, vagy magukra öltik a képernyőn eljátszott kedvenc karaktereink személyiségét.

Kép

Exkluzív! A Dűne: Második rész főszereplői meséltek nekünk a film legvadabb kulisszatitkairól

„Ez még csak a kezdet” – mondta a Dűne - Első rész legvégén a Zendaya által életre keltett Csani, és milyen igaza volt: a második rész ugyanis még látványosabb, drámaibb, ráadásul végre jobban megismerhetjük a szereplőket, a motivációjukat. Szóval, ha tetszett az első rész, a február 29-én debütáló új film ugyanolyan függőséget okoz majd, mint a fűszer.

Kép

Egy új kutatás szerint a szingli nők a kutyájukat választják a pasik helyett

Jobb, ha senki nem állítja választás elé a kutyagazdikat, ők ugyanis jó eséllyel a négylábú társuk mellett döntenek majd, és inkább a randipartnerüktől vesznek búcsút.

Kép

A szökőév új kezdetet és rengeteg pénzt hoz: 4 csillagjegy, akinek óriási változás érkezik az életébe február 29-én

Ezek a változások a csillagjegyek életében természetesen nagyon is pozitív vonatkozásúak lesznek!

Kép

Gyászol a királyi család: tragikus hírt jelentett be a palota

Az egész világ attól félt, hogy a királyi család egy halálhírt fog bejelenteni, de úgy tűnik, hogy sajnos a félelem beigazolódott.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!