Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Napi horoszkóp június 11.: a Skorpiók a tökéletességre törekszenek, a Bakoknak fontos küldetést kell teljesíteniük

Napi horoszkóp június 11.: a Skorpiók a tökéletességre törekszenek, a Bakoknak fontos küldetést kell teljesíteniük

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Szeretnél 150 ezer Ft támogatást a fogászati kiadásaidhoz? Itt a megoldás!

Életmód

5 dolog, amitől garantáltan tökéletes lehet az idei karácsony

Promóciók

Szívmelengető sztorik a legnagyobb mínuszok ellen

Promóciók

A helyes testtartás a magabiztosság egyik forrása

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

Természetadta kincsek nyomában

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégére is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 11.

KOS (március 21-április 20)

A környezeted nem igazán támogatja az sikerre történő törekvéseidet, emiatt nem is igazán akad olyasfajta háttered, akikhez fordulhatnál és akik melletted állnának jóban-rosszban. Kissé elszomorít a helyzet, ám amennyiben jó ügyet szolgálsz és biztos vagy a dolgodban, abban az esetben nem kell a továbbiakban támogatókat keresned. Hagyd hátra tehát a hitetleneket és egyszerűen járd a saját utadat! Tanuld meg, hogy nem akkor leszel sikeres, ha folyton másokra támaszkodva menetelsz, ha hiszel magadban és a képességeidben, bizonyosan meg fogsz tudni bírkózni a nehezével. A többiek pedig csak tátott szájjal ámulnak majd, hogy milyen magasságokba jutottáll!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki rád testált egy feladatot, te pedig túl gyenge voltál ahhoz, hogy nemet mondj, így kénytelen-kelletlen elvállaltad, ám mostanra kezd a fejed fölé tornyosulni. Önmagadat okolod azért, hogy ez most így alakult, nem is érted, miért nem volt benned annyi temperamentum, hogy kiállj magadért. Ennek azonban -te is beláthatod- semmi értelme, hisz attól előrébb nem kerülhetsz. Fortyogás helyett igyekezz tehát összeszedni magad és nekirugaszkodni a dolognak, ellenkező esetben rámehet az egész hétvégéd! Amennyiben pihenni szeretnél, ne habozz, tegyél félre mindent és tegyél pontot a végére, legközelebb pedig a saját érdekedben tanulj meg nemet mondani!

IKREK (május 21-június 21)

Egy bizonyos szituációban az az érzésed, hogy megpróbálnak elnyomni, nem-igen tudod érvényesíteni az akaratodat, nem tudsz hangot adni a véleményednek sem. Érthető módon rendkívülien bosszús vagy emiatt, kezd elfogyni a türelmed, egyszerűen a fejedbe sem fér, hogy emberek miként viselkedhetnek így nem csak veled, de másokkal is. Eljött tehát a te időd, amikor egyszerűen megálljt kell parancsolnod mindenkinek, aki megpróbál rád telepedni. Nincs szükséged arra, hogy valaki mindenáron szorongassa a kezedet, tudsz te egyedül is gondolkoddni és döntést hozni. Értesd meg mindenkivel, hogy értelmes felnőtt ember vagy, akit mások nem tehetnek csak úgy zsebre, mint egy használt papírzsebkendőt!

RÁK (június 22-július 22)

Általában nem szívesen kockáztatsz semmilyen helyzetben, inkább pesszimistán tekintesz a jövőbe, nem hiszel a sikerben, és ez a gondolkodásmód az esetek döntő többségében be is vonzza a kudarcot. Épp ezért most itt az ideje annak, hogy végre kicsit bátrabb legyél, hogy ne csak a kudarc lehetőségét lásd a dologban, s merj akár olyan őrültségekre is vállalkozni, amelyekből végre jól jöhetsz ki. Hidd el, a kockázatos játékok adják meg az életre szóló élményeket is, ha ugyanis mindig csak óvatosan, lassú tempóban lépkedsz, elesni ugyan nem fogsz, de soha nem is alkotsz maradandót alkotni! el, aki mer, az nyer!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Régóta komolyan foglalkoztat a gondolat, hogy valami olyasmibe vágj bele, ami ugyan most még teljesen ismeretlen számodra, ám ebben rejlik számodra a dolog izgalma is. Épp ezért most elhatározásra jutsz, nem húzod tovább az időt, hisz a körülmények jelenleg a legideálisabbak ahhoz, hogy meg tudd valósítani azt, amire hosszú ideje vágysz. Fel kell azonban készülnöd arra, hogy valószínűleg elég nagy áldozatokkal jár majd az, hogy végül pontot tehess az ügy végére és sikeres lehess, ám ha visszatekintesz majd a hosszú útra, rá fogsz jönni, hogy a boldogságod érdekében megérte!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mindent megteszel azért, hogy megtaláld a közös nevezőt valakivel, egy számodra kiemelten fontos helyzetben. Mivel ez így huzamosabb ideig nem-igen lesz működőképes és a te türelmed sem végtelen, épp ezért igyekezz az általad felállított logikai szálak mentén megértetni vele, miért olyan fontos neked, ha sikerül végigvinni egy ügyet. Ha semmiképp nem akarja megérteni a te álláspontodat, ne vesződj vele, inkább a saját dolgodra fókuszálj, attól ugyanis nem fogsz előrébb jutni, hogy feleslegesen futod a köröket!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Azt hitted, előbb végzel azokkal a munkafolyamatokkal, amelyeken régóta dolgozol már, ennek megfelelően elég fáradt vagy, nincs nagyon türelmed ahhoz, hogy tovább küzdj. Most kell azonban megráznod magad, felállnod és továbbmenned, ne add fel, mert nem tudhatod, hogy nem egy lépéssel a célvonal előtt roskadsz-e össze vagy messzebb vagy még. Ha csak kicsivel a cél előtt fordítasz hátat, lelkiismeret-furdalás fog gyötörni, hogy mi lett volna, ha tovább mész! Ne add fel most, az erő legyen veled!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Rendkívül keményen dolgozol azért, hogy a dolgok körülötted úgy alakuljanak, ahogy az elején elképzelted, épp ezért nehezen viseled, ha menetközben kell taktikát és útirányt váltanod. Időnként azonban az Élet írja a forgatókönyvet, neked pedig -bármilyen nehéz is- egyszerűen egy mély levegővel Mivel nem tudod befolyásolni az eseményeket, így nem is érdemes felesleges köröket futnod ebben az ügyben, minden halad majd a maga medrében. l kell fogadnod azt, ha változtatni kell. Igyekezz a különböző szituációkat rugalmasabban kezelni, ne rettenj vissza attól, ha kicsivel magasabb az akadály, hisz ezáltal leszel tapasztaltabb is! Hidd el, olyasféle terhet biztosan nem kapsz a Sorstól, amellyel ne tudnál megbirkózni!

NYILAS (november 23-december 21)

A környezetedben különös ismertetőjeled az, hogy bármi történik, mindig racionálisan gondolkodsz, határozott talpraesettséggel hozol döntéseket, nincs az a szituáció, amelytől megijednél, emiatt sokan keresnek fel, ha sarokbaszorított helyzetbe kerülnek. Neked abszolút legyezi a hiúságodat az, hogy mindenki a megmentőt látja benned, ám azt is be kell látnod, hogy ez olyasfajta teher, amely nem mindig hoz pozitív dolgokat, épp ezért igyekezz meghúzni egy határvonalat. A környezetednek is meg kell értenie, hogy nem tudod és nem is akarod magadra vállalni a Világ összes problémáját! Próbáld diplomatikus hárítással kezelni a notorius segítségkérőket!

BAK (december 22-január 20)

Sok mindent kell szem előtt tartanod ahhoz, hogy mindenkit elégedetté tégy, s ezzel együtt hibátlanul be is tudj fejezni egy bonyolult feladatot. A nehézség azonban a részletekben rejlik, emiatt nem lesz olyan egyszerű a dolog, mint amilyennek az elején tűnt. Hiába van ugyanis meg hozzá a megfelelő tudásod és tapasztalatod, így is komoly akadályokat kell megugranod ahhoz, hogy sikerrel tégy eleget a kihívásnak. Koncentrálj, ne hagyd magad kizökkenteni, minél inkább eltereled ugyanis a figyelmedet, annál nehezebbé válik a feladat elvégzése! Ez most az a prioritás, amely mindennél fontosabb!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Különösebb gondolkodás nélkül mondod ki a véleményedet valamivel kapcsolatban, amellyel akaratodon kívül ugyan, de nagyon megbántasz valakit, aki magára veszi a dolgot. Mielőtt azonban végképp megharagudna rád az illető, igyekezz gyorsan elmagyarázni, miért mondtad azt, amit és hogy abszolút nem állt szándékodban megbántani. Ha sikerül a villámokat elhárítani, mindenképp okulj a történtekből és soha ne felejtsd el, hogy minden egyes szónak súlya lehet és te sem örülnél, ha valaki az arcodba vágná a véleményét! Legközelebb tehát fogalmazz óvatosabban!

HALAK (február 20-március 20)

Ismeretlen vizekre evezel és bár tapasztalt hajósnak tartod magad, nem biztos, hogy ezúttal sikerül átevezned a túlpartra anélkül, hogy ne esnél a vízbe. Nem árt ezúttal magaddal vinni valakit, akivel segíteni tudjátok egymást a raftingon, mert egyedül vízre szállni nem mindig életbiztosítás! Csak keresned kell azt az embert, akire rábíznád magad, akivel sikerült már kialakítani egy olyan kapcsolatot, ami 100%-os biztonsággal működik, még a nehezebb időkben is!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Szeretnél 150 ezer Ft támogatást a fogászati kiadásaidhoz? Itt a megoldás!

Életmód

5 dolog, amitől garantáltan tökéletes lehet az idei karácsony

Promóciók

Szívmelengető sztorik a legnagyobb mínuszok ellen

Promóciók

A helyes testtartás a magabiztosság egyik forrása

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

Természetadta kincsek nyomában

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Kép

A tökéletes melltartó méret: Néhány pillanat alatt kiderítheted a TikTok új trükkjével

Ezzel a trükkel könnyedén és gyorsan megállapíthatod a valódi melltartó méreted, és így megóvhatod magad a fájdalom, az irritáció, a rossz testtartás kialakulásának kockázatától.

Kép

Válaszolj erre az egyetlen kérdésre, és kiderül, hogy pszichopata vagy-e!

Ez most nem a játékos tesztek egyike, ebből ugyanis komolyabb dologra derül fény, mégpedig arra, hogy pszichopata vagy-e.

Kép

Minden eddigit felülmúl Katalin, Vilmos és a gyerekek karácsonyi üdvözlőlapja

Úgy tűnik, hogy idén sokkal előbb tették közzé a szokásos karácsonyi családi portréjukat!

Kép

Heti horoszkóp december 11-17.: az Oroszlánok rég nem látott sikereket érhetnek el, a Mérlegek nehéz döntés előtt állnak

A következő hét is bőséggel tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek szülöttei számára, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Imádod a halat? Akkor van egy rossz hírünk: a vadon élő fajták szinte mindegyike fertőzött ezzel

Nem a higanyról van szó, valami egészen mással fertőzött a halak nagy része.

Kép

Sztárok, akik híres nagyszüleik hasonmásai, mi pedig eddig észre se vettük

„Mint két tojás”, „nem esett messze az alma a fájától”, „kiköpött mása” – nem egy, nem két mondás próbálja szemléltetni másokkal, hogy két ember között mekkora hasonlóság is van, még annak ellenére is, ha több generációnyi idő van köztük.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!