Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
JOY25
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY Prix de Beauté

Napi horoszkóp július 9.: a Rákok számára váratlan program kínálkozik, a Szüzeknek érdemes a realitás talaján maradniuk

Napi horoszkóp július 9.: a Rákok számára váratlan program kínálkozik, a Szüzeknek érdemes a realitás talaján maradniuk

Promóciók

Ezt el kell olvasnod! Hatalmas kedvezmények várnak rád!

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Így hidratáld a bőröd a hidegben is a Helia-D Hydramax termékcsaládjával!

Promóciók

budmil Kabátok - Színekben gazdagon a szürke őszi-téli napokon!

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 9.

KOS (március 21-április 20)

Végre nem függ az életed másoktól, nem kell arra apellálnod, hogy legyen egy olyan személy melletted, aki elgardíroz az úton és ez rendkívüli módon megnyugtat. Nem kell senkitől és semmitől függővé tenned azt, hogy melyik cipődet veszed fel, merrefelé gyalogosz és milyen messzire mész, ezúttal zavartalanul tudsz aludni, hisz nincs benned semmilyen megfelelési kényszer és a határidők sem szorongatnak. A lehető legtovább élvezd ki a helyzetet, hisz nem tudhatod, mit hoz a holnap, történik-e valami váratlan fordulat, amely miatt a jelenlegi magabiztosságod hirtelen elszállhat a széllel!

BIKA (április 21-május 20)

Végre nyugodt lehetsz afelől, hogy sínen van körülötted minden, nem kell egyfolytában azon görcsölnöd, hogy miképp alakulnak a dolgok, ennek köszönhetően pedig végre átadhatod magad azoknak a programoknak is, amelyeken zsúfolt mindennapjaid okán eddig nem tudtál részt venni. Tegyél pontot a halaszthatatlan feladatok végére és nyugodt szívvel add át magad a hétvégének, hisz régóta vágytál már egy kis szusszanásra. Szervezz a barátaiddal olyan programokat, amelynek során jut időd a passzív pihenésre is, hisz fontos, hogy ne csak az endorfin-, hanem az energiaraktáraidat is feltöltsd!

IKREK (május 21-június 21)

Hosszas bizonytalanság után ma végre kiderülhet, hogy merre visz tovább az utad, maradsz-e a jelenlegi helyzetben vagy sikerül egy olyan irányba indulnod, amely másféle kalandokat tartogat számodra. Ha szemfüles és talpraesett vagy, sikerülhet úgy alakítanod a helyzetet, hogy a te elképzeléseid szerint alakuljanak a dolgok ahelyett, hogy mások által javasolt irányba indulnál. A saját sorsodnak te vagy a kovácsa, leginkább arra figyelj, hogy számodra mi a legjobb döntés. Az, hogy mások mit gondolnak majd rólad, egyetértenek-e veled vagy nem, az legyen az ő dolguk. Csak magadra koncentrálj és arra, hogy a lehető legjobbat hozd ki a dologból!

RÁK (június 22-július 22)

Noha tudatosan nem vállaltál a hétvége előtt semmiféle programot, mégis ma olyan lehetőség akad, amit érdemes megragadnod. Nincs is min hezitálnod, egyszerűen csak ugorj fejest a dologba, hisz minden nap nem botlasz bele a soha vissza nem térő alkalomba, amely ezúttal a jelek szerint tálcán kínálja magát. Ne gondolj most a körülményekre, add át magad az élvezeteknek és a kihívásnak, mert csak így tudsz majd új élményeket szerezni. Majd később ráérsz pihenni, tekints úgy a helyzetre, hogy ez is a kikapcsolódásnak egy fajtája! Végre van valami, ami felráz a monoton szürkeségből!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki nem úgy bánik veled, ahogy a helyzet és a kapcsolatotok azt megkívánná, ez pedig roppant nagy csalódással tölt el. Nem is érted, miképp alakultak így a dolgok, az azonban bizonyos, hogy nem szeretnéd szó nélkül hagyni. Vannak olyan szituációk, amelyekben az emberi méltóságod sérül és ez az, ami okot ad arra, hogy kiáll saját magadért. Persze, sokkal könnyebb, ha nem okozol magadnak kellemetlen pillanatokat azzal, hogy olyan dolgokat teszel szóvá, amely konfliktushelyzetbe sodor, ám ez most az a pillanat, ami megér egy misét. Ha most csendben továbblépsz, akkor könnyen meglesz az esélyed arra, hogy bármikor így bánjanak veled!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Eléggé kézzel meg nem fogható dolgokról ábrándozol, melyek a jelenlegi élethelyzetedben kissé elérhetetlennek tűnnek, te pedig ahelyett, hogy a realitások talaján maradnál, egyszerűen egyfajta légvárat építesz. Mivel csalódni senki sem szeret, így jobban teszed, ha olyan célokat keresel, amellyel sikerélményt szerezhetsz és méltán lehetsz büszke magadra. Szerencsére rengeteg időd van átgondolni, hogy mi az, ami a legkevésbé kockázatos a te szempontodból, nézz körül, inspirálódj, kósolj bele mindenbe és higgy abban, hogy megtalálod azt a tevékenységet, amely valós boldogságot tartogat számodra!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hétvége első napján váratlan helyzet adódik, te azonban mivel két lábbal állsz a földön, így racionalitásodnak köszönhetően abszolút jól reagálsz, hisz akkor van helyén az eszed, amikor a legnagyobb szükséged van rá! Talpraesettséged miatt a többiek felnéznek rád, hisz mindig tudod, hogy kinek, mit és mikor kell mondanod ahhoz, hogy a véleményedet elfogadják. Mindig maradj ilyen agilis, mert ez hosszútávon is jót tesz neked az élet minden területén!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Elég nagy terhet cipelsz most a válladon és bár igyekszel titkolni mindenki előtt, azoknak a személyeknek mégis feltűnik, akik a legközelebb állnak hozzád. Nyugi, nem kell az egész világ előtt legyőzhetetlennek mutatnod magad, nyugodtan beszélj közeli barátaiddal azokról a dolgokról, amik

nemcsak most, hanem úgy általában nyomasztanak. Könnyíts magadon, kérj tanácsot, hisz ha nem beszélsz róla senkinek, akkor előbb vagy utóbb, de teljesen rátelepszik majd az egész hangulatodra is. Önmagad megkímélendő, igyekezz mihamarabb pontot tenni az ügy végére, hogy tovább tudj lépni!

NYILAS (november 23-december 21)

A környezeted rád testálja a terhet, hogy olyasfajta helyzetben hozz döntést, amely mindenkire nézve komoly következményekkel járhat, emiatt bizony eléggé megremeg a lábad. Korántsem vagy ugyanis már annyira magabiztos, mint annak előtte és mivel pontosan tudod, hogy nem mutathatod magad bizonytalannak egy olyan helyzetben, amikor rajtad a Világ szeme, ezért -más választás nem lévén- gyorsan össze is kell szedned a gondolataidat és kimondani, amit az első megérzésed diktál. Higgy magadban és légy magabiztos! Büszke leszel majd magadra!

BAK (december 22-január 20)

Szereted a biztonságot, az állandóságot, abszolút nem vagy az a kalandvágyó típus, aki mindenáron keresi az adrenalin löketet, azt is százszor végiggondolod, hogy apró dolgokon változtass. Azt azonban érdemes szem előtt tartanod, hogy időnként az élet produkál olyan szituációkat, amelyek szükségessé teszik a változtatást, azt, hogy kilépj, hogy lezárj és új lehetőségek után nézz. Ne félj, úgyis érezni fogod, meddig kell, vagy meddig tudsz elmenni, a szakadék nem jön csak úgy váratlanul, amibe belezuhansz és mindennek vége. Látni fogod, mikor kell megállnod, hol kell esetleg visszafordulnod és mit kell tenned annak érdekében, hogy ne sérülj. A félelem csak megbénít és elveszi tőled azt annak a lehetőségét, hogy időben és megfelelően cselekedj!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Embertelen mennyiségben befektetett munka után most végre közel kerültél ahhoz, hogy a tiéd lehessen a győzelem, ám ez annyira megijeszt, hogy hirtelen satuféket nyomsz, közvetlenül a cél előtt. Ne hagyd magad azonban elbizonytalanítani, csak a célodra koncentrálj, hisz ezt a sikert már nem veheti el tőled senki sem. Ha ugyanis néhány téveszme miatt letérsz az útról, hosszú ideig bánni fogod, hogy néhány méterrel a cél előtt feladtad az egészet. Ha már eindultál, menj is végig, hisz ha most hátat fordítasz, nem csak másoknak okozhatsz csalódást, hanem saját magadnak is!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki önzetlenül siet a segítségedre éppen akkor, amikor a leginkább rászorulsz. Ez neked roppant jólesik, érzed, hogy minden körülmények között számíthatsz az illetőre és ez hatalmas biztonságérzetet ad. Bár a kapcsolatotok nem egy ezeréves ismeretség, mégis olyan érzésed van, mintha sok-sok esztendeje igencsak közel állnátok egymáshoz. Becsüld meg a jelenlétét, légy hálás az önzetlenségét és igyekezz viszonozni mindazt, amit kaptál tőle!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Ezt el kell olvasnod! Hatalmas kedvezmények várnak rád!

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Így hidratáld a bőröd a hidegben is a Helia-D Hydramax termékcsaládjával!

Promóciók

budmil Kabátok - Színekben gazdagon a szürke őszi-téli napokon!

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Kép

Kulcsár Edina végzet asszonyaként tért vissza a vörös szőnyegre - sosem volt még ilyen gyönyörű

Kulcsár Edina rengeteg kritikát kapott az elmúlt időszakban a kinézete miatt, most viszont magabiztosan tért vissza a vörös szőnyegre.

Kép

Jennifer Lawrence tabuk nélkül beszélt arról, mennyire szorongott

Jennifer Lawrence napjaink egyik legünnepeltebb színésznője, aki minden egyes alakításával eléri, hogy a szakma és a rajongók is az egekbe magasztalják.

Kép

Azonnal látnod kell! Íme az első kép Katalin és Vilmos sorsdöntő találkozásáról

Több mint két évtized telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos először találkoztak...

Kép

Ők a világ legszebb testű női sztárjai a tudósok szerint

A változó trendeknek és egyéni ideálok mellett van egy olyasfajta etalon, ami örök.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!