Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 4.: az Ikrek számukra ismeretlen helyzetben próbálnak boldogulni, a Mérlegek nehezen lépnek tovább

Napi horoszkóp július 4.: az Ikrek számukra ismeretlen helyzetben próbálnak boldogulni, a Mérlegek nehezen lépnek tovább

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napján ismét izgalmas üzeneteket olvashatsz, melyek egyenesen a csillagoktól érkeztek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 4.

KOS (március 21-április 20)

A siker érdekében gyakorlatilag rohansz az eredmény után, iszonyatos tempót diktálva, a lehetetlent nem ismerve. Mindez a céltudatosság kétségtelenül elismerésre méltó, ám azért nem árt észnél kell lenned annak érdekében, hogy ne érhessen semmiféle meglepetés, s nehogy bárki is letaszítson majd a dobogó felső fokáról. Pontosan tisztában vagy vele, hogy mit kell csinálnod és egyelőre biztosan vezetsz, de ki tudja, mit hoz a holnap, egyetlen percig se lankadjon tehát a figyelmed! A nagy rohanásban ügyelj azonban arra, hogy mindig csak tisztességes eszközökkel küdj, pontosan azért, hogy ne legyen később sem lelkiismeret-furdalásod amiatt, mert esetleg csaltál! Soha ne feledd: fair play mindenekelőtt!

BIKA (április 21-május 20)

A hét első napján kellemetlen helyzetbe kerülsz, valaki ugyanis akaratán kívül magával ránt a katyvaszba, melynek okán olyasféle felelősség terhel, amely rendkívül bosszantó számodra, hisz egyáltalán nem kértél belőle, az illető csak úgy rád zúdította, kérdezés nélkül. Mielőtt azonban lekapnád a tíz körmérő, próbáld mégis szem előtt tartani azt, hogy nem akart neked ártani, üljetek le és egy kávé mellett beszéljétek meg, mi az, amit sérelmezel, illetve mi az, amitől a jövőben az illetőnek tartózkodnia illene annak érdekében, hogy ne okozzon konfliktust. Mivel semmi baj nem történt, ez nem az a szituáció, amely örök haraggal végződne, boríts fátylat a történtekre és lépj tovább!

IKREK (május 21-június 21)

A hét első napján ismeretlen útra tévedsz, amely azonban a legnagyobb meglepetésedre olyan élményeket tartogat, amelyeket valószínűleg sosem tapasztalhattál volna meg. Eleinte ugyan megijedsz kissé, hisz nem érzed magad túl jól a sűrű bozótosban, nem is igazán szereted a váratlan meglepetéseket, jobban érzed magad a saját határaidon belül, ám most valahogyan mégis van kedved kipróbálni új dolgokat és belevágni ebbe az izgalmasnak ígérkező kalandba. Jól is teszed, ha nem rettensz vissza, mert a végén lesz az okod az ünneplésre, hiszen a tiéd lesz a siker, s magadnak is bizonyítasz ezzel, hogy érdemes időnként elhagyni a komfortzónádat, amelyben általában mozogsz!

RÁK (június 22-július 22)

Rendkívüli módon vágysz valamire, mindennel jobban szeretnéd megkaparintani, azt kell azonban észrevenned, hogy bizony nem kevés az akadály, amit meg kell ugranod ahhoz, hogy a végén elérd a kitűzött célod. Mivel nem ismersz lehetetlent, ez sem jelenthet akkora problémát, hogy már az elején feladd. Tisztában vagy vele, hogy nem lesz egyszerű dolgod, ám mivel kellőképpen edzett vagy ahhoz, hogy könnyedén tudj végig menni a pályán, amelynek végén joggal szerzed majd meg azt, ami neked jár, épp ezért egyáltalán nem torpansz meg a nagyobb akadályok előtt sem. Így dolgoznak a profik!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valakivel abszolút nem egyezik a véleményed egy bizonyos dologgal kapcsolatban és gyakorlatilag minél inkább próbálod meggyőzni, annál távolabb kerülsz tőle. Ebben a helyzetben azonban korántsem biztos, hogy megéri fárasztani magad és heroikusan küzdened azért, hogy a végén elmondhasd, neked volt igazad. Egyszerűen ha meddőnek találod kettőtök vitáját, csak emelkedj felül a dolgon, lépj túl ezen a ponton, mert ha benne ragadsz, nem fogsz tudni ennél sokkal értékesebb dolgokra összpontosítani! Ha nem vagy partner, a vita előbb-utóbb így is, úgy is be lesz rekesztve!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Túlságosan elhamarkodottan mondtál igent egy olyan feladatra, amelyben -ha igazán belegondolsz- nincs is akkora tapasztalatod, mint amekkorára szükséged lenne ahhoz, hogy kiemelkedő eredményt produkálj. Lásd be, ha valami nem megy, merd bevallani, ha nincs rutinod a dologban, kérj segítséget másoktól, hisz csak az indulásnál kell egy nagy légvétel, utána minden megy majd a maga útján. Most még lehet, hogy ingoványos a talaj, de ha megtanulod átugrani az akadályokat, sínen lesz minden!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mindenáron ragaszkodsz olyan helyzetekhez, amelyekből ugyan kihoztad már a legtöbbet, mégis nehezen zárod le őket. Végre találtál valamit, ami motivál, amelyben jól érzed magad, érthető módon nem szeretnél változtatni. Be kell azonban látnod, hogy -bármennyire is hozott ez sikereket neked– semmi nem tart örökké, így ez a helyzet sem sem. Érdemes kicsit nyitnod tehát a világ felé, s új öröm- és sikerforrást keresni, amely legalább annyi pozitív impulzust tud majd adni, mint amennyit a jelenlegi helyzet adott. Talán így könnyebben fogod tudni lezárni a dolgot, hisz lesz már új motivációd!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nem vagy túl magabiztos egy bizonyos helyzetben, több szálon futnak ugyanis az események, téged pedig kissé aggodalommal tölt el az, hogy nem igazán látod, pontosan melyik irányba is kellene elindulnod. Ahhoz azonban, hogy racionális döntést hozz, a saját érdekeidet szem előtt tartva mindenképp végig kell gondolnod, mi a legjobb döntés, amivel hosszútávon jól járhatsz. Azt, ami zavar, hagyd hátra, ahol nem érzed jól magad, onnan lépj tovább és azokat a tényezőket tartsd szem előtt, amelyek neked fontosak. Eljött a te időd! Ne félj változtatni!

NYILAS (november 23-december 21)

Egy amolyan kissé feneketlennek tűnő helyzetből sikerülhet mégis úgy kimásznod, hogy abszolút pozítivan és sikeresen zárul a dolog. Korábban egy ponton teljesen reménytelennek tűnt az egész, nem is gondoltad, hogy vehetnek még váratlan fordulatot az események és végül minden jóra fordulhat, ám ez most mégis jól alakult. Ez is azt bizonyítja, hogy érdemes inkább többször, több szempontból, részleteiben vizsgálva a helyzetet, olyan döntéseket hozni, amelyekről biztossn lehet tudni, hogy milyen irányba terelik a mederben a folyó folyását. Csak el ne bízd magad, mert bármikor adódhatnak olyan szituációk, ahol észnél kell lenned, ha nem akarsz a folyóba fulladni!

BAK (december 22-január 20)

Megnyugtat a tudat, hogy a szád íze szerint alakul a helyzet a hét első munkanapján, érzed, hogy a megfelelő útvonalon vagy, amely a sikerhez vezet. Noha mindig akadnak, akik megpróbálnak eltéríteni, akik azt gondolják, hogy igenis az ő általuk mutatott irány a helyes és követendő, te mégse hagyd eltéríteni magad, hisz pontosan tudod, hogy hol kell bevenned a kanyart a célod felé vezető ösvényen. Önálló, józan gondolkodással bíró emberként ne hagyd, hogy mások tereljenek egy olyan irányba, amely nem is biztos, hogy a te érdekedet szolgálja. Ez a saját utad, arra haladj, amerre jónak látod, ne arra, amerre a többiek küldenek!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét első napján olyasféle feladatban bizonyíthatod a rátermettségedet, amely nagy kiugrási lehetőséget jelenthet számodra. Mivel azonban nem vagy épp a legtapasztaltabb a dologban, épp ezért igyekezz alaposan végiggondolni, hogy melyik lépés után mi következik, hisz az, hogy csakúgy nekirohanj a falnak, az könnyen a bukást is okozhatja. Az első lépések ugyan elég nehezek, ám ha kicsit beletanulsz és megtapasztalsz bizonyos dolgokat, nem lesz már annyi bonyodalom és két ismeretlenes egyenlet, amit ne tudnál játszi könnyedséggel megoldani. Most legyél bátor, mert ha ezt a lehetőséget nem ragadod meg, ki tudja, hogy később mikor jön újabb alkalom!

HALAK (február 20-március 20)

Ügy érzed, a környezeted nem tekint rád egyenrangú partnerként, emiatt elég elnyomottnak érzed magad és ez igazán frusztráló számodra. Mivel nem tudod pontosan mit is kellene ahhoz tenned, hogy mindenki figyelmét magadra irányítsd, ezért gyakorlatilag mindenbe belefogsz, amely kicsit is vonzza a többiek figyelmét. Mielőtt azonban akarva-akaratlanul nevetségessé és hiteltelenné válnál, előtte azért gondold végig, hogy mi az a pozitív és hasznos dolog, amivel a hangod hallathatod és a társaság egyenrangú tagjaként ismernek el. Meglátod, ha van benned kellő mennyiségű bátorság, van elég önbizalmad és ki mersz állni, nagyon hamar hatékonyan ki tudod vívni az elismerést. Csak bízz magadban és a képességeidben!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!