Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Napi horoszkóp július 26.: a Vízöntőknek több önbizalomra van szükségük, a Halaknak az elengedést érdemes gyakorolniuk

Napi horoszkóp július 26.: a Vízöntőknek több önbizalomra van szükségük, a Halaknak az elengedést érdemes gyakorolniuk

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Szeretnél 150 ezer Ft támogatást a fogászati kiadásaidhoz? Itt a megoldás!

Életmód

5 dolog, amitől garantáltan tökéletes lehet az idei karácsony

Promóciók

Szívmelengető sztorik a legnagyobb mínuszok ellen

Promóciók

A helyes testtartás a magabiztosság egyik forrása

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

Természetadta kincsek nyomában

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét második napján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, melyek egyenesen a csillagoktól érkeztek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 26.

KOS (március 21-április 20)

Időnként hajlamos vagy arra, hogy méterekkel a föld felett járj, abszolút tévedhetetlennek hiszed magad, egy kevés siker is hajlamos teljesen meg részegíteni. A hét második napján azonban a Sors komoly leckét tartogat számodra, olyan szituációba kerülsz ugyanis, ahol könnyelműséged bizony negatív formában fog kifizetődni, annak összes felelősségével együtt. Igyekezz nem megfutamodni, ha már így alakult, ismerd el, hogy hibáztál és próbáld kiköszörülni a csorbát. Ma bizonyosságot nyertél arról, hogy a kevesebb néha több, hogy szerénységgel sokkal nagyobb magasságokig lehet eljutni. Vond le a konzekvenciát és lépj tovább!

BIKA (április 21-május 20)

Zsúfolt napra számíthatsz a hét második napján, gyakorlatilag egyik feladat éri a másikat, te pedig azt sem tudod hirtelen, melyik rendezvénybe csöppentél bele. Mielőtt azonban a fejedre omlik az egész tokkal-vonóval, igyekezz rendszerezni a teendőidet és egy bizonyos logika mentén végighaladni rajtuk. Amennyiben sikeresen tudodabszolválni valamennyit, abban az esetben arra is jut majd időd, hogy este egy finom vacsora után megnézz egy romantikus filmet a szerelmeddel. Ez egy igazán produktív nap, nem igaz?

IKREK (május 21-június 21)

Általában az önzetlenségedről vagy híres, népszerűségedet annak köszönheted, hogy gyakorlatilag bárki fordulhat hozzád segítségért, te azonnal felfegyverkezve indulsz harcba. Ez egy roppant nemes tulajdonság, rendkívül büszke is lehetsz magadra, mielőtt azonban a realitás talajától túl messze kerülnél, érdemes emlékeztetned magad arra a tényre, hogy bármikor kerülhetsz te is olyan helyzetbe, amikor segítségre lehet szükséged, akkor pedig sajnos nem mindenki áll majd mögötted. Épp ezért érdemes szelektálnod neked is és csak olyanokért felelősséget vállalni, akikről vakon is meg tudod mondani, hogy óceánokat úsznának át érted, ha arról lenne szó! Ne feledd: az Élet nem egy rózsaszín tündérmese!

RÁK (június 22-július 22)

A hét második napján bizonyosságot nyersz arról, hogy a munkát a magánélettel összekeverni semmiképp nem szerencsés. Képtelen vagy ugyanis elfüggetleníteni magad valakitől, akihez érzelmileg erősen kötődsz, ugyanakkor hatékonyan kellene együtt dolgoznod vele. Igyekezz tehát meghúzni egy bizonyos határvonalat és olyan formán hozzáállni a munkához és az illetőhöz, hogy ne a szíved, hanem az eszed diktálja a lépéseidet. Azzal bizonyosan nem tudsz mit kezdeni, hogy kihez vonzódj érzelmileg, ám arra mindenképp érdemes ügyelned, hogy ne a közvetlen munkatársaid közül válaszd ki a partnereidet!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Általában szeretsz fejest ugrani az új kihívásokba, most azonban rossz előérzeted van egy bizonyos üggyel kapcsolatban. Rendkívül bölcsen teszed tehát, ha nem rohansz fejjel a falnak, igyekezz feltérképezni a helyzetet, járd körül többször, kérdezz meg nálad tapasztaltabb személyeket, hogy aztán a megfelelő pontról, a megfelelő szögben, a megfelelő lendülettel tudj majd elrugaszkodni. Egészen addig azonban nem érdemes nekifutnod, amíg te magad nem érzed azt a biztonságot a helyzettel kapcsolatban, amely ahhoz segít hozzá, hogy ne sérülj a dologból. Ne futamodj meg semmiképp, hisz csak is a táviratot szokták feladni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki próbál rád erőltetni egy bizonyos szerepet, amelynek te nem tudsz és nem is akarsz megfelelni. Borzasztóan felháborít az, hogy az illető teljesen biztosra veszi, hogy minden körülmények között irányíthat téged. Mivel nem kell semmiféle szerepet felvenned mások miatt, hisz az akadályozná az önazonosságodat, épp ezért határozottan, az illetőt semmiképp magadra nem haragítva igyekezz elmagyarázni, hogy mi a te véleményed, hogy neked is van méltóságod, és hogy önálló gondolatokkal rendelkező individum vagy ebben a Világban. Amennyiben nem sikerül megértenie, abban az esetben nem kell felesleges köröket futnod a továbbiakban, csak fordíts hátat és ballagj el a saját érdekedben!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Ma lehetőséged adódik arra, hogy egy régi, elmérgesedett konfliktust tisztázz egy olyan személlyel, aki egykor fontos volt számodra. Igyekezz tehát a világ összes nyugalmát magadra erőltetni annak érdekében, hogy feleslegesen nehogy kigyere a sodrodból és olyat találj mondani, ami csak olaj a tűzre. Összeszedetten oszd meg tehát a mondanivalódat az illetővel, majd türelemmel hallgasd végig, hogy neki milyen gondolatai vannak a helyzettel kapcsolatban. Ne feledd, nem az a cél hogy méginkább elmérgesedjen a viszony közöttetek, hanem hogy kompromisszumot kössetek és vagy fátylat borítsatok a múltra vagy pedig nyugodt lelkiismerettel léphessetek tovább!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nézeteltérésed támad egy kollégáddal, abszolút nem tudsz ugyanis egyetérteni a módszereivel, az általa képviselt értékrenddel, ezáltal borzasztóan nehezen tudsz megfelelni neki. Ennek meg is lesz a böjtje, hisz elég paprikás a hangulat kettőtök között, gyakorlatilag vágni lehet a feszültséget. Mivel ez egyikőtöknek sem tesz jót, a kapcsolatotok sem épül, az érdemi, hatékony munkát pedig kifejezetten hátráltatja, épp ezért érdemes megpróbálnod valamiféle kompromisszumot kötnöd vele. Könnyen lehet, hogy nem fog menni, de legalább a te lelkiismereted tiszta lesz, hogy mindent megtettél azért, hogy a kapcsolatotok ne menjen a munka rovására vagy fordítva. Az élet már csak ilyen, nem lehet mindenkinek ugyanaz az értékrendje!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét második napja kivételes élményt tartogat számodra, olyasfajta programon vehetsz ugyanis részt, amelyre bizony nem mindig van lehetőséged. Használd tehát ki minden percét, igyekezz minél több maradandó emléket gyűjteni, hogy aztán majd a szürkébb hétköznapokon legyen miből erőt és motivációt merítenied. Hálás lehetsz annak, aki ezt a bizonyos programot felkínálta, ezért érdemes értékelni a körülötted élőket, hisz sokszor ők jelentik a Mindent a nagy Semmi közepén!

BAK (december 22-január 20)

Határidős munka az, ami a hét második napján olyannyira fusztrál, emiatt elég ingerült vagy másokkal, helyenként hajlamos vagy megbántani a környezetedben élőket. Mielőtt azonban maradandó károkat okoznál magad körül, lásd be gyorsan, hogy mások nem tehetnek arról, hogy az idő, mint faktor téged szorongat éppen. Szedd össze magad, zárd le, amit le kell, kérj elnézést azoktól, akiket esetleg megbántottál, legközelebb pedig igyekezz ügyelni arra, hogy a frusztrációdnak nem ihatják meg mások a levét! Te is emberből vagy, nem vagy tévedhetetlen, ezt talán megérti a környezeted is!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hiányzik belőled az egészséges önbizalom, épp ezért az esetek döntő többségében inkább másokat követsz, mint sem magadhoz ragadd a vezetői szerepet. Ennek következtében valahogy sosem tudod felhívni magadra a figyelmet, általában az "elnyomottak" kategóriában versenyzel egy kis elismerésért. Eljött azonban az idő, amikor fel kell állnod, hallatnod kell a hangodat, meg kell mutatnod mindenkinek, hogy mire vagy képes. Igyekezz pozitív értelemben letenni a névjegyedet a környezeted előtt, amenyiben sikerrel jársz, meglátod, a jövőben nem lesz gondod azzal, hogy felnézzenek rád! Légy bátor, kezedben a sorsod, élj tehát a lehetőséggel!

HALAK (február 20-március 20)

Nehezen engedsz el egy bizonyos szituációt, amelyben rendkívül jól érezted magad, egy ideje azonban motoszkált benned, hogy az egész a végéhez közeledik. Általában azonban ragaszkodsz bizonyos dolgokhoz, helyzetekhez, személyekhez, roppant nehezen lépsz tovább és nézel előre, új impulzusokat keresve. Érdemes azonban ezen a ponton belátnod, hogy örökké nem állhatsz egyhelyben, hisz a Föld bolygó is folyamatos mozgásban van, épp ezért neked is haladnod kell tovább az utadon. Keress új kihívásokat, új élményeket, ismerkedj, egyszerűen élvezd az életet, ennyi az egész dolog receptje!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Szeretnél 150 ezer Ft támogatást a fogászati kiadásaidhoz? Itt a megoldás!

Életmód

5 dolog, amitől garantáltan tökéletes lehet az idei karácsony

Promóciók

Szívmelengető sztorik a legnagyobb mínuszok ellen

Promóciók

A helyes testtartás a magabiztosság egyik forrása

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

Természetadta kincsek nyomában

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Kép

A tökéletes melltartó méret: Néhány pillanat alatt kiderítheted a TikTok új trükkjével

Ezzel a trükkel könnyedén és gyorsan megállapíthatod a valódi melltartó méreted, és így megóvhatod magad a fájdalom, az irritáció, a rossz testtartás kialakulásának kockázatától.

Kép

Válaszolj erre az egyetlen kérdésre, és kiderül, hogy pszichopata vagy-e!

Ez most nem a játékos tesztek egyike, ebből ugyanis komolyabb dologra derül fény, mégpedig arra, hogy pszichopata vagy-e.

Kép

Minden eddigit felülmúl Katalin, Vilmos és a gyerekek karácsonyi üdvözlőlapja

Úgy tűnik, hogy idén sokkal előbb tették közzé a szokásos karácsonyi családi portréjukat!

Kép

Heti horoszkóp december 11-17.: az Oroszlánok rég nem látott sikereket érhetnek el, a Mérlegek nehéz döntés előtt állnak

A következő hét is bőséggel tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek szülöttei számára, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Imádod a halat? Akkor van egy rossz hírünk: a vadon élő fajták szinte mindegyike fertőzött ezzel

Nem a higanyról van szó, valami egészen mással fertőzött a halak nagy része.

Kép

Sztárok, akik híres nagyszüleik hasonmásai, mi pedig eddig észre se vettük

„Mint két tojás”, „nem esett messze az alma a fájától”, „kiköpött mása” – nem egy, nem két mondás próbálja szemléltetni másokkal, hogy két ember között mekkora hasonlóság is van, még annak ellenére is, ha több generációnyi idő van köztük.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!