Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 7.: a Nyilasok számára fontos, hogy másokat boldoggá tegyenek, a Vízöntők végre átadhatják magukat a pihenésnek

Napi horoszkóp január 7.: a Nyilasok számára fontos, hogy másokat boldoggá tegyenek, a Vízöntők végre átadhatják magukat a pihenésnek
Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok hétvégére is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 7.

KOS (március 21-április 20)

Borzasztóan zavar egy bizonyos dolog, nem is igen tudsz tőle nyugodtan aludni, minden gondolatod ekörül forog, hiába igyekszel elterelni a figyelmedet. Miközben pontosan tisztában vagy vele, hogy sokáig már nem hezitálhatsz, tudod, hogy egy igen-igen fájdalmas döntés vár rád. Minden porcikáddal tudod, lehetséges, hogy jobban jársz, ha mielőbb próbálsz ezen túlesni, de egyelőre még próbálod húzni az időt. Ne tedd, mert akkor még sokáig álmatlan éjszakákra kell számítanod! Biztosan megéri ez neked?

BIKA (április 21-május 20)

Ha a megfelelő tempóban haladsz a hétvége első napján, akkor a meglévő alapfeladatok mellett olyan programokra is jut majd időd, amelyeken az utóbbi hónapokban nem tudtál részt venni. Rendszerezd a tennivalóidat és a rendszer mentén haladj, így semmiféle hiba nem kerülhet a számításaidba. Arra azonban soha nem tudsz eléggé felkészülni, hogy mikor jön egy váratlan helyzet, ami könnyen felboríthatja a koreográfiát, ilyen esetben soha ne veszítsd el azonban a higgadtságodat, s ne kezdj pánikolni, hanem járj tovább a magad választotta úton. Meglátod, este már a barátaiddal egy finom bor mellet ünnepelheted a mai nap sikereit!

IKREK (május 21-június 21)

Olyan szituációba sodor ma az élet, amelyben valamivel kapcsolatban neked kell kimondanod a végső szót. Mivel azonban nem szereted az ehhez hasonló helyzeteket, így első pillanatban az jut az eszedbe, hogy nem veszed magadra a döntés felelősségét, hanem inkább menekülőre fogod. A kétségbeesés helyett gondolkodj azonban logikusan és akkor rájössz, hogy tényleg nálad lehet a megoldás kulcsa. Vizsgáld meg alaposan az ügyet, mert minden lehetőséged adott arra, hogy másokon segíts, s ha ezt megteszed, sokan hálásak lesznek majd neked. Megéri mások érdekében ekkora kockázatot vállalni? Ha igen, akkor ne hezitálj!

RÁK (június 22-július 22)

Akárhogy próbálkozol, egyszerűen nem jössz ki valakivel a környezetedben, folyamatosan azt érzed, hogy hiába próbálsz hozzá a lehető legnagyobb nyíltsággal és őszinteséggel közeledni, zárt kapukba ütközöl. Nem-igen érted, miért ez a nagy ellenállás, ám ha tényleg fontos neked az illető, keress valamilyen más utat hozzá. Találd meg, mi a gyengéje, mi az érdeklődési köre, azon keresztül talán meg tudod közelíteni. Ha pedig sikerül áttörnöd a maga köré épített falat, még akár jó barátok is lehettek.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kissé elveszettnek érzed magad a jelenlegi helyzetben, nem az elképzeléseid szerint alakul ugyanis az életed, s határozottan kedvezőtlen irányba mennek a dolgaid. De emiatt nem kell olyan nagyon elkeseredned, mert ez is jó lehet valamire, ha másra nem, hát arra mindenképpen, hogy új tapasztalatokkal gazdagodj. Egyébként sem valamilyen tragikus, jóvátehetetlen helyzetről van szó, hanem csak legyőzhetőnek tűnő nehézségekkel kell szembenézned. Hát nézz szembe velük, vond le a megfelelő konzekvenciát, és akkor legközelebb elkerülöd a hasonló zsákutcákat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Apró botlás határozza meg a hétvége első napját, mely olyannyira megijeszt, hogy kétségbe esve kapálózol abban a hitben, hogy szinte helyrehozhatatlan hibát követtél el. Ez rányomhatja az egész hétvégédre a bélyegét, rossz kedved, frusztrációd pedig a környezetedre is könnyen átragadhat. Abban az esetben azonban, ha időben megrázod magad, s helyén az eszed, abban az esetben időben tudsz korrigálni, így nem kell komolyabb következményekkel számolnod. Ne hagyd, hogy a kétségbeesés legyen úrrá rajtad, mert az semmi jóra nem vezet! Mellesleg nem követtél el semmilyen főbenjáró bűnt, s ha összeszeded magad, akkor bizony jó eséllyel csupán minimális veszteséggel tudsz kijönni a helyzetből.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Számodra fontos ügy sikeréért dolgozol, a körülötted élők azonban elég szkeptikusan állnak a dologhoz, nem igazán hisznek abban, hogy valóban pozitív eredménnye tudod zárni a projektet. Minden károgó ellenére te mégis pontosan tudod, hogy igazad van, hisz nyomós okok szólnak amellett, hogy azt csináld, amit elterveztél. Azzal is tisztában vagy, hogy ezzel senki másnak nem ártasz, mert csak a saját bőrödet viszed a vásárra. Azonban légy óvatos! Mivel senki nem áll melletted és senki nem fogja a kezed, ha megbotlasz, nem is lesz, aki felsegítsen. Alaposan gondolj át minden egyes lépést, mielőtt belevágsz, mert nem tudhatod, milyen mély a víz a túlsó partig!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hétvége első napján komoly döntést kell meghoznod, mely egyszerre izgalmas és ijesztő számodra. Épp ezért nem kell forró fejjel meghoznod, érdemes előtte alaposan körüljárni a helyzetet, több oldalról is megközelíteni, s megnézni annak lehetséges pozitív és negatív következményeit. Merülj el a részletekben, hisz a mondás is úgy tartja, hogy azokban rejlik az ördög. Vegyél figyelembe minden lehetséges szempontot, s próbálj meg súlyozni is köztük. De azért sokat ne agyalj a dolgon, akkor ugyanis azt kockáztatod, hogy elszalasztod a lehetőséget, s akkor jó ideig várhatsz majd a hasonló ígéretes alkalomra.

NYILAS (november 23-december 21)

Megállás nélkül azon dolgozol, hogy másoknak megfelelj, hogy mindenki elégedett legyen veled. Mostanra azonban gyakorlatilag annyi ember használ ki a környezetedből, hogy te csak a fejedet kapkodod, nem is érted, hogy tulajdonképp mi sarkallja erre a körülötted élőket. Mindenki ugyanis olyan komoly elvárásokat támaszt veled szemben a végtelennek tűnő teherbíró képességedre alapozva, hogy roppant nagy arcátlanságnak tűnik a dolog. Ezen a ponton érdemes tehát meghúznod egy határvonakat és végre elvágni azokat a szálakat az életedben, amelyek ennyire gúzsba kötnek. Beláthatod, hogy neked sem komfortos az, ahogy mások tekintenek rád, hogy egy, a végtelenségig kihasználható embert látnak benned. Szelektálj annak érdekében, hogy ne te légy az ügyeletes udvari bolond!

BAK (december 22-január 20)

Akad valaki a közvetlen környezetedben, akivel gyakorlatilag egy folyamatos macska-egér játékot játszotok, semmiben nem tudtok egyet érteni, hisz folyton kritizál, semmit nem tart jó döntésnek, amit önállóan hozol. Ezt persze nem mondja egyenesen az arcodba, hanem csak másoknak beszél lekicsinylően rólad, mintegy üzenve, mennyire nem tart sokra. Mivel teljesen igaz esetetekben a mondás, mely szerint "feneketlen kútból nem lehet vizet meríteni", épp ezért a jövőben csak kerüld el a társaságát. Nem biztos ugyanis, hogy okosan teszed, ha a továbbiakban is belemész olyan vitákba, amelyeknek valószínűleg semmi értelme.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Éppen hétvégére érsz a végére egy viszonylag hosszú és felelősségteljes munkának, amely nagy megkönnyebbülést hoz, hiszen nem kell többé reggeltől estig azon görcsölnöd, hogy időben végezhetsz-e a feladattal, s vajon képes vagy-e produkálni a tőled elvárt eredményt. Most már tudhatod, hogy képes voltál, így mindenki elégedett, neked pedig egyelőre nincs más dolgot, mint megünnepelni a sikert. Pihend ki magad, töltődj fel, mert a jövő héten újabb kihívások várnak.

HALAK (február 20-március 20)

Hatalmas elánnal dolgozol egy bizonyos ügyön, mindent megteszel a sikerért, igyekezeted ellenére azonban valami mégsem úgy sül el, ahogyan azt az elején eltervezted, ez a kudarc pedig annyira elkeserít, hogy az is megfordul a fejedben, az egészet egyszerűen abbahagyod, hátat fordítasz és vissza sem nézel. Mielőtt azonban hagyod, hogy az érzelmek elragadjanam, előtte mindenképp érdemes belegondolnod abba, hogy amennyiben valóban ott hagysz csapot-papot, abban az esetben mennyire fogod bánni a későbbiekben azt, hogy nem próbáltál mégis valamit kihozni a dologból, akkorra azonban már késő lesz visszafordulni. Inkább vegyél egy nagy levegőt, próbálj meg mindent újragondolni, és csak utána hozd meg a végső döntést!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Sem a hideg, sem a meleg zuhany nem tesz jót a testednek: a helyes fürdés titka

Hallottál már a kontrasztos zuhanyzáról? Most mindent megtudhatsz róla!

Kép

Napi horoszkóp január 28.: a Bikákat váratlan fordulat bizonytalaníthatja el, a Szüzek két lábbal állnak a földön

A csillagok a hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A filmtörténet egyik legnagyobb csillaga volt, mégis fotósnak tartotta magát - érdekességek 4 ritkán látott fotó mentén Gina Lollobrigidáról

A 20. század díváiból Dunát lehetne rekeszteni, a január 16-án elhunyt isteni Lollo mégis egyedülálló volt köztük. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Nem mindennapi sztori: az édesanya, aki különböző napon, hónapban és évben szülte az ikreit

Hihetetlen történet került elő a 2022/2023-as szilveszterről. Igazi csoda!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!