Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 25.: a Szüzeknek nagy meglepetésben lehet részük, a Vízöntők nem kifejezetten a változás hívei

Napi horoszkóp január 25.: a Szüzeknek nagy meglepetésben lehet részük, a Vízöntők nem kifejezetten a változás hívei
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 1-jén 180 fokos fordulatot vesz az élete: soha nem látott csoda történik velük

Hatalmas változásra számíthatnak ezek a jegyek!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 1.: a Bikák nehezen engednek el egy bizonyos szituációt, a Rákok régi konfliktust tisztázhatnak valakivel

A hónap első napja is bőséggel tartogat számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 30.: az Ikrekre viszonylag nehéz feladat teljesítése vár, az Oroszlánok egyfajta kényszerhelyzetbe kerülnek

A csillagok a hónap utolsó napjára is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Liptai Claudia 17 éves lánya esküvői ruhában pózolt: Pankából gyönyörű nő lett

Gesztesi Panka Sára még csak júliusban tölti be a tizennyolcat, de máris profi modellkarrier előtt áll.

Olvasd el!

5 cipő a tavaszi-nyári időszakra, ha az old money a stílusod

Ezek a darabok tökéletesen beleillenek az old money stílusba.

Olvasd el!

A B-vitamin hiányának tünetei: Hogyan lehet felismerni és kezelni?

Ismered a B-vitaminok rendkívül fontos szerepét a tested működésében, de azt tudtad, hogy a B-vitamin hiánya számos kellemetlen tünetet okozhat?

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét második felében is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 25.

KOS (március 21-április 20)

A hét második felében elakadsz egy bizonyos helyzetben, melyben fogalmad sincs a hogyantovábbról, ennek okán azonban értékes perceket veszítesz a célod eléréséhez vezető folyamatból. Mivel nem szeretnéd, hogy az eddig befektetett energia kárba vesszen, épp ezért érdemes mindenképp keresned egy bizalmas társat, akinek elmondhatod, hogy honnan indultál, mire készülsz, mi a végső cél és hogy pontosan hol akadtál el. Olyasvalakitől kérj segítséget, aki nem fog visszaélni a helyzeteddel és nem fogja az általa nyújtott segítséget kamatokkal együtt visszakérni. Együtt oldjátok meg a fennakadást annak érdekében, hogy utána zökkenőmentesen folytathasd az utat!

BIKA (április 21-május 20)

A hét második felében végre adott minden körülmény ahhoz, hogy kreatív ötleteid közül egy fontosat megvalósíts, ám valaki mindenáron meg szeretné ezt akadályozni. Számodra rendkívül dühítő az, hogy létezik olyan személy, aki jogot formál magának arra, hogy ilyesformán gyakoroljon hatást az életedre, emiatt legszívesebben nyomdafestéket nem tűrő módon üvöltenél vele. Mivel azonban ez sehova nem vezet, igyekezz határozottan megértetni vele, hogy ez a te életed és ne próbálja helyetted eldönteni, hogy mi a jó neked. Amennyiben úgy érzed, hogy ebben az adott dologban szeretnél kiteljesedni, abban az esetben ne habozz belevágni. Ha elbukod, az is a te tanulópénzed lesz majd!

IKREK (május 21-június 21)

A hét második felében pozitív visszaigazolás tölt el nagy izgalommal, kivételes sikerek helyeződnek ugyanis kilátásba, melyeket egy kis odafigyeléssel még ma be fogsz tudni zsebelni. Épp ezért igyekezz minden zavaró tényezőt kizárni, csakis a saját megérzéseidre hallgatni és a saját tapasztalataidra alapozni. Ne engedd, hogy bárki belekontárkodjon az ügybe, hisz a célszalagot egyedül kívánod átszakítanod. Ha ez sikerül, akkor ünnepelj méltóképp a barátaiddal, koccintsatok a sikereidre, kapcsolódj ki, hisz jó eséllyel holnap új kalandok várnak!

RÁK (június 22-július 22)

A hét második felére végre kezd összeállni a kép, te is sejted már, hol a megoldás egy hosszú ideje húzódó ügyben, ez pedig hatalmas izgalommal tölt el. Ez a szikra, amely a sötét alagutat világította be neked, ez lesz az, ami a megoldást jelentheti, erre érdemes tehát mindenképp összpontosítanod. Mielőtt azonban elhalványodna vagy kialudna, próbálj 100%-ban koncentrálva figyelni a kifelé vezető utat és a végén úgy pontot tenni a végére, hogy nem marad elvarratlan szál az ügyben. Ha sikerül lezárnod a dolgot, igyekezz kikapcsolódni és tudatni a Világgal, hogy nem vagy hajlandó egy darabig olyasféle terheket magadra vállalni, amelyek alatt összeroskadhatsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét második felében szeretnél igazságot tenni egy vitás helyzetben, amelyben tulajdonképp érintett sem vagy, ennek okán könnyen kerülhetsz kellemetlen helyzetbe. Olyasfajta felelősség terhelhet, amellyel talán az első pillanatban nem számolsz, ám igencsak fontos tényező. Mielőtt tehát bármiképp kiállsz a pódiumra és felveszed a védőügyvéd szerepét, előtte mindenképp érdemes végiggondolnod, hogy miféle felelősség hárulhat rád. Hidd el, időnként jobb a háttérbe húzódni és onnan figyelni az eseményeket. Ezúttal például sokkal bölcsebben teszed, ha csendben maradsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy hozzád nem is túl közelálló személy olyasmivel okoz nagy meglepetést, amely végre előrébb lendíthet az úton, az illető ugyanis akaratán kívül segít ki vele a kátyúból. Noha alapvetően abszolút nem álltok egymáshoz közel, most mégis rendkívül hálás vagy neki, mindenképp érdemes tehát tudatnod vele, hogy jössz neki eggyel és igyekezni fogsz viszonozni ezt a nemes gesztust. Most koncentrálj azonban arra, hogy ne kerüljön mégegyszer ekkora kátyúba a szekered, ezzel ugyanis a célbaérés tolódik majd ki. Majd hétvégén ráérsz pihenni, kikapcsolódni és a barátaiddal tölteni az időt, addig azonban igyekezz behozni a hátrányodat!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Igyekszel ugyan egy számodra fontos dologra koncentrálni a hét második felében, ennek ellenére valaki mégis folyamatosan próbál kizökkenteni. Magad sem érted, mi áll a hátérben, azt azonban pontosan tudod, hogy ilyenformán nem fogod tudni a feladataidat sikerrel abszolválni. Épp ezért tehát szofisztikált hangnemben igyekezz az illető tudtára hozni, hogy most nem alkalmas a pillanat, nem tudsz ugyanis másra összpontosítani, amíg nem abszolválod a szóban forgó feladatot. Amikor viszont sikerül pontot tettél mindennek a végére, akkor abszolút nyitott vagy mindenféle szórakozási lehetőségre. Hidd, el, ha az illető kellő intelligenciával kezeli a dolgot, meg fogja érteni, hogy számodra most más élvez prioritást!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A rengeteg akadály után a hét második felében végre olyan lendületet kapsz, amellyel képes leszel végigfutni a célig anélkül, hogy elhasalnál. Így az önmagadba vetett hitnek köszönhetően kivételes sikerekben lehet részed, ezek pedig visszaadják az elveszni látszó motivációdat is. A legjobbkor sikerült nagy lendületet kapnod, hisz ez azt is jelentheti, hogy pontot tehetsz valaminek a végére, ami már iszonyúan nyögve-nyelősen ment. Mivel most van lehetőséged arra, hogy egy nagy lendülettel lezárd végre az egészet, ezért igyekezz vissza sem nézve végigfutni az akadálypályán és átszakítani a célszalagot!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét második felében kezdesz beleveszni a sok apró problémába, amelyek jelentős mértékben hátráltatnak és nyomják rá a bélyegüket az alaphangulatodra. Mivel azonban ilyenformán nem töltheted a mindennapjaidat, épp ezért annak érdekében, hogy kicsit felszabadulj, vedd sorra azokat a problémás ügyeket, amelyek jelenleg fejfájást okoznak és hideg fejjel gondolkodva, racionálisan próbálj megoldást találni rájuk. Jobban teszed, ha kissé lazábban állsz a dolgokhoz és nem engeded, hogy teljesen megukba szippantsanak, hisz nem az az életcélod, hogy depresszív hangulatban, otthon gubbassz a kanapén!

BAK (december 22-január 20)

Elég nyögve-nyelős hét második feléhez érkezel, érzed, hogy fogy az energiád, számolod a napokat hétvégéig, amikor végre átadhatod magad a pihenésnek és olyan kikapcsolódási pontot kereshetsz, amely feltölt és visszaadja a lendületedet. Mielőtt tehát teljesen lemerülnél minden szempontból, előtte kezdd el lezárni a folyamatban lévő ügyeket, mindezek mellé pedig ne vállalj új projekteket. Az abszolút rohanásból érdemes visszavenned, hisz az sehova nem vezet, ha végkimerülésig hajszolod magad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Szereted az állandóságot magad körül, nem ugrasz a nagy változásokért a kútba, úgy érzed ugyanis, hogy a folyó anélkül is folyik a saját tempójában a saját irányába, hogy te változtatni próbálnál rajta. Persze, az állandóság kétségtelenül egyfajta biztonságérzetet jelent, ám ha ebbe az állapotba beleragadsz, akkor bizony jó eséllyel fogsz mindig mások után kullogni, hisz lemaradsz minden újdonságról. Ne félj tehát új dolgokat kipróbálni, ne félj a változástól, hisz ezek a dolgok azok, amik építő jelleggel hatnak rád. Ha valami nem tetszik, a te döntésed, hogy sutba dobod-e és keresel másféle irányt, amennyiben azonban semmit nem próbálsz ki, örökké hátul fogsz kullogni! Légy bátrabb és nyitottabb a gondolkodású!

HALAK (február 20-március 20)

A hét második felében kezdesz ráunni a tétlenségre, az az érzésed, hogy abban a helyzetben, amelyben jelenleg vesztegelsz, egyszerűen nem tudod hasznossá tenni magad. Mivel azonban jelen pillanatban abszolút nincs ráhatásod az események alakulására, ezért muszáj egy kis kitartást és önuralmat magadra erőltetned, egyelőre ugyanis nem látod a dolog végét. Próbálj tehát arra törekedni, ne vesszen el a motivációd, hisz másképp nem fogod tudni sikerrel zárni a dolgot. Addig próbáld meg élvezni és a legtöbbet kihozni a jelenlegi szituációból!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Így ír egy nárcisztikus ember: ezek után pofonegyszerű lesz kiszúrni

Bár élőben azért egyszerűbb felismerni azokat, akik nárcisztikus személyiségzavarral (NPD) élnek, azért akár egy Instagram-posztból rájöhetsz, hogy éppen egy ilyen személlyel van dolgod.

Kép

3 otthon végezhető gyakorlat hasi zsír ellen, amitől formásabb leszek, mint valaha

Íme 3 egyszerű pilates gyakorlat, amit ha most elkezdesz, akkor laposabb hassal indíthatod a nyarat!

Kép

4 csillagjegy, akinek teljesül a legnagyobb kívánsága a közeljövőben: egy őrangyal fogja őket ebben segíteni

Egy őrangyal fogja a szárnyai alá venni ezeket a csillagjegyeket, és segít nekik, hogy valóra váljon a legnagyobb kívánságuk!

Kép

Kiderült: Angelina Jolie ezzel a trükkel csábította el Jennifer Anistontól Brad Pitt-tet

Az Oscar-díjas színésznő azt állítja, nem történt semmi későbbi férje és közte a Mr. és Mrs. Smith forgatása alatt, a stábtagok viszont NAGYON nem így emlékeznek erre.

Kép

Amikor a pénz beszél: sztárok, akik csak a gázsiért vállalták a szerepet

Pénzből élünk, így hát fontos, mennyit kapunk a munkánkért. Van, amikor a sztárok is csak ez alapján döntenek egy szerepről.

Kép

Napi horoszkóp május 1.: a Bikák nehezen engednek el egy bizonyos szituációt, a Rákok régi konfliktust tisztázhatnak valakivel

A hónap első napja is bőséggel tartogat számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!