Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 20.: a Nyilasok az idővel versenyeznek, a Vízöntőknek érdemes nyitniuk egy bizonyos személy felé

Napi horoszkóp január 20.: a Nyilasok az idővel versenyeznek, a Vízöntőknek érdemes nyitniuk egy bizonyos személy felé

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 20.

KOS (március 21-április 20)

Rendkívül fárasztónak találod azt, hogy megállás nélkül kell tudod elég vékony jégen bolodgulni, hogy nem épp a legbiztonságosabb helyzeteket kell megoldanod, amelyekben ha gyengébb teljesítményt mutatsz, máris felelősségre vonhatnak miatta. Mivel azonban te is emberből vagy, épp ezért végesek a korlátaid is, ez pedig abszolút nem egyeztethető össze a jelenlegi hazárdjátékkal. Most kell tehát átvenned az irányítást a saját életed felett, akinek tudnia kell, azzal tudasd, hogy bizony nagyon kezdesz elfáradni ebben a felelősségteljesn szerepben, neked is szükséged van arra, hogy szusszanj egy kicsit. Amennyiben korábban tettél már le annyit az asztalra, hogy hiteles legyél, abban az esetben engedni fognak a feléd támasztott elvárásokból!

BIKA (április 21-május 20)

Gyakorlatilag egy véget nem érő vesszőfutás szerves része vagy, ráadásul abszolút irányító szerepben, ahol a határidő, mint elengedhetetlen tényező, mintegy Damoklész kardjaként lebeg a fejed felett megállás nélkül. Mivel a többiek úgy mennek utánad, mintha legalábbis képes lennél a vízen járni, ha arról lenne szó, épp ezért a felelősség is viszonylag nagy a válladon. Most kell tehát észnél lenned és kicsit lassítanod, hisz persze, fontos a határidő, de a minőség sem elhanyagolható tényező. Hidd el, ha megfelelőképp végiggondolnod az egészet, ha ügyelsz a részletekre és az arra alkalmas személyekre bízol fontos feladatokat, akkor semmi sem állhat a siker útjába! Csak legyen helyén a józan eszed!

IKREK (május 21-június 21)

Egyféle megoldókulcs létezik a kezedben, amelyről azt gondolod, hogy minden helyzetben gond nélkül alkalmazhatod, ám ma valahogy mégsem jön össze a siker, hiába veted be a megszokott taktikát. Ez rendkívüli módon elkeserít, hisz nem is létezik más opció számodra, csakis a győzelem, ma ez valahogy mégis elmarad. Legyen ez egy lecke számodra abban a tekintetben, hogy nem minden szituáció egyforma, nem mindig ugyanott van az ismeretlen, ahová behelyettesítheted a magad kis képletét, igyekezz tehát a dolgok mögé látni annak érdekében, hogy hosszútávon sikeres lehess!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki a közvetlen környezetedben úgy próbál elbizonytalanítani, hogy egy általa kreált pletykával ültet bogarat a füledbe. Mivel azonban te nem vagy biztos abban, hogy a pletyka alapja valós-e, épp ezért az illető könnyen eléri a célját és máris meginogsz. Igyekezz olvasni a sorok között, mielőtt tehát kétségbeesnél, próbáld végiggondolni, hogy van-e pletykáknak valóságalapjuk, ne menekülj rögtön. Korántsem biztos ugyanis, hogy a helyzet olyan cudar, mint amilyennek egy rosszakaród állítja be. Ne tedd meg tehát neki azt a szívességet, hogy a nagy ijedelemben világgá rohansz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét második felében annyi feladat zúdul a nyakadba, ami nem tűr halasztást, hogy tulajdonképp azt sem tudod, merre indulj, hisz az elvárás irtózatosan magas, ám egyelőre a hatalmas káoszt látod csupán. Mielőtt tehát már az elején eleve el lenne rendelve minden, még azelőtt igyekezz három mély levegővel startvonalra állni és logikusan végiggondolva az egész folyamatot, egy prioritási sorrendet felállítva magadban, ilyenformán nekiindulni a távnak. Hidd el, megvan benned a tapasztalat, a tudás, épp ezért ha összeszeded magad, akkor kisujjból kirázod az egészet. A dolog titka annyi, hogy bíznod kell magadban!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nem kapsz ma túl pozitív híreket egy számodra különös jelentőséggel bíró ügyben és ez roppant módon elkeserít. Annyi időt és energiát tettél ugyanis a dologba, hogy ebben a pillanatban dühödben azt érzed, hogy inkább érdemes lenne így hagyni, ahogy most áll, ha kudarcba fullad az egész, téged az sem érdekel. Érthető a felháborodásod, azt azonban mindenképp érdemes mérlegelned, hogy ha már ilyen volumenű áldozatokat hoztál a sikerért, abban az esetben nem fogod-e örökké bánni azt, hogy otthagytad az egészet és dugába dőlt minden. Ne add fel ilyen könnyen, küzdj azért, amit kitűztél magad elé, ne hagyd, hogy a sodrás vigye el a művedet!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hirtelen minden szempár rád szegeződik és egy olyan döntést igyekeznek kicsikarni belőled, ami gyakorlatilag irdatlan felelősséggel jár. Ettől a hatalmas tehertől megijedsz egy pillanatra és azt gondolod, jobb, ha futásnak eredsz. Ez is egyfajta reakció, mely igen hasznos lehet ilyen helyzetekben, így azonban nemcsak a környezetedet ellenszenvét váltod ki, hanem saját önmagadnak is csalódást okozol. Igyekezz úgy élni az életedet, hogy nyugodtan tudj minden alkalommal tükörbe nézni! Állj bele a helyzetbe és magabiztosan foglalj állást annak érdekében, hogy végre pont kerüljön a dolog végére! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ma kikéred egy hozzád közel álló személy véleményét, ám korántsem azt hallod, amit szerettél volna. Ez egy kissé rosszul érint, azt gondoltad ugyanis, hogy ha már van egy világmegváltó gondolatod, abban rajtad kívül mások is látnak majd legalább annyi fantáziát, mint amennyit te látsz benne. Bármennyire is csalódás számodra a véleménykülönbség, igyekezz mégis nyitott lenni az illető mondanivalójára, hisz könnyen lehet, hogy olyan részletekre világít majd rá, amelyek segíthetnek abban, hogy megértsd az ő álláspontját, illetve egy kicsit más szemszögből vizsgálhasd a helyzetet. Hidd el, nem olyan nagy katasztrófa, ha időnként különböző véleményeket is meghallgatsz!

NYILAS (november 23-december 21)

Túl sokáig halasztottál valamit, mégpedig olyannyira, hogy az utolsó utáni másodpercben kell nekifutnod a célegyenesnek. Mivel a határidő szorongat, ezért ma semmi mással ne foglalkozz, zárj ki minden befolyásoló tényezőt és igyekezz 100%-ban koncentrálni. Ez egy nagy tanulság lehet számodra, hogy nem érdemes mindent az utolsó pillanatra hagyni, még akkor sem, ha nem fűlik a fogad a dologhoz! Most aztán fuss neki és ésszel, logikusan gondolkodva tegyél pontot a dolog végére!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, mostanra annyira begyűrűzött a másoknak történő megfelelni akarásod, hogy egyszerűen lelkiismeretfurdalás gyötör, ha egyszer-egyszer megpróbálsz nemet mondani valakinek. Az utóbbi időben a környezeted számára teljesen természetes lett az, hogy majd te megcsinálod azt, amihez nekik nem fűlik a foguk, majd te elmész oda, ahová nekik nincsen kedvük elmenni és amennyiben megpróbálsz nemet mondani, azonnal felháborodást vált ki a körülötted élőkből. Amennyiben azonban jobban belegondolsz, beláthatod, hogy nem ez a normális élethelyzet, ahol te vagy mindenki más bábuja, ők pedig dróton rángatnak. Állj ki nyugodtan magadért, tanulj meg nemet mondani és önmagadat a prioritási sorrend tetejére állítani!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Általában nem vagy az a típus, aki könnyen adja magát, nehezen nyitsz bárki felé, kétszer meggondolod, hogy kit engedsz közel magadhoz. Minden elved ellenére azonban ma mégis úgy érzed, hogy érdemes nyitnod valaki felé, aki gyakorlatilag a semmiből bukkan elő. Rendkívül szimpatikusnak találod azt a fajta óvatos közeledést, amit az illető részéről tapasztalsz, azt, hogy nem ront ajtóstól a házba, illetve nem akar rögtön egyfajta szerelmi légyottra csábítani. Légy tehát nyitott, ismerkedj, beszélgessetek nagyokat, kerüljetek közelebb egymáshoz. Egy esélyt mindenképp érdemes adnotok ennek a kapcsolatnak!

HALAK (február 20-március 20)

Viszonylag nagy lélegzetvételű feladat előtt állsz, amely kissé félelemmel tölt el, hisz tapasztalatlannak érzed magad a témát illetően. Amennyiben az aggodalmaid valósak, abban az esetben keress valakit a környezetedben, aki járt már ezen a hegyen előtted és tudja, melyik útvonalon a legveszélytelenebb a csúcstámadás. Ne szégyelld azt, ha nem értesz valamihez úgy, mint mások, hidd el, senki sem tökéletes, mindenkinek vannak gyenge pontjai. Ne akarj egyedül nekiindulni egy olyan volumenű projektnek, ahol minden felelősség téged terhel!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp január 27.: a Bikák sikeresen jönnek ki egy bizonyos helyzetből, a Rákok igyekeznek minden körülmények között önazonosak maradni

A csillagok a hét utolsó munkanapjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

5 apró változtatás, aminek hála jobban indul a napom

Nem kell nagy dolgokra gondolni. Nem kell óriási változtatásokat eszközölni. Megbilleni nem fog ezek miatt az életed, pont ellenkezőleg: minden a helyére kerül. Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!