Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 2.: a Rákok napját pozitív impulzus teszi szebbé, a Nyilasok nagyvonalúságukról tehetnek tanúbizonyságot

Napi horoszkóp január 2.: a Rákok napját pozitív impulzus teszi szebbé, a Nyilasok nagyvonalúságukról tehetnek tanúbizonyságot
A nap cikke

4 csillagjegy, aki még március előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Március beköszöntével szinte érezhetően lezárjuk a telet, az elmúlás és a szürkeség időszakát.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

Ilyen lesz a szerelmi életed a héten a Tarot kártya jóslata alapján

Február közepén már megünnepeltük a Valentin-napot, de mit tartogat számodra ez a hét szerelem terén? Máris kiderül.

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Íme a szituációs személyiségteszt, ami felfedi az igazságot az életedről

Szükség lesz a fantáziádra, hiszen az alábbi 10 kérdés megválaszolása után különleges dolgokat tudhatsz meg magadról. Szituációs személyiségteszt következik!

Olvasd el!

"Rengeteg anyuka hazudik" - 8 dolog, amit nem is sejtettem, míg nem született gyerekem

Minden baba más, minden szülő máshogy éli meg az első éveket, de az biztos, hogy tartogat ez az időszak jó néhány meglepetést.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok az év első munkanapjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 2.

KOS (március 21-április 20)

Hosszú gondolkodás és mérlegelés után komoly elhatározásra jutottál, melyet az év első munkanapján meg is osztasz a környezeteddel. Noha nem mindenki fog örülni annak a döntésednek, te mégis teljes mértékben hiszel magadban, épp ezért igyekezz megértetni velük is, hogy ez esetben elsősorban önmagadat kellett előtérbe helyezned, nem pedig mások véleményét, esetleges ellenérzéseit figyelembe véve megfutamodni az elől, amely előbb-utóbb úgyis bekövetkezett volna. Ha már eldöntötted, nincs értelme halogatnod a dolgot, egyszerűen zárd le azt, ahol eddig voltál és indulj el az új felé. Mindig az első lépés a legnehezebb, utána már minden megy magától!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, magadra hagyva, teljesen egyedül küzdesz a gondjaiddal és egyelőre sajnos senki nincs, aki megragadja a kezedet és kivezessen a sűrű rengetegből. Mivel azonban így soha nem fogod tudni megoldani őket, eljött az idő, hogy kesergés helyett felállj, vegyél egy nagy levegőt és nekiindulj a lehetetlen jéghegynek. Így ugyanis maguktól nem-igen fognak eltűnni az életedből, muszáj valamit fizikailag tenned azért, hogy ne nyomasszanak a jövőben. Egyedül is meg tudod csinálni, csak hinned kell magadban és abban, hogy az akaraterőddel fel fogsz érni a csúcsra. Onnan pedig gyönyörű a kilátás, majd meglátod!

IKREK (május 21-június 21)

Az év első munkanapján valaki kérdezés nélkül olyasfajta terhet tesz a nyakadba, amely elég fajsúlyos ügy mihamarabbi megoldását sürgeti. Neked azonban, bármennyire is sajnálod őt, nem kell mindenki helyett átugrálni mindenféle akadályokat, mert előbb vagy utóbb, de mindenképp beleakad a lábad majd valamelyikbe. Ennek elkerülése érdekében tehát ne vállald fel mindenki problémáját, hallgasd meg őket és lépj tovább anélkül, hogy magadra vennéd a gondjukat. Ne aggódj, ez nem önzőség, csupán csak elfogadás, hogy nem válthatod meg a Világot egy személyben.

RÁK (június 22-július 22)

Kifejezetten jól indul számodra az év első munkanapja, már reggel olyan impulzust kapsz ugyanis, amely az egész hozzáállásodra pozitív értelemben nyomja rá a bélyegét. Mindenkivel kedvesebb és megértőbb leszel, nem látod a dolgok negatív oldalát, mely nagyban hozzásegít ahhoz, hogy hatékonyan tudj bizonyos helyzeteket megoldani. Egyszerűen jól érzed magad a bőrödben, nem törekszel sem jobbra, sem többre, sem szebbre, elfogadod a dolgokat úgy, ahogy vannak és nem frusztrál semmi. Időnként ilyen napokra is szükség van, amikor apró dolgok annyira feldobják a napod, hogy óriási lendületet kapsz! Az Élet ma úgy szép, ahogy van!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Igazi csapatként küzdötök a munkatársaiddal egyetlen közös cél eléréséért, mindenkinek ugyanaz a siker lobog a szeme előtt, amelyért bármire képes lenne. Mivel egy bizonyos útvonal mentén, együtt haladtok, épp ez a sikeretek titka, hogy mindenki tisztában van azzal, hogy nem kell másokon átgázolva, mindenáron győzedelmeskednie. Ugyanolyan értéke lesz ugyanis a sikernek, ha együtt szakítjátok át a célszalagot és ezzel mindenki nagyon pontosan tisztában van. Ez a jól olajozott csapat receptjének legfőbb hozzávalója!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki a rólad alkotott, negatív véleményének ad hangot a szemedbe az év első munkanapján, amellyel nem is igen tudsz mit kezdeni, hiszen érzésed szerint soha egyetlen szóval sem bántottad meg az illetőt. Épp ezért nem nagyon tudsz adekvátan reagálni, csupán visszadobod a követ, amellyel fejbe dobtak. A felesleges adok-kapok helyett azonban tedd világossá a nem túl építő kritikát megfogalmazó személy számára, hogy abszolút nem az határoz meg, amit tágabb körökben gondolnak rólad, sokkal inkább arra törekszel, hogy mind magadnak, mind pedig a közvetlen környezetednek megfelelj. Amennyiben tehát problémája van veled, azt inkább borogassa, mert más gyógyír nem-igen lesz rá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valakivel közös projekten dolgozol, amely igen nagy felelősséggel jár, hisz komoly eredményt várnak el tőletek. Épp ezért most semmi mással ne foglalkozz, amíg sikerrel nem abszolváljátok a feladatot, csak erre koncentrálj, adj bele apait-anyait annak érdekében, hogy rajtad ne múlhasson a siker. Pontosan tudod, hogy mit kell csinálni, hisz megvan benned az ehhez szükséges tudás, tapasztalattal jócskán rendelkezel, így tehát régóta kitaposott ösvényen haladsz. Ne hallgass senkire, csak a társadra és a feladatodra koncentrálj, mert most ez a prioritási sorrend legteteje! Majd utána ráérsz minden mással foglalkozni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az év első munknapjának egy pontján hirtelen minden szempár rád szegeződik, olyan érvekkel kell ugyanis meggyőznöd több embert is egy bizonyos ügyben, amelynek segítségével végül sikeresek lehettek abban, amin mindannyian dolgoztok. Inspirálóan hat rád a nagy érdeklődés, határozottan és magabiztosan tudod előadni magad, amelynek következtében sikerül megnyerned a tömeg támogatását, mindenki elismerően bólint és kötélnek áll majd. Együtt nagyon ütős csapatot alkothattok, akik komoly kihívásokat tudnak majd teljesíteni! Hajrá!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasmiben segítesz egy hozzád közel álló személynek, amelyről pontosan tudod, hogy nem biztos, hogy mindenki önzetlenül megtenné, még te sem vagy ugyanis biztos abban, hogy jól cselekszel-e. Amennyiben fontos szerepet foglal el az illető az életedben és meggyőzöd saját magad arról, hogy okos dolog segíteni neki, abban az esetben ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak, vagy hogyan ítélnek meg. Ha mégis magadra és másokra nézve is veszélyesnek tartod a dolgot, finoman próbáld egy más irányba terelni, elmagyarázva neki, hogy miért lesz ez káros és igen sok áldozattal járó folyamat. Rppant dicséretes, hogy a bajban nem hagyod magára!

BAK (december 22-január 20)

Az év első munkanapja olyan kihívást hoz számodra, melyről már az első pillanatban tudod, hogy érdemes érte harcolni, nem mindennap kínálkozik ugyanis ilyesfajta lehetőség. Amennyiben valóban van a dolofban potenciál, abban az esetben érdemes kitartanod és végigmenned az úton, ha azonban az első akadályoknál mégis kiderül, hogy nem mind arany, ami fénylik, akkor inkább hagyd meg másoknak, hogy ezt a kihívást magukénak tudják. Ebben az esetben keress olyan kalandokat, amelyekben valóban ott a siker lehetősége!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az év első munkanapja a tervezettnél sokkal zsúfoltabbra sikeredik, váratlan feladatokkal kell ugyanis megbirkóznod, amelyek miatt elég sokat bosszankodsz. Amennyiben azonban a bosszúságod félre tudod tenni egy pillanatra, rájöhetsz, hogy tulajdonképp ez egy próbatétel, egy új kihívás számodra, mellyel elsősorban magadnak bizonyíthatod be, hogy mire vagy képes. A saját határvonalaid ugyanis te, magad húzod meg, épp ezért te vagy az egyetlen személy, aki akaraterővel és kitartással feljebb tolhatja azokat. Keresd a feladatokban a kihívást, hisz ha így állsz a dolgokhoz, sokkal hatékonyabb és eredményesebb tudsz majd lenni!

HALAK (február 20-március 20)

Minden erőddel arra törekszel, hogy másokat boldognak láss, hogy te legyél az, aki mindenkinek fényt hoz az éjszakába és utat mutat, merre is kellene menniük. Így azonban, amíg másoknak egyengeted az útját, csak a saját céljaidra és boldogságodra sem marad időd, sem energiád. Érdemes tehát ezen a ponton elgondolkodnod azon, hogy mi van a fontossági sorrended legtetején: a saját életed vagy az, hogy mindenki másnak elrendezd a sorsát. Hidd el, azok közül, akiknek ma önzetlenül, önmagad feláldozva segítesz, nem biztos, hogy ha úgy hozza a helyzet, hogy szükséged lesz rájuk, ott állnak majd mögötted úgy, ahogy te is tetted annak idején. Épp ezért szelektálj és csak olyanok mellé állj, akikről pontosan tudod, hogy ha úgy adódik, teis számíthatsz rájuk!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

3 csillagjegy, akinek a februári telihold óriási hatással lesz az életére

A februári telihold, más néven Hó Hold izgalmas hatással lesz a csillagjegyekre.

Kép

Ez a gyönyörű nő Mark Ruffalo felesége! Idén már 24. házassági évfordulójukat ünneplik - fotók

Mark Ruffalo és felesége idén nyáron ünneplik majd 24. házassági évfordulójukat.

Kép

Itt vannak a SAG Awards legszebb cipői: Jennifer Aniston és Reese Witherspoon vitték a prímet

Ezek a lábbelik tökéletesen kiegészítik a vörös szőnyegre megálmodott szetteket.

Kép

Akkor és most: Így néznek ki manapság a 2000-es évek tinifilmjeinek legszexibb pasijai

Bár napjainkban is több tucat jóképű tinititánt tudunk felsorakoztatni, azért a 2000-es évek termelte ki a legszebb hímnemű sztárokat.

Kép

Toplista: Minden idők 10 legrosszabb sorozata a nézők szavazatai alapján

A redditezők összegyűjtötték azokat a szériákat, amelyeket kifejezetten borzalmasnak találtak, és még olyat is beválogattak közéjük, amelyik egyébként nézettségi rekordot döntött.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!