Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Napi horoszkóp február 6.: az Oroszlánok számára fontos a pozitív visszajelzés, a Mérlegek szeretnének maradandót alkotni

Napi horoszkóp február 6.: az Oroszlánok számára fontos a pozitív visszajelzés, a Mérlegek szeretnének maradandót alkotni
A nap cikke

Kiderült: így teltek II. Erzsébet királynő utolsó percei

Nyilvánosságra hozták a feljegyzéseket a néhai uralkodó halálának napjáról, amiből megtudhattuk, hogy a kötelezettségeit tényleg kivétel nélkül mindig szem előtt tartotta.

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Olvasd el!

Mindenki Jennifer Lopez és Ben Affleck válásáról beszél: a színész már el is költözött a közös álomotthonból

Lassan két hónapja, hogy nem láttuk őket együtt, sőt Ben Affleck már nem lakik a közös álomotthonukban.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 18.: az Ikrek kissé kilógnak a sorból, az Oroszlánok változásra vágynak

A hosszú hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 dolog, amire egy hacker képes pusztán az e-mail címed megszerzésével

Ha egy hacker megtudja, mi az e-mail címed (és nem is kell, hogy be tudjon lépni), máris óriási problémákat tud okozni neked.

Olvasd el!

A demencia első jelei, melyek már 9 évvel korábban megmutatkoznak

Sokan nem is sejtik, de ezek mind a demencia kialakulásának korai előjelei lehetnek. Egy kutatás most alátámasztotta ezt.

Olvasd el!

10 színész, aki túl messzire ment egy filmszerep kedvéért

A színjátszásnak eme módszerét alkalmazva a színész valósággal tényleg átalakul azzá a karakterré, akit megformál.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 6.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó napján fontos részlet derül ki számodra, amelynek kulcsfontosságú szerepe lehet majd abban, hogy egy közelebb juss a célodhoz. Azzal, hogy világossá válik az utolsó rejtély is, annak köszönhetően a többiekhez képest igen komoly előnyre tudsz szert tenni. Az azonban már csak rajtad múlik, hogy másokkal is megosztod-e a megoldókulcsot vagy egymagad aratod le a babérokat. Amennyiben úgy érzed, hogy érdemes másokkal osztozni a sikeren, csak olyan személyeket vonj be, akiket erre érdemesnek találsz, s megbízol bennük. Különben megeshet, hogy kihasználnak és maguk akarnak majd a dobogó legfelső fokára állni. Épp ezért jól gondold meg, hogyan taktikázol!

BIKA (április 21-május 20)

Akárhogy is próbálsz, egyszerűen nem tudsz zöldágra vergődni egy olyan emberrel, aki nem osztja a véleményed, mitöbb nem is enged a huszonegyből. Be kell látnod tehát, hogy nem mindenki alkalmas a kompromisszumokra, épp ezért érdemes megkímélni magad azzal, hogy nem törődsz vele és nem hagyod felidegesíteni magad. Lépj tovább gyorsan az egészen, s koncentrálj inkább magadra, nem kell neked ugyanis mindent és mindenkit megérteni, ne pazarold az energiáidat arra, hogy mindenáron meggyőzz embereket a saját álláspontodról, főleg ha valaki abszolút alkalmatlan az együttműködésre!

IKREK (május 21-június 21)

Olyasféle természetű dologban kér valaki segítséget tőled, amelyről pontosan tudod, hogy a nagyon kevesen nyújtanának segítő jobbot bárkinek. Ugyan te sem vagy teljesen biztos abban, hogy ekkora felelősséget kellene a nyakadba akasztanod, épp ezért csak akkor segíts, ha az illető különösen fontos számodra. Tisztázd azt is magadban, nem veszélyes irányba mennek-e a dolgok, amenyiben igen, ebben az esetben próbáld más irányba terelni az illetőt. Lehetséges, hogy te leszel az, aki meghozza a fényt az éjszakában! Nagyon dicséretes, hogy a bajban senkit nem akarsz magára hagyni!

RÁK (június 22-július 22)

Kissé fura helyzetben találod magad a hét utolsó napján, valaki ugyanis olyan feladatot kíván ráderőltetni, egyúttal saját magát kimenekítve a dologból, amely nem feltétlenül a kockázatmentes kategóriába tartozik. Az különösen felháborító számodra, hogy valaki a céljai eléréséhez eszközként igyekszik felhasználni, ezen túlmenően pedig a sarokbaszorítottságtól is kiráz a hideg. Állj ki tehát magadért, megvan a saját utad, így nem is kell hagynod magad egyetlen másodpercig sem befolyásolni. Gyorsan állítsd le az illetőt, egyértelműen és határozottan add a tudtára, hogy nem jó ajtón kopogtat, te ugyanis nem fogsz úgy táncolni, ahogyan mások fütyülnek, különösen akkor nem, ha ők akarják learatni a babérokat! Ne hagyd magad kihasználni, csakis a saját ügyeidre koncentrálj!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Fontos számodra a pozitív visszaigazolás, szereted, ha mindenki elégedett, aki valamely oknál fogva közel áll hozzád, épp ezért mindig törekszel arra, hogy másoknak örömet szerezz. Mivel azonban időnként magadra is gondolnod kell, épp ezért a hét utolsó napján szervezz olyan programot, ami csak rólad szól és nem arról, hogy mindenki boldog körülötted, szervezz olyan programot, ami feltölt, vegyél egy dögös ruhát, nézz meg egy filmet a moziban vagy bújj össze a szerelmeddel! Nemes dolog mindig mások örömét keresni, de miközben te megpróbálsz mindenkinek eleget tenni, a saját életed senki nem fogja alakítani és helyetted boldoggá tenni! Foglalkozz néha kicsit magaddal is, hisz legalább olyan fontos vagy te is, mint mindenki más!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ütős tervet raktál össze gondolatban, mégsem számoltál azokkal az akadályokkal, amelyek várnak út közben, ezek pedig a későbbiekben rengeteg fejfájást okozhatnak. Kétségbeesés vagy bosszankodás helyett azonban szedd össze magad, aggodalomra semmi okod, pontosan tudod, hogy nagyobb akadályokkal hogyan is kell megküzdeni, így tehát könnyűszerrel meg fogod ugrani, csupán csak bátorság kell hozzá. Bíznod kell magadban, hisz rendelkezel annyi tudással, hogy nem jelenthet gondot a feladat megoldása. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, de jó irányba haladsz és ha befutsz majd a célba, büszke lehetsz majd magadra!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Igazán maradandót szeretnél alkotni, ennek érdekében mindenféle nevetséges dologba is belevágnál, de tartasz attól, hogy ki és mit szól majd hozzá, ezért nincs bátorságod kiállni. Így azonban soha nem fogsz tudni sikereket elérji, mindig csupán egy leszel a dominósorból. Érdemes tehát mérlegelned, mire is vágysz jobban: arra, hogy sikeres emberként learasd a babérokat vagy arra, hogy mindig álarcban bújkálj, nehogy valaki felismerjen. Érdemes lenne belekóstolnod a sikerbe, azzal ugyanis semmi veszítenivalód nem lesz, ha legalább megpróbálod!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszas mérlegelés után olyan döntést hoztál meg, ami hatással lehet a környezetedre is, épp ezért velük is rögtön megosztod. Noha nem mindenki fog örülni annak, ahogyan döntöttél, mégis próbáld megértetni velük, hogy most elsősorban a saját szempontjaidat kellett előtérbe helyezned, így nem hagyod magad befolyásolni. Tedd számukra világossá, hogy nem futamodsz meg egy olyan kihívás elől, amellyel előbb-utóbb úgyis szembe kellett volna nézned. Ha már döntöttél, nincs értelme halogatni a dolgot, egyszerűen zárj le mindent és indulj el az új felé. Ne feledd, mindig az első lépés a legnehezebb, utána már minden megy magától!

NYILAS (november 23-december 21)

Borzasztó nagy izgalommal tölt el valami, ami mérföldkő lehet az életedben, emiatt nem is tudsz ma semmi másra összepontosítani, legszívesebben kiugranál a bőrödből izgalmadban. Mivel azonban a hét utolsó napján vannak még megoldásra és lezárásra váró feladataid, amelyeket határidőre el kell végezned, igyekezz mégis valamennyire elvonatkoztatni attól, amely jelen pillanatban nem hagy nyugodni. Hidd el, mindennek eljön majd a maga ideje, minél inkább sürgetsz azonban valamit, annál nagyobb esélyt adsz, hogy végül az arcodban landoljon az egész, pont akkor akkor, amikor nem is számítasz rá. Légy türelmes és észre fogod venni, ha a megfelelő alkalom kínálkozik arra, hogy belevágj abba, ami most izgatja a fantáziád!

BAK (december 22-január 20)

Számodra fontos célért küzdesz, amelynek sikeres lezárásával végre leteheted a névjegyed, ehhez azonban nemcsak hogy minden körülménynek kell ideálisnak lennie, de neked is oda kell tenned magad. Ennek édekében tehát semmi mással ne foglalkozz, s amíg sikerrel nem abszolválod a feladatot, csak erre koncentrálj, hogy beleadj apait-anyait. Pontosan tudod, hogy mit kell csinálni, hisz megvan benned az ehhez szükséges tudás és tapasztalat, így tehát régóta kitaposott ösvényen haladsz. Ne hallgass senkire, csakis magadra és a feladatodra koncentrálj, mert most ez a prioritási sorrend! Majd utána ráérsz pihenni, ha marad időd, ezt a napot azonban fel kell áldoznod a siker oltárán!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó napján egyszerre szeretnél mindent befejezni, azt kell azonban észrevenned, hogy egyre-másra halmozod a feladatokat. Mivel így sosem jutsz a dolgok végére, így most érdemes meghúznod egy határvonalat és csak addig takaróznod, amíg a paplanod ér. Ne vállalj jöbbet annál, mint amire képes vagy, hisz nem az az alapvető cél, hogy belefulladj az egészbe, sokkal inkább az, hogy sikerrel tehess pontot mindennek a végére. Ha így állsz a dolgokhoz, sokkal hatékonyabban és eredményesebben tudsz majd dolgozni! Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

A hét utolsó napjára teljesen mást terveztél, mint amivel a legnagyobb bosszúságodra ma foglalkoznod kell, mégis ha már így alakult, akkor érdemes a zsörtölődés helyett odatenned magad. Ne vesztegesd tehát az időt, cselekedj, amilyen gyorsan csak lehet, és mihamarabb tudd le a dolgot. Ha halogatod ezt az ügyet, a baj csak a nyakadon marad, s a későbbiekben további problémákat okozhat. Cselekedj tehát, s utána élvezd ki a szabadidőt és azt, hogy arra koncentrálhatsz, amire eredetileg szerettél volna!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Kép

Így néznek ki most a ’90-es évek legnagyobb „It girl” sztárjai: mind túlvannak a 40-en

Sokan boldog nosztalgiával tekintünk vissza a ’90-es és 2000-es évekre, hiszen gyerek- és fiatalkorunk meghatározó élményei kötődnek ezekhez az évtizedekhez.

Kép

3 extra hasznos dolog, amit A Bridgerton család tanított nekünk a szerelemről

A Netflix egyik legnépszerűbb sorozatában nemcsak a főszereplő férfiakra érdemes figyelni, hanem azokra a fontos leckékre is, amelyeket a párkapcsolatokról tanít nekünk!

Kép

Így pörgesd fel az anyagcseréd 40 felett: 6 szokás, melyet érdemes beépítened a mindennapjaidba

Az idő előrehaladtával az anyagcsere folyamatai lelassulnak, ennek köszönhetően szinte észrevétlenül kúsznak fel a felesleges kilók. Azonban elhoztunk néhány olyan, mindennapokba beépíthető szokást, melyek segítségével felgyorsíthatod az anyagcsere-működésedet, és megszabadulhatsz a plusz kilóktól. Mutatjuk is, melyek ezek!

Kép

5 hiba, amit mindenki elkövet zuhanyzás közben: a bőrgyógyász szerint nagyon káros lehet a bőrre!

Szinte biztos, hogy majdnem minden hibát elkövetsz a listáról. Nézd meg, igazunk van-e!

Kép

4 szokás, amivel villámgyorsan elérheted a nyári álomalakot

A szakértők szerint ezt a 4 egyszerű szokást kell beépítened a mindennapokba, hogy könnyedén elérhesd a vágyott nyári alakot!

Kép

Napi horoszkóp május 18.: az Ikrek kissé kilógnak a sorból, az Oroszlánok változásra vágynak

A hosszú hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!