Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 23.: a Bikáknak érdemes kevesebb teendőt magukra vállalniuk, a Halak átadhatják magukat a romantikának

Napi horoszkóp február 23.: a Bikáknak érdemes kevesebb teendőt magukra vállalniuk, a Halak átadhatják magukat a romantikának
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

4 jel, ami egyértelműen arra utal, hogy a szomszédod leskelődik utánad

Egy rossz szomszédnál nincs borzalmasabb; hát még ha titkon folyamatosan megfigyel téged!

Olvasd el!

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 23.

KOS (március 21-április 20)

Olyasféle dolgok miatt aggódsz a hét utolsó napján, amelyeket a legkevésbé sem tudsz befolyásolni, hiszen nincs még az a szuper erő, amely képessé tesz arra, hogy más emberek gondolatait egy irányba tereld. Mielőtt tehát túlságosan magadra venned a szituációt, igyekezz azt mantrázni magadban, hogy neked a saját utadat kell figyelned, nem másokét egyengetned. Mindenki magának tapossa ugyanis az utat, neked nem kell rálépni egyetlen percre sem az övékre. Igyekezz anélkül boldog lenni, hogy felesleges terheket cipelnél, hidd el, sokkal felszabadultabb életet élhetsz majd!

BIKA (április 21-május 20)

Túl sok teendőt ütemeztél be a hét utolsó munkanapjára, amelyekből ha nem húzol ki néhányat, akkor szinten biztosan fog káoszba fulladni valamennyi. Abszolút tiszteletreméltó hozzáállás az, hogy sok mindent szeretnél elvégezni, ezáltal több időt a szeretteiddel tölteni, ám sokkal okosabban teszed, ha kevesebb terhet teszel a válladra, ezáltal a kudarc is elkerülhető. Próbálj egyfajta prioritás mentén haladni, hidd el, nem kell neked egy nap alatt megváltani a Világot, az pedig sokkal jobb, ha pozitív eredményekkel véteted magad észre, semmint a negatívakat dugdosod a szőnyeg alá, nem igaz? Kisebb csomaggal sokkal könnyebben járható az út!

IKREK (május 21-június 21)

Amíg mások semmittevéssel töltik idejük túlnyomó részét a hét utolsó munkanapján, neked egy elég fontos, határidős munka az, ami kijutott osztályrészül. Emiatt érthető módon elég frusztrált vagy, hisz el tudtad volna másképp is képzelni a pénteki napodat, ehelyett azonban hajthatod a szekeret, ami egyetlen percre meg nem állhat. Nem érdemes azonban a hasznos, munkára szánt idődet bosszankodásra pazarolni, láss neki a tennivalóknak, mielőtt bajba kerülnél. Nyugtasson a tudat, hogy nem minden nap ilyen hajtós, kikapcsolódni pedig akkor tudsz felhőtlenül, ha semmiféle teher nem nyomja a vállad!

RÁK (június 22-július 22)

Mások számára kissé furcsa szokást vettél fel ag utóbbi időben, te azonban tökéletesen jól érzed magad benne. Emiatt a környezetedben egyfajta földönkívükiként tekintenek rád, álláspontod szerint azonban semmi baj nincs azzal, ha olyan rigolyáid vannak, amelyek nem akadályozzák mások életét és tulajdonképp téged sem hátráltatnak a haladásban. Épp ezért nem is kell különösebben foglalkoznod azokkal, akik emiatt furcsán tekintenek rád, neked arra kell összpontosítanod, hogy boldog legyél és amennyiben ezt úgy tudod elérni, hogy közben van néhány furcsa szokásod, ám legyen! Hidd el, mindenkinek vannak ilyesfajta hóbortjai, csak sokan nem beszélnek róluk!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, a hét utolsó munkanapján a szerencse valamilyen oknál fogva elpártolt mellőled, bármiféle taktikához folyamodsz, egyszerűen kútba esik minden terved. Mielőtt azonban dühödben hátat fordítanál valamennyi projektnek, előtte érdemes pontról pontra venni azokat a lehetőségeket, amelyekkel kiküszöbölhető az, hogy a jövőben megakadjanak a fogaskerekek és folyamatosan leálljon a gépezet. Hidd el, nem mindig megy olajozottan minden, ám ez korántsem jelenti azt, hogy nem lehet sikeres a célba érés!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Végre eljött a hét utolsó munkanapja, aminek borzasztóan örülsz, hiszen minden kötelező tennivalóidat letudva mostantól azokkal a dolgokkal is foglalkozhatsz, amelyekre más napokon szinte biztosan nem jut időd. Nyugodtan add tehát át magad a hobbidnak, olyasféle elfoglaltságokba merülj bele, amelyek feltöltenek, így újult erővel térhetsz majd vissza dolgos hétköznapokba. Ne hagyd, hogy bárki elcsábítson, az előtted álló hétvége ugyanis csak és kizárólag rólad szól!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem igazán vagy a random pillanatoknak élő személy, sokkal inkább preferálod azt, ha minden pillanatot precízen ki tudsz számolni, el tudsz tervezni, ezáltal nem érhet meglepetés sem. Mindennek ellenére azonban ma hasznos leckét kapsz azt illetően, hogy az Élet bizony nem egy matekpélda. Váratlan helyzet ránt ugyanis ki az általad vizionált tökéletességből, mely miatt hirtelen válsz egyfelől dühössé, másfelől kétségbeesetté. Mielőtt azonban felhúznád a nyúlcipőt, érdemes belemerülnöd a dolgok mélyébe és kideríteni, mi az, amit ebből a helyzetből elsajátíthatsz és haszonnal kamatoztathatsz a jövőben. Igen, nem mindent lehet kimatekozni és sokszor nem is érdemes!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Roppant módon zavar egy bizonyos dolog, melyet legszívesebben szóvá is tennél, ám egyelőre nem érkezett el a legmegfelelőbb pillanat arra, hogy véleményt nyilváníts. Érdemes tehát csendben maradnod és kivárnod azt a szituációt, amely lehetővé teszi az állásfoglalást. Bármilyen nehéz is, igyekezz tehát önuralmat gyakorolni, fogd fel ezt az időszakot úgy, hogy amennyiben egy tanulási folyamatként tekintesz a helyzetre, még tapasztalatokat is szerezhetsz, miközben összeszedheted a gondolataidat. Higgy abban, hogy eljön a te időd is!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki, aki fontos számodra, a hét utolsó munkanapján igen nagy galibát okoz, mellyel kapcsolatban hozzád fordul mentőövért, hátha te kirántod a slamasztikából. Mivel azonban neked is van egy bizonyos értékrended, épp ezért számodra is van egy határvonal, amit nem lépsz át semmi esetre sem. Világosan hozd tehát az illető tudtára, hogy ez bizony most az a gödör, amelyből egyedül kell kimásznia. Lelkileg mindenképp mellette állsz és támogatod, de fizikailag nem tudsz beleavatkozni. Ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod, hisz mindenki önmagáért és az általa elkövetett tettekért felel!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, a hét utolsó napján valaki a közvetlen környezetedben vitát próbál generálni közötted és egy számodra fontos személy között. Ebben a pillanatban fogalmad sincs ugyan, hogy mi az illető szándéka ezzel, ám azzal pontosan tisztában vagy, hogy nem hagyhatod kibontakozni. Ragadd tehát meg az alkalmat, ülj le vele négyszemközt beszélni és kérdezd meg, pontosan mi a célja. Amennyiben felháborítónak találod és csupán ártani akar, abban az esetben igyekezz határozottan megálljt parancsolni neki, egyúttal felhívni a figyelmét arra, hogy komoly következményekre számíthat, ha nem hagyja abba a kisded játékát. Mutasd meg, milyen fából is faragtak!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valahogy a hét utolsó munkanapjára fogyott el a türelmed, a szokásosnál is hamarabb kijössz a sodrodból, aminek tulajdonképp magad sem érted az okát, de valószínűleg azért lehet, mert túlságosan embert próbáló feladatokat teljesítettél a hét folyamán és ez kivett belőled minden energiát és toleranciát. Mivel abszolút nem érzed jól magad ma a bőrödben, épp ezért gyorsan tudj le minden kötelező kört és vonulj fedezékbe, mielőtt valakivel komoly konfliktusba keveredsz. Próbálj elmélyülni a gondolataidban, igyekezz a pihenésre koncentrálni annak érdekében, hogy visszatalálj a lelki békédhez!

HALAK (február 20-március 20)

A hét utolsó munkanapján végre mindennek pontot tudsz tenni a végére, így nyugodt lelkiismerettel adhatod át magad a romantikának. Keressetek a pároddal egy romantikus kuckót, ahol kettesben tölthetitek a hétvégét, ahol összebújhattok, nagyokat sétálhattok, hedonisták módjára ehettek-ihattok, egyszóval szintet léphettek a kapcsolatotokban. Ezekre a pillanatokra is szükség van annak érdekében, hogy az a bizonyos láng ki ne aludjon közöttetek, hisz a szikrából nehéz újra tüzet csiholni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Kép

A citromos víz 6 áldásos hatása, amiért érdemes fogyasztanod: a súlycsökkentés mellett másban is segítségedre lehet!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép

A csillagjegy, akinek nagy szerencsét hoznak április utolsó napjai

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép

A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!