Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 18.: a Bakokra nagy meglepetés vár, a Vízöntők végre feltett lábbal pihenhetnek

Napi horoszkóp február 18.: a Bakokra nagy meglepetés vár, a Vízöntők végre feltett lábbal pihenhetnek

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

„Sosem maradt pénzem a hónap végére, amíg be nem iktattam a 3 napos szabályt”

Jamie Rappaport a Thought Catalog magazinban számolt be őszintén arról, hogy korábban nem bánt jól a pénzzel, viszont mióta rátalált a 3 napos szabály elvére, teljesen megváltozott minden. Hogy miről is van szó pontosan, az a történetéből kiderül!

Olvasd el!

Sok szülő tanulhatna tőle! Pink zseniális választ adott lányának arra, hogy 11 évesen miért nem lehet telefonja

Pink világos, ám szeretetteljes határokat szab gyermekei számára!

Promóciók

Tavaszi megújulás? A csillagjegyed elárulja, hogyan csináld hatékonyan!

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Szépség

Melyik parfüm illik hozzád? Töltsd ki a tesztet és nyerd meg a Women'Secret Intimate illat egyikét!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hétvége első napjára is készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 18.

KOS (március 21-április 20)

A hétvége első napján kissé csalódottan kell tudomásul venned, hogy a környezeted nem vesz komolyan egy bizonyos ügyben, mindannak ellenére, hogy elég hitelesnek gondolod magad, hiszen sok mindent letettél már az asztalra, számos alkalommal bizonyítottad rátermettségedet, illetve olyan tudással rendelkezel, amellyel mások még csak köszönőviszonyban sincsenek. Ne hagyd tehát, hogy elnyomjanak, állj ki magadért és mutasd meg mindenkinek, milyen határozott is tudsz lenni, ha arról van szó, hogy emberszámba vegyenek. Joggal követeled, hogy bizonyos helyzetekben te is ugyanolyan esélyekkel és jogokkal indulhass, mint a többiek. Nem kell alább adnod az elvárásaidból, hisz elégszer bizonyítottál már, hogy kiérdemeld a bizalmat!

BIKA (április 21-május 20)

Egy általad fontosnak tartott ügyben hétvégén fordulat következik be, mely az első pillanatban eléggé megrémít, fogalmad sincs, hol kellene változtatnod ahhoz, hogy megállíthasd a lavinát és a megfelelő irányban haladj előre. Minden körülmény ellenére azonban ne hagyd, hogy a félelem lehessen úrrá rajtad, igyekezz összeszedni magad és a megfelelő koncentrációval megoldani a helyzetet. Mivel elég tapasztalatod van már ezekben a dolgokban, így nem fog gondot okozni az, hogy megmentsd a helyzetet. Menni fog, ne izgulj!

IKREK (május 21-június 21)

Hosszú ideje, hatalmas teherként nehezedett rád egy bizonyos dolog, mely minden másról elvonta a figyelmedet, gyakorlatilag szinte kizárólag csak ezzel foglalkoztál. Hétvégére azonban lehetőséget kapsz arra, hogy végleg lezárhasd az ügyet, felszabadulhass és új utakon indulhass el új élmények felé. Ragadd meg az alkalmat és élj a lehetőséggel, hisz ezúttal minden hiánytalanul a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy végre megízleld a szabadság örömét. Ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak vagy elvonják a figyelmedet, neked most csak magadra kell koncentrálnod, holnap ugyanis lehet, hogy már késő lesz!

RÁK (június 22-július 22)

Elhamarkodottan ítélsz meg egy helyzetet, emiatt viszonylag hirtelen adsz hangot a véleményednek anélkül, hogy meghallgattál volna minden álláspontot és ismernéd az ügy minden részletét. Ennek következtében azonban kellemetlen szituációba sodorhatod magad, épp ezért érdemes jobban meggondolnod, mit, mikor és hogyan mondasz, hogy a jövőben elkerülhesd ezeket a helyzeteket. Várj türelemmel, nem kényszerít senki arra, hogy foglalj állást, egyszerűen csak vonulj vissza és figyelj, ne mássz bele olyan dolgokba, amelyek nélküled is megoldhatóak, örülj, hogy nem vagy részese a szituációnak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az az érzésed, hogy bármit csinálsz, nincs eredménye, egyszerűen lukra futsz mindennel, minden fronton. Ennek eredményeképp hétvégére teljesen kimerülten, frusztráltan vonszolod magad, feladni azonban semmiképp nem szeretnéd, hisz pontosan tudod, hogy soha nem lesz kiút, ha csak összerogysz és egy helyben vársz a jó szerencsére. Segítség csak út közben érkezhet, épp ezért igyekezz túllendülni a holtponton, vegyél egy nagy levegőt és menj tovább, mert még az is lehet, hogy a távolban ott a remény!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyan szituáció adódik a hétvége első napján, amely kissé kényszerhelyzetbe hoz és amelyben határozottságodról kell tanúbizonyságot tenned. Bár nem vagy hozzászokva, hogy ellentmondásokba ütközöl, most mégis úgy hozza a szituáció, hogy a hangoddal szerezz érvényt az igazadnak. Mindenki számára tedd világossá a véleményed, nem kell szégyellned, hisz az értékrended szerinti jó úton haladsz, épp ezért légy bátor és állj ki magadért! Jóllehet, a környezeted nincs ehhez hozzászokva, időnként azonban meg kell neked is mutatnod, hogy mire vagy képes annak érdekében, hogy ne tapossanak el, mint egy száraz virágot!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hétvége első napján konfliktus helyzetbe kerülsz valakivel egy olyan dolog miatt, amelyhez semmi közöd, nem is te követted el, mégis rád akarják húzni az egészet, hogy vidd el mindenki helyett a balhét. Szerencsére azonban te sokkal intelligensebb vagy annál, minthogy felhúzd a kesztyűt és ringbe szállj egy felesleges cicaharcért, sokkal inkább teljes nyugalommal tölt el az, hogy tiszta a lelkiismereted. Árulás nélkül gondoskodj róla, hogy a sértettek mindenképp megtudják az igazságot és azoknak kelljen felelősséget vállalni, akiknek valóban van vaj a fülük mögött!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Szorult helyzetbe kerülhetsz, amelyben valaki bebizonyítja, hogy abszolút feltételek nélkül számíthatsz rá, abban a pillanatban érkezik ugyanis a segítsége, amikor már teljesen feladtad volna az egészet. Mindképp ragadd meg tehát a kezét, bízz benne, hisz más választásod úgy sincs, így kénytelen vagy azt tenni, amit az illető a tapasztalata alapján javasol. Járj nyitott szemmel, figyelj oda, mert most van lehetőséged igazán tanulni, légy hálás neki, hisz ha nem érkezett volna időben a segítség, bizony nagy bajba kerülhettél volna! Biztosítsd arról az őrangyalodat arról, hogy bármikor bármiben számíthat rád!

NYILAS (november 23-december 21)

Kellemetlen helyzetbe kerülsz a hétvége első napján, egy akaratlan botlás következtében ugyanis rád húzzák a vizes lepedőt, arra sem adva esélyt, hogy kimagyarázd magad. Gyakorlatilag az azonnalítélő bíróság a fejedre olvassa, hogy hol és mit hibáztál, elvárva, hogy bűnbánóan nézz magad elé. Mivel azonban te is emberből vagy, így nem is érted, hogy mi az oka ennek a nagy hűhónak, ahelyett, hogy megértenék, azt, hogy nem akarattal okoztad ezt a helyzetet. Igyekezz tehát a hibát korrigálni, egyúttal hozd mindenki tudtára, hogy nem esik valami jól az, ahogy viselkedtek veled szemben. Neked is van önbecsülésed, állj tehát ki érte!

BAK (december 22-január 20)

A hétvége első napja olyasfajta meglepetést tartogat számodra, amelyre álmodban sem gondoltál volna. Váratlanul ugyanis egy olyan személybe botlasz, akivel az első pillanattól kezdve szinte teljesen egy hullámhosszon vagytok, úgy érzed, mintha ezer éve ismernéd az illetőt, emiatt abszolút kötetlenül és fesztelenül tudsz vele bármiről beszélni. Ritkán adódik ilyen alakalom az életedben, épp ezért szinte gondolkodás nélkül meg is ragadod, mert úgy gondolod, ez a helyzet visszájára semmiképp nem fordulhat. Érdemes azért a rózsaszín ködben, a nehezebb látási viszonyok között is megpróbálni nyitva tartani a szemed, nehogy a naivitásodnak a lelked essen áldozatául!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Alig vártad a hétvégét, amikor semmiféle felelősség nem terhel végre, amikor anélkül teheted fel a lábad, hogy Damoklész kardja a fejed felett lógna. Borzasztóan feszabadító érzés számodra az, hogy nem kell mérgezett egerek módjára körbe szaladgálnod, hogy saját magad osztod be az idődet. Gondoskodj róla, hogy ne legyen semmifajta zavaró körülmény, ami a pihénesedet meghiúsíthatja, keress olyan elfoglaltságokat, amelyek nem fárasztanak és add át magad a teljes kikapcsolódásnak, hisz ez neked is jár!

HALAK (február 20-március 20)

Nagyon erősen kötődsz bizonyos dolgokhoz, ha valami véget ér, hajlamos vagy kifejezetten depresszív hangulatba esni, emiatt félsz új dolgokat kipróbálni. A ragaszkodás megijeszt, azt gondolod ugyanis, minél inkább közel kerülsz valakihez, annál kiszolgáltatottabbá válhatsz, emiatt nagy a zuhanás veszélye. Be kell látnod azonban, hogy a Világ folyamatosan változik, semmi sem tart örökké, akármennyire is szeretnél, nem tudsz foggal-körömmel megtartani bizonyos dolgokat. Ha megtanulod elfogadni azt, hogy időnként el kell engedned azt, ami véget ér, sokkal könnyebben fogsz tudni minden akadályt megugrani!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Tavaszi megújulás? A csillagjegyed elárulja, hogyan csináld hatékonyan!

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Szépség

Melyik parfüm illik hozzád? Töltsd ki a tesztet és nyerd meg a Women'Secret Intimate illat egyikét!

Kép

Napi horoszkóp március 26.: a Rákoknak komoly döntést kell meghozniuk, a Szüzek segítőkészen állnak rendelkezésre

A csillagok a hét utolsó napjára is ígérnek némi izgalmat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tuti vételek! 10 tavaszi dzseki 15 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Régóta egy új dzsekin gondolkozol már? Segítünk most megtalálni a legtutibb darabot!

Kép

Heti horoszkóp március 27-április 2.: a Mérlegek érdekes tapasztalatokat szerezhetnek

A csillagok március utolsó hetére is izgalmakat ígérnek, heti horoszkópodból megtudhatod, mire számíthatsz!

Kép

10 nagyon vicces vagy épp meghökkentő titkot leleplező pletyka kisvárosokból

A különböző fórumok tagjai mindig szolgálnak vicces és meghökkentő sztorikkal. Ezekből válogattunk most.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!