Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 17.: a Bikák egy régi konfliktust szeretnének rendezni, a Rákok a környezetüknek szeretnének bizonyítani

Napi horoszkóp február 17.: a Bikák egy régi konfliktust szeretnének rendezni, a Rákok a környezetüknek szeretnének bizonyítani
A nap cikke

A születési időd felfedi, ki az őrangyalod: ebben segít téged életed során

Mindenkinek van őrangyala, még ha nem is látjuk, a nehéz időszakokban mellettünk áll. De hogy ki is a tiéd és miben segít téged igazán, az az alábbiakban kiderül!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akire varázslatos hatással lesz az április 24-ei telihold: az is sikerül nekik, amire a legvadabb álmaikban sem mertek gondolni!

Különleges égi jelenség jön el, amit a szenvedélyes Skorpió zodiákusnak köszönhetően erőteljes hatással lesz ránk.

Olvasd el!

6 mindennapi szokás, ami súlyosan károsítja a vesét

A rossz hír az, hogy az alábbi listának pontjaiban sajnos mindannyian könnyedén bűnösek lehetnünk, és ennek egy fontos szervünk láthatja a kárát...

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 23.: a Rákok tehetségét a környezetük is elismeri, a Mérlegek magabiztosságát sikerül valakinek megingatnia

A mai napra is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Leleplezték az idei X-Faktor női zsűritagjának kilétét

Régóta találgattak már a rajongók, vajon ki csatlakozik negyedikként a tehetségkutató-műsor zsűrijéhez, most pedig megkaptuk a választ.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó napján sem tétlenkednek, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 17.

KOS (március 21-április 20)

Valaki a hét utolsó munkanapján tőled várja a megoldást élete nagy kérdésére, te pedig semmiképp nem szeretnél ilyesfajta terhet a nyakadba venni. Megvan neked a magad keresztje, elég azt cipelni, valóban nincs tehát szükséged arra, hogy számodra abszolút felesleges dolgokkal foglalkozz, amelyek nemhogy az épülésedet nem szolgálják, de még jó eséllyel hátrányodra is válhatnak. Ne légy azonban arrogánsan elutasító, de mindenképp mondj határozott nemet az illetőnek, egyúttal magyarázd el, miért nem vállalod a megmentő szerepét. Lehet, hogy nem esik majd neki épp a legjobban, ám ez már nemcsak róla szól, a kettőtök érdekei azok, amiket szem előtt kell tartani!

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó napján szeretnél rendezni valakivel egy korábbi nézeteltérést, amely kissé nagy szakadékot hozott létre az illető és közötted. Amennyiben azt gondolod, hogy van értelme leülni és megbeszélni a történteket, abban az esetben elég szedd össze a gondolataidat és tedd meg az első lépést a békekötés irányába. Ha azt érzékeled, hogy a másik fél nem igazán nyitott arra, hogy egyszer, s mindenkorra fátylat borítsatok a dologra, akkor viszont nem tudsz mást tenni, mint elfogadni azt, hogy ez a helyzet ilyen felemásan kerül lezárásra.

IKREK (május 21-június 21)

Abszolút határozott álláspontot képviselsz egy bizonyos dologgal kapcsolatosan, ám rá kell jönnöd, hogy teljesen egyedül vagy a véleményeddel, ennek okán gyakorlatilag a széllel szemben mész folyamatosan, hiszen ami számodra egyértelmű, az mások számára abszolút elfogadhatatlan. Nem érdemes azonban túl sok energiát fektetned abba, hogy mindenáron a saját oldaladra állítsd őket, igyekezz ehelyett elfogadni, hogy ezt az utat egyedül neked kell kitaposnod, de motiváljon a tudat, hogy ezzel maradandót alkothatsz. Menj előre, hisz ez egy olyan lehetőség, amivel másoknak is bebizonyíthatod, hogy teljes joggal álltál ki a saját álláspontod mellett!

RÁK (június 22-július 22)

Mindennél jobban igyekszel a környezetednek bizonyítani annak érdekében, hogy egyenrangú partnerként ismerjenek el, épp ezért gyakorlatilag képes vagy udvari bolondot csinálni magadból, miközben mások döbbenten figyelik a műsorodat. Nyilván mindenki számára léleksimogató az elismerés, az azonban, ahogy te szeretnéd elérni, nem feltétlenül a megfelelő irány. Attól ugyanis, hogy hiteltelenné és egy bohóccá teszed magad, nemhogy elismerést nem fogsz kapni, de tulajdonképp soha nem is fognak komolyan venni. Itt az idő tehát, hogy ésszerű és logikus dolgokkal igyekezz felhívni magadra a figyelmet ahelyett, hogy körbeszaltóznál a cirkuszban! Hidd el, hosszabb távon jobban megéri!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó munkanapján szeretnél kiküszöbölni egy bizonyos problémát, annak érdekében, hogy amikor arra kerül a sor, ne kelljen ezzel foglalkoznod, így azonban elkerüli a figyelmed egy igen fontos dolog, amelyet viszont csak most tudsz megoldani. Ha logikusan gondolkodsz és van a fejedben egy prioritási sorrend, akkor bizony rá kell jönnöd, hogy fontos ugyan a megelőzés, de nem érdemes ennyire előre dolgoznod, épp ezért igyekezz csak akkor időt szakítani a jövőbeli dolgokra, ha a jelenleg folyamatban lévő ügyeidnek pontot tudtál tenni a végére. Ne szaladj ennyire előre, arra koncentrálj, hogy most minden sínen legyen, pontosan annak érdekében, hogy semmiféle apró részlet ne kerülhesse el a figyelmed!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét utolsó napjára teljesen úgy érzed, hogy nem maradt benned szufla az utolsó méterek megtételéhez, borzasztóan kimerültnek érzed magad mind fizikailag, mind pedig lelkileg. Mivel azonban adott határidőn belül minden feladatoddal végezned kell, épp ezért nem teheted meg azt, hogy szabadságold magad péntekre, hisz ebben az esetben nem tudnál semmiféle eredményt produkálni, a népszerűségi indexed pedig a pincéig zuhanna. Többet semmiképp ne vállalj annál, mint amit még erőnek erejével, de végkimerülés nélkül el tudsz végezni, törekedj azonban arra, hogy a lehető leghatékonyabb lehess. Kitartás, nyakadon a hétvége!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Ugyan a hét elején a kezedben volt egyfajta tervrajz útirányokkal, megoldó kulccsal, péntekre azonban szinte teljesen fel kellett adnod az elveidet, sutba dobva a tervrajzot is, így gyakorlatilag ösztönszerűen teszed a dolgodat. Ez sem feltétlen jelenti azt, hogy eleve el van rendelve az eredmény, csak mert nem úgy alakult az utad, ahogy azt hétfőn megálmodtad. Meg kell tanulnod a meglévő dolgaidért, a mostanáig elért, akár részeredményekért is hálásnak lenni, hisz ha folyton azt hiányolod, ami nincsen, abban az esetben elfelejted élvezni azt, ami van. Tanulj meg táncolni az esőben, hidd el, sokkal boldogabb és elégedettebb ember leszel!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nincs túl jó előérzeted egy bizonyos dologgal kapcsolatban és ez az érzés mostanra kezd úrrá lenni rajtad és abszolút kezdi megbélyegezni a pénteki közérzetedet is. Amennyiben azonban nem szeretnéd az egész napodat ilyesfajta, negatív hangulatban tölteni, annak érdekében jobban teszed, ha utána jársz azoknak a dolgoknak, amelyekkel kapcsolatban aggodalmat érzel, hisz ha végre tisztán látsz, akkor talán lehetőséged adódik arra is, hogy megelőzd a katasztrófát vagy megfelelőképp felkészülj az önvédelemre, ha harcba kell indulni. Semmiképp ne ülj azonban tétlenül a babérjaidon!

NYILAS (november 23-december 21)

Egy számodra elég közel álló személy gázol a lelkedbe a hét utolsó munkanapján, olyasmit mond ugyanis, ami elég övön aluli, te pedig érthető módon emiatt borzasztóan csalódott vagy. A legkevésbé sem számítottál ugyanis az illető által kimondott szavakra, azt gondoltad, hogy ennél sokkal közelebb álltok egymáshoz, eszedbe sem jutott volna tehát, hogy csalódást okozhat. Mielőtt azonban az egész Világra ráhúznád a vizes lepedőt és többé nem állnál szóba senkivel, azt mindenképp tartsd észben, hogy attól, mert egyetlen csepp a tengerben rád cseppent, attól még korántsem biztos, hogy nem fogod tudni élvezni az úszást. Engedd el azt, aki nem becsül és koncentrálj azokra, akik valóban szeretnek és soha nem lennének olyasmire képesek, mint amit ma megtapasztaltál!

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó napjára végképp kezded elveszíteni a türelmedet egy folyamatban lévő ügyeddel kapcsolatban, egészen idáig nem történt ugyanis semmifajta, pozitív előrelépés, így mára azt gondolod, jobb, ha az egészet lezárod és tovább állsz. Mivel azonban nem tudhatod, hogy mennyivel vagy a cél előtt, épp ezért nem érdeme most feladnod, adj inkább egy utolsó esélyt a dolognak és keress valakit, aki nálad jobban konyít hozzá és több tapasztalattal rendelkezik, hisz nem tudhatod, hogy meglát-e olyan részleteket, amelyek ugyan a szemed előtt voltak eddig, azonban annyira elvesztél a labirintusban, hogy nem láttad meg azt, ami nyilvánvaló. Amennyiben az illető sem tud semmiféle használható megoldással szolgálni, abban az esetben valóban jobb, ha másféle vizekre evezel, ám előtte mindenképp érdemes kísérletet tenned arra, hogy sikerrel abszolváld, lehetőleg még azelőtt, mielőtt rád törne a hétvégi életérzés!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az utóbbi időben kissé két irányba mentek a pároddal, nem feltétlenül egyeznek a jövőről alkotott elképzeléseitek, ez pedig akarva-akaratlanul konfliktust szül lépten-nyomon közöttetek. Mivel ez hosszútávon sehova nem vezet, épp ezért érdemes még azelőtt leülnötök szemtől szemben és a külvilágot kizárva tisztáznotok, hogy ki mennyit lát ebben a kapcsolatban, mielőtt ezek a bizonyos konfliktusok elharapódznak. Amennyiben nem tudtok közös nevezőt találni, abban az esetben mérlegelnetek kell, bármilyen fájó is, hogy épp azért, mert szeretitek egymást, teret engedtek a másiknak úgy, hogy elengeditek egymás kezét és a jövőben külön utakon mentek tovább. Időnként az Élet teremt ilyesfajta helyzeteket, amelyekkel nem-igen lehet mit kezdeni, mint beleállni és döntéseket hozni. Ettől leszel tapasztaltabb!

HALAK (február 20-március 20)

Akad valaki a környezetedben, aki igazi bajkeverők módjára rendszeresen kerül szorított helyzetbe, majd tőled várja a megoldást, a segítő jobbot és azt, hogy kirántod a kátyúból. Te pedig eddig hű és segítőkész barátként minden alkalommal mögötte álltál, mostanra azonban meguntad a villámhárító szerepét és megelégelted azt, hogy egyfajta eszközként vagy használva. Épp ezért eljött a pillanat, hogy a sarkadra állj és határozottan világossá tedd, hogy az illető elérte a toleranciád felső határát, a továbbiakban ne apelláljon tehát arra, hogy majd te esel helyette a szakadékba, ha ő már annak a szélén táncolt. Neked is egy életed van, ne pazarold olyasmire, amire nem szükséges és ami abszolút nem visz előre!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Heti AKCIÓ! Parfümök, amiket most extra olcsón szerezhetsz be: ezek jelenleg a TikTok legnagyobb kedvencei

Hoztunk pár olyan parfümöt a Notino akciói közül, ami nagyon jó alapkelléke lehet a tavaszi megújulásnak.

Kép

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Kép

Vilmos 3 hétig őrzött egy óriási titkot Katalin előtt: rettegett, hogy bajba kerül

Vilmos herceg sokáig titkolt egy bizonyos dolgot Katalin előtt. Erről azonban ma már őszintén mer beszélni...

Kép

Sztárok, akiknek nembináris, gendersemleges vagy transznemű gyermeke van

Az alábbi hírességek támogatják gyermeküket és kiállnak az elfogadás mellett.

Kép

A születési időd felfedi, ki az őrangyalod: ebben segít téged életed során

Mindenkinek van őrangyala, még ha nem is látjuk, a nehéz időszakokban mellettünk áll. De hogy ki is a tiéd és miben segít téged igazán, az az alábbiakban kiderül!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!