Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 16.: a Bikák nagy várakozással tekintenek egy bizonyos projektre, a Mérlegek óriási lendülettel mennek előre

Napi horoszkóp február 16.: a Bikák nagy várakozással tekintenek egy bizonyos projektre, a Mérlegek óriási lendülettel mennek előre
A nap cikke

Napi horoszkóp április 21.: az Oroszlánok túlzott magabiztosságukra fizethetnek rá, a Nyilasok szorosabbra fűzhetik a szálakat egy bizonyos személlyel

A hét utolsó napja is számos izgalmat tartogat az egyes csillagjegyek szülötteinek, érdemes tehát neked is elolvasnod a horoszkópodat!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

77 évesen úgy öltözik, mint a 30-asok: teljesen megosztja az internet népét ez a nő

Egyesek imádják, amit csinál, mások erősen kritizálják.

Olvasd el!

Igazi férfi lett Madonna fiából: a 23 éves Rocco szívdöglesztően néz ki!

Sármos pasi lett Madonna idősebb fiából.

Olvasd el!

Ezek 2024-ben a legfontosabb asztrológiai dátumok: emlékezetes évre készülhetünk

Ha kíváncsi vagy, mikor és mire érdemes nagyon odafigyelned, nézd meg, a bolygók hogyan befolyásolják ezt az évet!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét második felére is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 16.

KOS (március 21-április 20)

A hét második felében szinte egyáltalán nem tudsz megfelelően koncentrálni arra, amit csinálsz, a figyelmed össze-vissza csapong, azt sem tudod, valójában mit csinálsz, csak csinálod, hogy úgy tűnjön, mégsem ülsz tétlenül, arra várva, hogy megszólaljon a munka végét jelző gong. Mielőtt azonban feltűnik másnak is, hogy ellógod a kötelezően elvégzendő feladatokat, érdemes azért mégis valamit csinálnod, ami aztán fogyasztható eredményt mutat, így elkerülheted a felelősségrevonást is. Hidd el, ha kicsit elvonatkoztatsz a látványos szenvedéstől, sokkal hatékonyabban tudsz majd működni és sokkal tisztább lelkiismerettel adhatod majd át magad nap végén a pihenésnek!

BIKA (április 21-május 20)

Nagyon-nagyon reménykedsz valamiben, hatalmas várakozással tekintesz rá, ám legnagyobb csalódásodra azzal kell szembesülnöd, hogy nem is tartogat számodra olyasfajta lehetőségeket, mint amennyit vártál volna ettől a helyzettől. Amennyiben úgy gondolod, ideje felhúzni a vasmacskát és tovább állni, ne vesztegesd az időd, keress új utakat, hisz így azok a lehetőségek is elúsznak, amelyekkel sikeres lehetsz. Vondd le a tanulságokat és evezz tovább olyan vizek felé, amelyek nagyobb sikereket tartogatnak!

IKREK (május 21-június 21)

Számodra fontos személy kerül szorult helyzetbe a hét második felében, melyben a te segítségedet várja. Számodra pedig mi sem természetesebb, mint az, hogy rögtön csatába indulj az illetőért, hisz egyrészt pontosan tudod, hogy fordított esetben te is számíthatnál rá, másfelől pedig voltál már ehhez hasonló szituációban, így tehát kezedben a megoldókulcs. Oldjátok meg a kialakult szituációt, majd este csapjatok egy görbe estét, mintegy megünneplendő, hogy még azelőtt tudtátok a bombát hatástalanítani, mielőtt a detonáció bekövetkezett volna!

RÁK (június 22-július 22)

Általában véve béketűrő ember vagy, a hét második felében azonban mégis olyan szituációba kerülsz, ahol nagyon könnyen elszakadhat az a bizonyos cérna. Valaki ugyanis olyan viselkedést tanúsít, amely egyszerűen nem fér bele semmilyen formában az értékrendedbe, abszolút nem is tudsz és egy percig sem szeretnél azonosulni a dologgal. Ne hagyd azonban, hogy az érzelmek vezéreljenek, igyekezz a tőled már megszokott diplomáciát gyakorolni annak érdekében, hogy később ne kelljen senki bocsánatáért esedezned!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Annyi mindennel szeretnél végezni a hét második felében, hogy egyszerre rengeteg dologra összpontosítasz, ami előbb-utóbb azt eredményezi, hogy megbotlasz és akkorát fogsz hasalni, hogy kezdhetsz mindent előlről. Az eszeveszett rohanás helyett azonban érdemes megállnod egy pillanatra, végig kell gondolnod, hogy mi, mi után következik és úgy zongorázd végig a darabot, hogy abban egyetlen hamis hang se legyen. Képzeld el, ha mindent csak úgy, nekifutásból csinálnál mindenféle mögöttes tartalom nélkül, azonnal a feje tetejére állna minden! Te ennél sokkal okosabb vagy, nem igaz?

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valami, amitől nagyobb eredményt vártál, egyáltalán nem úgy alakul a hét második felére, ahogy azt elképzelted, emiatt eléggé csalódott vagy. Ha azonban végigzongorázod az eseményeket, rá fogsz jönni, hogy te minden tőled telhetőt megtettél a siker érdekében, nem rajtad múlt a végkimenetel. Az önvád helyett tehát igyekezz elfogadni, hogy hiába küzdesz heroikusan, vannak bizonyos dolgok, amelyeket úgysem tudsz befolyásolni, épp ezért a jövőben érdemes így tekintened minden olyan helyzetre, amely nagyban megkönnyíti majd a lelkiismeretedet is. Ne pakolj magadra felesleges terheket, ha nem muszáj!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét második felében óriási lendülettel mész előre, megállíthatatlanul töröd az utat, nagyon küzdesz egy számodra fontos cél eléréséért, egyetlen opciót látva magad előtt, mégpedig azt, hogy ez a bizonyos dolog a tiéd lehet. amivel azonban rengeteget kell még érte dolgoznod, épp ezért igyekezz hatékony taktikát választani annak érdekében, hogy ne fogyjon el belőled a szufla a célvonal előtt. Nem küzdesz a lehetetlennel, ez teljesen biztos, ám mindenképp megfontolt lépésekre lesz szükséged a sikerhez!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Borzasztóan teljesítményorientált vagy, a siker érdekében gyakorlatilag képes vagy olyasfajta dolgokra is, amelyek a komeptenciahatáraidon jóval túlmutatnak. Mielőtt azonban nagy kalamajkát okoznál magadnak és komoly felelősségrevonással találnád szemben magad, érdemes végiggondolnod, hogy mi az, amiért érdemes kockáztatnod. A saját érdekedben jobb, ha belátod, hogy nem minden helyzetben éri meg a bőröd vásárra vinni, hisz nagyon könnyen megégetheted magad! Gondolkodj, mielőtt cselekszel, hisz rengeted bajtól óvhatod így meg magad!

NYILAS (november 23-december 21)

Egyedül bolyongasz az erdőben, úgy érzed, csakis magadnak köszönheted azt, hogy ennyire belebonyolódtál valamibe, ami jóval egyszerűbb is lehetett volna. Százszor meg is bántad, hogy elvállaltad a feladatot, ám ha már igent mondtál rá, akkor érdemes apait-anyait beleadnod abba, hogy sikerrel a végére érj. Ez neked is egy jó lecke azzal kapcsolatban, hogy nem kötelező mindig minden terhet a válladra venned, nem tudhatod ugyanis, hogy mennyit bírsz el anélkül, hogy összeroskadnál. Igyekezz megtalálni az arany középutat annak érdekében, hogy ne kerülj legközelebb ilyen helyzetbe, most pedig keresd a megoldást és igyekezz sikerrel pontot tenni a dolog végére!

BAK (december 22-január 20)

Minden körülmények között arra törekszel, hogy mindenkivel őszinte legyél és ezt bizony kölcsönösen elvárod másoktól is. Mindennek ellenére azonban vannak olyan személyek a környezetedben, akik korántsem hasonló felfogással rendelkeznek és ez téged roppant módon frusztrál. Amennyiben tehát szeretnéd a csalódást elkerülni, hagyd hátra ezeket az embereket, hisz bármilyen kapcsolat alapja az őszinteség, anélkül álságos, taktikával teli játszmák sorozata az egész. Neked pedig nincs szükséged olyasfajta személyekre, akikben nem tudsz megbízni, így nem is kell mindenáron magad mellett tudnod őket.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki mindenáron szeretné átvenni az irányítást azokat az ügyeket illetően, amelyekért csakis neked kell felelősséget vállalnod. Mielőtt tehát bármiféle jogot érezne a változtatásra, avagy egyszerűen csak túlmisztifikálná a szerepét, igyekezz gyorsan, érthetően, de szofisztikált hangnemben megértetni az illetővel, hogy ez a te ügyed, így tehát te vagy az egyetlen kompetens személy, aki bármiféle döntést meghozhat. Próbálj szelíd határozottsággal kommunikálni, hiszen tudnod kell a segítőszándékot is észrevenni az illetőben, mégis a helyére kell kerülnie mindenkinek, a maga szerepe szerint!

HALAK (február 20-március 20)

Számos befejezetlen feladattal küzdesz a hét második felében, amelyekről fogalmad sincs, hogyan fogod tudni megoldani őket a hétvége előtt. Szerencsére azonban nem kell egyedül végigmenned rajtuk, keress tehát egy olyan társat, akiben maximálisan megbízol és pontosan tudod, hogy nem fogja kihasználni a viszonylag kiszolgáltatott helyzetedet, illetve nem fog visszaélni a bizalmaddal. Együtt oldjátok meg az összes feladatot, majd hívd meg az illetőt egy finom vacsorára és köszönd meg az önzetlen segítséget!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

4 étel, ami a bélrendszerbe kerülve hihetetlenül eredményesen segít fogyni a kutatások szerint

A prebiotikumok sok ételben benne vannak, ezeket érdemes gyakran fogyasztani a szakértők szerint a lapos hasért!

Kép

Zendaya elhozta a tavasz legnagyobb frizura trendjét: ezért beszél mindenki róla

Egyszerűen csodálatosan fest a 27 éves sztár az új frizurájával!

Kép

A filmtörténet legmegosztóbb szerelmi háromszögei, amik a mai napig megosztják az embereket

Ezek a filmes szerelmi háromszögek két táborra szakítják a rajongókat! Te kinek az oldalán állsz?

Kép

16 sztár, akik szinte a megszólalásig hasonlítanak egymásra: sokan összekeverik őket

Előfordult már veled, hogy összefutottál valakivel, aki nagyon emlékeztetett egy kedves ismerősödre vagy jó barátodra? Vagy esetleg találkoztál valakivel, aki úgy nézett ki, mintha a saját tükörképedet láttad volna? Ehhez nincs szükség ikertestvérre, és bizony ez a jelenség a sztárok körében is elég gyakori, ezért összegyűjtöttük a sztárvilág leghíresebb ikertornyait. Te meg tudod különböztetni őket?

Kép

7 felejthetetlen kirándulóhely Magyarországon

Összeszedtünk hazánk legszebb túraútvonalaiból párat, mutatjuk is őket.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!