Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 16.: a Bikák nagy várakozással tekintenek egy bizonyos projektre, a Mérlegek óriási lendülettel mennek előre

Napi horoszkóp február 16.: a Bikák nagy várakozással tekintenek egy bizonyos projektre, a Mérlegek óriási lendülettel mennek előre
A nap cikke

4 csillagjegy, aki meg fog gazdagodni a közeljövőben

Az asztrológusok szerint egy különösen varázslatos és szerencsés időszak előtt áll néhány csillagjegy!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 2.: az Ikrek rátermettségüket bizonyíthatják, a Mérlegek bizalmával visszaél egy bizonyos személy

A hét második felében is izgalmas üzenetek várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Az 5 legjobb fehérítő fogkrém a fogorvosok szerint

Azért jó ha tudod, hogy ezek a termékek nem helyettesíthetik a fogorvosok által végzett professzionális kezeléseket, de a felületi foltok kezelésében hatékonyan segíthetnek.

Olvasd el!

A szakértők felfedik: ezt teszi az agyaddal, ha TV-n alszol (el)

Sokan azt gondolják, nem számít, megy-e a háttérben a TV éjszaka vagy sem, de igenis óriási hatással van az agyunkra.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek teljesül a legnagyobb kívánsága a közeljövőben: egy őrangyal fogja őket ebben segíteni

Egy őrangyal fogja a szárnyai alá venni ezeket a csillagjegyeket, és segít nekik, hogy valóra váljon a legnagyobb kívánságuk!

Olvasd el!

Újabb sokk: Vilmos herceg elárulta, miért szakított Katalin hercegnével

A brit királyi családhoz közel álló fotós, Arthur Edwards elárulta, miért döntött úgy a trónörökös, hogy pontot tesz a kapcsolata végére szerelmével.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét második felére is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 16.

KOS (március 21-április 20)

A hét második felében szinte egyáltalán nem tudsz megfelelően koncentrálni arra, amit csinálsz, a figyelmed össze-vissza csapong, azt sem tudod, valójában mit csinálsz, csak csinálod, hogy úgy tűnjön, mégsem ülsz tétlenül, arra várva, hogy megszólaljon a munka végét jelző gong. Mielőtt azonban feltűnik másnak is, hogy ellógod a kötelezően elvégzendő feladatokat, érdemes azért mégis valamit csinálnod, ami aztán fogyasztható eredményt mutat, így elkerülheted a felelősségrevonást is. Hidd el, ha kicsit elvonatkoztatsz a látványos szenvedéstől, sokkal hatékonyabban tudsz majd működni és sokkal tisztább lelkiismerettel adhatod majd át magad nap végén a pihenésnek!

BIKA (április 21-május 20)

Nagyon-nagyon reménykedsz valamiben, hatalmas várakozással tekintesz rá, ám legnagyobb csalódásodra azzal kell szembesülnöd, hogy nem is tartogat számodra olyasfajta lehetőségeket, mint amennyit vártál volna ettől a helyzettől. Amennyiben úgy gondolod, ideje felhúzni a vasmacskát és tovább állni, ne vesztegesd az időd, keress új utakat, hisz így azok a lehetőségek is elúsznak, amelyekkel sikeres lehetsz. Vondd le a tanulságokat és evezz tovább olyan vizek felé, amelyek nagyobb sikereket tartogatnak!

IKREK (május 21-június 21)

Számodra fontos személy kerül szorult helyzetbe a hét második felében, melyben a te segítségedet várja. Számodra pedig mi sem természetesebb, mint az, hogy rögtön csatába indulj az illetőért, hisz egyrészt pontosan tudod, hogy fordított esetben te is számíthatnál rá, másfelől pedig voltál már ehhez hasonló szituációban, így tehát kezedben a megoldókulcs. Oldjátok meg a kialakult szituációt, majd este csapjatok egy görbe estét, mintegy megünneplendő, hogy még azelőtt tudtátok a bombát hatástalanítani, mielőtt a detonáció bekövetkezett volna!

RÁK (június 22-július 22)

Általában véve béketűrő ember vagy, a hét második felében azonban mégis olyan szituációba kerülsz, ahol nagyon könnyen elszakadhat az a bizonyos cérna. Valaki ugyanis olyan viselkedést tanúsít, amely egyszerűen nem fér bele semmilyen formában az értékrendedbe, abszolút nem is tudsz és egy percig sem szeretnél azonosulni a dologgal. Ne hagyd azonban, hogy az érzelmek vezéreljenek, igyekezz a tőled már megszokott diplomáciát gyakorolni annak érdekében, hogy később ne kelljen senki bocsánatáért esedezned!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Annyi mindennel szeretnél végezni a hét második felében, hogy egyszerre rengeteg dologra összpontosítasz, ami előbb-utóbb azt eredményezi, hogy megbotlasz és akkorát fogsz hasalni, hogy kezdhetsz mindent előlről. Az eszeveszett rohanás helyett azonban érdemes megállnod egy pillanatra, végig kell gondolnod, hogy mi, mi után következik és úgy zongorázd végig a darabot, hogy abban egyetlen hamis hang se legyen. Képzeld el, ha mindent csak úgy, nekifutásból csinálnál mindenféle mögöttes tartalom nélkül, azonnal a feje tetejére állna minden! Te ennél sokkal okosabb vagy, nem igaz?

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valami, amitől nagyobb eredményt vártál, egyáltalán nem úgy alakul a hét második felére, ahogy azt elképzelted, emiatt eléggé csalódott vagy. Ha azonban végigzongorázod az eseményeket, rá fogsz jönni, hogy te minden tőled telhetőt megtettél a siker érdekében, nem rajtad múlt a végkimenetel. Az önvád helyett tehát igyekezz elfogadni, hogy hiába küzdesz heroikusan, vannak bizonyos dolgok, amelyeket úgysem tudsz befolyásolni, épp ezért a jövőben érdemes így tekintened minden olyan helyzetre, amely nagyban megkönnyíti majd a lelkiismeretedet is. Ne pakolj magadra felesleges terheket, ha nem muszáj!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét második felében óriási lendülettel mész előre, megállíthatatlanul töröd az utat, nagyon küzdesz egy számodra fontos cél eléréséért, egyetlen opciót látva magad előtt, mégpedig azt, hogy ez a bizonyos dolog a tiéd lehet. amivel azonban rengeteget kell még érte dolgoznod, épp ezért igyekezz hatékony taktikát választani annak érdekében, hogy ne fogyjon el belőled a szufla a célvonal előtt. Nem küzdesz a lehetetlennel, ez teljesen biztos, ám mindenképp megfontolt lépésekre lesz szükséged a sikerhez!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Borzasztóan teljesítményorientált vagy, a siker érdekében gyakorlatilag képes vagy olyasfajta dolgokra is, amelyek a komeptenciahatáraidon jóval túlmutatnak. Mielőtt azonban nagy kalamajkát okoznál magadnak és komoly felelősségrevonással találnád szemben magad, érdemes végiggondolnod, hogy mi az, amiért érdemes kockáztatnod. A saját érdekedben jobb, ha belátod, hogy nem minden helyzetben éri meg a bőröd vásárra vinni, hisz nagyon könnyen megégetheted magad! Gondolkodj, mielőtt cselekszel, hisz rengeted bajtól óvhatod így meg magad!

NYILAS (november 23-december 21)

Egyedül bolyongasz az erdőben, úgy érzed, csakis magadnak köszönheted azt, hogy ennyire belebonyolódtál valamibe, ami jóval egyszerűbb is lehetett volna. Százszor meg is bántad, hogy elvállaltad a feladatot, ám ha már igent mondtál rá, akkor érdemes apait-anyait beleadnod abba, hogy sikerrel a végére érj. Ez neked is egy jó lecke azzal kapcsolatban, hogy nem kötelező mindig minden terhet a válladra venned, nem tudhatod ugyanis, hogy mennyit bírsz el anélkül, hogy összeroskadnál. Igyekezz megtalálni az arany középutat annak érdekében, hogy ne kerülj legközelebb ilyen helyzetbe, most pedig keresd a megoldást és igyekezz sikerrel pontot tenni a dolog végére!

BAK (december 22-január 20)

Minden körülmények között arra törekszel, hogy mindenkivel őszinte legyél és ezt bizony kölcsönösen elvárod másoktól is. Mindennek ellenére azonban vannak olyan személyek a környezetedben, akik korántsem hasonló felfogással rendelkeznek és ez téged roppant módon frusztrál. Amennyiben tehát szeretnéd a csalódást elkerülni, hagyd hátra ezeket az embereket, hisz bármilyen kapcsolat alapja az őszinteség, anélkül álságos, taktikával teli játszmák sorozata az egész. Neked pedig nincs szükséged olyasfajta személyekre, akikben nem tudsz megbízni, így nem is kell mindenáron magad mellett tudnod őket.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki mindenáron szeretné átvenni az irányítást azokat az ügyeket illetően, amelyekért csakis neked kell felelősséget vállalnod. Mielőtt tehát bármiféle jogot érezne a változtatásra, avagy egyszerűen csak túlmisztifikálná a szerepét, igyekezz gyorsan, érthetően, de szofisztikált hangnemben megértetni az illetővel, hogy ez a te ügyed, így tehát te vagy az egyetlen kompetens személy, aki bármiféle döntést meghozhat. Próbálj szelíd határozottsággal kommunikálni, hiszen tudnod kell a segítőszándékot is észrevenni az illetőben, mégis a helyére kell kerülnie mindenkinek, a maga szerepe szerint!

HALAK (február 20-március 20)

Számos befejezetlen feladattal küzdesz a hét második felében, amelyekről fogalmad sincs, hogyan fogod tudni megoldani őket a hétvége előtt. Szerencsére azonban nem kell egyedül végigmenned rajtuk, keress tehát egy olyan társat, akiben maximálisan megbízol és pontosan tudod, hogy nem fogja kihasználni a viszonylag kiszolgáltatott helyzetedet, illetve nem fog visszaélni a bizalmaddal. Együtt oldjátok meg az összes feladatot, majd hívd meg az illetőt egy finom vacsorára és köszönd meg az önzetlen segítséget!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

5 trendi lapos talpú cipő, amire a sztárok lecserélték a magas sarkút

Ezeket a cipőtrendeket kedvelik a sztárok a tavaszi-nyári időszakban.

Kép

8 sztárpasi, akivel Selena Gomez randizott az elmúlt 15 évben

Nem Justin Bieber volt az egyetlen, aki elrabolta a szívét!

Kép

Valami újat néznél? Ezek az elmúlt 2 év legjobb romantikus vígjátékai

Ha ezúttal valami újdonságra vágysz, nem a klasszikusokra, ezek a romantikus vígjátékok tökéletesek lesznek!

Kép

4 csillagjegy, aki meg fog gazdagodni a közeljövőben

Az asztrológusok szerint egy különösen varázslatos és szerencsés időszak előtt áll néhány csillagjegy!

Kép

7 színésznő, akivel senki nem akar többé együtt dolgozni Hollywoodban

Sokan meglepődnének, hogy a világ legelismertebb és legnépszerűbb női közül hánnyal nem szeretnek együtt dolgozni a szakmabeliek.

Kép

7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!

Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!