Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 15.: a Kosok nem igazán találják a helyüket, a Rákok váratlanul kapnak segítséget

Napi horoszkóp február 15.: a Kosok nem igazán találják a helyüket, a Rákok váratlanul kapnak segítséget

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

„Sosem maradt pénzem a hónap végére, amíg be nem iktattam a 3 napos szabályt”

Jamie Rappaport a Thought Catalog magazinban számolt be őszintén arról, hogy korábban nem bánt jól a pénzzel, viszont mióta rátalált a 3 napos szabály elvére, teljesen megváltozott minden. Hogy miről is van szó pontosan, az a történetéből kiderül!

Olvasd el!

Sok szülő tanulhatna tőle! Pink zseniális választ adott lányának arra, hogy 11 évesen miért nem lehet telefonja

Pink világos, ám szeretetteljes határokat szab gyermekei számára!

Promóciók

Tavaszi megújulás? A csillagjegyed elárulja, hogyan csináld hatékonyan!

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Szépség

Melyik parfüm illik hozzád? Töltsd ki a tesztet és nyerd meg a Women'Secret Intimate illat egyikét!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét közepére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 15.

KOS (március 21-április 20)

Bár igyekszel jól érezni magad, beilleszkedni egy bizonyos, jól összeszokott társaságba, mégsem sikerül, hisz eléggé összezárnak, nehezen engednek tehát közel magukhoz. Épp ezért folyamatosan ott motoszkál a gondolat a fejedben, mely szerint ez talán mégsem a legjobb hely és közösség számodra. Nem tudsz kibontakozni, nem tudsz őszintén véleményt nyilvánítani, ebből fakadóan előbb-utóbb el fognak nyomni a körülmények. Amennyiben ezt a bizonyos gondolatot semmiképp nem tudod kiirtani a fejedből, abban az esetben könnyen lehet, hogy jobb most váltani és újat keresni, mint később szembesülni azzal, hogy nem neked való a hely. Nem kell semmiféle álarcot felhúznod, nyugodtan add önmagad és ha valóban falakba ütközöl, akkor érdemes mérlegelned.

BIKA (április 21-május 20)

Túl sokat foglalkozol mások véleményével, szinte folyamatosan igyekszel megfelelni a környezetednek, valahogy a dominó sorba illeszkedve érzed magad a legjobban. A saját boldogságod érdekében azonban ne arra összpontosíts, ki és miként tekint rád vagy hogy mi a véleménye rólad, hisz ha mindig aszerint alakítod a viselkedésed, ruházatod, hogy mit szól hozzá a környezeted, akkor olyanná válsz, mint amilyen a világ, úgy általában. Merj más lenni, merj máshogy felöltözni, merd felvállalni a véleményed, még akkor is, ha ez ellenérzést vált ki az emberekből! Nem kell polgárpukkasztóan viselkedned vagy öltözködnöd, ne ezzel hívd fel magadra a figyelmet mindenáron, de a megfelelő erkölcsi értékek megtartásával miért ne lehetnél te is egyéniség? Hajrá!

IKREK (május 21-június 21)

Noha jobban tennéd, ha elengednél egy bizonyos dolgot, amiben nemhogy perspektíva nincsen, még csak nem is éri meg az idődet vesztegetned vele, te mégis valamiért görcsösen ragaszkodsz hozzá, egyszerűen nem vagy hajlandó lejjebb adni belőle és kicsit elengedni. Bármennyire is nehéz azonban, még azelőtt érdemes elhatározásra jutnod és hátrahagynod ezt a bizonyos dolgot, mielőtt teljesen átveszi az életed felett az irányítást. Tudatosan keress más elfoglaltságot, hidd el, ha nem szorítod annyira a kötelet, nem fogja hólyagosra törni a tenyered!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy tűnik, a hét közepén elakadtál egy számodra fontos folyamatban, ám valaki a segítségedre igyekszik és mankót nyújt neked. Rendkívül hálás szívvel, gondolkodás nélkül ragadod meg az illető kezét, ami azonban nem biztos, hogy a legmegfelelőbb döntés. Egyfelől te is bizonytalan vagy, másfelől pedig nem tudhatod, hogy kígyót melengetsz-e a kebleden. Épp ezért mérlegeld, kitől és milyen volumenű segítséget fogadsz el, ám amennyiben úgy döntesz, hogy megragadod az illető kezét, abban az esetben mielőbb cselekedj, ne vesztegesd mások idejét a saját belső vívódásoddal, mert az idegesítő lehet! Légy hatékony, hidd el, útközben jön majd a megoldás is, magától!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Sajnos nem úgy alakul egy bizonyos helyzet, hogy látszódjon egyértelműen a jó szándék, amely vezérelt, ennek köszönhetően most azt gondolják a környezetedből néhányan, hogy ártani akartál. Mivel te, magad teljesen biztos vagy dolgodban, épp ezért próbáld meg megérteni a többiekkel is, segíts nekik megfogni azt a logikai szálat, amely alapján segíteni szerettél volna. Jó ember vagy, jót akarsz mindenkinek, de ha túl sok felé próbálsz segíteni túl nagy elánnal, az -ahogy most is kiderült- felemásan végződhet. Hidd el, a kevesebb néha több! Igyekezz tehát szelektálni, hogy kinek és hogyan segítesz, a te életed is egyszerűbbé válhat ezzel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Noha a körülötted élők roppant céltudatosan tervezik a jövőjüket, ennek ellenére neked valamilyen oknál fogva jelen pillanatban nem megy ez a fajta életszemlélet. Valami nyomja ugyanis a lelked, amely nem hagy nyugodni, folyamatosan körülötte járnak a gondolataid. Emiatt nem is vagy épp jó társaság, munka után szívesebben gubbasztasz egyedül a lakásban, csak hozzád ne szóljanak. Ez azonban nem a legjobb taktika, hisz saját magadat süllyeszted el a mocsárban. Sokkal inkább érdemes beszélgetned valakivel, hiszen korántsem biztos, hogy te, egymagadban otthon ülve rá fogsz jönni a megoldásra, ezen kívül a negatív életkedv sem a legjobb tanácsadó! Fel a fejjel!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A nehéz, munkával teli hétköznapok valahogy annyira hosszúnak és kapkodósabbnak tűnnek számodra, sokszor szinte azt sem tudod, hol tartasz, annyi mindent kell lezárnod és valamiféle pozitív eredményt felmutatnod. Ennek köszönhetően kezdesz teljesen kimerülni a nagy vesszőfutásban, amelynek az lehet a hátulütője, hogy előbb-utóbb a szervezeted fog jelzést küldeni, a "Lassíts!" táblát felmutatva. Hidd el, egy fodrász, manikűrös, egy új felső, egy otthoni mozifilm, vagy egy habos cappuccino egy jó könyv társaságában nagyon sokat tud jelenteni a rohanó hétköznapokban. A saját érdekedben tehát érdemes mindenképp egy kis lopott időt pihenéssel töltened.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét közepére úgy érzed, hogy kezdenek az energiaraktáraid teljesen lemerülni, a benned lévő akkumulátor tehát sürgősen töltésre szorul annak érdekében, hogy ne dőlj ágynak a nagy hajtásban. Fontos a munka, fontos a kitűzött célok elérése, mégis a nagy hajtásban ne felejts el magadra is gondolni, ne felejts el kikapcsolódni és olyan programokat szervezni a hozzád közelállókkal, amelyek jótékony hatással vannak rád és átsegítenek a pillanatnyi nehézségeken. Az energiák bizony nem termelődnek maguktól, neked kell tehát megtalálnod azt a forrást, ahonnan újra a régi, lendületes formába kerülhetsz!

NYILAS (november 23-december 21)

Elérkezettnek látod az időt arra, hogy minden folyamatban lévő, néhol még kesze-kusza ügyedet el tudd rendezni, úgy, ahogyan te szeretnéd. Most váltak ugyanis ideálissá a körülmények ahhoz, hogy nagyobb akadályok nélkül megtegyél minden tőled telhetőt annak érdekében, hogy végül majd bezsebelhesd az elismeréseket. Rendkívül megnyugtató számodra, hogy lezárhatsz bizonyos dolgokat, hisz nem szeretsz félbehagyni semmit. Csak azokat tartsd meg, amelyek előre visznek, a nehezebb, bonyolultabb, aggályosabbakat ideje elvágni. Cselekedj, amíg nem késő!

BAK (december 22-január 20)

Bár a hét elején még nem nagyon hittél abban, hogy teljesíteni tudod majd a kitűzött célod egy részét, mégis valamifajta külső erő az, ami a hét közepén a szárnyára kap és segít egy elég nagy mérföldkő elérésében. Noha még korántsem vagy a főnyeremény közelében, mégis mindennél többet jelent számodra az, hogy a benned lévő kitartás és akarat végre busásan térül meg. A pozitív részeredmény ellenére azonban igyekezz nem előre ünnepelni, csak szerényen és alázattal menj tovább a kijelölt úton!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Rendkívül nagy precizitással rajzoltad meg a tervrajzot, tisztában vagy vele, hogy nagy a kockázat, te azonban mindenáron el szeretnéd érni a kitűzött célodat. Képes vagy ennek érdekében a saját határaidat átlépni, illetve bármilyen szabályt megszegni azért, hogy megkapd, amit szeretnél. Nem biztos azonban, hogy jól döntesz, ha Jeti módjára, mindenen és mindenkin átgázolva menetelsz előre és közben nem nézel a lábad elé. Ne feledd, előbb, vagy utóbb vállalnod kell a tetteidért a felelősséget, nem nagyon éri tehát meg az, hogy egy kis sikerért kockára tedd az emberi kapcsolataidat! Mérlegelj, mielőtt bármibe belevágsz!

HALAK (február 20-március 20)

Ugyan jó szándékkal akartál valakinek segíteni, mégsem úgy sült el a dolog, ahogy azt vártad volna, így nem feltétlenül vált a másik hasznára segítő szándékod. A negatív végkimenetel azonban nehogy megakadályozzon abban, hogy máskor másoknak is rendelkezésre állj, hisz ez a szituáció sem feltétlenül a te hibádból fakadóan alakult így, ahogy. Hidd el, meg fogják érteni, hogy ezt az élet alakította így, nem akartál rosszat semmiképpen sem. Épp ezért ne legyen lelkiismeretfurdalásod sem, nem a rossz szándék vezérelt!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Tavaszi megújulás? A csillagjegyed elárulja, hogyan csináld hatékonyan!

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Szépség

Melyik parfüm illik hozzád? Töltsd ki a tesztet és nyerd meg a Women'Secret Intimate illat egyikét!

Kép

Napi horoszkóp március 26.: a Rákoknak komoly döntést kell meghozniuk, a Szüzek segítőkészen állnak rendelkezésre

A csillagok a hét utolsó napjára is ígérnek némi izgalmat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tuti vételek! 10 tavaszi dzseki 15 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Régóta egy új dzsekin gondolkozol már? Segítünk most megtalálni a legtutibb darabot!

Kép

Heti horoszkóp március 27-április 2.: a Mérlegek érdekes tapasztalatokat szerezhetnek

A csillagok március utolsó hetére is izgalmakat ígérnek, heti horoszkópodból megtudhatod, mire számíthatsz!

Kép

10 nagyon vicces vagy épp meghökkentő titkot leleplező pletyka kisvárosokból

A különböző fórumok tagjai mindig szolgálnak vicces és meghökkentő sztorikkal. Ezekből válogattunk most.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!