Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Napi horoszkóp február 13.: a Rákok megtalálhatják a sikerhez vezető utat, a Szüzek végre a sarkukra állhatnak

Napi horoszkóp február 13.: a Rákok megtalálhatják a sikerhez vezető utat, a Szüzek végre a sarkukra állhatnak
A nap cikke

Kiderült: így teltek II. Erzsébet királynő utolsó percei

Nyilvánosságra hozták a feljegyzéseket a néhai uralkodó halálának napjáról, amiből megtudhattuk, hogy a kötelezettségeit tényleg kivétel nélkül mindig szem előtt tartotta.

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Olvasd el!

Mindenki Jennifer Lopez és Ben Affleck válásáról beszél: a színész már el is költözött a közös álomotthonból

Lassan két hónapja, hogy nem láttuk őket együtt, sőt Ben Affleck már nem lakik a közös álomotthonukban.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 18.: az Ikrek kissé kilógnak a sorból, az Oroszlánok változásra vágynak

A hosszú hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 dolog, amire egy hacker képes pusztán az e-mail címed megszerzésével

Ha egy hacker megtudja, mi az e-mail címed (és nem is kell, hogy be tudjon lépni), máris óriási problémákat tud okozni neked.

Olvasd el!

A demencia első jelei, melyek már 9 évvel korábban megmutatkoznak

Sokan nem is sejtik, de ezek mind a demencia kialakulásának korai előjelei lehetnek. Egy kutatás most alátámasztotta ezt.

Olvasd el!

10 színész, aki túl messzire ment egy filmszerep kedvéért

A színjátszásnak eme módszerét alkalmazva a színész valósággal tényleg átalakul azzá a karakterré, akit megformál.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét első napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 13.

KOS (március 21-április 20)

Elég távol áll tőled a békebíró szerepe, nem vagy az a konfliktushyzeteket kifejezetten kereső típus, a hét első napja azonban mégis kellemetlen pillanatokat hoz számodra. Igyekezz tehát mihamarabb távolabb kerülni a vitától, mégcsak szemtanúként se akarj a közelben lenni, különben gyorsan magával ránthatnak az érintettek. Jobb, ha teljesen más irányba indulsz el, hisz másképp nem lesz esélyed se arra, hogy ne legyél sáros!

BIKA (április 21-május 20)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron szeretné átvenni az irányító szerepét egy bizonyos folyamatban, valamiféle, áltaad nem ismert oknál fogva azt gondolja ugyanis, hogy csak és kizárólag ő ért ahhoz, hogy utat mutasson mindenkinek. Mielőtt tehát nagyon nyeregben érezné magát, előtte érdemes finoman, ám annál világosabban és határozottabban tudatnod az illetővel, hogy demokratikus rendszerben léteztek, mellesleg te másképp nem is tudnál, így tehát legyen kedves ennek megfelelően tekintettel lenni a körülötte lévőkre is, ez ugyanis a békesség alapja!

IKREK (május 21-június 21)

Noha nincs még Valentin nap, a kedvesed mégis valamilyen oknál fogva ajándékokkal halmoz el, már-már gyanút ébresztve benned, hogy vaj van a füle mögött. Rá is kérdezel, hogy vajon lehet, hogy palástolni szeretne valamit vagy szimplán elöntötte az ajándékozás érzése. A párod azonban nem érti a kérdést, talán némiképp meg is bántódik ezen, hisz az ő elmondása alapján csupán csak szerelmes és ezt ilyenformán is szeretné kifejezni. Kérj tőle elnézést, hisz ezt most félreértetted, mentségedre szóljon azonban, hogy mivel nem szokása az ilyesfajta gesztus, ezért juthatott eszedbe, hogy gyanakodj.

RÁK (június 22-július 22)

Végre úgy érzed, rajta vagy a megfelelő úton ahhoz, hogy sikeres lehess. A hét első napján határozott jelet kapsz az égiektől arra, hogy egy nagyobb fába merd belevágni a fejszédet úgy, hogy az ne dőljön rád lombostól, a törzzsel együtt. Érdemes tehát kihasználnod a kínálkozó alkalmat és mindenképp élned a lehetőséggel, hiszen ez nem a mindennapi kategóriából való ügy, pontosan az ellenkezője. Légy hálás a Sorsnak, hogy lehetővé teszi számodra az ilyesfajta utak megtételét is!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hosszú ideje álmodozol valamiről, ami egyszerűen nem megy ki a fejedből, ennek megfelelően tehát igyekszel úgy alakítani az életedet, hogy amennyiben lehetőséged adódna arra, hogy megvalósítsd, abban az esetben zavartalanul elérhesd. Fontosak az álmok, a vágyak és azok beteljesítése, ne feledkezz azonban meg a jelenleg végzett tevékenységekről, a folyamatban lévő ügyekről sem, hisz a pillanatnyi siker cseppet sem elhanyagolható ahhoz, hogy legyen benned mindig motiváció arra, hogy a távolabbi álmaidat is megvalósítsd!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, mindenki a környezetedben neked próbálja diktálni a tempót, túl sokan hiszik ugyanis azt körülötted, hogy tökéletesen tudnak mindent, valamint hogy te mindenképp rászorulsz az életvezetési tanácsaikra. Mivel ez téged rendkívüli módon frusztrál, nyugodtan állj a sarkadra és mutasd meg, hogy szuverén személyként megvan a saját életutad, véleményed, elveid, értékrended. Miért kellene azt csinálod, méghozzá oly módon, ahogy elvárják? Járd a magad útját és ne foglalkozz ezekkel a személyekkel!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem várt akadályokba ütközöl a hét első napján, mely annyira megrémít, hogy gyakorlatilag az első pillanatban fogalmad sincs, miképp fogod tudni megugrani valamennyit úgy, hogy ne verd le a léceket. Egy pillanatra teljesen elbizonytalanodsz, úgy érzed, abszolút nincs meg benned a megfelelő tudás ahhoz, hogy elhárítsd a veszélyhelyzetet. Nem muszáj azonban egyedül küzdened a lehetetlennel, nyugodtan kérj segítséget, nem kell szégyellned azt, hogy te sem értesz mindenhez, egyszerűen vannak olyan személyek a környezetedben, akik nálad jobban értenek hozzá. Együtt képesek lesztek megoldani a bonyodalmakat!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét első napján komoly elhatározásra juthatsz egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Az általad tett felfedezés kapcsán azonban nem tudod, hogy meg merj-e tenni egy ekkora lépést, hisz attól tartasz, hogy ha elindulsz, már nem lesz visszaút és akkor bizony végig kell menned az úton, bármi történik. Félsz az ismeretlentől, ez azonban meggátol abban, hogy bármilyen álmod valóra válthasd. Épp ezért végig kell gondolnod és el kell tudnod dönteni, hogy vállalod-e a kockázatokat, hogy van-e benned elegendő bátorság ahhoz, hogy tegyél egy nagy lépést a célod felé. Csakis rajtad múlik a dolog!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét első napján fontos ügy kerül a figyelem középpontjába, mely abszolút nem tűr halasztást. Épp ezért helyezd a prioritási sorrend legtetejére és addig ne is lépj tovább, amígnem sikerül lezárnod. Próbáld megértetni a környezeteddel is, hogy ma nem férnek bele plusz feladatok és programok, csak erre a bizonyos ügyre kívánsz ugyanis összpontosítani. Használj ki minden pillanatot, tedd hasznossá magad és meglátod, a siker sem marad majd el. Az egész csupán annyin múlik majd, hogy milyen hozzáállást tanúsítasz!

BAK (december 22-január 20)

A kollégáiddal közös célt tűztetek ki, melynek elérésére a hét első napját látjátok a legalkalmasabbnak. Épp ezért adj bele te is apait-anyait abba, hogy a csapat olajozottan működjön, osszátok fel a szerepeket annak megfelelően, hogy mindenki a kompetenciájának megfelelően kapjon feladatot és ugrojatok neki a folyamatnak. Ha sikerrel abszolváljátok a feladatot, akkor este boldogan és büszkén koccinthattok az általatok elért eredményre. Addig pedig dolgozzatok szerényen, céltudatosan és együttműködve!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kissé szemben kerülsz a normákkal a

hét első napján, olyasfajta álláspontot képviselsz ugyanis, ami sokaknál verheti ki a biztosítékot. Mindennek ellenére végső soron nincs azzal semmi baj, ha másféle szemszögből közelítesz meg egy adott helyzetet, arra azonban érdemes ügyelned, hogy ne lépj túl az erkölcsi határokon. Vállald bátran az általad képviselt álláspontot és csak azért ne változtass rajta, mert ez bárkinek nem tetszik. Te csak állj ki amellett, amit gondolsz, de legyél nyitott arra, hogy elképzelhető módon időnként engedned kellhet belőle. A kompromisszumkészség rendkívül pozitív tulajdonságnak számít!

HALAK (február 20-március 20)

A hét első napján megcsillan egy kis részeredmény a folyamatban lévő ügyeiddel kapcsolatban, amely nem jelent mást, mint azt, hogy abszolút jó úton haladsz a siker felé. Mielőtt azonban idő előtt bíznád el magad, előtte még igyekezz a Föld nevű bolygón talajt fogni, hiszen ha most túl lazán veszed a dolgokat, az könnyen okozhat kudarcot is. Csak annyira lazíts, amennyire feltétlenül szükséges, egyebekben pedig minden idegszáladdal koncentrálj!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Kép

Így néznek ki most a ’90-es évek legnagyobb „It girl” sztárjai: mind túlvannak a 40-en

Sokan boldog nosztalgiával tekintünk vissza a ’90-es és 2000-es évekre, hiszen gyerek- és fiatalkorunk meghatározó élményei kötődnek ezekhez az évtizedekhez.

Kép

3 extra hasznos dolog, amit A Bridgerton család tanított nekünk a szerelemről

A Netflix egyik legnépszerűbb sorozatában nemcsak a főszereplő férfiakra érdemes figyelni, hanem azokra a fontos leckékre is, amelyeket a párkapcsolatokról tanít nekünk!

Kép

Így pörgesd fel az anyagcseréd 40 felett: 6 szokás, melyet érdemes beépítened a mindennapjaidba

Az idő előrehaladtával az anyagcsere folyamatai lelassulnak, ennek köszönhetően szinte észrevétlenül kúsznak fel a felesleges kilók. Azonban elhoztunk néhány olyan, mindennapokba beépíthető szokást, melyek segítségével felgyorsíthatod az anyagcsere-működésedet, és megszabadulhatsz a plusz kilóktól. Mutatjuk is, melyek ezek!

Kép

5 hiba, amit mindenki elkövet zuhanyzás közben: a bőrgyógyász szerint nagyon káros lehet a bőrre!

Szinte biztos, hogy majdnem minden hibát elkövetsz a listáról. Nézd meg, igazunk van-e!

Kép

4 szokás, amivel villámgyorsan elérheted a nyári álomalakot

A szakértők szerint ezt a 4 egyszerű szokást kell beépítened a mindennapokba, hogy könnyedén elérhesd a vágyott nyári alakot!

Kép

Napi horoszkóp május 18.: az Ikrek kissé kilógnak a sorból, az Oroszlánok változásra vágynak

A hosszú hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!