Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 13.: a Rákok megtalálhatják a sikerhez vezető utat, a Szüzek végre a sarkukra állhatnak

Napi horoszkóp február 13.: a Rákok megtalálhatják a sikerhez vezető utat, a Szüzek végre a sarkukra állhatnak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

„Sosem maradt pénzem a hónap végére, amíg be nem iktattam a 3 napos szabályt”

Jamie Rappaport a Thought Catalog magazinban számolt be őszintén arról, hogy korábban nem bánt jól a pénzzel, viszont mióta rátalált a 3 napos szabály elvére, teljesen megváltozott minden. Hogy miről is van szó pontosan, az a történetéből kiderül!

Olvasd el!

Sok szülő tanulhatna tőle! Pink zseniális választ adott lányának arra, hogy 11 évesen miért nem lehet telefonja

Pink világos, ám szeretetteljes határokat szab gyermekei számára!

Promóciók

Tavaszi megújulás? A csillagjegyed elárulja, hogyan csináld hatékonyan!

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Szépség

Melyik parfüm illik hozzád? Töltsd ki a tesztet és nyerd meg a Women'Secret Intimate illat egyikét!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét első napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 13.

KOS (március 21-április 20)

Elég távol áll tőled a békebíró szerepe, nem vagy az a konfliktushyzeteket kifejezetten kereső típus, a hét első napja azonban mégis kellemetlen pillanatokat hoz számodra. Igyekezz tehát mihamarabb távolabb kerülni a vitától, mégcsak szemtanúként se akarj a közelben lenni, különben gyorsan magával ránthatnak az érintettek. Jobb, ha teljesen más irányba indulsz el, hisz másképp nem lesz esélyed se arra, hogy ne legyél sáros!

BIKA (április 21-május 20)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron szeretné átvenni az irányító szerepét egy bizonyos folyamatban, valamiféle, áltaad nem ismert oknál fogva azt gondolja ugyanis, hogy csak és kizárólag ő ért ahhoz, hogy utat mutasson mindenkinek. Mielőtt tehát nagyon nyeregben érezné magát, előtte érdemes finoman, ám annál világosabban és határozottabban tudatnod az illetővel, hogy demokratikus rendszerben léteztek, mellesleg te másképp nem is tudnál, így tehát legyen kedves ennek megfelelően tekintettel lenni a körülötte lévőkre is, ez ugyanis a békesség alapja!

IKREK (május 21-június 21)

Noha nincs még Valentin nap, a kedvesed mégis valamilyen oknál fogva ajándékokkal halmoz el, már-már gyanút ébresztve benned, hogy vaj van a füle mögött. Rá is kérdezel, hogy vajon lehet, hogy palástolni szeretne valamit vagy szimplán elöntötte az ajándékozás érzése. A párod azonban nem érti a kérdést, talán némiképp meg is bántódik ezen, hisz az ő elmondása alapján csupán csak szerelmes és ezt ilyenformán is szeretné kifejezni. Kérj tőle elnézést, hisz ezt most félreértetted, mentségedre szóljon azonban, hogy mivel nem szokása az ilyesfajta gesztus, ezért juthatott eszedbe, hogy gyanakodj.

RÁK (június 22-július 22)

Végre úgy érzed, rajta vagy a megfelelő úton ahhoz, hogy sikeres lehess. A hét első napján határozott jelet kapsz az égiektől arra, hogy egy nagyobb fába merd belevágni a fejszédet úgy, hogy az ne dőljön rád lombostól, a törzzsel együtt. Érdemes tehát kihasználnod a kínálkozó alkalmat és mindenképp élned a lehetőséggel, hiszen ez nem a mindennapi kategóriából való ügy, pontosan az ellenkezője. Légy hálás a Sorsnak, hogy lehetővé teszi számodra az ilyesfajta utak megtételét is!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hosszú ideje álmodozol valamiről, ami egyszerűen nem megy ki a fejedből, ennek megfelelően tehát igyekszel úgy alakítani az életedet, hogy amennyiben lehetőséged adódna arra, hogy megvalósítsd, abban az esetben zavartalanul elérhesd. Fontosak az álmok, a vágyak és azok beteljesítése, ne feledkezz azonban meg a jelenleg végzett tevékenységekről, a folyamatban lévő ügyekről sem, hisz a pillanatnyi siker cseppet sem elhanyagolható ahhoz, hogy legyen benned mindig motiváció arra, hogy a távolabbi álmaidat is megvalósítsd!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, mindenki a környezetedben neked próbálja diktálni a tempót, túl sokan hiszik ugyanis azt körülötted, hogy tökéletesen tudnak mindent, valamint hogy te mindenképp rászorulsz az életvezetési tanácsaikra. Mivel ez téged rendkívüli módon frusztrál, nyugodtan állj a sarkadra és mutasd meg, hogy szuverén személyként megvan a saját életutad, véleményed, elveid, értékrended. Miért kellene azt csinálod, méghozzá oly módon, ahogy elvárják? Járd a magad útját és ne foglalkozz ezekkel a személyekkel!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem várt akadályokba ütközöl a hét első napján, mely annyira megrémít, hogy gyakorlatilag az első pillanatban fogalmad sincs, miképp fogod tudni megugrani valamennyit úgy, hogy ne verd le a léceket. Egy pillanatra teljesen elbizonytalanodsz, úgy érzed, abszolút nincs meg benned a megfelelő tudás ahhoz, hogy elhárítsd a veszélyhelyzetet. Nem muszáj azonban egyedül küzdened a lehetetlennel, nyugodtan kérj segítséget, nem kell szégyellned azt, hogy te sem értesz mindenhez, egyszerűen vannak olyan személyek a környezetedben, akik nálad jobban értenek hozzá. Együtt képesek lesztek megoldani a bonyodalmakat!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét első napján komoly elhatározásra juthatsz egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Az általad tett felfedezés kapcsán azonban nem tudod, hogy meg merj-e tenni egy ekkora lépést, hisz attól tartasz, hogy ha elindulsz, már nem lesz visszaút és akkor bizony végig kell menned az úton, bármi történik. Félsz az ismeretlentől, ez azonban meggátol abban, hogy bármilyen álmod valóra válthasd. Épp ezért végig kell gondolnod és el kell tudnod dönteni, hogy vállalod-e a kockázatokat, hogy van-e benned elegendő bátorság ahhoz, hogy tegyél egy nagy lépést a célod felé. Csakis rajtad múlik a dolog!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét első napján fontos ügy kerül a figyelem középpontjába, mely abszolút nem tűr halasztást. Épp ezért helyezd a prioritási sorrend legtetejére és addig ne is lépj tovább, amígnem sikerül lezárnod. Próbáld megértetni a környezeteddel is, hogy ma nem férnek bele plusz feladatok és programok, csak erre a bizonyos ügyre kívánsz ugyanis összpontosítani. Használj ki minden pillanatot, tedd hasznossá magad és meglátod, a siker sem marad majd el. Az egész csupán annyin múlik majd, hogy milyen hozzáállást tanúsítasz!

BAK (december 22-január 20)

A kollégáiddal közös célt tűztetek ki, melynek elérésére a hét első napját látjátok a legalkalmasabbnak. Épp ezért adj bele te is apait-anyait abba, hogy a csapat olajozottan működjön, osszátok fel a szerepeket annak megfelelően, hogy mindenki a kompetenciájának megfelelően kapjon feladatot és ugrojatok neki a folyamatnak. Ha sikerrel abszolváljátok a feladatot, akkor este boldogan és büszkén koccinthattok az általatok elért eredményre. Addig pedig dolgozzatok szerényen, céltudatosan és együttműködve!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kissé szemben kerülsz a normákkal a

hét első napján, olyasfajta álláspontot képviselsz ugyanis, ami sokaknál verheti ki a biztosítékot. Mindennek ellenére végső soron nincs azzal semmi baj, ha másféle szemszögből közelítesz meg egy adott helyzetet, arra azonban érdemes ügyelned, hogy ne lépj túl az erkölcsi határokon. Vállald bátran az általad képviselt álláspontot és csak azért ne változtass rajta, mert ez bárkinek nem tetszik. Te csak állj ki amellett, amit gondolsz, de legyél nyitott arra, hogy elképzelhető módon időnként engedned kellhet belőle. A kompromisszumkészség rendkívül pozitív tulajdonságnak számít!

HALAK (február 20-március 20)

A hét első napján megcsillan egy kis részeredmény a folyamatban lévő ügyeiddel kapcsolatban, amely nem jelent mást, mint azt, hogy abszolút jó úton haladsz a siker felé. Mielőtt azonban idő előtt bíznád el magad, előtte még igyekezz a Föld nevű bolygón talajt fogni, hiszen ha most túl lazán veszed a dolgokat, az könnyen okozhat kudarcot is. Csak annyira lazíts, amennyire feltétlenül szükséges, egyebekben pedig minden idegszáladdal koncentrálj!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Tavaszi megújulás? A csillagjegyed elárulja, hogyan csináld hatékonyan!

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Szépség

Melyik parfüm illik hozzád? Töltsd ki a tesztet és nyerd meg a Women'Secret Intimate illat egyikét!

Kép

Napi horoszkóp március 26.: a Rákoknak komoly döntést kell meghozniuk, a Szüzek segítőkészen állnak rendelkezésre

A csillagok a hét utolsó napjára is ígérnek némi izgalmat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tuti vételek! 10 tavaszi dzseki 15 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Régóta egy új dzsekin gondolkozol már? Segítünk most megtalálni a legtutibb darabot!

Kép

Heti horoszkóp március 27-április 2.: a Mérlegek érdekes tapasztalatokat szerezhetnek

A csillagok március utolsó hetére is izgalmakat ígérnek, heti horoszkópodból megtudhatod, mire számíthatsz!

Kép

10 nagyon vicces vagy épp meghökkentő titkot leleplező pletyka kisvárosokból

A különböző fórumok tagjai mindig szolgálnak vicces és meghökkentő sztorikkal. Ezekből válogattunk most.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!