Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 6.: az Oroszlánokra romantikus program, a Szüzekre rengeteg munka vár

Napi horoszkóp december 6.: az Oroszlánokra romantikus program, a Szüzekre rengeteg munka vár
Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok Mikulás napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 6.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a környezetedben, aki azt gondolja, hogy magasabb szinteken mozog nálad, amelyet gyakorlatilag majdnem minden mondatába bele is fűz valamilyen formában, emiatt te úgy érzed, hogy folyamatosan bizonyítanod kell neki. Mielőtt azonban hason csúsznál olyan emberek előtt, akik tulajdonképp egy fabatkát nem érnek, csupán a szájuk nagy, igyekezz kicsit elmélyülni a gondolataidban, hisz abban az esetben rájöhetsz, hogy micsoda pozitív értékekkel bíró ember vagy, aki sokkal többet ér annál, minthogy gyermeteg módon beleálljon ilyen helyzetekbe és produkálja magát azért, hogy mások elismerjék. Járd a saját utad és ne törődj azokkal, akik a lukas zoknijuknak néznek!

BIKA (április 21-május 20)

Nehezebb kihívásokat kell teljesítened a mai napon, amelyek már más nehézségi fokkal rendelkeznek, int amihez hozzá vagy szokva. Éppen ez az, ami kissé megijeszt, nem vagy ugyanis biztos abban, hogy teljesíteni tudod azt, amit a környezeted elvár tőled. Mielőtt azonban kihátrálnál a helyzetből és menekülőre fognád, ismerkedj a dologgal, térképezd fel, mi a feladatod, hisz könnyen lehet, hogy ez az a trójai faló, ami könnyen “megszelídíthető”. Profi vagy, nincs mitől tartanod, nem véletlenül osztották rád ezt a feladatot, fuss tehát neki és félelmek nélkül próbáld megugrani. És ha levered a lécet? Semmi baj, tedd vissza és fuss neki újra!

IKREK (május 21-június 21)

Kissé felháborít az, hogy mások látványosan menekülnek egy bizonyos feladat elől, ezért minden rád marad, hisz ha szeretnéd, hogy haladjatok, neked kell megfognod a munka végét. Ne hagyd azonban, hogy csak és kizárólag téged használjanak fel a célba éréshez, nyugodtan adj hangot a véleményednek és mondd el, hogy egyáltalán nem tetszik a hozzáállásuk. Mindezt persze nem kell arrogáns formában kifejezned, elég, ha határozott és diplomatikus vagy, így is lehetsz ellentmondást nem tűrő. Logikusan vezesd le, mi lehet a lógás következménye és aki rendelkezik némi intelligenciával, biztosan megérti a mondanivalódat!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki a közvetlen környezetedben az őszinte véleményedre kíváncsi, ez azonban igencsak szembemegy azzal, amit az illető hallani szeretne, emiatt kissé össze is zörrentek. Egy pillanatra elbizonytalanít, hogy vajon megérte-e elmondanod az álláspontodat, hisz most neked van a neved előtt negatív előjel, de bármennyire is táplál most ellenérzéseket az, akit nem feltétlenül tett a mondanivalód boldoggá, mégis megkérdezett, te pedig vállaltad, hogy elmondod a véleményedet. Ne furdaljon a lelkiismeret, te csupán őszinte voltál, az érintett személy pedig idővel rá fog jönni, hogy nem, nem te vagy a mumus!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyan romantikus élmény vár a mai napon, amelyre abszolút nem számítottál, épp ezért különösen jól esik a párod meglepetése. A legjobbkor érkezik, hisz kezdtél már kicsit elbizonytalanodni a kapcsolatotokat és az ő érzéseit illetően, ám ez most kiváló bizonyíték arra, hogy hajlamos vagy túlgondolni dolgokat. Légy hálás ezért a kedves gesztusért, hisz nem minden nap tudjátok átadni magatokat a romantikának. Ettől csak még erősebb lett a kapcsolatotok, te pedig nem győzöl szeretettel gondolni az Univerzumra, hogy elküldte a másik feledet neked!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az év végéhez közeledve egyre inkább azt érzed, hogy fáradt vagy, kezdesz kiesni a ritmusból, legszívesebben csapot-papot otthagynál és átadnád magad a láblógatásnak. Ez a program azonban még várat magára, jelen pillanatban ugyanis abszolút nincs lehetőséged hátat fordítani mindennek, hisz olyan lezáratlan ügyek várják a megoldást, amelyek egyszerűen nem tűrnek halasztást. Épp ezért ne vesztegesd az idődet, minél inkább nyújtod ugyanis a dolgokat, annál nehezebb lesz pontot tenni mindennek a végére. Vigyázz, ki ne csússz a határidőből!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Jó eséllyel némi átgondolást igényel a jelenlegi taktikád annak érdekében, hogy előrébb léphess abban a folyamatban, amely már hosszú ideje húzódik és te szeretnéd végre lezárni. Gondold tehát végig, hol kell alakítani a dolgon, érthető okoknál fogva ugyanis nem szeretnél már sokáig egy helyben vesztegelni. A siker érdekében érdemes kizárnod most minden mást, ne engedj a csábításának, hisz másképp nem fog menni. Vonulj tehát magányodba, hogy végigzongorázhass minden apró részletet. Hidd el, ha pont kerül ennek a faramuci helyzetnek a végére, sokkal felszabadultabb leszel!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Abszolút tisztességtelen módon valaki mindenáron el szeretné happolni előled azt a lehetőséget, amit neked ajánlottak fel, ám te kértél egy kis gondolkodási időt, hogy ne ugorj fejest valamibe, amit lehet, hogy később megbánhatsz. Ezt szeretné kihasználni valaki, akit abszolút nem érdekel, hogy te vagy és létezel, őt csupán a saját érdekei vezérlik. Neked azonban nem kell ehhez engedelmes jó kislányok módjára asszisztálnod, igenis vedd fel a kesztyűt és szállj ringbe annak érdekében, hogy megmutasd, milyen fából is faragtak! Ha a lehetőséget te kaptad, nehogy már más éljen vele, nem igaz?!

NYILAS (november 23-december 21)

Kezded kijönni a béketűrésből egy bizonyos személlyel szemben, az illető ugyanis akaratán kívül feszíti egyre jobban a húrt, ami nálad mostanra már borzasztóan vékony. Mielőtt azonban elszakadna és kitörne belőled a vulkán, tégy egy utolsó kísérletet arra, hogy jobb belátásra bírd. Amennyiben azt látod, hogy veszett ügyről van szó, abban az esetben ne fecséreld rá a hasznos energiákat, inkább keress olyan elfoglaltságot, ahol hasznossá teheted magad. Nem érdemes olyan emberrel vitatkozni, akihez a józan ész nagyon kevés!

BAK (december 22-január 20)

Valamiféle földöntúli sugallatra vársz a hét első napján egy bizonyos feladat teljesítéséhez, egyelőre azonban nemhogy a szikra nem érkezik, gyakorlatileg abszolút hátrafelé menetben vagy. Amennyiben azonban nem szeretnéd, hogy bárki felelősségre vonjon, ezáltal kellemetlen helyzetbe kerülj, igyekezz mihamarabb segítséget kérni valakitől, aki nálad jártasabb az általad elvégzendő dologban. Lehet, hogy az esetek döntő többségében nem szívesen szolgáltatod ki magad senkinek, ám most úgy tűnik, nincs más választásod, mint lenyelni a békát, még ha nem túl ízletes, akkor is!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Te vagy az egyetlen ember a környezetedben, aki tudja a megoldást egy bizonyos helyzetre, benned van meg ugyanis az a tudás, amely szükséges a sikerhez. Emiatt a többiek mintegy istennőként tekintenek rád, te pedig emiatt akarva-akaratlanul is kezdesz elemelkedni a földtől. Mielőtt azonban magasabbra szállnál, igyekezz megrázni magad, hisz te abszolút nem vagy az az önmagát túlmisztifikáló személy, akit egy kis elismerés megrészegíthet, igyekezz tehát mihamarabb megoldani az egyenletet, ezáltal utat mutatni másoknak. Zsebeld be az elismeréseket, konstatáld, hogy bizony kivételes tehetséged van valamihez, amelyhez csak te értesz, aztán gyorsan lépj tovább!

HALAK (február 20-március 20)

Olyannyira zavar valami, amitől nem tudsz megszabadulni, hogy gyakorlatilag folyamatosan menekülsz előle, ahelyett, hogy szembenéznél vele. Így azonban soha nem fogod tudni magad mögött hagyni a dolgot, az a bizonyos bogár ugyanis megállás nélkül ott fog ülni a füledben és duruzsolni fog. Mielőtt teljesen beleőrülnél a megállás nélküli bujkálásba, határozd el magad és merj szembenézni a szituációval, hisz a menekülős taktika nem látszik beválni. Hidd el, ha beleállsz a helyzetbe, sokkal könnyebb lesz majd lezárni, mintha futólépésben hoznál valamiféle kényszermegoldást!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A 61 éves, Parkinson-kóros Michael J. Fox küzdelmeiről vallott: elárulta, hogyan él mostanában 

Emlékszel a Vissza a jövőbe! filmsorozat sztárjára, Michael J. Foxra? Ilyen az élete most!

Kép

Hangolódjunk: a TOP 10-es Disney szerelmes dalok listája

Ugye nem csak mi vagyunk úgy azzal, hogy felnőttként is imádjuk a Disney-mesék betétdalait. Ebben a cikkben Valentin-napra hangolódva összetettünk egy 10 dalból álló playlistet, amit egészen biztosan Te is hangosan fogsz végigénekelni. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Napi horoszkóp február 5.: az Ikrek szokatlan kihívással kerülnek szembe, a Rákok átadhatják magukat a pihenésnek

A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Heti horoszkóp február 6-12.: az Ikrek túl nagy nyomást helyeznek magukra, az Oroszlánok által befektetett munka bőséggel megtérül

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat tartogatnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!