Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 30.: a Kosok nyakig állnak a teendőkben, az Ikrek megtalálják a megoldáshoz vezető utat egy bizonyos ügyben

Napi horoszkóp december 30.: a Kosok nyakig állnak a teendőkben, az Ikrek megtalálják a megoldáshoz vezető utat egy bizonyos ügyben

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 30.

KOS (március 21-április 20)

Az év végéhez közeledve nyakig állsz a teendőkben, ennek okán a legnagyobb bosszúságodra elkerüli a figyelmedet egy olyan lehetőség, amit érdemes lett volna megragadnod. Ne rágd azonban hosszasan magad emiatt, hisz alkalom bőven lesz még, amivel élhetsz. Arra azért érdemes ügyelned a jövőben, hogy nyitott szemmel járj, próbáld valamiképp megosztani a figyelmedet annak érdekében, hogy meg tudd ragadni a kínálkozó alkalmat. Na ehhez lesz szükséged minden talpraesettségedre és szemfülességedre. A lényeg, hogy mindig bízz magadban!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, valaki folyamatosan provokál, neked azonvan nem érdemes feleslegesen konfliktushelyzetbe kerülnöd, csak mert az illető nincs kibékülve magával, veled vagy a körülményekkel, emiatt lépten-nyomon beléd köt. Ne figyelj azonban az áskálódókra, egyszerűen törődj a saját életeddel és ne engedd befolyásolni magad. Ha folyton azzal foglalkozol ugyanis, hogy mások mit mondanak rólad, akkor gyorsan elveszel majd a bozótosban. Nem kell neked folyamatosan mások véleményével foglalkoznod, felelj meg önmagadnak, ne csinálj semmit, ami kiemelkedően polgárpukkasztó lenne, mások véleményét pedig ne akard megváltoztatni! Hidd el, így kerülsz a legeegyszerűbben békébe önmagaddal!

IKREK (május 21-június 21)

Végre azt érzed, hogy a megfelelő útvonalon jársz, amelynek végén bizony ott vár majd a sok elismerés, a siker, a csillogás. Amennyiben ennyire biztos vagy magadban, a kreativitásodban és a tehetségedben, adj bele apait-anyait, hisz annál nagyobb durranás lesz, amikor a célba érsz. Ne hagyd magad eltéríteni annak ellenére sem, hogy bizonyosan akadnak majd a környezetedben olyanok, akik irigységük okán bizony mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy visszahúzzanak. Te csakis magadra és az általad kitűzött célokra figyelj!

RÁK (június 22-július 22)

A közvetlen környezetedből valaki igen nagy terhet rakott rád, méghozzá olyasfélét, amelyet nem nagyon szerettél volna vállalni, ám mivel nem akartad az illetőt megbántani, ezért ha már nem utasítottad vissza, akkod kénytelen vagy megoldani azt, amit púpkénf kaptál a hátadra. Arra azonban érdemes ügyelned, hogy a saját kompetenciád határain belül maradj, hisz ha nem vigyázol, agyoncsaphat az a hatalmas fa, amelybe a fejszédet vágtad. Ha kell, kérj segítséget, nem kell ugyanis egyedül cipelned azt a terhet, amelyről pontosan tudod, hogy túl gyenge vagy hozzá! Legközelebb igyekezz figyelembe venni a határaidat, hisz nem arra születtél, hogy a Világ gondját megoldd!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Azzal a különleges képességgel bírsz, hogy másokkal ellentétben te mindig más szemszögből is tudod figyelni a dolgokat, így gyakran olyan apró részleteket láthatsz meg, amelyeket a környezeted nem vesz észre. Használd tehát ki ezt a különleges képességedet és próbáld elmagyarázni a környezetednek is, hogy az általad helyesnek vélt úton miként juthattok el a legkönnyebben a kitűzött célvonalhoz. Mindig egy pozitív visszaigazolás számodra, hogy végtelenül bizonyosan hálásak lesznek neked azért a nyitottságért, amellyel a Világot figyeled! Csak így tovább!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Minden igyekezeted ellenére gyakorlatilag folyamatosan a széllel szemben futsz, amelynek következtében egyszerűrn nem haladsz előre, olyan érzésed van, mintha egy futópadon futnál egyfolytában. Ennek következtében kezd a szusz kifogyni belőled, mostanra már abban sem vagy biztos, hogy marad majd energiád befejezni a rád váró feladatot. Annak érdekében tehát, hogy történjen bármifajta érdemi előrelépés, próbálj irányt változtatni, hiszen ha így folytatod, még azelőtt merülsz ki teljesen, mielőtt esélyed lenne célba érni. Ha azt látod, hogy felesleges csatákat kell vívnod, egyszerűen kíméld meg magad tőlük és ne fáradj, mert még más helyzetben szükséged lesz az energiáidra.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valahogy azt veszed észre, hogy dupla annyi erőfeszítésedbe kerül ma bármit megoldani, emiatt kezded elveszíteni a türelmed. Mivel azonban semmi sem maradhat befejezetlenül, épp ezért kénytelen vagy egy nagy levegőt venni, megrázni magad és kicsit rálépni a gázpedálra annak érdekében, hogy senki ne vonhasson felelősségre és te is nyugodtabban alhass. Azt azonban érdemes szem előtt tartanod, hogy nem biztos, hogy az eszeveszett száguldás lesz a jó megoldás, ebben az esetben ugyanis kontrollálhatatlanná válhatnak az események. Ha nem koncentrálsz, hibát hibára halmozol majd, és így akaratodon kívül ugyan, de az eredményt is késlelteted. Vedd elő a tartalékaidat és legyen benned kellő kitartás!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Van valaki a közvetlen környezetedben, akinek irányába gyengéd érzelmeket táplálsz, épp ezért mindent megteszel annak érdekében, hogy tettekkel bizonyítsd, mennyire sokat jelent neked az illető. Nem biztos azonban, hogy össze kell törnöd magad és erődön túlmutató áldozatokat kell hoznod, hisz ha az érzés kölcsönös, akkor nincs szükség arra, hogy heroikus küzdelmet folytass az illető kegyeiért, amennyiben pedig üres kapura lövöldözöl, az egy idő után nem fog túlzottan motiválni, mi több, a hasznos energiáid vesznek majd kárba. Érdemes tehát érdemben cselekedned, hívd meg az illetőt egy finom vacsorára, beszélj vele őszintén és egyértelműen. Ne fuss felesleges köröket!

NYILAS (november 23-december 21)

Bármilyen nehézségi fokozattal bíró feladattal állsz ma szemben, mindenképp úgy vágj bele, hogy mérlegeld a dolog kockázatát, és ne feledkezz meg a képességeidről sem. Aprólékosan dolgozd ki a tervet és amennyiben összeállt a fejedben, abban az esetben igyekezz annak mentén haladva eleget tenni a kihívásnak. Ha mindent sikerül pontosan megcsinálnod, nem lesz semmi gond, meg fogsz tudni bírkózni a dologgal. Tisztában vagy a saját képességeiddel, így nem is lehet kérdés, hogy egy kis odafigyeléssel ezt is kirázd a kisujjadból, után pedig irány a bevásárlás a szilveszteri bulihoz!

BAK (december 22-január 20)

Szilveszter közeledtével ahelyett, hogy az óév-búcsúztató bulira készülnél, ma mégis olyasmi miatt kerülsz kellemetlen helyzetbe, ami nem is közvetlenül a te hibád, épp ezért elég bosszantónak találod, hogy neked kell ezt a csorbát kiküszöbölnöd. Ha már így alakult, tégy tehát meg minden tőled telhetőt annak érdekében, hogy mihamarabb pontot tehess az ügy végére, hosszas magyarázkodásokba azonban ne bocsátkozz, hisz minél inkább lukat beszélsz valaki hasába, annál inkább válsz hiteltelenné. Üres szavak helyett igyekezz bizonyítani, hogy nem rajtad múlt a dolog, nem te tehetsz a kedvezőtlen fordulatról; ha másért nem is, de azért megéri, hogy legalább neked nyugodtabb legyen a lelkiismereted!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az az érzésed, hogy az utóbbi időben valahogy fénysebességgel változnak a dolgok körülötted, ez azonban kissé megijeszt, hisz minél nagyobb a sebesség, annál nehezebb minden körülmények között az adott tempóhoz igazodnod. Persze, időnként jobb, ha az árra sodródik az ember, ez azonban csak akkor nyújthat élményt, ha hozzá vagy szokva a vadvízi evezéshez is, nem csak egy ladikban csónakázva gyönyörködtél eddig a tájban. Ne félj a változástól, felejts el minden olyan körülményt, ami nem az épülésedet és az előrehaladásodat szolgálja, ragadd meg az evezőt, hisz az csakis rajtad múlik, hogy miképp állod meg a helyed egy adott helyzetben!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki, aki tulajdonképp nem is áll semennyire közel hozzád, számon kérően keres meg egy bizonyos dologgal kapcsolatban, amelyhez neked semmi közöd nincs. Először is kérd ki magadnak a hangnemet, hisz így a hozzád legközelebb állók nem kommunikálnak veled, másfelől pedig egyszer, s mindenkorra tudatosítsd az illetőben, hogy nem tartozol neki elszámolnivalóval semmivel kapcsolatban. Ne hagyd magad, ha kell, határozottan lépj fel vele szemben még akkor is, ha konfliktusba kell kerülnöd emiatt. Légy erős, karakán és bátor, akár egy római gladiátor!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!