Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 3.: az Oroszlánok bátorságukat bizonyíthatják, a Nyilasok kivételes tehetségüket kamatoztathatják

Napi horoszkóp december 3.: az Oroszlánok bátorságukat bizonyíthatják, a Nyilasok kivételes tehetségüket kamatoztathatják
A nap cikke

Napi horoszkóp május 1.: a Bikák nehezen engednek el egy bizonyos szituációt, a Rákok régi konfliktust tisztázhatnak valakivel

A hónap első napja is bőséggel tartogat számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek teljesül a legnagyobb kívánsága a közeljövőben: egy őrangyal fogja őket ebben segíteni

Egy őrangyal fogja a szárnyai alá venni ezeket a csillagjegyeket, és segít nekik, hogy valóra váljon a legnagyobb kívánságuk!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek május 1-jén 180 fokos fordulatot vesz az élete: soha nem látott csoda történik velük

Hatalmas változásra számíthatnak ezek a jegyek!

Olvasd el!

5 cipő a tavaszi-nyári időszakra, ha az old money a stílusod

Ezek a darabok tökéletesen beleillenek az old money stílusba.

Olvasd el!

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

A szupermodell figurájával bárki lefotózhatja magát a Madame Tussauds Budapestben, amely hamarosan az első születésnapját ünnepli.

Olvasd el!

7 alkalom, amikor egy sztár szégyellte és gyűlölte a saját filmszerepét

Mindenki bakizik az életben vagy követ el olyan dolgot a munkában, amire nem büszke, de az átlagembereknél ennek nincs nyoma egy filmfelvételen.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok hétvégére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 3.

KOS (március 21-április 20)

Szereted előre kiszámítani a történéseket, ha hiba csúszik a számításodba, akkor gyakorlatilag rémülten dobsz el mindent a kezedből és kezdesz el futni, mielőtt valaki utolér és felelősségre von emiatt. Kétségbeesés helyett azonban sokkal bölcsebben teszed, ha minél gyorsabban igyekszel korrigálni az elkövetett hibát, hisz az nem a helyrehozhatatlan kategóriába tartozik, akkor nincs mitől félned. Összpontosíts, bízz magadban, az élettapasztalatodban és meglátod, nem lesz baj! Igen, vannak az életben magasabb lécek, amelyeket ha sikerül megugranod, akkor bizony hatalmas büszkeséget érzel majd!

BIKA (április 21-május 20)

A mai nap a legalkalmasabb arra, hogy valami maradandót alkoss, egyúttal a környezetednek megmutathasd, miféle rejtett tartalékokkal rendelkezel. Eredményes munkád meg is hozza majd a gyümölcsét, hisz megkapd azt, amire olyan hosszú ideje vágysz már. Arra azonban fel kell készülnöd, hogy az oda vezető út nem lesz zökkenőmentes, szükséged lesz minden tudásodra és kreativitásodra annak érdekében, hogy sikerrel állj ki minden próbát, s végül a magadénak tudhasd a győzelmet is! Egyszóval szedd össze magad és indulj el az általad kiválasztott úton!

IKREK (május 21-június 21)

Hozzá nem értésed okán feszélyezve érzed magad egy bizonyos helyzetben a hétvége első napján, úgy érzed, nem is tudsz mit kezdeni a szituációval. Épp ezért, mielőtt még a fejedre nő a dolog, érdemes segítséget kérned. Keress egy nálad hozzáértőbb személyt és kérd meg, hogy avasson be a rejtelmekbe. Hidd el, sokkal kisebb szégyen az, ha keresel valakit, aki ért hozzá, mintsem takarítani a sok repeszt, amit a hibáidból adódó bomba robbanása hagy majd hátra! Ha már te is otthonosabban mozogsz a helyzetben, sokkal élvezhetőbbé válik, ám addig is a tanulásé a főszerep!

RÁK (június 22-július 22)

Próbálsz valakinek beszélni a fejével, érzésed szerint ugyanis kezd elveszni a helyzetben, amelyet maga körül teremtett. Minden igyekezeted ellenére azonban mégsem tudsz sikerrel járni, úgy tűnik, hogy az illető folyamatosan visszapattint magáról, mindenre akad magyarázata, amellyel nem tudsz vitatkozni. Ennek okán lassan be kell látnod, hogy nem feltétlenül éri meg az a sok-sok feleslegesen futott kör, amelyet érte teszel. Te csak saját magadra koncentrálj, hisz másokért nem kell felelősséget vállalnod. Amennyiben az illető a jószándékú figyelmeztetés ellenére mégis más utat választ, abban az esetben ez már az ő dolga!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyan szituációba keveredsz a hétvége első napján, amely elől számodra kissé fura módon mindenki futva menekül, neked azonban valahogy fel sem tűnik a helyzet kockázata. Épp ezért bátran futsz neki, nem gondolod ugyanis, hogy belebuknál a dologba. Nemes tulajdonság a bátorság, arra azonban érdemes ügyelned, hogy ne menjen át a dolog egy féktelen vakmerőségbe, ennek érdekében érdemes tehát mérlegelned, mielőtt fejest ugrasz bármibe. Talán nem véletlen, hogy mindenki ódzkodik tőle, talán egy jelként kell ezt felfognod, egyúttal elfogadni a tényt, te sem az istenek birodalmából jöttél. A józan belátás képessége legalább akkora erény, mint a bátorság!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasfajta nyomás alól sikerül végre felszabadulnod a hétvége első napján, amely régóta nehezítette meg az életedet, szinte rátelepedve a közérzetedre is. Épp ezért most rendkívülien megnyugtat a tudat, hogy egy darabig biztosan nem lesznek emiatt álmatlan éjszakáid, nagy megkönnyebbülésssel zárod tehát le a dolgot. Most egy kicsit lazíts, itt a hétvége, amely a legalkalmasabb arra, hogy leeressz, hogy kedvedre való dolgokat csinálj és ne a kötelezettségek határozzák meg a napot. Pihenj, töltődj, gyűjts erőt a következő kihívásra!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hétvége első napján érdemes abszolút önmagadra szánnod annak érdekében, hogy lelkileg és fizikailag is gatyába rázd magad egy kicsit. Hosszú, fárasztó hetet zártál, semmi másra nem vágysz tehát, csak arra, hogy kikapcsolódj. Amennyiben nincs kedved egyedül tölteni a napot, keress egy jó barátnőt, akivel a nyakatokba veszitek a bevásárló központot és karácsonyi ajándékokat vesztek, miközben azonban magatokról sem feledkeztek meg. Meglátod, nagyon jótékony hatással lesz rád az, ha feltöltöd az endorfin raktáraidat!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy számodra jelentőségteljes szituációban nem nagyon tudod, mit tegyél, ezért igyekszel minél több embertől tanácsot kérni, abban reménykedve, valaki majd megmondja helyetted, mit kell csinálnod. Mivel azonban nincs két azonos vélemény, ahány embert kérdezel, annyi fajta, különöző állásfoglalást hallasz, így rá kell jönnöd, csak is te döntheted el, hogyan cselekedj. Ez is azt bizonyítja, hogy kívülálló személyek, szubjektív véleményt alkotva nem fogják tudni helyetted megmondani, mit csinálj. Ez a te dolgod, igyekezz tehát magad vállalni a felelősséget!

NYILAS (november 23-december 21)

Kivételes tehetséggel rendelkezel egy bizonyos dolgot illetően, a környezeted pedig csak megdöbbenéssel vegyített elismeréssel bólogat. Téged ez roppant nagy büszkeséggel tölt el, hisz végre van valami pozitívum, amivel kitűnsz a tömegből. Ne akarj azonban többet kihozni a dologból, mint ami benne van, a tehetség egy adomány, amellyel érdemes élni, de semmiképp nem visszaélni. Viseld büszkén a tehetséget, mégis igyekezz megmaradni annak a szerény embernek, aki pontosan tudja, mekkorát lehet esni a magas lóról!

BAK (december 22-január 20)

Olyasféle rejtélyt szeretnél felderíteni, amely nem épp a veszélytelen kategória, neked mégis annyira izgatja a fantáziádat, hogy képes vagy nem keveset kockáztatni emiatt. A környezeted, amint tudomást szerez erről, azonnal megpróbálnak megakadályozni ebben, hisz pontosan látják azt, amit te az elvakultságtól ebben a pillanatban még nem biztos, hogy észreveszel. Ha valóban sok vesztenivalód van a dologból, nem feltétlenül lenne bölcs dolog kockázatot vállalnod, inkább óvatosan közelíts, mintsem fejest ugorj valamibe, amelyben mindenféle szempontból nagyot sérülhetsz! Okosan taktikázz, ne rohanj ész nélkül, fejjel a falnak!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy bizonyos helyzetben előre látod, hogy nem úgy fog elsülni a dolog, ahogyan azt a többiek várják, ám mivel nem szeretnéd, hogy csalódjanak és rossz véget érjen a dolog, próbálod erre finoman felhívni a figyelmüket. Őket azonban teljesen hidegen hagyja a figyelmeztetés és mennek tovább, amerre elindultatok. Mivel nem hallgatnak rád, miközben te látod a végkimenetelt, még nem késő kiszállnod és inkább a saját utadat járni. A lelkiismereted nyugodt lehet, hisz mindent megtettél, amit ebben a szituációban megtehettél, innentől ők felelnek magukért.

HALAK (február 20-március 20)

Megítélésed szerint most váltak ideálissá a körülmények arra, hogy végre a környezetednek is felvázold a terveidet, ők azonban számodra érthetetlen okoknál fogva nem igazán lelkesednek veled, gyakorlatilag azonnal a negatívumokat, a veszélyt, a kockázatot ragadják ki belőle. A közöttetek feszülő ellentét könnyen komoly konfliktussá alakulhat, mielőtt azonban ez megtörténik, érdemes három mélyebb légvétellel végighallgatni őket és intelligensen, különösebb reakció nélkül tovább lépni. Nem szükséges mindenből vitafórumot kreálni, teljesen felesleges karácsony előtt összevesznetek. Te csak hallgasd végig a mondanivalójukat, vond le a megfelelő konzekvenciát és dönts a továbbiakról aszerint, hogy neked mi a legjobb!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

A szakértők felfedik: ezt teszi az agyaddal, ha TV-n alszol (el)

Sokan azt gondolják, nem számít, megy-e a háttérben a TV éjszaka vagy sem, de igenis óriási hatással van az agyunkra.

Kép

Sztárok, akik saját magukról nevezték el gyermeküket: volt, aki mindegyiket

Volt olyan is, aki mindhárom gyermekének olyan nevet adott, amiben az övé is megjelenik.

Kép

Az 5 legjobb fehérítő fogkrém a fogorvosok szerint

Azért jó ha tudod, hogy ezek a termékek nem helyettesíthetik a fogorvosok által végzett professzionális kezeléseket, de a felületi foltok kezelésében hatékonyan segíthetnek.

Kép

8 zöldség, ami egészségesebb főzve, mint nyersen

Míg egyes zöldségek tápanyagszintje főzéskor emelkedik, másoké csökken. Most olyan zöldségeket mutatunk be, amiket érdemesebb főtt formában fogyasztani, ha ki akarjuk belőlük hozni a maximumot!

Kép

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép

Így ír egy nárcisztikus ember: ezek után pofonegyszerű lesz kiszúrni

Bár élőben azért egyszerűbb felismerni azokat, akik nárcisztikus személyiségzavarral (NPD) élnek, azért akár egy Instagram-posztból rájöhetsz, hogy éppen egy ilyen személlyel van dolgod.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!