Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 17.: a Rákok számára izgalmas kaland veheti kezdetét, a Szüzeknek érdemes lejjebb adniuk az önmagukkal szemben támasztott elvárásokból

Napi horoszkóp december 17.: a Rákok számára izgalmas kaland veheti kezdetét, a Szüzeknek érdemes lejjebb adniuk az önmagukkal szemben támasztott elvárásokból

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillag hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 17.

KOS (március 21-április 20)

A korábban kitűzött célod előtt méterekkel bizonytalanodsz el, nem tudod eldönteni, hogy jó helyen jársz-e és hogy tovább kell-e menned. Ne hagyd magad azonban elbizonytalanodni, csakis az utadra koncentrálj, hisz azt, amiért annyit küzdöttél, már nem veheti el tőled senki. Amennyiben ugyanis néhány téveszme miatt letérsz az útról vagy visszafordulsz, abban az esetben bizony hosszú ideig bánhatod majd, hogy pár méterrel a cél előtt feladtad az egészet. Ha már eindultál, menj is végig, hisz ha most hátat fordítasz, nemcsak másoknak okozhatsz csalódást, hanem saját magadnak is! Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

Túlzott magabiztosságod lehet a hétvége első napján az, amelybe beletörhet a bicskád, olyasfajta lazasággal kezelsz ugyanis egy bizonyos ügyet, amely sokkal nagyobb koncentrációl igényelt volna a részedről annál, mint ahogy hozzáálltál. Most megfizetted a tanulópénzt, legközelebb tehát már tudni fogod, hogy miképp állj hozzá egy-egy feladathoz. Semmit nem érdemes félvállról venni, addig biztosan nem, amíg ki nem derül, hogy egyetlen akadállyal vagy egy egész akadálypályával kell-e megküzdened. Hidd el, a siker egyik titka az alázat, ezt mindig ajánlott szem előtt tartanod!

IKREK (május 21-június 21)

A környezeted abszolút számít rád egy különösen nagy jelentőséggel bíró projekt kapcsán és mivel neked a homlokodra van írva a megoldás centrikus gondolkodás, illetve az önálló munkavégzés képessége, épp ezért azonnal hozzád fordulnak a segítségre szoruló személyek. Mivel nem okoz gondot a csapatmunka, gyakorlatilag kirázol mindent a kisujjadból, épp ezért bátran állj oda az élre és vezesd ki az elveszetteket a bozótosból. Hidd el, borzasztóan hálásak lesznek neked, hisz épp jókor érkeztél!

RÁK (június 22-július 22)

A hétvége első napján végre izgalmas történések veszik kezdetüket, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy jelentős előnyre tehess szert egy számodra fontos ügyben. Azok az impulzusok, amelyek érnek, számodra a Mindent jelentik a Semmi közepén, épp ezért gyakorlatilag egyfajta kontroll nélküli vágtázásba kezdesz. Mielőtt azonban minden a visszájára sülne el, ne feledd, nem egy teljesítménytúrán veszel részt nem kell tehát mindenáron arra törekedned, hogy elsőként szakítst át a győzelmet jelentő célszalagot, hisz így az egész futam a minőség rovására mehet. Figyelj oda a részletekre, koncentráltan végezd a dolgod, hisz az előnyt csak akkor tudod megtartani, ha valóban hibátlanul dolgozol. Hidd el, sokkal nyugodtabb leszel, ha a minőségre figyelsz ahelyett, hogy ész nélkül törnéd az utat!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki a közvetlen környezetedben átlép egy bizonyos erkölcsi határt, olyasféle szívességet kér ugyanis tőled, amely az értékrendedet abszolút nem közelíti meg, épp ezért nem is igen tudod hova tenni a dolgot. Nem gondoltad volna ugyanis, hogy ennyire félteismerhet valaki, az ugyanis a homlokodra van szinte írva, hogy miképp éled az életed és mi az, ami abszolút nem fér bele. Épp ezért egy percig ne hezitálj, ne fuss udvariassági köröket, hisz ez most nem az a pillanat, amikor neked kellene finomkodnod. Hozd az illető tudtára határozottan, hogy szó sem lehet arról, hogy belerántson a kalamajkába. Ha megérti, az a legjobb, ha meg nem, az nem a te gondod!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Te vagy az a személy, aki szíve szerint a Világ összes gondját bevállalná, mindenki helyett elvégezné a feladatát, csak azért, hogy népszerű legyen mások szemében. Ez mind nagyra értékelendő, ám az irgalmas Teréz Anya szerepében érdemes arra is ügyelned, hogy amennyiben nem vagy top formában, abban az esetben ne vállald túl magad. Ez most egy zsúfolt időszak, jön a karácsony, a saját ügyeiddel kapcsolatban is vergődsz, nemhogy másokét a nyakadba vedd, hogy aztán összeroskadj az egész alatt. Ne feledd: nem vagy te jótékonysági intézmény, nem kell mindig készenlétben állnod és mások útját taposnod azok helyett, akiknek valójában illene!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A közvetlen környezeted nem igazán hisz abban, hogy megvan a sikerhez szükséges tudásod, akaraterőd és kitartásod, amelyekkel esetleg komolyabb eredményeket érhetsz el, ők ugyanis egyszerűen elkönyveltek valahova a többi közé, nem igazán látják benned a tehetséget. Minderre azonban rácáfolhatsz a hétvége első napján, lehetőséged adódik ugyanis arra, hogy minden kételkedőnek bebizonyítsd, igenis alkalmas vagy bizonyos dolgokra, hisz benned is ott van a tehetség, csupán felszínre kell hoznod. Ne késlekedj tehát, ragadd meg az alkalmat és csinálj valami olyan dolgot, amitől mindenkinek tátva marad majd a szája! Na persze csak az ésszerűség keretein belül!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hétvége első napján váratlan kiadások lesznek azok, amelyek egy pillanatra beárnyékolják a karácsonyi hangulatodat, hisz nyilván pont az ünnepek előtt nem igazán jön jól. Nagyon nincs azonban választásod, mint fizetni, letudni a dolgot és tovább lépni. Nem érdemes emiatt hosszasan bosszankodnod, hisz olyasfajta kiadásról van szó, amely akkor is terhelt volna, ha nem közeledne a karácsony. Ne ragadj a helyzetbe, igyekezz mihamarabb helyretenni magadban az egészet, hisz ha hagyod, hogy rányomja a bélyegét a hangulatodra, akkor eleve el lesz rontva a számodra a közelgő ünnep. Végy egy nagy levegőt, fizess és lépj tovább, add át magad a készülődésnek, ne ezen rágódj!

NYILAS (november 23-december 21)

A saját értékrended szerint úgy éled az életedet, hogy amennyiben valamire igent mondasz és elvállalod, azt szereted hibátlanul elvégezni és olyan eredményt felmutatni, amellyel méltán vívod ki a környezeted elismerését. Vigyázz azonban, hogy csak olyasmit vállalj, amely semmilyen szempontból nem lesz megterhelő, illetve a kompetenciahatáraidon belül mozog és rendelkezel hozzá a megfelelő tudással is. Csak azért, mert valaki ki szeretné csikarni a segítségedet, még korántsem jelenti azt, hogy mindenképp kötélnek kell állnod, csak mert nem akarsz csalódást okozni az illetőnek! Légy önmagad, de mindenképp vedd figyelembe a képességeidet is!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, a környezeted túl sokat vár el tőled, olyan helyzetek elé állítva, amelyekben biztosan nem tudsz majd tisztességgel helyt állni. Ne gondold azonban, hogy a világ fordult ellened és szándékosan szeretnének kiszúrni veled, csupáncsak a fejlődésedben hisznek és abban, hogy teher alatt nő a pálma. Noha nem tervezted ilyen bonyolultra a hétvégét, mégis igyekezz összeszedni magad és egyfajta teljesítendő kihívásként tekinteni a helyzetre. Ne hidd, hogy szándékosan akarna valaki ártani neked, egyszerűen csak többet szeretnének kihozni belőled!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Végre pozitív véget ér egy számodra fontos, de végrelenül hosszú ideje húzódó ügy, ez pedig abszolút okot adhat az ünneplésre. Rendkívüli módon felszabadultnak érzed magad, hisz olyasfajta tehertől szabadulsz meg ezzel, amely nem igazán hagyott nyugodni, mindig ott motoszkált ugyanis a fejedben az, hogy meddig tart még, mikor lesz vége és vajon milyen eredménnyel zárul majd. Mivel elég nagy nyomásként nehezedett rád, most végre fellélegezhetsz, hisz innnentől kezdve más dolgokkal is foglalkozhatsz. Nyiss a világ felé, tele van újdonságokkal, neked csupán észre kell venned a kínálkozó lehetőségeket!

HALAK (február 20-március 20)

Végre elhatározásra jutottál egy bizonyos dologgal kapcsolatban, valaki azonban visszahúz, semmiképp nem szeretné, ha tovább lépnél. Nagyra értékeled az illető ragaszkodását, semmiképp nem is akarod megbántani, az azonban bizonyos, hogy egyetlen személy miatt nem maradhatsz a jelenlegi helyeden. Itt az ideje a váltásnak, ezt te is határozottan érzed, épp ezért igyekezz szofisztikáltan, gyengéd határozottsággal megértetni vele, hogy neked most a saját érdekeidet kell szem előtt tartanod, nem ragadhatsz bele egy-egy élethelyzetbe, csak mert mások úgy akarják. Ha az illetőnek sokat jelentesz, akkor képes lesz elengedni, te pedig boldogan szárnyalhatsz tovább!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gyakran álmodod, hogy elkésel? Meghökkentő oka van!

Egy visszatérő álom többet elárul rólad, mint gondolnád!

Kép

7 film és sorozat, amiben csodásan választották ki a főszereplő fiatalabb énjét játszó színészt

Néha akkora csalódás, mennyire nem hasonlít a fiatalabb verzió az idősebbre, hogy szinte élvezhetetlen az adott jelenet. De nem ezekben az alkotásokban!

Kép

Híres magyar emberek, akik a külföldi élet mellett döntötték – az okot is elárulták

Az elmúlt években egyre több és több ember dönt úgy, hogy elhagyja az országot és külföldön próbál szerencsét.

Kép

A csalódás tényleg megölhet: az összetört szív szindróma veszélyesebb, mint gondolnád

Ha ért már csalódás, veszítettél el valakit, akit nagyon szerettél, akkor biztosan tudod, hogy nem véletlenül találták ki az összetörik a szív kifejezést.

Kép

8 híres ember, aki elmesélte, az élete egyáltalán nem olyan könnyű, mint egy tündérmese

Ha eddig vágytál hírnévre, most lehet, hogy majd meggondolod magad.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!