Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 14.: a Bikák kimagasló eredményt érhetnek el, a Rákok kivételes programon vehetnek részt

Napi horoszkóp december 14.: a Bikák kimagasló eredményt érhetnek el, a Rákok kivételes programon vehetnek részt
A nap cikke

4 csillagjegy, aki még március előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Március beköszöntével szinte érezhetően lezárjuk a telet, az elmúlás és a szürkeség időszakát.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

Ilyen lesz a szerelmi életed a héten a Tarot kártya jóslata alapján

Február közepén már megünnepeltük a Valentin-napot, de mit tartogat számodra ez a hét szerelem terén? Máris kiderül.

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Íme a szituációs személyiségteszt, ami felfedi az igazságot az életedről

Szükség lesz a fantáziádra, hiszen az alábbi 10 kérdés megválaszolása után különleges dolgokat tudhatsz meg magadról. Szituációs személyiségteszt következik!

Olvasd el!

"Rengeteg anyuka hazudik" - 8 dolog, amit nem is sejtettem, míg nem született gyerekem

Minden baba más, minden szülő máshogy éli meg az első éveket, de az biztos, hogy tartogat ez az időszak jó néhány meglepetést.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét közepére is tartogatnak némi izgalmat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 14.

KOS (március 21-április 20)

A pénzügyi helyzeted végre javulásnak indul, az, amibe nem régen befektettél, végre hasznot hoz, nem csupán anyagi ráfordítással jár. Vigyázz azonban, az, hogy most jövedelmez valami, még korántsem jelent olyan egzisztenciális stabilitást, amely lehetővé teszi, hogy egyszerűen szórd a pénzed! Élj tudatosan, ne költs el minden beérkező összeget, hisz az, hogy ma még gördülékenyen megy a szekér, korántsem jelenti azt, hogy holnap nem fog megrekedni egy-egy sárosabb úton! Csak okosan gondolkodva kezeld az üzleti ügyeidet!

BIKA (április 21-május 20)

Méltán lehetsz a hét közepén büszke magadra, hisz kimagasló eredményt érhetsz el egy olyan projekttel kapcsolatban, amelyen hosszú ideje dolgoztál már. Az eredményen kívül az elismerő tekintetek lesznek azok, amelyek ma méginkább kidüllesztik a mellkasod, hisz valóban sokat tettél azért, hogy learathasd a babérokat. Ez egy újabb bizonyosság, mely szerint érdemes keményen dolgozni, beleadni apait-anyait a kitűzött célok elérésébe, hisz a mai nap ékes bizonyítéka annak a pozitív visszaigazolásnak, amely cserébe boldoggá tehet. Ennél jobban nem is alakulhatnának a dolgok, nem igaz?

IKREK (május 21-június 21)

Nem nagyon érted, mi történik körülötted, hisz eddig egy viszonylag normális mederben zajlottak a dolgaid, ma azonban egycsapásra megváltozik minden és ez kétségbe ejt. Nem vagy ugyanis hozzászokva ahhoz, hogy ilyen hirtelen jött változásokhoz igazodj, nem is szereted az ilyesfajta ingoványos talajt. Semmi baj, ne kezdj el kétségbeesésedben körbe szaladgálni, szedd össze magad, hisz az még senkinek nem segített, ha kapálózással szeretett volna partot érni. Végy három mély levegőt és józan ésszel, logikusan gondolkodva igyekezz kezelni a helyzetet!

RÁK (június 22-július 22)

Alig vártad a mai napot, hisz végre olyan programon vehetsz részt, amelyre hosszú ideje vártál már. A munka végeztével vedd tehát az irányt arra, amerre ez a sokat ígérő program található, majd add át magad a kikapcsolódásnak. Mindenkinek szüksége van arra, hogy a rohanó hétköznapokban -pláne a nagy, ünnep előtti rohanásban- kikapcsolódjon, felttöltődjön, hogy olyasfajta pontokat találjon magának, amelyek minden értelemben pozitív haszonnal járnak. Ez ma egy ilyen nap, élvezd minden percét!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kissé furcsa helyzetbe kerülsz a hét közepén, hisz valaki, akiben eddig teljes mértékben megbíztál, most alaposan visszaél az általad rábízott titkokkal, amit persze nem ő vall be neked, hanem mástól kell megtudnod. Első pillanatban teljesen sokként ér az, hogy valaki vette a bátorságot és jogot formált az ilyesfajta visszaélésre, majd egyszeriben iszonyúan csalódottnak érzed magad. Annak érdekében tehát, hogy helyre álljon a lelkedben a világ rendje, mindenképp érdemes tisztáznod tehát a kialakult helyzetet az illetővel, kérdezz rá, miként fordulhatott elő az, hogy kikotyogta másnak a titkaidat, ne rejtsd véka alá a csalódottságodat sem és joggal várd a magyarázatot. Állj ki magadért és tedd világossá számára, hogy Szeretet ünnepe ide vagy oda, neki köszönhetően odaveszett a bizalmad.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy bizonyos projekt, amitől sokat reméltél, nagyobb áldozatokat követel annál, mint amit te szíved szerint belefektetnél. Sok a bizonytalanság benned, hisz nem tudhatod előre, hogy a ráfordított energia a későbbiekben hoz-e majd annyi hasznot, amennyit remélsz, illetve egyenes arányban lesz-e a befektetett munka az eredménnyel. Mielőtt tehát nekiindulnál a dolognak, mérlegeld, hogy érdemes-e belevágni, ráadásul ünnepek előtt, illetve azt is, hogy megéri-e a megszokottnál nagyobb áldozatokat hozni, avagy inkább más természetű kihívásokat lenne érdemes keresned. A döntésednél mindenképp ügyelj azonban arra, hogy ne a lustaságod legyen mérvadó!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét közepén valaki olyan ajánlattal keres meg, amely ugyan helyenként szabályszegéssel járna, mégis érdemes elgondolkodnod rajta. Mivel azonban nem vagy egy bajkereső típus, jobban szeretsz szabályok között mozogni, épp ezért gondold át, hogy érdemes-e kockára tenned a rólad alkotott pozitív megítélést vagy mernél kockáztatni és ilyenformán felhívni magadra a figyelmet. Kétségtelenül jól esik néha az embernek az adrenalin löket, ám tudnod kell észrevenni azokat a helyzeteket is, amelyek rád nézve a veszélyes kategóriába tartoznak!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Szerencsés embernek mondhatod magad, hisz olyan személyek vesznek körül, akik folyamatosan motiváló, abszlút pozitív hatással vannak rád, akikkel kapcsolatban úgy érzed, hogy érdemes minőségi időt eltöltened a társaságukban, hisz rengeteget tanulhatsz tőlük, rávilágíthatnak olyasfajta részletekre, amelyekről eddig fogalmad sem volt, te pedig rendkívül hálás vagy érte. Ügyelj azonban arra, hogy ne mindig te legyél az, akinek a tudásszomját oltják, inkább adj te is magadból, a tapasztalataidból, hátha épp valakinek a közvetlen környezetedben erre van szüksége. Beszélgessetek, egyetek jókat, kapcsolódjatok ki együtt, hisz ilyenformán épül a közöttetek lévő híd is!

NYILAS (november 23-december 21)

Akad valaki a környezetedben, aki a támogatásodat kéri egy bizonyos ügyben, amely igen-igen megosztó hatással bír a környezetetekben. Ez az a tényező, amely téged is elbizonytalanít, egyáltalán nem vagy ugyanis meggyőződve arról, hogy pont neked kell odaállnod, szembemenve a körülöttetek élőkkel. Mielőtt tehát igent mondanál, igyekezz alaposan átrágni az ügyet és kizárólag akkor vállalj fel ilyesfajta lehetőséget, ha abszolút meg vagy győződve arról, hogy a jövőben kifizetődő az együttműködésetek, ellenkező esetben engedd el a dolgot!

BAK (december 22-január 20)

A szervezeted kezdi jelezni, hogy az utóbbi időben kissé túlhajtottad magad, most pedig ideje lassítanod. Vedd komolyan a jelzéseket és mindenképp szakíts időt a pihenésre és a testi-lelki feltöltődésre! Fontosak a sikerek, motiválnak az eredmények, ám a nagy rohanásban könnyen összegabalyodhatnak a lábaid, melynek oka nem más, mint a kimerültség. Hidd el, mindenkinek jót tesz egy kis kikapcsolódás, attól még nem fog semmi dugába dőlni körülötted, hogy szánsz egy kis minőségi időt önmagadra!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Igazi maximalista vagy, órákig izzadsz a tökéletes eredményért, legyen szó bármiről, egyszerűen túláradó céltudatossággal állsz hozzá a legkisebb kihíváshoz is. Ez az életfilozófia rendkívülien elismerésre méltó, ügyelj azonban arra, hogy ne helyezd mások előtt ilyen magasra a lécet, hisz nem mindenki van felkészülve arra, hogy ilyenformán fusson neki az elé gördülő akadályoknak. Engedd meg magadnak is a tévedés lehetőségét, ne akarj mindig elérhetetlennek tűnő hegycsúcsokat megmászni, hisz előbb vagy utóbb a végkimerülés határára fogsz kerülni. Hidd el, a népszerűségednek is jót tesz majd, ha nem egy katonai kiképzésként fogod fel az életed, hanem megpróbálsz lazítani!

HALAK (február 20-március 20)

Kellemes meglepetés ér a hét közepén, a nagy bizonytalanságok közepette ugyanis valaki olyasvalamivel kedveskedik neked, amely bizony nagy lendületet ad a továbblépéshez. Értékeld azt, hogy gondolt rád az illető, soha jobbkor nem jöhetett volna, hisz épp kezdtél már kissé hitevesztetté válni. Igen, vannak akadályok az életedben -mint ahogy mindenki másnak is-, vannak olyan helyzetek, amikből nehezen látod a kiutat, ám ilyenkor küld az Univerzum olyan jeleket, amelyek rávilágítanak arra, hogy bizony érdemes kitartanod, érdemes értékelned azt, amid van, hidd el, könnyen lehet, hogy mások sokkal nehezebb szituációban vannak. Légy tehát hálás a kapott gesztusokért és értékeld azt, amid van!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

5 dolog, amit TILOS betenni a mikróba: nagyon káros az egészségre!

Az ételeket általában nem önmagukban, hanem valamin tárolva melegítjük fel, de abba nem mindig gondolunk bele, hogy nem lehet bármit betenni a mikróba...

Kép

3 csillagjegy, akinek a februári telihold óriási hatással lesz az életére

A februári telihold, más néven Hó Hold izgalmas hatással lesz a csillagjegyekre.

Kép

Ez a gyönyörű nő Mark Ruffalo felesége! Idén már 24. házassági évfordulójukat ünneplik - fotók

Mark Ruffalo és felesége idén nyáron ünneplik majd 24. házassági évfordulójukat.

Kép

Itt vannak a SAG Awards legszebb cipői: Jennifer Aniston és Reese Witherspoon vitték a prímet

Ezek a lábbelik tökéletesen kiegészítik a vörös szőnyegre megálmodott szetteket.

Kép

Akkor és most: Így néznek ki manapság a 2000-es évek tinifilmjeinek legszexibb pasijai

Bár napjainkban is több tucat jóképű tinititánt tudunk felsorakoztatni, azért a 2000-es évek termelte ki a legszebb hímnemű sztárokat.

Kép

Toplista: Minden idők 10 legrosszabb sorozata a nézők szavazatai alapján

A redditezők összegyűjtötték azokat a szériákat, amelyeket kifejezetten borzalmasnak találtak, és még olyat is beválogattak közéjük, amelyik egyébként nézettségi rekordot döntött.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!