Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 14.: a Bikák kimagasló eredményt érhetnek el, a Rákok kivételes programon vehetnek részt

Napi horoszkóp december 14.: a Bikák kimagasló eredményt érhetnek el, a Rákok kivételes programon vehetnek részt

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét közepére is tartogatnak némi izgalmat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 14.

KOS (március 21-április 20)

A pénzügyi helyzeted végre javulásnak indul, az, amibe nem régen befektettél, végre hasznot hoz, nem csupán anyagi ráfordítással jár. Vigyázz azonban, az, hogy most jövedelmez valami, még korántsem jelent olyan egzisztenciális stabilitást, amely lehetővé teszi, hogy egyszerűen szórd a pénzed! Élj tudatosan, ne költs el minden beérkező összeget, hisz az, hogy ma még gördülékenyen megy a szekér, korántsem jelenti azt, hogy holnap nem fog megrekedni egy-egy sárosabb úton! Csak okosan gondolkodva kezeld az üzleti ügyeidet!

BIKA (április 21-május 20)

Méltán lehetsz a hét közepén büszke magadra, hisz kimagasló eredményt érhetsz el egy olyan projekttel kapcsolatban, amelyen hosszú ideje dolgoztál már. Az eredményen kívül az elismerő tekintetek lesznek azok, amelyek ma méginkább kidüllesztik a mellkasod, hisz valóban sokat tettél azért, hogy learathasd a babérokat. Ez egy újabb bizonyosság, mely szerint érdemes keményen dolgozni, beleadni apait-anyait a kitűzött célok elérésébe, hisz a mai nap ékes bizonyítéka annak a pozitív visszaigazolásnak, amely cserébe boldoggá tehet. Ennél jobban nem is alakulhatnának a dolgok, nem igaz?

IKREK (május 21-június 21)

Nem nagyon érted, mi történik körülötted, hisz eddig egy viszonylag normális mederben zajlottak a dolgaid, ma azonban egycsapásra megváltozik minden és ez kétségbe ejt. Nem vagy ugyanis hozzászokva ahhoz, hogy ilyen hirtelen jött változásokhoz igazodj, nem is szereted az ilyesfajta ingoványos talajt. Semmi baj, ne kezdj el kétségbeesésedben körbe szaladgálni, szedd össze magad, hisz az még senkinek nem segített, ha kapálózással szeretett volna partot érni. Végy három mély levegőt és józan ésszel, logikusan gondolkodva igyekezz kezelni a helyzetet!

RÁK (június 22-július 22)

Alig vártad a mai napot, hisz végre olyan programon vehetsz részt, amelyre hosszú ideje vártál már. A munka végeztével vedd tehát az irányt arra, amerre ez a sokat ígérő program található, majd add át magad a kikapcsolódásnak. Mindenkinek szüksége van arra, hogy a rohanó hétköznapokban -pláne a nagy, ünnep előtti rohanásban- kikapcsolódjon, felttöltődjön, hogy olyasfajta pontokat találjon magának, amelyek minden értelemben pozitív haszonnal járnak. Ez ma egy ilyen nap, élvezd minden percét!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kissé furcsa helyzetbe kerülsz a hét közepén, hisz valaki, akiben eddig teljes mértékben megbíztál, most alaposan visszaél az általad rábízott titkokkal, amit persze nem ő vall be neked, hanem mástól kell megtudnod. Első pillanatban teljesen sokként ér az, hogy valaki vette a bátorságot és jogot formált az ilyesfajta visszaélésre, majd egyszeriben iszonyúan csalódottnak érzed magad. Annak érdekében tehát, hogy helyre álljon a lelkedben a világ rendje, mindenképp érdemes tisztáznod tehát a kialakult helyzetet az illetővel, kérdezz rá, miként fordulhatott elő az, hogy kikotyogta másnak a titkaidat, ne rejtsd véka alá a csalódottságodat sem és joggal várd a magyarázatot. Állj ki magadért és tedd világossá számára, hogy Szeretet ünnepe ide vagy oda, neki köszönhetően odaveszett a bizalmad.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy bizonyos projekt, amitől sokat reméltél, nagyobb áldozatokat követel annál, mint amit te szíved szerint belefektetnél. Sok a bizonytalanság benned, hisz nem tudhatod előre, hogy a ráfordított energia a későbbiekben hoz-e majd annyi hasznot, amennyit remélsz, illetve egyenes arányban lesz-e a befektetett munka az eredménnyel. Mielőtt tehát nekiindulnál a dolognak, mérlegeld, hogy érdemes-e belevágni, ráadásul ünnepek előtt, illetve azt is, hogy megéri-e a megszokottnál nagyobb áldozatokat hozni, avagy inkább más természetű kihívásokat lenne érdemes keresned. A döntésednél mindenképp ügyelj azonban arra, hogy ne a lustaságod legyen mérvadó!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét közepén valaki olyan ajánlattal keres meg, amely ugyan helyenként szabályszegéssel járna, mégis érdemes elgondolkodnod rajta. Mivel azonban nem vagy egy bajkereső típus, jobban szeretsz szabályok között mozogni, épp ezért gondold át, hogy érdemes-e kockára tenned a rólad alkotott pozitív megítélést vagy mernél kockáztatni és ilyenformán felhívni magadra a figyelmet. Kétségtelenül jól esik néha az embernek az adrenalin löket, ám tudnod kell észrevenni azokat a helyzeteket is, amelyek rád nézve a veszélyes kategóriába tartoznak!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Szerencsés embernek mondhatod magad, hisz olyan személyek vesznek körül, akik folyamatosan motiváló, abszlút pozitív hatással vannak rád, akikkel kapcsolatban úgy érzed, hogy érdemes minőségi időt eltöltened a társaságukban, hisz rengeteget tanulhatsz tőlük, rávilágíthatnak olyasfajta részletekre, amelyekről eddig fogalmad sem volt, te pedig rendkívül hálás vagy érte. Ügyelj azonban arra, hogy ne mindig te legyél az, akinek a tudásszomját oltják, inkább adj te is magadból, a tapasztalataidból, hátha épp valakinek a közvetlen környezetedben erre van szüksége. Beszélgessetek, egyetek jókat, kapcsolódjatok ki együtt, hisz ilyenformán épül a közöttetek lévő híd is!

NYILAS (november 23-december 21)

Akad valaki a környezetedben, aki a támogatásodat kéri egy bizonyos ügyben, amely igen-igen megosztó hatással bír a környezetetekben. Ez az a tényező, amely téged is elbizonytalanít, egyáltalán nem vagy ugyanis meggyőződve arról, hogy pont neked kell odaállnod, szembemenve a körülöttetek élőkkel. Mielőtt tehát igent mondanál, igyekezz alaposan átrágni az ügyet és kizárólag akkor vállalj fel ilyesfajta lehetőséget, ha abszolút meg vagy győződve arról, hogy a jövőben kifizetődő az együttműködésetek, ellenkező esetben engedd el a dolgot!

BAK (december 22-január 20)

A szervezeted kezdi jelezni, hogy az utóbbi időben kissé túlhajtottad magad, most pedig ideje lassítanod. Vedd komolyan a jelzéseket és mindenképp szakíts időt a pihenésre és a testi-lelki feltöltődésre! Fontosak a sikerek, motiválnak az eredmények, ám a nagy rohanásban könnyen összegabalyodhatnak a lábaid, melynek oka nem más, mint a kimerültség. Hidd el, mindenkinek jót tesz egy kis kikapcsolódás, attól még nem fog semmi dugába dőlni körülötted, hogy szánsz egy kis minőségi időt önmagadra!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Igazi maximalista vagy, órákig izzadsz a tökéletes eredményért, legyen szó bármiről, egyszerűen túláradó céltudatossággal állsz hozzá a legkisebb kihíváshoz is. Ez az életfilozófia rendkívülien elismerésre méltó, ügyelj azonban arra, hogy ne helyezd mások előtt ilyen magasra a lécet, hisz nem mindenki van felkészülve arra, hogy ilyenformán fusson neki az elé gördülő akadályoknak. Engedd meg magadnak is a tévedés lehetőségét, ne akarj mindig elérhetetlennek tűnő hegycsúcsokat megmászni, hisz előbb vagy utóbb a végkimerülés határára fogsz kerülni. Hidd el, a népszerűségednek is jót tesz majd, ha nem egy katonai kiképzésként fogod fel az életed, hanem megpróbálsz lazítani!

HALAK (február 20-március 20)

Kellemes meglepetés ér a hét közepén, a nagy bizonytalanságok közepette ugyanis valaki olyasvalamivel kedveskedik neked, amely bizony nagy lendületet ad a továbblépéshez. Értékeld azt, hogy gondolt rád az illető, soha jobbkor nem jöhetett volna, hisz épp kezdtél már kissé hitevesztetté válni. Igen, vannak akadályok az életedben -mint ahogy mindenki másnak is-, vannak olyan helyzetek, amikből nehezen látod a kiutat, ám ilyenkor küld az Univerzum olyan jeleket, amelyek rávilágítanak arra, hogy bizony érdemes kitartanod, érdemes értékelned azt, amid van, hidd el, könnyen lehet, hogy mások sokkal nehezebb szituációban vannak. Légy tehát hálás a kapott gesztusokért és értékeld azt, amid van!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Kép

Híres magyar emberek, akik 2023-ra várják gyermeküket

A sztárvilág mindig tartogat meglepetéseket.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!