Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 10.: a Kosok határozottságukat bizonyíthatják, az Ikrek egyedülálló lehetőséget kapnak

Napi horoszkóp december 10.: a Kosok határozottságukat bizonyíthatják, az Ikrek egyedülálló lehetőséget kapnak
A nap cikke

Napi horoszkóp május 1.: a Bikák nehezen engednek el egy bizonyos szituációt, a Rákok régi konfliktust tisztázhatnak valakivel

A hónap első napja is bőséggel tartogat számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek május 1-jén 180 fokos fordulatot vesz az élete: soha nem látott csoda történik velük

Hatalmas változásra számíthatnak ezek a jegyek!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek teljesül a legnagyobb kívánsága a közeljövőben: egy őrangyal fogja őket ebben segíteni

Egy őrangyal fogja a szárnyai alá venni ezeket a csillagjegyeket, és segít nekik, hogy valóra váljon a legnagyobb kívánságuk!

Olvasd el!

5 cipő a tavaszi-nyári időszakra, ha az old money a stílusod

Ezek a darabok tökéletesen beleillenek az old money stílusba.

Olvasd el!

A B-vitamin hiányának tünetei: Hogyan lehet felismerni és kezelni?

Ismered a B-vitaminok rendkívül fontos szerepét a tested működésében, de azt tudtad, hogy a B-vitamin hiánya számos kellemetlen tünetet okozhat?

Olvasd el!

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

A szupermodell figurájával bárki lefotózhatja magát a Madame Tussauds Budapestben, amely hamarosan az első születésnapját ünnepli.

Facebook
Twitter
Pinterest
Mára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 10.

KOS (március 21-április 20)

Azok közé az emberek közé tartozol, akik nagyon nehezen vagy inkább egyáltalán nem mernek ellent mondani, csakis abban az esetben, ha valami tényleg kizárólag a hátrányukra válna. Most mégis olyan szituáció adódik, ahol határozottnak és egyenesnek kell lenned, itt az idő nemet mondanod valamire, amelyet nem csakhogy ostobaságnak tartasz, de nagyon veszélyesnek is látszik. Ha emiatt valaki megorrol rád, ne törődj vele, hisz ebben az esetben nem a népszerűségi indexed növelésén van a hangsúly, hanem elsősorban a saját érzelmi és fizikai biztonságodról!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, nem haladnak a dolgok előre olyan tempóban, ahogy azt az elején eltervezted. Mindig akad egy zavaró tényező, amely kizökkent a munkafolyamatból, ami meglehetősen frusztrál. Semmi baj, menj le alfába és próbálj meg mindent olyasfajta dolgot kizárni, amely nem enged
koncentrálni, mert így bele fogsz fulladni az egészbe és nem csak magadnak okozol majd csalódást, de ennél a környezetedben is többet várnak el tőled. Menni fog, csak koncenctrálnod kell!

IKREK (május 21-június 21)

Egyedülálló lehetőség kapujában állsz, de el kell döntened: hajlandó vagy-e a dologért nagynak tűnő áldozatot hozni, vagy úgy látod, nem érdemes túl sok energiát belefektetni. Mérlegeld, hogy mi a célravezetőbb számodra, az, hogy biztonsági játékot játszol, de túl sok mindent nem fogsz elérni, vagy tizenkilencre lapot húzol, amivel kockáztatsz ugyan, viszont esélyed lehet elérni azt, amire hosszú ideje vágysz. Időnként muszáj belevágni a bizonytalanba, még akkor is, ha az veszélyesnek tűnnek, másként ugyanis messze elkerül a siker. Legyél bátor, hisz aki mer, az nyer!

RÁK (június 22-július 22)

Olyan hosszú ideje menetelsz, hogy már jószerivel azt sem tudod, merre mész, s mi a célod. Éppe ezért nem is hiszel a sikerben, s kiveszett belőled minden lelkesedés, de a startvonaltól elég messze vagy már ahhoz, hogy visszafordulj. Inkább pihenj meg egy kicsit, rendezd a gondolataidat, vedd számba a lehetőségeket, foglalkozz egy kicsit más dolgokkal, hátha új inspirációkra találsz. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, de higgy magadban. Ha pedig egyszer a már megkezdett út végére érsz, olyan élményben lehet részed, amelynek nyomán nem lesz többé okod kételkedni magadban!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Konfliktushelyzetbe kerülsz valakivel, amelyben te is ugyanannyira vagy hibás, mint a másik fél. Ne akard másokra kenni azonban a dolgot, ismed el, hogy időnként elragad a hév és hajlamos vagy olyasmit kimondani, amit más esetben nem tennél meg. Nem szégyen a bocsánatkérés, sőt! Ez azt is jelenti, hogy képes vagy felülemelkedni egy-egy szituáción és elismerni, ha hibáztál. Hidd el, ettől csak jobb emberré válsz majd!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Komoly lépésre szántad el magad: eddigi életed talán egyik legnagyobb kihívásával készülsz szembenézni. Éppen ezért szükséged van arra, hogy kizárd a külvilágot, magányba vonulj és mindent nagyon pontosan kidolgozz. Mivel nagy kockázatot vállalsz, így abszolút biztosra kell menned, nehogy véletlenül hiba csúszhasson a számításaidba. Ha megfelelően koncentrálsz, kellő figyelemmel teszed a dolgodat nem okozhat gondot, hogy véghezvidd, amit kiterveltél. Ezúttal nem vagy önző, ha csak magadra figyelsz, hisz ez most egy veszélyes játék!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mindenképp szeretnél valamit véghezvinni, egyenlőre azonban az eszköztárad igen hiányosnak tűnik ahhoz, hogy gond nélkül megoldd a helyzetet. Szedd össze minden tudásodat, tapasztalatodat és akaraterődet, merülj el a részletekben, hisz anélkül nem fogod elérni azt, amit szeretnél. A lényeg ezúttal is a részletekben rejlik, ezért tehát próbáld kihámozni mindenből az üzenetet, ami a megoldókulcshoz szükséges. Ha mások kéretlen tanácsokkal bombáznak, finoman és diplomatikusan utasítsd el őket, hisz ezt most egyedül neked kell megoldani. Ha sikerül, mérhetetlenül büszke leszel magadra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyan feladattal bíznak meg, amiről már az első pillanatban tudod, hogy egyedül nem leszel képes elvégezni. Olyan személyt kapsz azonban segítségül hozzá, aki nagyon jó hatással van rád. Nem csupán azért, mert minden szempontból sokat tanulhatsz tőle, hanem úgy érzed, többet látsz kettőtök kapcsolatában egy szimpla segítő jobbnál. Amennyiben adsz a dolognak esélyt és úgy érzed, hogy esetleg egy szinttel feljebb tudtok lépni, ne habozz a tudtára hozni, hogy köszönöd ugyan a segítséget, de a személye téged már régóta más szemszögből is érdekel. Légy azonban óvatos, hisz ha túl rámenős vagy, el is ijesztheted. Egyszerűen csak vesd be a női bájaidat!

NYILAS (november 23-december 21)

Túl sok impulzus ért az utóbbi időben, túl sok minden történt körülötted, emiatt kissé össze vagy zavarodva, úgy érzed, elveszítetted a fonalat. Próbálj elvonatkoztatni mindentől, tereld el a figyelmedet, mert ha görcsösen ezekre a dolgokra összpontosítasz, még nagyobb lesz az esélyed arra, hogy hibát hibára halmozz. Hidd el, ha egy rövid időre félreteszed a téged gyötrő gondolatokat és mással foglalkozol, később sokkal hatékonyabban tudod majd megtalálni a megoldást.

BAK (december 22-január 20)

Nem kevés verejtéket hullajtva, értél be a célegyenesbe, már csak méterek választanak el attól, hogy átszakítsd a szalagot. Ne igyál azonban előre a medve bőrére, hisz az utolsó centimétereken is csúszhat hiba a számításaidba, hiszen kicsúszhat alólad a lábad és akkorát eshetsz, hogy a végén elmarad a diadal. Éberen, nyitott szemmel járj, de ne lassíts a tempón, mert ezen most sok múlhat. Ha megérkeztél, fújd ki magad, lazíts és nyugodtan dőlj hátra, hisz ezt a győzelmet már senki nem veheti el tőled!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Annyira tehetséges vagy egy bizonyos dologban, hogy a környezeted csak megdöbbenéssel vegyes elismeréssel bólogat. Téged ez roppant módon felbátorít és ösztönöz, hisz ezzel bebizonyosodik az, hogy érdemes valamibe annyi energiát fektetni, érdemes olyan sok időt áldozni rá, hiszen a befektetett munka meghozza majd a gyümölcsét. Azért légy óvatos, el ne bízd magad, hisz a szerénység csak hozzátesz az emberi értékeidhez!

HALAK (február 20-március 20)

Új dologba kezdesz, teljesen ismeretlen vizekre evezel. Zöldfülűként mindenki igyekszik segíteni, meggyorsítani és megkönnyíteni számodra a tanulási folyamatot, amiért nagyon hálás vagy. Akadnak azonban olyan személyek, akik ferde szemmel tekintenek törekvéseidre, s minden lépésedet bírálva próbálnak kioktatni. Mivel ez a lekezelő stílus teljesen idegen a számodra, ezért finoman és diplomatikusan igyekezz velük megértetni, hogy attól, mert jelen pillanatban nem értesz valamihez tökéletesen, attól még te is ember vagy.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Sztárok, akik saját magukról nevezték el gyermeküket: volt, aki mindegyiket

Volt olyan is, aki mindhárom gyermekének olyan nevet adott, amiben az övé is megjelenik.

Kép

Az 5 legjobb fehérítő fogkrém a fogorvosok szerint

Azért jó ha tudod, hogy ezek a termékek nem helyettesíthetik a fogorvosok által végzett professzionális kezeléseket, de a felületi foltok kezelésében hatékonyan segíthetnek.

Kép

8 zöldség, ami egészségesebb főzve, mint nyersen

Míg egyes zöldségek tápanyagszintje főzéskor emelkedik, másoké csökken. Most olyan zöldségeket mutatunk be, amiket érdemesebb főtt formában fogyasztani, ha ki akarjuk belőlük hozni a maximumot!

Kép

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép

Így ír egy nárcisztikus ember: ezek után pofonegyszerű lesz kiszúrni

Bár élőben azért egyszerűbb felismerni azokat, akik nárcisztikus személyiségzavarral (NPD) élnek, azért akár egy Instagram-posztból rájöhetsz, hogy éppen egy ilyen személlyel van dolgod.

Kép

3 otthon végezhető gyakorlat hasi zsír ellen, amitől formásabb leszek, mint valaha

Íme 3 egyszerű pilates gyakorlat, amit ha most elkezdesz, akkor laposabb hassal indíthatod a nyarat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!