Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 1.: a Bikáknak átgondoltabban kell megoldaniuk a rájuk váró feladatokat, a Nyilasok meglepően őszinte véleményt kapnak

Napi horoszkóp december 1.: a Bikáknak átgondoltabban kell megoldaniuk a rájuk váró feladatokat, a Nyilasok meglepően őszinte véleményt kapnak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hónap első napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok izgalmas üzenetekkel készültek!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 1.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, olyasfajta bonyodalmat kell megoldanod, amely jócskán meghaladja a képességeidet, akárhány szempontból igyekszel ugyanis megközelíteni, nem jutsz egyről a kettőre. Mielőtt azonban elveszne a jelenleg meglévő lelkesedésed, érdemes ezen a ponton keresned egy olyasfajta segítő személyt, aki nem számít zöldfülűnek az ilyen és ehhez hasonló szituációkban. Bízd rá magad, hisz ebben a helyzetben nem nagyon van más választásod. Hallgass az illetőre és légy hálás neki, ha kivezet a bozótosból! Ne akarj mindenáron hősködni, engedd meg magadnak a hozzá nem értés képességét is!

BIKA (április 21-május 20)

Hűbele balázs módjára kezdesz bele mindenbe, gondolkodás nélkül elvállalsz bármit, amibe rendszerint azonnal fejest is ugrasz, ennek azonban gyakran meg is van a negatív eredménye. A sorozatos kudarcokat, a sikertelenséget nagyon nehezen fogadod el, nem akarsz beletörődni, ha egy hajód zátonyra fut, az utolsó leheletedig küzdesz, hátha menthető a helyzet. Mivel nem sok pozitív élményt adott az, ahogy hebrencs módon kezeled az ügyeidet, épp ezért itt az ideje annak, hogy egy fokkal tudatosabb gondolkodásra válts és úgy igyekezz érvényesülni, hogy a céljaidnak van alapja, tudsz mire építeni és aztán elaratni a babérokat! Hidd el, képes vagy rá!

IKREK (május 21-június 21)

Végre kezdenek sínre kerülni a dolgaid, úgy érzed, most már nem kell futnod az eredmény után, érdemes volt kimatekozni a helyzetet, hisz nincs más hátra, minthogy learasd a babérokat. Légy azonban óvatos, nem mindenki fog őszintén veled örülni, mások ugyanis legalább annyit izzadnak a sikerért, mint te, neked viszont most nagyobb szerencséd volt. Igyekezz a kialakult helyzeti előnyöddel nem visszaélni, karold fel azokat, akik még csak most küzdik felfelé magukat a hegyen, adj nekik tanácsokat és hidd el, jó szándékod iszonyúan megdobja majd a népszerűségi indexedet is!

RÁK (június 22-július 22)

Borzasztóan zavar az, hogy nem tudod befolyásolni az ügyeidet, noha szíved szerint két kézzel tolnád előre őket. Minden igyekezeted ellenére azonban mégis valahogy az az érzésed, hogy állsz egyhelyben és egyszerűen nincs ráhatásod sem az események alakulására, sem a tempóra. Ne veszítsd el a lelkesedésed, lehet, hogy most nem haladsz rohamléptekkel az úton, ez azonban korántsem jelenti azt, hogy abszolút ne lennél mozgásban. Ne sürgesd a dolgokat, könnyen lehet ugyanis, hogy minél inkább ütöd a vasat, annál nagyobb esély lesz arra, hogy megégeted magad!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Lételemed az, hogy mások kedvében járj, minden körülmények között arra törekszel, hogy akár a korlátaidat is túllépve megadd azt, amire a számodra fontos emberek vágynak, ezzel pedig akaratodon kívül is időnként kellemetlen helyzetbe sodródsz, hisz előfordul, hogy akár az erkölcsi, akár az anyagi határaidat is átléped. Mindez az önzetlenség rendkívül nemes jellemre vall, érdemes azonban meghúznod egy vonalat és csak addig takaróznod , amíg a paplanod ér! Mások ugyanis fordított helyzetben nem biztos, hogy ekkora áldozatokat hoznának érted!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasfajta feladat előtt állsz, amelyhez minden tudásodra szükséged lesz, ám valamilyen oknál fogva nem érzed át a helyzet súlyát, szíved szerint egyszerűen hátradőlnél, feltennéd a lábaid ės dögös ruhákat keresgélnél a neten. Mivel azonban ez most nem az az időszak, amely a legalkalmasabb arra, hogy hátrahagyd a kötelezettségeidet, épp ezért érdemes megráznod magad és nekiveselkedni a feladatnak, hisz mielőbb szánod rá magad, annál előbb dőlhetsz majd hátra. Ne vesztegesd az időd, a lehetőség ugyanis nem mindig lesz majd adott!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Azt gondolod, egyedül is meg tudsz birkózni a problémáiddal, nem akarsz senkit terhelni azzal a sok nehézséggel, ami a fejed felett viharfelhőként gyülekezik, ennek okán viszont kezdesz a megoldatlan gondokba belefulladni. Mielőtt azonban végleg feladnád a küzdelmet és engednéd, hogy a fejeden landoljon az egész, érdemes egyiket a másik után sorra venni és amit magadtól le tudsz zárni, annak mielőbb pontot tenni a végére, hisz minél több nyomasztó problémát gyűjtesz, annál nehezebb lesz kievickélni belőlük. Ne hagyd, hogy elrontsa a kedvedet az a sok gordiuszi csomó!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Végre eljött a december, a kedvenc hónapod, amikor minden porcikádat átjárja a Karácsony érzése, dekorálsz, készülődsz, ajándékot vásárolsz, a közelgő ünnep járja át minden gondolatodat. Fontosak számodra azok az emberek, akikkel az elmúlt években bizalmi kapcsolatot alakítottál ki, rendkívül szerencsésnek érzed magad, hisz minden körülmények között számíthatsz rájuk, gyakorlatilag kölcsönösen összetartó csapat vagytok. Épp ezért fontosnak tartod, hogy olyasmivel lepd meg őket, amelyek kifejezhetik azt, hogy mennyire fontosak számodra. A készülődést soha nem késő elkezdeni, így ma munka után egész nyugodtan beszerezheted a kellékeket és elkezdheted készíteni az általad kitalált meglepetéseket. Kell ennél jobb érzés, hogy másoknak örömet okozhatsz?

NYILAS (november 23-december 21)

Noha az őszinteség híve vagy, mivel te, magad is nyíltan vállalod a mondanivalódat vagy az érzéseidet mások előtt, amit fordítva is elvársz, ma mégis rosszul érint az, hogy valaki az arcodba vágja a véleményét. Noha lehet igazságtartalma az illető által elmondottaknak, egy dolog azonban lényeges: nem mindegy, milyen stílusban érkezik bárkitől az, amit mondani szeretne. Te ugyanis minden körülmények között arra törekszel, hogy a megfelelő módon és stílusban add elő. Nem is kell eltűrnöd, hogy bárki bárhogy beszéljen veled, állj ki magadért!

BAK (december 22-január 20)

Kezd a kezeid közül kicsúszni egy számodra fontos ügy megoldása, ez pedig rendkívülien kétségbe ejt, ennek okán eszeveszetten rohangálsz körbe, mint egy mérgezett egér. Mielőtt azonban lecsapna a vihar, érdemes megállnod és higgadtan végiggondolnod, miként tudnád úgy abszolválni sikerrel a dolgot, hisz azt beláthatod, a kétségbeesés sok jót nem szült még. Ha szükségesnek látod, vonulj el a világ elől annak érdekében, hogy nyugodtan megtalálhasd a megoldást. Higgy magadban!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Akadnak a közvetlen környezetedben olyan személyek, akik kifejezetten provokatívak, nem engednek másokat érvényesülni, minden mondatukban a számítást lehet kiolvasni, téged pedig rendkívülien irritálnak. Nem is kell barátkoznod velük vagy alkalmazkodni hozzájuk, a te értékrended ugyanis mérföldkövekkel távolabb áll attól, amit ők képviselnek. Igyekezz távol tartani magadtól az ilyen személyiséggel bíró embereket, hidd el, nekik önmagukkal is nehéz megbékélni!

HALAK (február 20-március 20)

Nyakadon egy rakás el nem végzett feladat, a feletteseid pedig folyamatosan a fejedre koppintanak emiatt, ez pedig roppant kétségbeejtő számodra, hisz mégsem szeretnél bajba kerülni. Annak érdekében tehát, hogy ne uralkodhasson el a káosz az életedben, és a felelősségre vonást is megúszd, igyekezz összeszedned magad és ne kényszerszülte, tűzoltásként bevetett megoldásokkal pontot tenni mindennek a végére, sokkal inkább egy átgondolt folyamat mentén abszolváld a le nem zárt feladatokat. Hidd el, nagyobb sikereket érhetsz el így, mintha csak futnál, csőbe szorult fejjel előre!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!