Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 4.: a Vízöntők váratlan helyzethez alkalmazkodnak, a Halakra rendkívüli boldogság vár

Napi horoszkóp augusztus 4.: a Vízöntők váratlan helyzethez alkalmazkodnak, a Halakra rendkívüli boldogság vár

szeptember 21

kos 03.21 - 04.19

Valaki a környezetedben annyira domináns szerepet tölt be,...

bika 04.20 - 05.20

Mérhetetlen nagy kitartásodnak köszönhetően ma olyasfajta elismerésben lehet...

ikrek 05.21 - 06.21

Valaki feltételek nélkül a te érdekeidnek rendeli alá...

rák 06.22 - 07.22

Szinte már magadénak tekinted az eredményt, épp ezért,...

oroszlán 07.23 - 08.22

Nem érzed magad biztonságban egy bizonyos helyzetben, emiatt...

szűz 08.23 - 09.22

Vannak akadályok és apróbb gondok az életedben, mégis...

mérleg 09.23 - 10.22

Nem értesz egyet egy olyan személlyel, aki kiönti...

skorpió 10.23 - 11.21

Egymás után gyors, ám felelősségteljes döntések sorozatát kell...

nyilas 11.22 - 12.21

Sakkot kaptál valakitől, egyszerűen sarokba szorított, ráadásul nem...

bak 12.22 - 01.19

Noha a kiszámíthatóság híve vagy, a hét első...

vízöntő 01.20 - 02.18

Egy számodra eddig ismeretlen helyzettel szembesülsz, amellyel első...

halak 02.19 - 03.20

Elbagatelizálsz egy bizonyos dolgot, amelynek meg is lesz...

Elolvasom végigMegnézem
Facebook
Twitter
Pinterest
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz izgalmas dolgokat tudhatsz meg a csillagok állásából!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 4.

KOS (március 21-április 20)

Valaki a közvetlen környezetedben igyekszik mindenáron rád erőltetni az akaratát, teljes meggyőződéssel hiszi ugyanis, hogy az a helyes útirány, amerre ő tart. Neked azonban nem kell engedelmes kis bárányként követned az illetőt, amennyiben úgy gondolod, hogy másféle út vezet a sikerhez, egy percig sem kell vele tartanod. Állj a sarkadra és határozottan, ám cseppet sem arrogánsan hozd a tudtára, hogy nincs szükséged segítő tanácsokra, pontosan tudod ugyanis, hogy merre kell menned. Dönts önállóan, hisz te tudod, hogy mi a legjobb neked!

BIKA (április 21-május 20)

Cseppet sem vagy elégedett azzal, amit eredményként fel tudsz mutatni, sőt kifejezett bosszúsággal tölt el az, hogy nem is tudsz már kozmetikázni a dolgon. Amennyiben azonban minden tőled telhetőt megtettél, a tudásod legjavát adtad és minden tapasztalatodat felhasználtad, ne legyen emiatt lelkiismeretfurdalásod, hisz sokszor hiába teszel meg mindent, amit lehet, ha a körülmények máshogy alakítják a helyzetet. Ne bosszankodj, igyekezz mihamarabb lezárni a dolgot és továbblépni, hisz rengeteg új kihívás vár rád!

IKREK (május 21-június 21)

Olyannyira zsúfolt életet élsz, hogy abszolút nem jut sem időd, sem energiád azokra az emberekre, akik igazán fontosak számodra. Mivel emiatt szinte állandó jelleggel bűntudat gyötör, szinte menekülsz az érzés elől, újabb és újabb elfoglaltságokat találva magadnak. Ne akarj futni a kényelmetlenebb helyzetek elől, hisz minél inkább görgeted magad előtt azt, hogy a barátaidtól elnézést kérve szakíts időt rájuk is, annál inkább furdal majd a lelkiismeret. Tedd őket a prioritási sorrend tetejére és ne, mintegy elvégzendő feladatra tekints rájuk. Találj minőségi időt az életedben azok számára, akik fontosak neked!

RÁK (június 22-július 22)

Igen kényes kérdésben kell ma állást foglalnod, nem is igen voltál felkészülve arra, hogy egy ilyen ügyben perdöntő lehet a véleményed. Mivel azonban abszolút adnak a szavadra a környezetedben, így tehát jól gondold meg, mit mondasz és hogyan, hisz sokat számít, a felelősség terhe ugyanis innentől kezdve a te válladat nyomja. Amennyiben biztos vagy a dolgodban, nem jelenthet gondot az, hogy állást foglalj, ha azonban bármilyen szinten hezitálsz, érdemes mégegyszer végig gondolnod, milyen következményekkel járhat rád és a társaságra nézve az, amit mondasz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasmi válik világossá számodra, amelyre még te sem számítottál, igy teljesen más megvilágításba helyeződnek az ügyeid. Ugyan nem szereted a hirtelen jött változásokat, mégis igyekezz mihamarabb alkalmazkodni az új helyzethez, hisz ezúttal nincs más választásod. Időnként szükség van az ilyesfajta kihívásokra is, amelyek kimozdítanak a komfortzónádból, ezáltal leszel tapasztaltabb. Ne es kétségbe, Csak felfelé nézz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Bizonytalan helyzetbe kerültél, mely olyannyira frusztrál, hogy egyszerűen nem férsz a bőrödben. Türelmetlen, ingerlékeny, helyenként arrogáns vagy másokkal, mely miatt olykor-olykor kellemetlen helyzetbe kerülsz. Mielőtt azonban végleg magadra haragítaniád a környezetedet, érdemes egy pillanatra belegondolnod, vajon ők tehetnek-e a kialakult helyzetről. A bizonytalanságot senki sem szereti, igyekezz tehát tenni róla, hogy megszűnjön ez az állapot. Ne a környezeted legyen az áldozata a benne dúló háborúnak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A mai nap vége alkalmas lehet arra, hogy egy viszonylag hosszú felkészülés után megmérettesd magad, ezáltal mindenki számára bebizonyosodjon, miféle tehetséggel vagy megáldva. Most csak és kizárólag erre koncentrálj, ne engedd közel a negatív impulzusokat, hisz neked most az a fontos, hogy sikerrel mutathasd meg, mit is tudsz. Amennyiben lenyűgözted a környezetedet, ünnepeld méltóképp az eredményt, hisz nem volt hiábavaló a feláldozott, sok-sok idő és energia!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy vétetlen botlás miatt kerülhetsz kellemetlen helyzetbe, ráadásul a társad is szíve szerint rád húzná a vizes lepedőt, hogy te vidd el az egész balhét. Mielőtt azonban olyasmi miatt is magyarázkodnod kellene, amihez közöd sincs, határozottan tedd világossá az illető számára, hogy csak és kizárólag azért vállalod a felelősséget, ami a te hibád. Szerencsére nem helyrehozhatatlan problémáról van szó, igyekezz tehát minél hamarabb kiköszörülni a csorbát, hogy ne legyenek álmatlan éjszakáid emiatt!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasvalaki élt vissza a bizalmaddal, akit szívedhez közelinek éreztél, ez pedig Rendkívül mellbevágóan hat rád. Hirtelen nem is nagyon tudsz mit kezdeni a csalódottságoddal, legszívesebben bezárkóznál és senkivel nem beszélnél. Bizonyos kötelességeidnek ennek ellenére is eleget kell tenned, bezárkózás helyett azonban igyekezz találni valakit, akiben maximálisan megbízol és beszéld ki neki, ami bánt. Neked most arra van szükséged, hogy valaki megértsen, nem arra, hogy emészd magad egyes egyedül! Vigasztaljon a tudat, hogy nem mindenki ilyen a világban, mint aki neked csalódást okozott!

BAK (december 22-január 20)

Hosszú ideje gyalogolsz már a célvonal felé, fogalmad sincs, hol a vége, emiatt pedig kezded minden motivációdat elveszíteni. Mivel rengeted időd, energiád fekszik a dologban, ne most add fel, ne most fordíts hátat, mert kitartás nélkül felesleges pazarlás volt az egész. Rázd tehát meg magad és végy egy nagy lendületet, nem fog ugyanis anélkül sikerülni. Tarts ki, nincs már sok hátra!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy általad fontosnak tartott ügyben váratlan fordulat következik be, mely az első pillanatban eléggé megrémít, fogalmad sincs, hol kellene változtatnod ahhoz, hogy megállíthasd a folyamatot és a megfelelő mederbe visszatereld. Ne hagyd azonban, hogy a félelem lehessen úrrá rajtad, igyekezz összeszedni magad és a megfelelő koncentrációval megoldani a helyzetet. Mivel elég tapasztalatod van már ezekben a dolgokban, így nem fog gondot okozni az, hogy megments a helyzetet, ehhez azonban higgadtnak kellene maradnod. Menni fog, csak hinned kell magadban!

HALAK (február 20-március 20)

Rendkívül pozitív időszak kezdődik az életedben, mely hihetetlen boldogsággal tölt el. Nem nagyon hittél benne, hogy annyi megpróbáltatás után, amin keresztül kellett menned, lesz még esélyed arra, hogy te is boldog lehess. Most azonban minden esélyed megvan erre, ezt pedig legszívesebben világgá kürtölnéd. Minden okod megvan az ünneplésre, add meg a módját, de arra ügyelj, el ne szállj teljesen, hisz annál nehezebb lesz majd újra talajt fognod!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!
Tovább olvasok

szeptember 22

kos 03.21 - 04.19

Az elmúlt néhány napban megismerkedtél valakivel, akiről már...

bika 04.20 - 05.20

A mai nap rendkívül kellemes meglepetés ér, olyan...

ikrek 05.21 - 06.21

Végre minden adott ahhoz, hogy olyan dolgot valósíts...

rák 06.22 - 07.22

Komoly ügyért harcolsz, és semmi mást nem látsz...

oroszlán 07.23 - 08.22

Nagy teherként nyomja a vállad ez bizonyos dolog,...

szűz 08.23 - 09.22

Rendkívül felbosszant valaki, aki olyasmit próbál a nyakadba...

mérleg 09.23 - 10.22

Egy hozzád közel álló személy olyan szituációban kéri...

skorpió 10.23 - 11.21

A környezeted kivételesen nagy tehetséget lát benned egy...

nyilas 11.22 - 12.21

Jónéhányan akadnak a környezetedben, akik folyamatosan megtesznek mindent...

bak 12.22 - 01.19

Komoly terveket szövögetsz, de nem elég csak úgy...

vízöntő 01.20 - 02.18

Nagyon szeretnél egy bizonyos, számodra kényelmetlen dolgon mihamarabb...

halak 02.19 - 03.20

Te sem mertél hinni benne, de sikerült elérned...

Elolvasom végigMegnézem
Kép

Elkészültek az első képkockák Channing Tatum vadiúj filmjéből, aminek ő a rendezője is!

A Step Up!, vagy épp a Magic Mike alatt nem hittük volna, hogy Channing Tatum valaha filmrendezésre adja a fejét. Pedig megtette, hamarosan pedig mi is megnézhetjük vadiúj mozifilmjét!

Kép

Wait, what?! - Megkóstoltuk az italt, ami kiütheti a nyeregből a Pumpkin Spice Lattét

Előre szólunk: vagy nagyon ki akarod majd próbálni otthon, vagy egyáltalán nem.

Kép

Viselnéd vagy ki nem állhatod? Visszatért a 80-as évek legnépszerűbb frizurája

Egyre több, évtizedekkel ezelőtt divatos hajviselet lesz irtó menő. Nem is csodálkozunk azon, hogy 2020-ban egy újabb régi kedvenc tér vissza, a kérdés csak az, van -e kedvünk viselni egy kis nosztalgiázás gyanánt...

Kép

Kit Harington édesanyja emiatt adott fiának akció figura helyett babát

Hiába lett vége a Trónok harcának, a mai napig megőrülünk Kit Haringtonért…

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem