Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 29.: a Mérlegek váratlan helyzetre reagálnak jól, a Nyilasok egyedülálló lehetőséget kapnak

Napi horoszkóp augusztus 29.: a Mérlegek váratlan helyzetre reagálnak jól, a Nyilasok egyedülálló lehetőséget kapnak
A nap cikke

5 dolog, amit TILOS betenni a mikróba: nagyon káros az egészségre!

Az ételeket általában nem önmagukban, hanem valamin tárolva melegítjük fel, de abba nem mindig gondolunk bele, hogy nem lehet bármit betenni a mikróba...

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: tragikus hírt jelentett be a palota

Az egész világ attól félt, hogy a királyi család egy halálhírt fog bejelenteni, de úgy tűnik, hogy sajnos a félelem beigazolódott.

Olvasd el!

Íme a szituációs személyiségteszt, ami felfedi az igazságot az életedről

Szükség lesz a fantáziádra, hiszen az alábbi 10 kérdés megválaszolása után különleges dolgokat tudhatsz meg magadról. Szituációs személyiségteszt következik!

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 28.: a Skorpiók sarokba szorított helyzetbe kerülnek, a Nyilasoknak nagyobb bátorságra van szükségük a céljaik eléréséhez

A csillagok a hét közepére is tartogatnak meglepetéseket, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

A legjobb filmek és sorozatok, amik márciusban érkeznek a Netflixre

Ürítsd k a naptárad néhány estére a tavasz első hónapjában, mert a streamingszolgáltatónak van pár órányi szuper programja számodra!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 29.

KOS (március 21-április 20)

A hét első napján olyan szituáció adódik, ahol körülötted mindenki arra számít, hogy kimondd a végszót egy igen fajsúlyos dologgal kapcsolatban. A felelősség terhe miatt azonban az első pillanatban megremegnek a lábaid, korántsem vagy már annyira magabiztos, mint annak előtte. Mivel pontosan tudod, hogy nem mutathatod magad bizonytalannak egy olyan helyzetben, amikor rajtad a Világ szeme, ezért gyorsan szedd össze a gondolataid és azt mondd, amit az első megérzésed diktál. Higgy magadban és tedd oda magad bátran, hidd el, méltán lehetsz majd büszke magadra!

BIKA (április 21-május 20)

A hét első napján nagyon közel kerülsz a kitűzött célodhoz, szinte karnyújtásnyira állsz a győzelemtől, amikor azonban hirtelen megremeg a lábad. Elbizonytalanodsz, nem tudod eldönteni, hogy tulajdonképp ez-e igazán a te utad. Amennyiben azonban idáig eljutottál, abban az esetben egyetlen percig ne hagyd magad elbizonytalanítani, csakis a célodra koncentrálj, ezesetben ugyanis senki nem veheti el tőled a sikert. Ha ugyanis néhány téveszme miatt letérsz az útról, hosszú ideig bánni fogod, hogy néhány méterrel a cél előtt feladtad az egészet. Ha már eindultál, menj is végig, hisz ha most hátat fordítasz, nem csak másoknak okozhatsz csalódást, hanem saját magadnak is!

IKREK (május 21-június 21)

Mivel minden ügyed kiválóan halad a maga útján, nem kell rohannod, nem szorít semmiféle határidő, épp ezért a mai délutánt a kötelező körök után érdemes olyan személyekkel töltened, akiknek a társaságában nagyon szívesen tartózkodsz, nem érzed magad feszélyezve, így bizonyosan semmiféle kellemetlen helyzetbe nem kerülhetsz. Igyekezz tehát olyan programot szervezni, amely nem feltétlenül jelenti a legnagyobb kihívást, de mégis minőségi időtöltésnek számít. Olyanokkal vedd körbe magad, akik által lelkileg töltődhetsz!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasmiről ábrándozol, amely a jelenlegi élethelyzetedben igen távolinak tűnik, ám annak ellenére, hogy a realitások talaján mozognál, olyan légvárat építesz, ami nagyon könnyen összeomolhat. Mivel csalódni senki sem szeret, így jobban teszed, ha olyan célokat keresel, amellyel sikerélményt szerezhetsz és méltán lehetsz büszke magadra. Szerencsére nem hajt a tatár, időd annyi, mint a tenger, alaposan nézz körül, inspirálódj, kósolj bele mindenbe és higgy abban, hogy megtalálod azt a tevékenységet, amely valós boldogságot tartogat számodra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Rendkívüli módon megnyugtat a jelenlegi szituáció, hiszen te magad dönthetsz arról, merre menj és miképp irányítsd a körülötted zajló dolgokat, aszerint, hogy melyik a számodra a legmegfelelőbb út. Nem kell senkitől és semmitől függővé tenned azt, hogy melyik cipődet veszed fel, merrefelé gyalogosz és milyen messzire mész, ennek okán tehát abszolút zavartalanul tudsz aludni, hisz nincs benned semmilyen megfelelési kényszer és a határidők sem szorongatnak. A lehető legtovább élvezd ki a helyzetet, hisz nem tudhatod, mit hoz a holnap, történik-e valami váratlan fordulat, amely miatt a jelenlegi magabiztosságod hirtelen elszállhat a széllel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Noha minden porcikáddal igyekszel titkolni, elég nehéz teherrel kell most megküzdened, amely olyannyira kezd felemészteni, hogy nem is igazán vagy már önmagad. Mielőtt azonban végleg összeomlanál lelkileg, érdemes végiggondolnod, hogy ki lehet az a környezetedben, akit kellőképpen megbízhatónak tartasz ahhoz, hogy megossz vele ilyen komoly dolgokat is. Gyakorlatilag nincs más választásod, egyzerűen muszáj lesz magadon könnyíteni és tanácsot kérni, hisz teljesen rádtelepszik az egész hangulatodra is. Önmagad megkímélendő, igyekezz mihamarabb pontot tenni az ügy végére annak érdekében, hogy tovább tudj lépni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét első napján váratlan helyzet adódik, melyre meglepően jól reagálsz, kissé önmagadra is rácsodálkozva, hisz te sem számítottál rá, hogy pont akkor lesz helyén az eszed, amikor a legnagyobb szükséged van rá! Talpraesettségedet a környezeted is elismeri, hisz mindig tudod, hogy kinek, mit és mikor kell mondanod ahhoz, hogy a véleményedet elfogadják. Mindig igyekezz ilyen agilisnak maradni, ez ugyanis hosszútávon is jót tesz neked az élet minden területén!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyan vízválasztóhoz érkezett az életed, amikor hosszas bizonytalankodás után végre kiderülhet, hogy merre visz tovább az utad. Ha szemfüles és talpraesett vagy, sikerülhet úgy kozmetikáznod a helyzeten, hogy a te elképzeléseid szerint alakuljanak a dolgok ahelyett, hogy mások által elképzelt eredmény szülessen. A saját sorsodnak te vagy a kovácsa, leginkább arra figyelj, hogy számodra mi a legjobb döntés, azt az utat válaszd tehát, amit a legbiztosabbbnak érzel. Az, hogy mások mit gondolnak majd rólad, egyetértenek-e veled vagy nem, az legyen az ő dolguk. Csak magadra koncentrálj és arra, hogy a lehető legjobbat hozd ki az egészből!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét első napján olyan lehetőséget kínál az Élet, amelyet mindenképp érdemes megragadnod. Nincs is min hezitálnod, egyszerűen csak ugorj fejest a dologba, hisz minden nap nem botlasz bele a soha vissza nem térő alkalomba, amely ezúttal a jelek szerint tálcán kínálja magát. Ne gondolj most a körülményekre, add át magad az élvezeteknek és a kihívásnak, hisz csak így tudsz majd új élményeket szerezni. Majd később ráérsz visszatekinteni és levonni a következményeket, tekints azonban most úgy a helyzetre, hogy ha ez a hajó elúszik, nem tudhatod, hogy mikor jön másik! Végre van valami, ami felráz a monotóniából!

BAK (december 22-január 20)

Valaki feltételek nélkül a te szempontjaidat helyezi előtérbe csak azért, hogy segítsen valamiben. Roppant jólesik a feléd nyújtott gesztus, érzed, hogy minden körülmények között számíthatsz az illetőre és ez rendkívül megnyugtató számodra. Bár a kapcsolatotok nem egy ezeréves ismeretség, mégis olyan érzésed van, mintha sok-sok éve igencsak közel állnátok egymáshoz. Becsüld meg a jelenlétét, légy hálás az önzetlenségét és igyekezz viszonozni mindazt, amit kaptál tőle! Ez a hét nem is indulhatna jobban, nem igaz?!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Vannak olyan szituációk, amelyeken jobb csendben túllépni, s ezen nem érdemes egyetlen percig sem morfondírozni. Meg kell tanulnod neked is elereszteni helyzeteket anélkül, hogy nagyon felbosszantanád magad. Néha sokkal okosabb, ha nem okozol magadnak kellemetlen pillanatokat azzal, hogy olyan dolgokon töröd a fejed, amelyek megtörténtek, sőt már el is múltak. Tanulj meg diplomatikusan, okosan továbblépni és tekints a jövőbe! Ez ma így alakult, holnap azonban új napra ébredsz!

HALAK (február 20-március 20)

Nem vagy a változtatások híve, általában azt is ezerszer végiggondolod, hogy apró dolgokon alakíts, jobban szeretsz minden körülmények között a régi, megszokott komfortzónádban vesztegelni. Be kell azonban látnod, vannak olyan helyzetek az Életben, amikor szükségessé válik az, hogy kilépj, hogy lezárj és új lehetőségek után nézz. Ne félj, úgyis érezni fogod, meddig kell vagy meddig tudsz elmenni, a szakadék nem jön csak úgy váratlanul, amibe belezuhansz és mindennek vége. Látni fogod, mikor kell megállnod, hol kell esetleg visszafordulnod és mit kell tenned annak érdekében, hogy ne sérülj. A félelem csak megbénít és elveszi tőled azt annak a lehetőségét, hogy időben cselekedj!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

A szökőév új kezdetet és rengeteg pénzt hoz: 4 csillagjegy, akinek óriási változás érkezik az életébe február 29-én

Ezek a változások a csillagjegyek életében természetesen nagyon is pozitív vonatkozásúak lesznek!

Kép

Gyászol a királyi család: tragikus hírt jelentett be a palota

Az egész világ attól félt, hogy a királyi család egy halálhírt fog bejelenteni, de úgy tűnik, hogy sajnos a félelem beigazolódott.

Kép

A legjobb filmek és sorozatok, amik márciusban érkeznek a Netflixre

Ürítsd k a naptárad néhány estére a tavasz első hónapjában, mert a streamingszolgáltatónak van pár órányi szuper programja számodra!

Kép

5 dolog, amit TILOS betenni a mikróba: nagyon káros az egészségre!

Az ételeket általában nem önmagukban, hanem valamin tárolva melegítjük fel, de abba nem mindig gondolunk bele, hogy nem lehet bármit betenni a mikróba...

Kép

3 csillagjegy, akinek a februári telihold óriási hatással lesz az életére

A februári telihold, más néven Hó Hold izgalmas hatással lesz a csillagjegyekre.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!