Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 22.: a Skorpiókat pozitív visszaigazolás teszi boldoggá, a Halakat váratlan meglepetés éri

Napi horoszkóp augusztus 22.: a Skorpiókat pozitív visszaigazolás teszi boldoggá, a Halakat váratlan meglepetés éri

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 22.

KOS (március 21-április 20)

Szüntelenül és fáradhatatlanul azon dolgozol, hogy valakin segíts, azt látod ugyanis, hogy minden erőfeszítése ellenére lassan, de biztosan kezd elveszni a dolgok sűrűjében. Ő azonban ezt egyelőre nem képes belátni, ezért nem is fogadja el a segítséget senkitől, így előled is folyton kitér, semmiképp nem szeretné megragadni a segítő jobbot. Érdemes ezt egyfajta jelként felfognod tehát, nem kell mindenáron nyomulnod, nem kell mindenáron meggyőznőd, nem kell segítened azon, akin nem lehet. Van neked is elég teendőd, ne pazarold az idődet olyanokra, akiknek nincs rád szükségük vagy nem kérnek belőle!

BIKA (április 21-május 20)

A hét első napján foggal-körömmel ragaszkodsz a teóriádhoz egy bizonyos üggyel kapcsolatban, mindenáron kötöd az ebet a karóhoz, egyszerűen nem vagy hajlandó engedni a huszonegyből. Ennek érdekében akár a kollégáiddal is felveszed a kesztyűt annak érdekében, hogy le ne kelljen adnod az elveidből. Ez azonban sok jót nem terem a későbbiekben, hisz mindenkivel összetűzésbe keveredsz, ezen kívül nem is lehetsz biztos benne, hogy a végén minden a terveid szerint sül majd el. Nem biztos, hogy megéri tehát konfrontálódni, próbálj inkább a kompromisszumra törekedni annak érdekében, hogy olyan megoldás szülessen, amely mindenkit boldoggá tesz majd!

IKREK (május 21-június 21)

Az a fajta ember vagy, aki nem igazán szereti a váratlan helyzeteket, szívesen maradsz tehát a komfortzónáján belül. Így azonban időnként kissé egysíkúak a hétköznapok, ezt te is beláthatod, ahhoz azonban nem-igen van bátorságod, hogy csakúgy belevágj valamibe extrém kalandba. A hét első napján azonban olyan helyzetbe sodor az élet, amikor kicsit rá is kényszerülsz arra, hogy elhagyd ezt a bizonyos biztonsági zónát és olyasvalamibe ugorj fejes, amely hosszú időre pozitív emlékeket tartogat. Kiváló bizonyosság számodra, hogy érdemes nyitottabbnak és befogadóbbnak lenned, hisz a maihoz hasonlóan bizony vannak olyan helyzetek, amelyeket nemhogy élvezni lehet, de hatalmas élményt jelentenek!

RÁK (június 22-július 22)

A hét elején valaki segítséget ajánl szorult helyzetedben, amit neked -más választás nem lévén- kénytelen-kelletlen el is kell fogadnod. Ne a rossz oldalát nézd azonban a segítő szándékú személynek, hisz ez esetben önzetlenül áll rendelkezésedre. Mivel azonban nem szeretsz tartozni, épp ezért minden követ mozgass meg, hogy mihamarabb viszonozhasd a nemes gesztust azért, hogy a lelked megnyugodjon és a másik is érezze, mindenben számíthat rád! Vannak ilyen helyzetek, amikor érdemes rábíznod magad azokra, akik segítő szándékkal fordulnak feléd!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét első napja a szokásosnál nagyobb és felelősségteljesebb feladatot hoz magával, amelyre ha akartál volna, sem nem tudtál volna nemet mondani, hisz pontosan tisztában vagy vele, hogy amennyiben visszautasítod, abban az esetben jó eséllyel ellenérzéseket táplálnak majd irányodba a környezetedben. Azt azonban már az első pillanatban is tudod, hogy ez bizony hatalmas falat lesz neked, szinte biztosan nem tudsz vele egyedül megbirkózni. Kérj tehát segítséget, ne vállalj egyedül olyan dolgot, amely meghaladja a képességeidet. Nem szégyen, ha ezt most, az elején bevallod magadnak is, mielőtt még túlságosan síkos talajra tévedsz, ahol biztosan hasra esel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Borzasztóan frusztrál az, hogy vannak a környezetedben, akik abszolút nem ismerik el az erényeidet, mi több kételkednek az általad elért eredmény tisztaságában is. A hét első napján eljött tehát a pont, hogy fontos döntést hozz: belemész mindenféle magyarázkodásba és bizonyításokba, avagy veszel egy nagylevegőt, túlnősz a szituáción és hátatfordítasz ezeknek a személyeknek. Nem kell neked senkinek a lábai elé kuporodnod csak azért, hogy valaki előtt hiteles lehess. Állj ki magadért és ne hagyd, hogy mások lenézzenek. Ha ők így döntenek, az legyen az ő bajuk, ne neked fájjon a fejed emiatt!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét első napja tökéletes alkalom arra, hogy bebizonyítsd a környezetednek, kicsit sem hiába dolgoztál valamiért, megérte a rengeteg fáradtság és energia, amely ma bőséggel megtérül. Rendkívül büszke vagy magadra és a kitartásodra, olyannyira, hogy már-már kissé hajlamos is vagy elemekkedni a földtől. Arra érdemes azonban ügyelned, hogy a nagy siker a fejedbe ne szálljon, igyekezz szerény maradni, az indokolatlan nagyképűség ugyanis sehova nem vezet, maximum oda, hogy nagyon hamar ellened fordulnak. A benned lévő tudás nem azt jelenti, hogy magasabb fokon állsz azon a bizonyos létrán, sokkal inkább egyfajta kincs, amelyet nem érdemes elkótyavetyélni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú ideje várod a visszaigazolást egy bizonyos üggyel kapcsolatban, mely a hét első napján végre megérkezik, mi több, számodra abszolút kedvező eredménnyel. Végtelenül boldog vagy, hisz megérte kitartanod és noha többször fordult meg a fejedben, hogy jobb lenne elengedni az egészet, most mégis bebizonyosodott, hogy nem hiába dolgoztál, megérte olyan sokat fáradozni, most élvezheted a lgyümölcsét. Végre lazíthatsz egy kicsit, nem kell rögtön világ megváltó ügyek megoldására indulnod, élvezd a helyzetet és ha kimaxoltad teljesen, akkor ráérsz foglalkozni mással!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét első napján hűbele Balázs módjára oldanál meg egy feladatot annak érdekében, hogy mihamarabb túless rajta, ez azonban csak még nagyobb bonyodalmakat okoz. Mielőtt tehát ész és gondolkodás nélkül mennél fejjel a falnak, ülj inkább le és gondold végig, mit és hogyan kell csinálnod ahhoz, hogy a lehető legkisebb legyen a hiba lehetősége, hisz minél inkább inkább benne vagy a sűrűjében, annál nagyobb az esély, hogy hatalmasat bukj az eredményen. Arról már nem is beszélve, hogy minél nagyobbat esel, annál komolyabb lesz a sérülésed is. Épp ezért mindent gondosan elő kell készítened, mielőtt belevágsz valamibe, hisz ha rossz döntést hozol, sokkal nagyobb munka lesz kijavítani a hibákat, amelyek nemcsak rád lesznek hatással, hanem a környezetedre is, a munkafolyamat pedig örökkévalóságnak tűnik majd.

BAK (december 22-január 20)

Megállás nélkül stresszel az általad megkezdett folyamatok miatt, melyek olyannyira frusztrálnak jelen pillanatban, hogy akaratlanul is arroganciával reagálsz bizonyos embereknek, akik érthető okoknál fogva neheztelnek rád emiatt. Mielőtt azonban visszafordíthatatlan ellentétek bontakoznának ki emiatt, érdemes lemenned alfába és elengedni azt a fajta nyomást, amely most rád nehezedik, hisz ez mély nyomot hagyhat az emberi kapcsolataidon is. Hidd el, nem éri meg konfliktusba keveredni másokkal csak azért, mert neked eggyel több a megoldandó feladatod! Lazíts, ne görcsölj annyira, meglátod, sokkal rugalmasabban tudod majd kezelni a dolgokat!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az egész nyarad többé-kevésbé az eszeveszett rohanásból áll, egyik helyzetből esel a másikba, gyakorlatilag időd sincsen felocsúdni, már jön a következő megoldandó egyenlet. Mostanra azonban elfogyni látszanak az utolsó benned lévő tartalékok is, melyet egyfajta jelként érdemes felfognod. Fontos persze minden küldetés, abszolút maximalista módon az utolsó mozzanatig kezedben kell tartanod a dolgokat, az azonban abszolút nem éri meg, hogy az egészséged lássa kárát a sikernek. Itt az ideje tehát lejjebb adnod a terhekből, vegyél ki egy szabadnapot, menj el kicsit kikapcsolódni, a masszázs kifejezetten jót tesz a fáradt szervezetnek, a legjobb barátnőddel menjetek el egy spa-ba, élvezd a semmittevést, töltsd fel a lemerült energiaraktárakat. Meglátod, új emberként térsz majd vissza!

HALAK (február 20-március 20)

A hét első napján egy számodra fontos ember meglep valamivel, ami elég váratlanul ér, a legkevésbé sem számítottál rá ugyanis, épp ezért is esik roppant jól a lelkednek ebben a borongós időben. Másoknak ugyan jelentéktelennek tűnik, neked azonban a Mindent jelenti, az illető pedig nem is gondolta volna, hogy ilyen nagy jelentőséggel bír majd egy aprócska gesztus. Légy hálás ezekért a pillanatokért és értékeld az ilyesfajta kis dolgokat is, mert nem feltétlenül biztos, hogy mindig a nagy, kézzel fogható ajándék az, ami valóban értékes és hasznos is. Szép kis nap ez a hétfő!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Kép

Mikor jellennek meg a testeden anyajegyek és miért lényeges, hogy észrevedd őket?

Az anyajegyek többnyire ártalmatlanok, azonban ezekre a dolgokra nagyon fontos lenne ezentúl odafigyelned.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!