Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 22.: a Skorpiókat pozitív visszaigazolás teszi boldoggá, a Halakat váratlan meglepetés éri

Napi horoszkóp augusztus 22.: a Skorpiókat pozitív visszaigazolás teszi boldoggá, a Halakat váratlan meglepetés éri
A nap cikke

Miley Cyrus anyja hozzáment legkisebb lánya exéhez: ő pedig szóba sem áll velük most

Nem egészen egy év együttjárás után össze is házasodott a sztárpár, ám nem véletlen, hogy Tish legkisebb lánya szóba sem áll velük.

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Olvasd el!

Napi horoszkóp március 3.: a Mérlegek a tehetségüket bizonyíthatják, a Halaknak érdemes kiállniuk magukért

A csillagok a hét utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Sarolta hercegnő mindenkit maga mögé utasított: hivatalosan is ő lett a világ leggazdagabb gyereke

Nem semmi, milyen lista élére került Katalin és Vilmos kislánya.

Olvasd el!

Az E-vitamin szerepe a fogyókúrában: 8 étel, amitől drasztikusan beindul a fogyás

Az E-vitamin hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez és segít abban, hogy energikusabbakká váljunk, ezért szükség van rá a fogyáshoz is! A most következő ételek pedig gazdagok ebben.

Olvasd el!

10 világsztár, aki összeházasodott a legnagyobb rajongójával

Szó szerint tündérmesébe illő is lehet, amikor egy sztár nemcsak észreveszi, de bele is szeret a legnagyobb rajongójába.

Olvasd el!

„91 éves vagyok, és még mindig magas sarkú cipőben és miniszoknyában járok – nem érdekel, mit mondanak mások”

90 felett is lehet bárki stílusos!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 22.

KOS (március 21-április 20)

Szüntelenül és fáradhatatlanul azon dolgozol, hogy valakin segíts, azt látod ugyanis, hogy minden erőfeszítése ellenére lassan, de biztosan kezd elveszni a dolgok sűrűjében. Ő azonban ezt egyelőre nem képes belátni, ezért nem is fogadja el a segítséget senkitől, így előled is folyton kitér, semmiképp nem szeretné megragadni a segítő jobbot. Érdemes ezt egyfajta jelként felfognod tehát, nem kell mindenáron nyomulnod, nem kell mindenáron meggyőznőd, nem kell segítened azon, akin nem lehet. Van neked is elég teendőd, ne pazarold az idődet olyanokra, akiknek nincs rád szükségük vagy nem kérnek belőle!

BIKA (április 21-május 20)

A hét első napján foggal-körömmel ragaszkodsz a teóriádhoz egy bizonyos üggyel kapcsolatban, mindenáron kötöd az ebet a karóhoz, egyszerűen nem vagy hajlandó engedni a huszonegyből. Ennek érdekében akár a kollégáiddal is felveszed a kesztyűt annak érdekében, hogy le ne kelljen adnod az elveidből. Ez azonban sok jót nem terem a későbbiekben, hisz mindenkivel összetűzésbe keveredsz, ezen kívül nem is lehetsz biztos benne, hogy a végén minden a terveid szerint sül majd el. Nem biztos, hogy megéri tehát konfrontálódni, próbálj inkább a kompromisszumra törekedni annak érdekében, hogy olyan megoldás szülessen, amely mindenkit boldoggá tesz majd!

IKREK (május 21-június 21)

Az a fajta ember vagy, aki nem igazán szereti a váratlan helyzeteket, szívesen maradsz tehát a komfortzónáján belül. Így azonban időnként kissé egysíkúak a hétköznapok, ezt te is beláthatod, ahhoz azonban nem-igen van bátorságod, hogy csakúgy belevágj valamibe extrém kalandba. A hét első napján azonban olyan helyzetbe sodor az élet, amikor kicsit rá is kényszerülsz arra, hogy elhagyd ezt a bizonyos biztonsági zónát és olyasvalamibe ugorj fejes, amely hosszú időre pozitív emlékeket tartogat. Kiváló bizonyosság számodra, hogy érdemes nyitottabbnak és befogadóbbnak lenned, hisz a maihoz hasonlóan bizony vannak olyan helyzetek, amelyeket nemhogy élvezni lehet, de hatalmas élményt jelentenek!

RÁK (június 22-július 22)

A hét elején valaki segítséget ajánl szorult helyzetedben, amit neked -más választás nem lévén- kénytelen-kelletlen el is kell fogadnod. Ne a rossz oldalát nézd azonban a segítő szándékú személynek, hisz ez esetben önzetlenül áll rendelkezésedre. Mivel azonban nem szeretsz tartozni, épp ezért minden követ mozgass meg, hogy mihamarabb viszonozhasd a nemes gesztust azért, hogy a lelked megnyugodjon és a másik is érezze, mindenben számíthat rád! Vannak ilyen helyzetek, amikor érdemes rábíznod magad azokra, akik segítő szándékkal fordulnak feléd!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét első napja a szokásosnál nagyobb és felelősségteljesebb feladatot hoz magával, amelyre ha akartál volna, sem nem tudtál volna nemet mondani, hisz pontosan tisztában vagy vele, hogy amennyiben visszautasítod, abban az esetben jó eséllyel ellenérzéseket táplálnak majd irányodba a környezetedben. Azt azonban már az első pillanatban is tudod, hogy ez bizony hatalmas falat lesz neked, szinte biztosan nem tudsz vele egyedül megbirkózni. Kérj tehát segítséget, ne vállalj egyedül olyan dolgot, amely meghaladja a képességeidet. Nem szégyen, ha ezt most, az elején bevallod magadnak is, mielőtt még túlságosan síkos talajra tévedsz, ahol biztosan hasra esel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Borzasztóan frusztrál az, hogy vannak a környezetedben, akik abszolút nem ismerik el az erényeidet, mi több kételkednek az általad elért eredmény tisztaságában is. A hét első napján eljött tehát a pont, hogy fontos döntést hozz: belemész mindenféle magyarázkodásba és bizonyításokba, avagy veszel egy nagylevegőt, túlnősz a szituáción és hátatfordítasz ezeknek a személyeknek. Nem kell neked senkinek a lábai elé kuporodnod csak azért, hogy valaki előtt hiteles lehess. Állj ki magadért és ne hagyd, hogy mások lenézzenek. Ha ők így döntenek, az legyen az ő bajuk, ne neked fájjon a fejed emiatt!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét első napja tökéletes alkalom arra, hogy bebizonyítsd a környezetednek, kicsit sem hiába dolgoztál valamiért, megérte a rengeteg fáradtság és energia, amely ma bőséggel megtérül. Rendkívül büszke vagy magadra és a kitartásodra, olyannyira, hogy már-már kissé hajlamos is vagy elemekkedni a földtől. Arra érdemes azonban ügyelned, hogy a nagy siker a fejedbe ne szálljon, igyekezz szerény maradni, az indokolatlan nagyképűség ugyanis sehova nem vezet, maximum oda, hogy nagyon hamar ellened fordulnak. A benned lévő tudás nem azt jelenti, hogy magasabb fokon állsz azon a bizonyos létrán, sokkal inkább egyfajta kincs, amelyet nem érdemes elkótyavetyélni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú ideje várod a visszaigazolást egy bizonyos üggyel kapcsolatban, mely a hét első napján végre megérkezik, mi több, számodra abszolút kedvező eredménnyel. Végtelenül boldog vagy, hisz megérte kitartanod és noha többször fordult meg a fejedben, hogy jobb lenne elengedni az egészet, most mégis bebizonyosodott, hogy nem hiába dolgoztál, megérte olyan sokat fáradozni, most élvezheted a lgyümölcsét. Végre lazíthatsz egy kicsit, nem kell rögtön világ megváltó ügyek megoldására indulnod, élvezd a helyzetet és ha kimaxoltad teljesen, akkor ráérsz foglalkozni mással!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét első napján hűbele Balázs módjára oldanál meg egy feladatot annak érdekében, hogy mihamarabb túless rajta, ez azonban csak még nagyobb bonyodalmakat okoz. Mielőtt tehát ész és gondolkodás nélkül mennél fejjel a falnak, ülj inkább le és gondold végig, mit és hogyan kell csinálnod ahhoz, hogy a lehető legkisebb legyen a hiba lehetősége, hisz minél inkább inkább benne vagy a sűrűjében, annál nagyobb az esély, hogy hatalmasat bukj az eredményen. Arról már nem is beszélve, hogy minél nagyobbat esel, annál komolyabb lesz a sérülésed is. Épp ezért mindent gondosan elő kell készítened, mielőtt belevágsz valamibe, hisz ha rossz döntést hozol, sokkal nagyobb munka lesz kijavítani a hibákat, amelyek nemcsak rád lesznek hatással, hanem a környezetedre is, a munkafolyamat pedig örökkévalóságnak tűnik majd.

BAK (december 22-január 20)

Megállás nélkül stresszel az általad megkezdett folyamatok miatt, melyek olyannyira frusztrálnak jelen pillanatban, hogy akaratlanul is arroganciával reagálsz bizonyos embereknek, akik érthető okoknál fogva neheztelnek rád emiatt. Mielőtt azonban visszafordíthatatlan ellentétek bontakoznának ki emiatt, érdemes lemenned alfába és elengedni azt a fajta nyomást, amely most rád nehezedik, hisz ez mély nyomot hagyhat az emberi kapcsolataidon is. Hidd el, nem éri meg konfliktusba keveredni másokkal csak azért, mert neked eggyel több a megoldandó feladatod! Lazíts, ne görcsölj annyira, meglátod, sokkal rugalmasabban tudod majd kezelni a dolgokat!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az egész nyarad többé-kevésbé az eszeveszett rohanásból áll, egyik helyzetből esel a másikba, gyakorlatilag időd sincsen felocsúdni, már jön a következő megoldandó egyenlet. Mostanra azonban elfogyni látszanak az utolsó benned lévő tartalékok is, melyet egyfajta jelként érdemes felfognod. Fontos persze minden küldetés, abszolút maximalista módon az utolsó mozzanatig kezedben kell tartanod a dolgokat, az azonban abszolút nem éri meg, hogy az egészséged lássa kárát a sikernek. Itt az ideje tehát lejjebb adnod a terhekből, vegyél ki egy szabadnapot, menj el kicsit kikapcsolódni, a masszázs kifejezetten jót tesz a fáradt szervezetnek, a legjobb barátnőddel menjetek el egy spa-ba, élvezd a semmittevést, töltsd fel a lemerült energiaraktárakat. Meglátod, új emberként térsz majd vissza!

HALAK (február 20-március 20)

A hét első napján egy számodra fontos ember meglep valamivel, ami elég váratlanul ér, a legkevésbé sem számítottál rá ugyanis, épp ezért is esik roppant jól a lelkednek ebben a borongós időben. Másoknak ugyan jelentéktelennek tűnik, neked azonban a Mindent jelenti, az illető pedig nem is gondolta volna, hogy ilyen nagy jelentőséggel bír majd egy aprócska gesztus. Légy hálás ezekért a pillanatokért és értékeld az ilyesfajta kis dolgokat is, mert nem feltétlenül biztos, hogy mindig a nagy, kézzel fogható ajándék az, ami valóban értékes és hasznos is. Szép kis nap ez a hétfő!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Kép

Kiderült, mikor és hol jelentette be Meghan és Harry, hogy gyereket várnak – Senki sem számított erre

A pár mindenkit alaposan meglepett, amikor egy fontos eseményt választott arra, hogy közölje a nagy hírt.

Kép

Heti horoszkóp március 4-10.: az Ikrek zsúfolt hétre számíthatnak, a Szüzek kínos szituációba kerülhetnek

A csillagok március első hetére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

10 ruhadarab, amit egy elegáns nő sohasem visel

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép

6 étel, amit soha egyél már lefekvés előtt az orvosok szerint

Tudtad? Még olyan zöldségek és gyümölcsök, amiket jobb, ha nem fogyasztunk vacsorára, mert rossz hatással vannak az alvásra!

Kép

7 hiba, amitől nehezebben gyógyulsz meg a náthából

Ha elkapsz valami felső légúti betegséget, sokszor hetekig fújod az orrod, köhögsz és úgy érzed magad, mint akin átment egy úthenger? Nem biztos, hogy az immunrendszered a gyenge, mert bizonyos szokások is a tünetek elhúzódását okozzák.

Kép

Diana hercegné top 10 legjobb frizurája, amiből inspirálódhatsz tavaszra

A néhai walesi hercegnét ma is az angol királyi család legstílusosabb tagjai között tartják számon: nem véletlen Kate Middleton és Meghan Markle is gyakran tőle lesnek el divattippeket. Viszont Dianának nem csak a gardróbja, a frizurája is trendteremtő volt – szóval, ha megmutatod az egyik fotóját a fodrászodnak, garantáltan nem lőhetsz mellé.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!