Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 20.: az Oroszlánoknak nagyobb bátorságra van szükségük, a Skorpiókat kellemes meglepetés érheti

Napi horoszkóp augusztus 20.: az Oroszlánoknak nagyobb bátorságra van szükségük, a Skorpiókat kellemes meglepetés érheti

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hétvége első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 20.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, valamilyen oknál fogva beleragadtál egy szituációba, és sehogyan sem tudsz előre lépni. Így azonban a hasznos munka helyett tanácstalanul egyhelyben toporogsz. Épp ezért ne vesztegesd tovább az időt, hanem ülj le és gondold végig, mit kellene másként csinálnod, hogyan változtass a taktikán ahhoz, hogy kikerülj ebből a helyzetből. Hisz neked is az a célod, hogy mihamarabb előre tudj lépni a siker érdekében!

BIKA (április 21-május 20)

Hosszabb ideje érzed, hogy váltanod kellene, folyamatosan új kihíváson töröd a fejed, eddig azonban nem nagyon akadt senki a környzetedben, aki objektív véleményt tudott volna mondani vagy használható tanáccsal szolgálni. Mivel azonban tartasz tőle, hogy amennyiben egyedül vágsz bele, túl nagy kockázatot kellene vállalnod, és nagy a bukás lehetősége is, érdemes addig keresgélned, amíg olyan személyt nem találsz, akiben teljes mértékig megbízhatsz, illetve akinek nyugodtan fordíthatsz hátat, nem kell attól tartanod, hogy rád támad. Csak akkor indulj neki a nagy kalandnak, ha megtaláltad hozzá az emberedet, addig pedig gyűjts inspirációt!

IKREK (május 21-június 21)

Nem olyan régen csalódtál egy bizonyos személyben, aki közel állt hozzád, emiatt pedig kissé bizalmatlanná váltál mindenkivel szemben. Próbáld azonban elengedni a rossz gondolatokat, hisz így egy idő után azt fogod észrevenni, hogy kikoptak az emberek a környezetedből. Ne hidd, hogy mindenki rosszat akar neked, járj nyitott szemmel és rá fogsz jönni, hogy nem mindenki az ellenfél csapatában játszik! Ha nem elvakultan tekintesz egyes emberekre, meg fogod látni, ki az, aki veled van és ki a te kapudba akarja berúgni a labdát. Merd elhinni, hogy vannak őszinte barátaid is!

RÁK (június 22-július 22)

Nagyobb volumenű dologra készülsz, olyasmibe szeretnéd vágni a fejszéd, ami teljesen ismeretlen számodra, így az is kétséges, hogy tudsz-e belőle vajon hasznot húzni. Mielőtt túl közel sodorna az ár a vízeséshez, ahonnan már nincs visszaút, mindenképp avass be valakit a környzetetedből, vázold fel neki részletesen a terveidet, mert az is lehet, hogy még tökéletesítésre szorulnak. Ha nyitott vagy az új ötletekre, együtt még ütősebbek lesztek! Érdemes végiggondolnod, adsz-e egy esélyt a közös munkának!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Abszolút nem vagy biztos a dolgodban, épp ezért nagy óvatossággal lépkedsz előre az úton, folyamatosan attól tartva, mikor esel hasra. Így azonban elfelejted élvezni a téged ért impulzusokból adódó élményeket és mire felocsúdsz, már rég hátrahagytad őket. Próbálj a folytonos félelem helyett másra koncentrálni, és kezd el élvezni az életet, ellenkező esetben mire elkezdenéd élni, arra leszel figyelmes, hogy belefásultál és elment melletted minden, amelyből táplálkozhattál volna. Vetkőzd le a görcsöket, lazíts és felszegett fejjel menetelj a célod felé! Meglátod, sokkal jobb lesz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egészen a mai napig foggal-körömmel harcoltál egy bizonyos ügyért, mivel azonban úgy tűnik, hogy nem akad társad, aki lelkesítene vagy hozzád hasonló céltudatossággal menne előre, épp ezért azon gondolkodsz, hogy feladod inkább az egészet és másfelé indulsz. Mielőtt azonban végleg hátat fordítanál a dolognak, győződj meg róla, hogy ebből tényleg nem lehet-e többet kihozni belőle. Ha ugyanis idő előtt hagysz ott csapot-papot, abban az esetben valószínűleg meg fogod bánni a későbbiek folyamán. Adj időt magadnak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem igazán találod a helyed abban a szituációban, amelybe kerültél és bár minden erőfeszítéseddel arra koncentrálsz, hogy élvezd és magabiztos legyél, egyszerűen nem megy. Amennyiben valóban mindent bevetettél és ennek ellenére teherként nehezedik rád, abban az esetben inkább mondj nemet és add vissza a lehetőséget, mielőtt mélyebbre merülsz benne, hiszen onnan már sokkal nehezebb lesz kihátrálni. Így megnyugodhatsz, nem lesz lelkiismeret-furdalásod és nem kell olyasmiért sem felelősséget vállalnod, amit egyetlen pillanatig sem éreztél magadénak!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hétvége első napja kellemes meglepetéseket tartogat számodra, hisz csupa olyan esemény határozza meg az elejétől a végéig, amelyre abszolút nem számítottál, mégis mind egytől egyig nagyon pozitívan érint. Éld meg minden pillanatát, mostanában ugyanis nem nagyon adódott olyan alkalom, amikor a benned lévő feszültség oldódni tudott vagy lehetőséged volt egyszűen csak átadni magad az élvezeteknek! Rögtön másképp látod a világot, a hétvége folyamán szerzett benyomások pedig hosszú időn keresztül elkísérnek majd!

NYILAS (november 23-december 21)

Egy általad megkezdett projekt nem a várakozásaidnak megfelelően alakul, ami kezd roppant módon elkeseríteni, nem is nagyon hiszel már a folytatásban sem. Mielőtt azonban feladnád teljesen, előtte azért érdemes belegondolnod, hogy milyen hosszú utat tettél már meg, miféle áldozatokat hoztál és mennyi energiád fekszik benne. Nem érdemes azonban az első pillanatban berezelni és meghátrálni, korántsem biztos ugyanis, hogy nem fogsz tudni sikereket elérni. Ez az út most nehezebb, de ha hiszel magadban és van akaraterőd is, minden menni fog. És ha elesel?! Állj fel és indulás tovább! Van benned fantázia, érdemes tehát kibontakoztatnod a képességeidet!

BAK (december 22-január 20)

Valaki a környezetedben veszélyes kalandra készül, te pedig mindenáron meg szeretnéd akadályozni, mielőtt nagyot esne. Ő azonban igen hevesen reagál, amikor utat kívánsz mutatni neki. Ne rágódj ezen a továbbiakban, hisz mindent megtettél, ha ő nem hallgat rád, az a saját választása. Ha bajba kerül, bizonyosan meg fogja oldani, ha pedig nem sikerül neki, abban az esetben úgyis keresni fog. Amennyiben így történik, ne zárkózz el előle, biztosítsd róla, hogy a háttérbe vonulva figyeled, hátha úgy hozza az élet, hogy elő kell lépned és felsegítened. Ilyen ugyanis egy jó barát!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hétvége első napjára úgy alakítottad a tennivalókat, hogy semmiféle halaszthatatlanul fontos dolgod ne legyen, amely kötelezően elvégzendő lenne. Ez lehet tehát a legmegfelelőbb nap arra, hogy kicsit a gondolataidba mélyedve rendezd az érzéseidet és tervezd meg a jövőbeni programjaidat. Igyekezz rendszerezni azokat a feladatokat, amelyek már biztosan a naptáradba vannak rögzítve, tudd, mi és hogyan következik egymás után, milyen prioritási sorrendben. Lazíts, pihenj, engedd el magad, ne frusztráljon semmi, gyűjts energiát és inspirálódj, elég sok kihívásnak nézel ugyanis elébe!

HALAK (február 20-március 20)

Noha mindent tökéletesen beprogramoztál a hétvégére, ma mégis az egész tervet felborítva váratlan lehetőséget kínál egy megbízható ismerősöd. Bár pontosan tudod, hogy szinte mindent át kell szervezned, mégis érdemes végiggondolnod, mennyi hasznot húzhatsz ebből a vissza nem térő lehetőségből, s érdemes-e azt megragadnod. Mérlegelj és amennyiben nyerhetsz rajta, élj az alkalommal. Ha úgy találod azonban, hogy nincs értelme, abban az esetben nyugodtan engedd el a dolgot és koncentrálj más feladataidra. Csak akkor kockáztass, ha látod a perspektívát!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!