Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Napi horoszkóp augusztus 10.: a Bakoknak csapatban kell dolgozniuk, a Halaknak bele kell állniuk egy bizonyos konfliktushelyzetbe

Napi horoszkóp augusztus 10.: a Bakoknak csapatban kell dolgozniuk, a Halaknak bele kell állniuk egy bizonyos konfliktushelyzetbe

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok hét közepére is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 10.

KOS (március 21-április 20)

A hét közepére kezdesz elveszni a feladataidban, mostanra azt sem tudod, miképp kezeld a helyzetet úgy, hogy senki ne lássa rajtad a kétségbeesést. Mivel azonban fontos, hogy a végére juss az általad elkezdett projekteknek, így nincs más választásod, mint rendszerbe foglalni a teendőket és elindulni az úton annak érdekében, hogy ne omoljon a hét második felére a fejedre minden. Ha sikerül felállítanod egy logikus sorrendet – amit a prioritásokra figyelemmel alakíts ki –, nem jelenthet gondot az, hogy mindennek pontot tegyél a végére, még mielőtt túl késő lesz cselekedni. Az a legfontosabb, hogy próbálj koncentrálni, gondolkodj megoldáscentrikusan és légy hatékony!

BIKA (április 21-május 20)

Sikeréhséged nem ismer határokat, annak érdekében, hogy másokból folyamatosan elismerést válts ki és te is büszke lehess magadra, képes vagy szinte bármire. Elvakultságodban hajlamos vagy túllépni a kompetenciahatárodon is, teljesen figyelmen kívül hagyva a saját értékrendedet is. Mielőtt azonban nagy galibát okoznál magadnak – és nem mellesleg komolyan a fejedre koppintanának –, érdemes végiggondolnod, hogy mi az, amiért érdemes kockáztatni. A saját érdekedben jobb, ha belátod, hogy nem minden helyzetben éri meg a bőrödet a vásárra vinni, hisz nagyon könnyen megégetheted magad! Gondolkodj, mielőtt cselekszel, rengeted bajtól óvhatod ugyanis meg magad!

IKREK (május 21-június 21)

A mai napon semmiféle komolyabb kihívással nem kell szembenézned, éppen ezért ez a legalkalmasabb idő arra, hogy egy kicsit visszavonulj és a helyükre tegyél olyan dolgokat, amelyek hosszú ideje foglalkoztatnak, mégsem találtad a jó megoldást. Neked is szükséged van ilyen pillanatokra, amikor nem zavar senki és semmi, hanem magadra maradsz a kétségeiddel. Ülj le egy csendes helyen, s vedd számba, mely ügyeket kellene végre lezárnod. Ha sikerül rendet tenni a fejedben, hidd el, nyugodtabban fogsz aludni.

RÁK (június 22-július 22)

Ha valamit elvállalsz, akkor nem szereted, ha hézagok maradnak a dologban, olyan eredmény felmutatására törekszel, amely az abszolút elismerésre méltó kategóriából való. Vigyázz azonban, hogy kizárólag olyasmibe ugorj bele, ami nem jelent elviselhetetlen terheket, s a kompetenciahatáraidon belül meg tudod oldani a helyzetet. Kizárólag azért, mert valaki ki szeretné erőszakolni a segítségedet, nem kell mindenképpen kötélnek állni. Fontos szempont persze, hogy senkinek nem akarsz csalódást okozni, de mindenképpen vedd figyelembe a lehetőségeidet és a képességeid is!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, képtelen vagy lezárni egy bizonyos helyzetet, amely nem úgy alakult, ahogy azt az elején eltervezted, ez az, ami meghatározza most a hangulatodat is. Egyfolytában azon kattog az agyad, hogyan tudtál volna mégis jobban kijönni a dologból, hisz akkor most nem lenne ilyen keserű a szád íze. Fájó belátnod, hogy ami megtörtént, azon már nem-igen lehet változtatni, ám ha nem akarod a saját életedet megkeseríteni, akkor jobb, ha beletörődsz ebbe. Szabadulj meg mindentől, ami csak visszahúz, s inkább indulj el valamilyen új irányba!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ma végre mindenkinek megmutathatod, hogyan is tudsz boldogulni a nagyobb lélegzetvételű feladatokkal, melyek teljesítésével hatalmas elismerésre tehetsz szert. Ehhez azonban minden figyelmedre szükséged lesz, a felelősség pedig nem kicsi. Mivel legbelül vonz az izgalmas kaland, tudod, hogy ha nem most nem állnák bele a helyzetbe, biztosan hosszú ideig bánnád a dolgot, így nem is érdemes sokáig hezitálnod. Ugorj fejest az ismeretlenbe és legyél nyitott arra, ami szembejön veled. Ne feledd: semmi nem történik véletlenül, éppen ezért az is lehet, hogy te most értél meg erre a nagyobb kihívásra!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az általad vízre bocsátott hajók mind-mind szép siklanak az útjukon, ilyenformán tehát őszinte elégedettséggel és boldogsággal tekintesz mindarra, amit te, magad önerőből hoztál létre. Egész nyugodtan lehetsz büszke arra, amit létrehoztál, a sikert nyugodtan vállald fel és mutasd meg mindenkinek, mire jutottál. Arasd le a babérokat, méltóképpen ünnepeld meg magad, de vigyázz, olyan nagyon el ne szállj, hisz ebben az esetben iszonyúan nehéz lesz ismét visszatalálni a szürkébb hétköznapokba! Maradj szerény és tedd tovább a dolgodat úgy, ahogyan eddig is!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú ideje szeretnél egy elég kellemetlen dologról beszélni valakivel, aki nagyon közel áll hozzád, eddig azonban soha nem találtál alkalmas pillanatot arra, hogy szóba hozd neki. Most azonban eljött a nap, amikor nem halogathatod már tovább a dolgot, hívd el egy hangulatos kávézóba, ahol végre megnyílhatsz és elmondhatod neki, tulajdonképp mi zavar annyira. Arra is fel kell azonban készülnöd, hogy az illető olyan érvekkel áll elő, amelyekre eddig nem is gondoltál, hiszen egészen idáig csak a saját szemszögedből vizsgáltad a helyzetet. Ez is arra figyelmeztet, hogy korántsem biztos, hogy mindig neked van igazad, ezért érdemes kellő nyitottsággal figyelni mások véleményére is!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan projekten dolgozol, amelybe mások – veled ellentétben talán bele sem vágtak volna, mert túl kemény dióról van szó. Neked azonban szükséged van arra, hogy a környezetedben elismerjék azt, amit csinálsz, ennek érdekében folyamatosan feszegeted a határaidat. Nincs is ezzel semmi gond, érdemes azonban mindenképp ügyelned arra, hogy soha ne ess át a ló túloldalára, s ne a megfelelési kényszer hajtson, inkább elsősorban önmagadért dolgozz, arra törekedj, hogy a saját elvárásaidnak megfelelj. Nem az a legfontosabb, hogy mások mit gondolnak rólad, legyen ez másodrangú kérdés a számodra. Hidd el, sokkal jobb érzés lesz, ha magadért teszed, amit teszel és ezzel vívsz ki elismerést!

BAK (december 22-január 20)

Csapatban másokkal kellene megoldanod egy bizonyos feladatot, úgy látod azonban, hogy a többiek jelen pillanatban csupán a lábukat lógatva figyelik, miképp küzdesz egyedül a győzelemért. Mivel joggal tartod felháborítónak a kialakult helyzetet, így egész nyugodtan tudasd a társaiddal, hogy ez nem így működik, a feladatot igenis együtt kell elvégeznetek, te pedig nem tudsz és nem is akarsz helyettük küzdeni. Vagy dolgoztok csapatban vagy mondják meg, ha nem kívánják kivenni a részüket a sikerből, ebben az esetben te sem vesztegeted tovább az időt, egyedül mész tovább az úton, tudatva közben a megbízókkal, hogy az eredmény ilyenformán csak a tiéd lesz. Ez már az ő döntésük!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét közepe a legalkalmasabb arra, hogy maradandót alkoss, egyúttal a környezetednek megmutathasd, miféle rejtett tartalékokkal rendelkezel. Eredményes munkád meg is hozza majd a gyümölcsét, hisz megkapod azt, amire olyan hosszú ideje vágysz már. Arra azonban fel kell készülnöd, hogy az oda vezető út nem lesz zökkenőmentes, szükséged lesz minden tudásodra és kreativitásodra annak érdekében, hogy sikerrel állj ki minden próbát, s végül a magadénak tudhasd a győzelmet is! Egyszóval szedd össze magad és indulj el az általad kiválasztott úton!

HALAK (február 20-március 20)

Kilométerekről elkerülöd a konfliktushelyzeteket, ha bármi történik, ami megbillenti az az egyensúlyt, amelyben élsz, azonnal próbálsz kimenekülni az adott helyzetből. Időnként vannak azonban olyan szituációk, amelyekben ki kell állnod magadért és az igazadért annak érdekében, hogy megvédhesd a becsületedet, ehhez viszont bele kell állnod bizonyos konfliktusokba. Kevés olyan ember van, aki kifejezetten keresi a bajt, de ha úgy érzed, hogy ok nélkül bántanak annak ellenére, hogy te semmilyen rossz dolgot nem követtél el, miért is kellene hagynod magad?!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Kép

Egy héten keresztül minden nap csak ezt a 3 perces gyakorlatot végeztem el – hihetetlen dolog történt

Nem ettől kell várni az izmos hasat, de valami másban egészen jó eredményt hozhat.

Kép

Nem menő már a klasszikus bob! 8 frizura, ami helyette hatalmas trend lesz ezen a télen

A sztárok fodrászai elárulták, milyen frizurák számítanak trendinek ezen a télen!

Kép

Visszaszámlálás indul: 6 film, ami ráhangol az ünnepi időszakra

A december minden túlzás nélkül az ünnepekről szól, ideje hangolódni!

Kép

Ők is emberek: 7 sztár, aki különösen nehezen viselte, hogy elvesztette egy szerettét

Néha nagyon könyörtelen az élet, és egyáltalán nem kíméli a hírességeket sem. Az ÉvaMagazin.hu írása.

Kép

Botrány a Miss Universe szépségversenyen: rengeteg bántást kap súlya miatt az egyik induló

Jane Dipika Garrett megmutatta a kifutón, hogy a szépség nem súlyhoz kötött!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!