Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 18.: a Kosoknak több türelemre van szükségük, a Skorpiók egyedülálló lehetőséget kapnak

Napi horoszkóp április 18.: a Kosoknak több türelemre van szükségük, a Skorpiók egyedülálló lehetőséget kapnak
A nap cikke

4 csillagjegy, aki meg fog gazdagodni a közeljövőben

Az asztrológusok szerint egy különösen varázslatos és szerencsés időszak előtt áll néhány csillagjegy!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 2.: az Ikrek rátermettségüket bizonyíthatják, a Mérlegek bizalmával visszaél egy bizonyos személy

A hét második felében is izgalmas üzenetek várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Megtudhatod, ki az őrangyalod a csillagjegyed szerint: ebben fog segíteni neked életed során

Tudtad, hogy személyes őrangyalod van? Az őrangyalok az égi segítőink, akik mindig a mellettünk állnak, védelmeznek és támogatnak minket az életünk során. És mostantól még könnyebb megtalálni a tiedet! A csillagjegyed alapján ugyanis felfedezheted, hogy ki az őrangyalod, és milyen tulajdonságokkal rendelkezik.

Olvasd el!

A szakértők felfedik: ezt teszi az agyaddal, ha TV-n alszol (el)

Sokan azt gondolják, nem számít, megy-e a háttérben a TV éjszaka vagy sem, de igenis óriási hatással van az agyunkra.

Olvasd el!

Az 5 legjobb fehérítő fogkrém a fogorvosok szerint

Azért jó ha tudod, hogy ezek a termékek nem helyettesíthetik a fogorvosok által végzett professzionális kezeléseket, de a felületi foltok kezelésében hatékonyan segíthetnek.

Olvasd el!

Újabb sokk: Vilmos herceg elárulta, miért szakított Katalin hercegnével

A brit királyi családhoz közel álló fotós, Arthur Edwards elárulta, miért döntött úgy a trónörökös, hogy pontot tesz a kapcsolata végére szerelmével.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 18.

KOS (március 21-április 20)

A hét második napján kiélezett helyzetben veszíted el a türemedet és csattansz fel mások számára indokolatlanul hevesen, ami nem vet rád túl jó fényt. Mivel ez így, ebben a formában nem túl vállalható, épp ezért igyekezz elnézést kérni és a továbbiakban uralkodni magadon, hisz azt te is beláthatod, hogy ez a fajta viselkedés nem terem majd túl jót neked. Ha úgy érzed, elfáradtál, annak nem ihatják meg mások a levét, ebben az esetben próbálj lopni magadnak egy kis szabadidőt, amikor nem kell másokra tekintettel lenned. Csináld azt, amit jónak látsz, ami kikapcsol a mindennapok körforgásából és csak rólad szól. Jót fog tenni neked a pihenés!

BIKA (április 21-május 20)

A hét második napján úgy érzed, egy bizonyos ügyben feleslegesen rovod a köröket, abszolút nem haladsz arra, amerre eredetileg szerettél volna, ez pedig roppant módon frusztrál. Ezen a ponton gondolkodj el, hogy mekkora utat tettél már meg és vajon megérné-e, ha most hagynál ott csapot-papot. Amennyiben úgy ítéled meg, hogy ebből több már nem hozható ki, abban az esetben eljött az idő, hogy másra fókuszálj, ha azonban van még benned kitartás és látod magad előtt a győzelmet, akkor szívd fel magad és indulás tovább. Ez csak a te döntésed!

IKREK (május 21-június 21)

Valakivel hosszabb ideje szimpatizálsz, eddig azonban nem nagyon mertétek egymást megközelíteni, mindkettőtök a másiktól várja ugyanis az első komolyabb lépést. Mivel te mostanra már ráuntál erre a macska-egér játékra, így érdemes összeszedned minden bátorságodat és kiteríteni a lapjaidat az illető előtt. Amennyiben a Sors őt rendelte neked, akkor bizony egy hosszútávú, igaz szerelem vár, ha viszont nem egyeznek ez elképzeléseitek a jövőt illetően, abban az esetben szereztél egy jó barátot, de nem ő lesz életed párja!

RÁK (június 22-július 22)

Erődet nem kímélve dolgozol egy bizonyos projekten, nem titkolt célod ugyanis az, hogy lenyűgözd a környezetedet. Ennek azonban az a folyománya, hogy a számodra fontos dolgok felett elsiklasz, hisz csőbe szorult fejjel szeretnél egyetlen célt elérni, ami mindent tekintetet rád irányít majd. Érdemes azonban feltenned magadnak a kérdést, hogy mi a fontosabb: az, hogy mindenki elismerjen vagy az, hogy önazonos maradj és olyan célkitűzéseket hajts, amelyek boldoggá tesznek. Hidd el, mások elégedett mosolyát nem a te feladatod kicsikarni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki a közvetlen munkatársaid közül arcátlanul elvinné azt a dicsőséget, amiért te dolgoztál meg. Az illető ugyanis úgy gondolja, hogy mivel ő is jelen volt a folyamatban, így neki is legalább annyi köze a sikerhez, mint neked. Világosítsd fel gyorsan, mielőtt beleéli magát a dologba, hogy az nem minősül részvételnek, ha csak a helyiségben van és szívja előled az oxigént. Akkor lenne joga a dobogó közelében lenni, ha fizikailag tett volna valamit az egészbe, addig azonban, amíg állt a pálya szélén és semmit nem csinált, ne is ünnepeltesse magát. Ha ezt megérti, az szuper, ha pedig nem, az legyen az ő baja. Te csak ünnepeld a saját magad által elért sikert!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét második napján rossz néven veszel egy építő jellegű kritikát, mely a Napnál is világosabban látszik, hogy segítő szándékú. Félreértésed okán hirtelen csattansz fel és meglehetős vehemenciával reagálsz, amit a másik fél nem-igen tud mire vélni. Mielőtt azonban megsértenéd, előtte igyekezz némi önuralmat magadra erőltetve kimagyarázni a reakciódat és a jövőben ügyelj arra, hogy három mély lélegzetvétel után szólalj meg!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valakit tévesen ítélsz meg a hét második napján, ami számodra is meglepő, hiszen meg voltál győződve arról, hogy ennél sokkal jobb emberismerő vagy. Elég furán érzed most magad, hisz egyfelől csalódtál az illetőben, másfelől pedig valamilyen szinten magadban is. Utóbbin próbálj azonban felülkerekedni, azt viszont semmiképp ne hagyd szó nélkül, hogy valaki a bolondját járatta veled úgy, hogy tulajdonképp a te naivitásodat használta ki. Legközelebb igyekezz gyanakvóbb lenni és részleteiben vizsgálni egy adott személy szavait vagy tetteit, ennek megfelelően tudod ugyanis elhelyezni a saját erkölcsi skáládon!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ugyan a hét második napjára határozott terveid voltak, mégis hirtelen olyan lehetőség adódik, amit vétek lenne visszautasítanod. Ugorj tehát bátran fejest a dologba, hiszen nem minden nap jön szembe ilyen vagy ehhez hasonló alkalom, amikor nemcsak élményt gyűjthetsz, de tapasztalatot is. Ne gondolj most az eredeti terveidre, add át magad a váratlan kihívásnak, hiszen ha elszalasztod, lehet, hogy hosszú ideig még csak hasonló sem jöm szembe. Majd később ráérsz mással is foglalkozni, tekints úgy a helyzetre, hogy végre van valami, ami új színt hoz az életedbe!

NYILAS (november 23-december 21)

Valakit mindenképp szeretnél a csapatodban tudni, ennek érdekében csillagászati dolgokat ajánlasz fel mind anyagi, mind pedig morális értelemben. Az illető azonban eléggé röghöz kötött, nem igazán szeretne a jelenlegi helyéről felállni és változtatni. Épp ezért bármilyen nehéz, fogadd el, hogy nem egyeznek a jövőbeli elképzeléseitek, ne erőszakold másokra a saját terveidet. Amennyiben neki nem a tiéddel közös az útvonala, akkor neked kell intelligensen tovább lépned.

BAK (december 22-január 20)

A markodban érezted a győzelmet, egy váratlan fordulat azonban keresztülhúzza a számításaidat és a várt siker elmarad. Érthető módon rendkívül bosszús vagy emiatt, hiszen rengeteg energiád fekszik abban, hogy a dobogó tetején állhass. Ne zsörtölődj a pillanatnyi kudarcon, legalább tapasztalatot szerezhettél az ügyben, hogy miképp érdemes legközelebb taktikáznod, illetve nem ajánlott előre innod a medve bőrére. A későbbiekben aprólékos részletességgel dolgozz inkább ki mindent annak érdekében, hogy még véletlenül se csúszhasson hiba a számításodba!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki mindenáron szeretne rábeszélni a vele történő együttműködésre, tőled azonban minden szempontból távol áll az, amibe belerángatna. Eleinte fogalmad sincs, miképp hárítsd el az illető próbálkozásait, ahogy azonban kezd erőszakossá válni, neked is fogy a türelmed. Itt az ideje tehát, hogy a sarkadra állj és szembemenj vele, hiszen most elsősorban a te érdekeid számítanak. Legyél erős és ne hagyd magad semmire rávenni, ami ellenkezik az elveiddel!

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, hiába teszel meg minden tőled telhetőt egy bizonyos ügyben, valaki mégis elégedetlen veled. Ennek okán egyre feszültebb a hangulat kettőtök között, te azonban semmiképp nem akarsz rákérdezni az elégedetlenség okára. Ennek folyományaként viszont gyakorlatilag az idők végezetéig főhetsz a levedben, semmifajta változás nem fog bekövetkezni. Helyesebben teszed tehát, ha leülsz az illetővel és megpróbálod megtudni, mi az, amin változtatnod kellene ahhoz, hogy tökéletesebbet alkoss.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

10 frizura, ami a legszebb nőket is elcsúfíthatja - 2024-ben ezek már teljesen elavultak!

Idén több kedvenc frizuratrendünk vált elavulttá, bár az is igaz, hogy a listán akad néhány előnytelen fazon is, amiért nem kár...

Kép

6 egykor imádott sztár a 2000-es évekből, aki nyom nélkül eltűnt

Ők volt a 2000-es évek legnagyobb hírességei. Hová tűnhettek?

Kép

5 trendi lapos talpú cipő, amire a sztárok lecserélték a magas sarkút

Ezeket a cipőtrendeket kedvelik a sztárok a tavaszi-nyári időszakban.

Kép

8 sztárpasi, akivel Selena Gomez randizott az elmúlt 15 évben

Nem Justin Bieber volt az egyetlen, aki elrabolta a szívét!

Kép

Valami újat néznél? Ezek az elmúlt 2 év legjobb romantikus vígjátékai

Ha ezúttal valami újdonságra vágysz, nem a klasszikusokra, ezek a romantikus vígjátékok tökéletesek lesznek!

Kép

4 csillagjegy, aki meg fog gazdagodni a közeljövőben

Az asztrológusok szerint egy különösen varázslatos és szerencsés időszak előtt áll néhány csillagjegy!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!