Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 17.: az Oroszlánok a megérzéseikre hallgatnak, a Nyilasok abszolút egy hullámhosszon vannak a szerelmükkel

Napi horoszkóp április 17.: az Oroszlánok a megérzéseikre hallgatnak, a Nyilasok abszolút egy hullámhosszon vannak a szerelmükkel
A nap cikke

4 csillagjegy, aki meg fog gazdagodni a közeljövőben

Az asztrológusok szerint egy különösen varázslatos és szerencsés időszak előtt áll néhány csillagjegy!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Megtudhatod, ki az őrangyalod a csillagjegyed szerint: ebben fog segíteni neked életed során

Tudtad, hogy személyes őrangyalod van? Az őrangyalok az égi segítőink, akik mindig a mellettünk állnak, védelmeznek és támogatnak minket az életünk során. És mostantól még könnyebb megtalálni a tiedet! A csillagjegyed alapján ugyanis felfedezheted, hogy ki az őrangyalod, és milyen tulajdonságokkal rendelkezik.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 2.: az Ikrek rátermettségüket bizonyíthatják, a Mérlegek bizalmával visszaél egy bizonyos személy

A hét második felében is izgalmas üzenetek várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 3.: a Rákokra hatalmas sikerélmény vár, a Mérlegek elbizonytalanodnak egy korábbi döntésük kapcsán

A hét utolsó munkanapján is izgalmas kalandok várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Újabb sokk: Vilmos herceg elárulta, miért szakított Katalin hercegnével

A brit királyi családhoz közel álló fotós, Arthur Edwards elárulta, miért döntött úgy a trónörökös, hogy pontot tesz a kapcsolata végére szerelmével.

Olvasd el!

7 undorító dolog, amit titokban minden nő csinál

Bár senkinek nem beszélünk ezekről a dolgokról, titokban mégis rendszeresen csináljuk nőként!

Facebook
Twitter
Pinterest
Húsvét vasárnap se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 17.

KOS (március 21-április 20)

Most érezheted magad igazán felszabadultnak, hisz Húsvét vasárnapján végre semmi és senki nem zavarhatja meg a felhőtlen pihenésedet, kedvedre kapcsolódhatsz ki a családoddal, a szerelmeddel és ebben bizony most nem állhat semmiféle akadály az útjába. Kifejezetten boldoggá tesz, hogy azokra az emberekre is jut időd, akikre a rohanó hétköznapokban vajmi kevéset tudsz szánni, ma azonban mindent pótolhatsz. Az érintettek is rendkívüli módon örülnek annak, hogy kapnak egy kicsit belőled és nem mindig csupán hallanak rólad. Egyetek finomakat, beszélgessetek, sétáljatok nagyokat, igyekezzetek olyan ünnepet eltölteni együtt, amelyre mindig úgy emlékeztek majd vissza, hogy "milyen jó Húsvét is volt az a 2022-es..."! Örüljetek tehát az életnek, az egészségnek, a boldogságnak és egymásnak!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, az utóbbi időben magasabb mércéket kellett megugranod, mint amelyekhez korábban hozzászoktál, ez pedig elég sok energiát kivett belőled. Végső soron azonban büszke vagy magadra, hisz nyilvánvalóan a Sors mindig azoknak osztja a legnehezebb feladatokat, akik alkalmasak arra, hogy magasabb szinteken bizonyítva helyt álljanak. A szükséges tudás megvan benned, abszolút multifunkcionális vagy, semmi nem állhat tehát a sikereid útjába! Ez lebegjen a szemed előtt minden egyes teljesítendő kihívás előtt! Most azonban Húsvét van, igyekezz tehát egy kicsit kikapcsolódni és a szeretteiddel is minőségi időt tölteni!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, a környezetedben megpróbálnak elnyomni, akármilyen véleményt igyekszel ugyanis találni, azonnal lehurrognak, gyakorlatilag senki nem vesz komolyan. Mivel azonban ez az önbecsülésednek hosszútávon semmiképp nem tesz jót, épp ezért eljött a pillanat, amikor ki kell állnod magadért. Ne hagyd, hogy beléd fojtsák a szót, hisz olyasfajta értékrendet képviselsz, ami abszolút nem ellenkezik a társadalmi normákkal, csupán csak egy másfajta alternatívát vázoldsz fel az esetek döntő többségében, mint amerre mindenki menne. Amennyiben nem az arrogáns utat választod, könnyen lehetnek annyira hitelt érdemlőek a szavaid, amely elfogadást és belátást szülhet a többiek részéről. Mindig érdemes tehát kiállnod a véleményedért!

RÁK (június 22-július 22)

Magadra vállaltad a húsvéti vendéglátást a menüvel elkészítésével együtt, amely helyzetben úgy szeretnél helyt állni, hogy mindenkinek tátva maradjon a szája. Ennek érdekében kissé nagyobb volumenű dolgot vállalsz magadra, mint amivel meg tudnál adott esetben birkózni, mindezt pedig tetézi az is, hogy a szerelmednek épp akkor van szüksége legjobban a támogatásodra, amikor gyakorlatilag százfelé kell szakadnod. Mivel azonban visszatáncolni nem tudsz és nem is szeretnél, épp ezért igyekezz jól megválasztani a prioritási sorrendet, hogy még véletlenül se ess abba hibába, hogy eltaktikázod magad és itt vagy ott hibát vétesz. A millió teendőd közepette ne feledd, hogy Húsvét van, a pihenés tehát legalább annyira fontos, mint az ünnepi menü!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Húsvét vasárnapján szükséged lehet a női megérzésedre, olyan helyzetben kell ugyanis egy fontos döntést meghoznod, amelyhez egyszerűen elengedhetetlenek az intuícióid. Nem nagyon vagy ugyan híve ezeknek a szituációknak, jobban szereted a kézzel fogható dolgokat, ezúttal mégsincs más választásod, arra kell hagyatkoznod, hogy melyik megoldást érzed célravezetőbbnek. Bármilyen nehéz tehát megbarátkoznod a helyzettel, mégis jobb ha beletörődsz, igyekezz mihamarabb túlesni rajta és továbblépni, hisz attól, mert rágódsz rajta megállás nélkül, még nem fogsz tudni más irányba menni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy tűnik, tévúton jársz egy bizonyos dologgal kapcsolatban, a benned tomboló büszkeség azonban nem engedi beismerni, hogy másféleképp kellene eljárnod annak érdekében, hogy ne vesszen kárba minden eddig beletett energiád. Bármennyire is tartod igazságtalannak a helyzetet, bármennyire is vagy csökönyös, ezúttal akármerre fordulsz megoldásért, mindenhol falakba fogsz ütközni. Ennek következtében itt az ideje belátnod, hogy formálnod kell a taktikán, máskülönben az egész rááldozott idő és energia csupán felesleges körökké válhatnak. Menni fog, higgy magadban és igyekezz lejjebb adni a makacsságból!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki nagy terheket ró rád azzal, hogy megpróbál egy olyan feladatot rád bízni, ami rendkívülien távol áll tőled, nem is vagy hozzászokva az ilyen volumenű kihívásokhoz, főleg nem Húsvét vasárnapján. Első ránézésre is ijesztőnek tűnik a kialakult helyzet, épp ezért szíved szerint azonnal nyúlcipőt húznál és elmenekülnél. Ezen a ponton azonban beláthatod, egész életedben mégsem bujkálhatsz, itt az ideje tehát, hogy beleállj a helyzetbe és őszintén elmondd az illetőnek, hogy ezt bizony nagyon nem szeretnéd elvégezni. Azzal ugyanis, ha elvállalod, szembe kellene menned az elveiddel, ezt pedig mindenképp elkerülnéd. Amennyiben az illető kompromisszumképes és benned is van némi rugalmasság, abban az esetben biztosan találtok együtt egy olyan megoldást, ami mindenkinek megfelelő. Ne feledd: őszinteség nélkül semmi sem megy!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valakinek a közvetlen környezetedben sikerül megbántania egy élesen megfogalmazott mondatával, noha alapvetően nem volt rossz szándékú a megjegyzése. Téged azonban rendkívülien rosszul érint és ezt nem is kell véka alá rejtened, mindenképp teremts tehát alkalmat arra, hogy tisztázd az illetővel a szándékot és választ kapj a kérdéseidre. Nem biztos, hogy bele kell állnod egy felesleges konfliktushelyzetbe, hisz megvan a magad keresztje, nem kell tehát még egy vitába belemenned. Mindenképp hozd azonban az illető tudtára, hogy abszolút nem esett jól, amit mondott és a jobb viszony érdekében megválogathatná a szavait és jobban végiggondolhatná a mondanivalóját. Húsvét ide vagy oda, te is érző ember vagy, aki kikérhet magának bizonyos dolgokat!

NYILAS (november 23-december 21)

A mai nap a meglepetéseké, olyannyira egy hullámhosszon vagytok a szerelmeddel, hogy kölcsönösen sikerül meglepnetek örömet szereznetek egymásnak egy kedves gesztussal. Mivel pontosan tudod, milyen ízlése van, mit szeret enni, hogyan szeret öltözködni, ki a kedvenc írója, így nem jelent gondot az, hogy a kedvében járj és ő sincs ezzel másképp. Igyekezzetek ne csak Húsvétra, hanem általában a mindennapokba is egy-egy kis kedvességet csempészni, nem kellene ehhez luxus dolgok, elég egy szerelmes vallomás, egy finom vacsora, egy kis összebújás, amik teljessé tehetik a kapcsolatotokat. Sok boldogságot!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, sokkal nagyobb terheket vállalsz annak érdekében, hogy másoknak megkönnyítsd a dolgát, ez viszont jelentősen nehezíti a saját utadat. Mielőtt túlságosan feláldoznád magad annak érdekében, hogy népszerű lehess, érdemes végiggondolnod, hogy vajon mások is hoznának-e érted ekkora áldozatokat, avagy te vagy az egyetlen a Föld nevű bolygón, aki engedi hogy kihasználják. Mindig ügyelj arra, hogy csupán egy bizonyos határvonalig segíts másokon, ne vállalj olyan dolgokat, amelyekkel nehéz megbirkóznod, illetve ne ússz át tengereket olyan emberekért, akik fordított helyzetben egyetlen kartempóz nem tennének meg érted. Szelektálj a saját érdekedben!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyan érzésed van, hogy valaki a közvetlen környezetedben elhallgat előled valamit, ez pedig eléggé frusztráló számodra, ugyanakkor kissé el is bizonytalanít, hisz fogalmad sincs, kiben bízhatsz a jövőben, ha pont azok az emberek nem szavaznak neked bizalmat, akik felé te 100%-os bizalommal fordulsz. Mielőtt azonban elkezdesz mindenféle teóriákat gyártani, igyekezz az illetőt személyesen felkeresni és kideríteni az igazságot,nem érdemes ugyanis százféle verziót kitalálnod anélkül, hogy válaszokat kapnál az érintett személytől! Nem eszik olyan forrón azt a bizonyos kását!

HALAK (február 20-március 20)

A mai nap érdekesen alakulhat, amennyiben ugyanis nyitott vagy új dolgok befogadására, olyan impulzusok érhetnek, amelyek eddig nem látott magasságokba repíthetnek. Vigyázz azonban, hisz ezekből a magasságokból lehet a legnagyobbat esni, igyekezz tehát minden új dolgot úgy magadba szívni, hogy közben ne felejts józan ésszel gondolkodni. Igen, biztosan jól eső érzés egy kicsit elrugaszkodni a talajtól, de minden körülmények között tudni kell különbséget tenni a realitás és az illúzió között, ezt mindig ajánlott észben tartanod!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Napi horoszkóp május 3.: a Rákokra hatalmas sikerélmény vár, a Mérlegek elbizonytalanodnak egy korábbi döntésük kapcsán

A hét utolsó munkanapján is izgalmas kalandok várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

7 undorító dolog, amit titokban minden nő csinál

Bár senkinek nem beszélünk ezekről a dolgokról, titokban mégis rendszeresen csináljuk nőként!

Kép

A D-vitamin-túladagolás veszélyei: sok egészségügyi problémát okozhat!

A D-vitamin elengedhetetlen a szervezetünk számára, de mint minden más tápanyag esetében, fontos odafigyelni a megfelelő adagolásra. Azonban kevesen gondolnák, hogy a D-vitamin túladagolása is veszélyes lehet. Ezért fontos tudni, hogy milyen tünetek utalhatnak arra, hogy esetleg túl sok D-vitamint szedünk, valamint hogyan lehet megelőzni a túladagolást.

Kép

10 frizura, ami a legszebb nőket is elcsúfíthatja - 2024-ben ezek már teljesen elavultak!

Idén több kedvenc frizuratrendünk vált elavulttá, bár az is igaz, hogy a listán akad néhány előnytelen fazon is, amiért nem kár...

Kép

6 egykor imádott sztár a 2000-es évekből, aki nyom nélkül eltűnt

Ők volt a 2000-es évek legnagyobb hírességei. Hová tűnhettek?

Kép

5 trendi lapos talpú cipő, amire a sztárok lecserélték a magas sarkút

Ezeket a cipőtrendeket kedvelik a sztárok a tavaszi-nyári időszakban.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!