Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Melyik évszakban tegyük ki az eladó táblát? – Így időzítsd a lakáseladást!

Melyik évszakban tegyük ki az eladó táblát? – Így időzítsd a lakáseladást!

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Az ingatlanügynökök egybehangzó véleménye alapján a gyors és sikeres lakáseladás szempontjából egyáltalán nem mindegy, melyik évszakban tesszük ki a ház elé ez „Eladó” táblát. Egyes hónapok ugyanis sokkal kedvezőbbek a költözködés vagy nagyobb lélegzetvételű kiadás szempontjából, mint mások.
A cikk támogatója az Otthonok&Megoldások

Családi házak esetén például egyértelműen a tavasz a legideálisabb időzítés. A legtöbb család ugyanis úgy gondolkodik, hogy inkább túl akar lenni a nagyobb kiadásokon és a költözéssel járó nehézségeken a nyár beköszönte előtt. A szülők amúgy is hajlamosak túl stresszelni az iskolakezdés előtti heteket, így a dobozolás és teherautóba be-, és abból kipakolás már nem hiányzik senkinek. De mindezektől függetlenül is a tavasz a legalkalmasabb időszak az lakáshirdetés feladására. A hosszú téli napok után, az ébredő természet erejének hála az emberek ilyenkor valahogy hajlamosabbak a költözködésre. A virágoskertek és udvarok amúgy is a legjobb formájukat hozzák ilyentájt, és a házak is sokkal tetszetősebbek a kellemesen meleg tavaszi délutánokon.

#Egyediotthon – 4 különleges lakberendezési darab

Sokat segíthet az eredményes adás-vételen az is, hogy a zöld évszak beköszöntével könnyebb elvégezni a ház körüli kisebb-nagyobb szépítő-javító munkálatokat, valamint belül egy alapos nagytakarítást, ami megszabadítja otthonunkat a lucskos-latyakos tél minden szomorú emlékétől. Már csak azért is fontos mindez, mert ha valóban ezt az időszakot választjuk ki, a lehető legnagyobb versennyel kell szembesülnünk majd a lakáspiacon, ezért elengedhetetlen, hogy eladósorba szánt ingatlanunk a lehetőségekhez mérten a legjobb állapotában fogadja a potenciális vevőket.

Meghan Markle ezekre a 0 forintos lakberendezési stílustippekre esküszik

Ha áron felül tervezed meghirdetni az ingatlanodat, azzal számolj, hogy a nyári hónapok különösen nehézkesek lesznek. A drága házhoz ugyanis tele zsebbel érkező vevő kell – ők azonban ilyenkor lakáskeresésé helyett jellemzően jól megérdemelt pihenőjüket töltik épp.

Ezért is érdemes inkább várni őszig – ha a tavaszról már lecsúsztunk. Szeptemberrel kezdődik ugyanis a második legalkalmasabb három hónapos periódus lakáseladás szempontjából – köszönhetően elsősorban a kellemes indián nyárnak. A „vissza az iskolába” érzés, a kellemesen hűvös idő, az ezer színben pompázó falevelek ideális hangulatot teremtenek a csomagoláshoz.

Az évszaktól eltekintve ugyanakkor a legfontosabb, hogy megfelelően árazzuk be ingatlanunkat, és mindent tegyünk meg annak érdekében, hogy a tőle telhető legjobb színben tetszeleghessen az érdeklődők előtt. Ha pedig arra kényszerülünk, hogy december kellős közepén váljunk meg korábbi lakásunktól, sokat segíthetünk magunkon azzal, ha realisták maradunk. Így például az ünnepek alatt szinte kizárt, hogy bárki lakásnézőbe induljon, hiszen az emberek gondolatai ilyenkor teljesen máshol járnak. De ne idegeskedjünk emiatt, hiszen soha nem tudhatjuk, mikor leszünk mi a következő kivételek, akik erősíti a szabályt.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

A kereséshez kezdj el gépelni!