Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Megjelent a JOY nyári lapszáma, JOY-napok kuponokkal, címlapon Jennifer Anistonnal, benne exkluzív fotósorozattal Dallos Bogiról Puskás Peti kameráján keresztül

Megjelent a JOY nyári lapszáma, JOY-napok kuponokkal, címlapon Jennifer Anistonnal, benne exkluzív fotósorozattal Dallos Bogiról Puskás Peti kameráján keresztül
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 1-jén 180 fokos fordulatot vesz az élete: soha nem látott csoda történik velük

Hatalmas változásra számíthatnak ezek a jegyek!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 30.: az Ikrekre viszonylag nehéz feladat teljesítése vár, az Oroszlánok egyfajta kényszerhelyzetbe kerülnek

A csillagok a hónap utolsó napjára is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Liptai Claudia 17 éves lánya esküvői ruhában pózolt: Pankából gyönyörű nő lett

Gesztesi Panka Sára még csak júliusban tölti be a tizennyolcat, de máris profi modellkarrier előtt áll.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 1.: a Bikák nehezen engednek el egy bizonyos szituációt, a Rákok régi konfliktust tisztázhatnak valakivel

A hónap első napja is bőséggel tartogat számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 cipő a tavaszi-nyári időszakra, ha az old money a stílusod

Ezek a darabok tökéletesen beleillenek az old money stílusba.

Olvasd el!

A B-vitamin hiányának tünetei: Hogyan lehet felismerni és kezelni?

Ismered a B-vitaminok rendkívül fontos szerepét a tested működésében, de azt tudtad, hogy a B-vitamin hiánya számos kellemetlen tünetet okozhat?

Facebook
Twitter
Pinterest
Olvasd el főszerkesztőnk, Alberti Petra ajánlóját a nyári lapszámhoz, és pillants bele, mi minden vár a magazinban!

Kapható az újságosoknál és online is!


Már alig vártuk, hogy ideérjen az igazi nyári idő, és vele a nyári lapszámunk! A címlapon a mindig csodás Jennifer Anistonnal, benne JOY-Napok Summer special kuponokkal, amelyek az üzletekben és online is beválthatóak! A magazin a kuponokkal elérhető az újságosoknál június 4-től, illetve digitális formátumban is, és a ShoppieGo applikáción keresztül is, az összes kupon, az összes cikk a tiéd lehet egy kattintásra!

„Na, és mivel telik az otthon töltött idő?” A napi rendszerességű videómeetingek alap kezdőkérdése, amire már-már úgy érezhetjük, mindig kell egy frappáns válasz. Ha te sem vagy még feketeöves kenyérsütésben házi kovásszal, ha nem edzel és jógázol naponta legalább kétszer, és még online könyvklubot sem indítottál, ne szomorkodj miatta, nincs veled semmi baj. Ez az időszak nem arról szól, hogy túlhajszold magad megannyi kényszerhobbival az egyébként nem több szabadidődben a munka előtt-után, sokkal inkább a helyzet adta lelassulás kihasználása, és a pillanat megélése, az emberi kapcsolatok értékelése. Például számomra sokat jelent az, hogy a várva várt születésnapi bulim videóchaten, de meg lett tartva a barátaimmal, vagy hogy a szerkesztőség tagjai lelkiismeretesen, összetartva és egymást támogatva dolgoznak otthonról, és még arra is figyelmet fordítanak, hogy megkérdezzék egymástól, ki hogyan érzi magát. Na és persze még sosem sziporkáztak így a munkahelyi chateken a poénok, mint most.

Ez a nyár más, mint az eddigiek, és úgy kell kihoznunk belőle a legtöbbet, hogy egyelőre még bizonytalan, mit is tud tartogatni számunkra. Utazhatunk? Bulizhatunk? Tervezhetünk? Nyári lapszámunkkal igyekeztünk segítséget nyújtani ezügyben:

Hogyan tudsz szépülni akár a négy fal között, akár a strandra indulva?

Kép

Strandfrizurákat és vagány fonatokat mutatunk éjjelre és nappalra, eláruljuk, hogyan tudod kimaxolni az otthoni barnulást, ha nincs módod tengerparton süttetni magad, hogyan tökéletesítsd az otthoni hajfestést és manikűrözést, és milyen bőrtípushoz pontosan milyen fényvédelemre és terméktípusra van szükséged.

Milyen kiegészítők kihagyhatatlanok ebben a szezonban?

Kép

A jóganacin túl persze, amit e levél írása közben is viselek...Megmutatjuk, milyen fürdőruhák passzolnak a kedvenc színárnyalataidhoz, milyen ruhafazonok hódítanak idén nyáron, és hogy melyek a kihagyhatatlan típusok kalapok, napszemüvegek, ékszerek és cipők terén.

Ha kinézted, mire csapnál le, nézd meg, milyen szuper kedvezmények várnak június 22-28. között a JOY-Napok Summer Special alatt!

Otthon is végezhető edzésgyakorlatok, minden testrészre

Kép

Bár azt még nem tudjuk, mennyi lehetőség lesz idén megcsillogtatni a bikini body-t, nem árt felkészülni, és a karanténkilókat ledolgozni - neked már csak azt kell kitalálnod, melyik területen szeretnél formásodni, izmosodni: has, popsi, láb...vagy éppen mind, ebben a sorrendben!

Hogyan a karanténban, és hogyan tovább?

Segítünk, hogyan tudsz akár szerelembe is esni a neten keresztül, és hogyan sikerülhet porduktívabbnak és motiváltnak maradni otthon, és miért ne érezd rosszul magad, ha nem váltottad meg a világot (és önmagad) az otthon töltött idő alatt!

Hogy címlaplányunk, Jennifer Aniston Rachelét idézzem:

Arra jöttem rá, ha tudok mosni, nincs olyan, amire ne lennék képes.

Címlaplányunk a mindig csodás Jennifer Aniston

Jennifer Aniston JOY címlap

Mikor már azt hinnénk, hogy Jennifer Aniston nem tud minket meglepni, bebizonyítja, hogy nagyot tévedünk: egy kiégett tévés bőrébe bújva mutatja meg igazán, hogy ő bizony még mindig teljes lángon lobog - minden szerepben, minden életkorban, mi pedig töretlenül imádjuk őt.

Dallos Bogi és Puskás Peti karanténfotózása

Dallos Bogit Puskás Peti fotózta

Mit csinálunk, ha biztonsági okokból nem lehet fotózást szervezni? Összedugjuk a fejünket kedvenc szerelmespárunkkal! A bensőséges fotósorozat Puskás Peti debütálása fotósként, bemutatja, hogyan látja kameráján keresztül szerelmét, Dallos Bogit. Bogi pedig őszintén meséli el, hogyan élték, élik meg az aktuális helyzetet, az elmaradt koncerteket, az összezártságot.

Sok izgalmas interjú vár még rád a magazinban, például:

  • Sztarenki Dórával, a Konyhafőnök VIP győztesével, a Mellékhatás című sorozat főszereplőjével, aki arról is mesél, hogyan bírkózott meg a pasikkal a Made in Karantén egyetlen női zsűrijeként
  • B Nagy Rékával, akinek a hírnevet énekesnőként az Instagram hozta el
  • Németh Franciskával, aki országszerte ismert tévésztárból lett ápolónő, és egy percig sem bánja karrierváltását
  • Tokár Tomival, a Fókusz műsorvezetőjével, akivel annyira Nyerő páros influenszer szerelmével, Kovács Dórival (a műsorban is szerepeltek), hogy nemsokára érkezik első gyermekük, az apaságra való készüléséről is mesélt

Szerezd be a magazint, és kíváncsian várjuk a véleményed Kedvenc cikkeidről! Jó vásárlást a JOY-napokon!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

4 csillagjegy, akinek teljesül a legnagyobb kívánsága a közeljövőben: egy őrangyal fogja őket ebben segíteni

Egy őrangyal fogja a szárnyai alá venni ezeket a csillagjegyeket, és segít nekik, hogy valóra váljon a legnagyobb kívánságuk!

Kép

Kiderült: Angelina Jolie ezzel a trükkel csábította el Jennifer Anistontól Brad Pitt-tet

Az Oscar-díjas színésznő azt állítja, nem történt semmi későbbi férje és közte a Mr. és Mrs. Smith forgatása alatt, a stábtagok viszont NAGYON nem így emlékeznek erre.

Kép

Amikor a pénz beszél: sztárok, akik csak a gázsiért vállalták a szerepet

Pénzből élünk, így hát fontos, mennyit kapunk a munkánkért. Van, amikor a sztárok is csak ez alapján döntenek egy szerepről.

Kép

Napi horoszkóp május 1.: a Bikák nehezen engednek el egy bizonyos szituációt, a Rákok régi konfliktust tisztázhatnak valakivel

A hónap első napja is bőséggel tartogat számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

7 alkalom, amikor egy sztár szégyellte és gyűlölte a saját filmszerepét

Mindenki bakizik az életben vagy követ el olyan dolgot a munkában, amire nem büszke, de az átlagembereknél ennek nincs nyoma egy filmfelvételen.

Kép

Így védd meg az otthonodat a betörőktől, ha elutazol

Az utazás, a nyaralás gondolata mindenkit izgalomba hoz, de sajnos nem egy kellemetlenséggel is jár.