Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Megérkezett az új könyvem: A nő hétszer!

Megérkezett az új könyvem: A nő hétszer!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Milyen alapdarabokra van szükség 20 évesen? Van olyan, ami tilos 40 fölött? Milyen változásokra kell figyelni, ha elmúltál 60? Csupa izgalmas kérdés, ami sokakat foglalkoztat, úgyhogy meg is kerestem a válaszokat!

Megmondom őszintén, nagyon vártam az új könyvet!! Majdnem egy fél évet dolgoztunk rajta a tanácsadókkal és szerkesztőkkel, hogy ilyen gyönyörű, színes legyen. És persze azt sem szabad elfelejtenünk, hogy fantasztikus hölgyek álltak modellt, hogy bemutassák nektek a különböző évtizedeket – csupa olyan nő, akik mind élvezik az életet, és akiken látszik, hogy jól érzik magukat a bőrükben. Radics Gigi, Jakabos Zsuzsa, Wossala Rozina, Gryllus Dorka, Jakupcsek Gabi, Pataki Ági és Halász Judit mind fantasztikusak voltak, nekik még egyszer köszönöm, hogy részt vettek ebben a szuper projektben! ;)

És hogy miért született ez a nem is olyan kicsi stíluskalauz? Mert úgy éreztem, nagy szükség van egy olyan útmutatóra, ami ebben a rohanó világban egy kis kapaszkodót nyújt a nőknek. Nekik, akiknek mindenki megmondja, mit kéne csinálniuk, hogy kéne csinálniuk, hogy kéne kinézniük és persze, hogy mit kellene viselniük. Amikor a fast fashion boltok háromnaponta új áruval jönnek ki, és minden munkahelyi feladatot tegnapra kellett volna elvégezni.

Hogy tudunk minden kort megélni a maga szépségében? Hogy tarthatunk lépést a változásokkal? Hogy küzdhetünk a kor „szépségideáljaival”? Melyik kornak milyen nehézségei vannak testben, lélekben és persze stílusban?

Ilyen és ehhez hasonló nehéz kérdésekkel fordultatok hozzám az évek során – szépítő napokon, rendezvényeken vagy akár az utcán – és vártátok tőlem a választ, ami megváltoztatja az életeteket. Azt nem ígérem, hogy ez a könyv mindent megváltoztat, de remélem, egy kicsit könnyebbé és szebbé teszi a hétköznapokat.

A Stílusterápia könyvben megtaláltátok az alapdarabokat, a Te&Én-ben az alkat- és színtípusokat – én mindkettőt imádtam készíteni és szerintem nagyon jól jönnek, ha érdekel benneteket a stílus! ;) A nő hétszer könyvet viszont éppen ezért úgy alakítottuk ki, hogy kiegészítse ezt a sok-sok megszerzett tudást olyan tippekkel, amik egy harmincas, ötvenes vagy hetvenes éveiben járó nőnek is hasznosak lehetnek, tehát kicsit még jobban személyre szabottak. És persze semelyik korban nincs két egyforma hölgy, ezért stílusonként lebontva is jönnek a tanácsok, érdekességek, amivel finomhangolni tudjátok a ruhatáratokat.

És egy kép azoknak, akik nem tudtak eljönni december 14-én a Párisi Nagyáruház gyönyörű Lotz-termében tartott bemutatóra. Ne ijedjetek meg a sok feketétől, a stylistok dress code-ja megköveteli, hiszen nekünk az a feladatunk, hogy a vendégeinket tegyük ragyogóvá! ;)

Kép

Ez a könyv minden korosztályhoz másképp szól, de mindig azt tartja szem előtt, ami a Nőknek a legfontosabb: az önbizalom. Remélem, ti is találtok benne forrást a saját önbizalmatok felépítéséhez és megtartásához, Drágáim!!! Csók Markitossssss

Csak egy igazi Disney-profi tudja, ezek az ételek melyik filmben szerepeltek! Teszteld magad!

Biztos vagy benne, hogy elégszer láttad a kedvenc Disney-filmjeidet?

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító
A kereséshez kezdj el gépelni!