Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Megérkezett az új könyvem: A nő hétszer!

Megérkezett az új könyvem: A nő hétszer!
A nap cikke

Napi horoszkóp május 1.: a Bikák nehezen engednek el egy bizonyos szituációt, a Rákok régi konfliktust tisztázhatnak valakivel

A hónap első napja is bőséggel tartogat számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek május 1-jén 180 fokos fordulatot vesz az élete: soha nem látott csoda történik velük

Hatalmas változásra számíthatnak ezek a jegyek!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek teljesül a legnagyobb kívánsága a közeljövőben: egy őrangyal fogja őket ebben segíteni

Egy őrangyal fogja a szárnyai alá venni ezeket a csillagjegyeket, és segít nekik, hogy valóra váljon a legnagyobb kívánságuk!

Olvasd el!

5 cipő a tavaszi-nyári időszakra, ha az old money a stílusod

Ezek a darabok tökéletesen beleillenek az old money stílusba.

Olvasd el!

A B-vitamin hiányának tünetei: Hogyan lehet felismerni és kezelni?

Ismered a B-vitaminok rendkívül fontos szerepét a tested működésében, de azt tudtad, hogy a B-vitamin hiánya számos kellemetlen tünetet okozhat?

Olvasd el!

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

A szupermodell figurájával bárki lefotózhatja magát a Madame Tussauds Budapestben, amely hamarosan az első születésnapját ünnepli.

Facebook
Twitter
Pinterest
Milyen alapdarabokra van szükség 20 évesen? Van olyan, ami tilos 40 fölött? Milyen változásokra kell figyelni, ha elmúltál 60? Csupa izgalmas kérdés, ami sokakat foglalkoztat, úgyhogy meg is kerestem a válaszokat!

Megmondom őszintén, nagyon vártam az új könyvet!! Majdnem egy fél évet dolgoztunk rajta a tanácsadókkal és szerkesztőkkel, hogy ilyen gyönyörű, színes legyen. És persze azt sem szabad elfelejtenünk, hogy fantasztikus hölgyek álltak modellt, hogy bemutassák nektek a különböző évtizedeket – csupa olyan nő, akik mind élvezik az életet, és akiken látszik, hogy jól érzik magukat a bőrükben. Radics Gigi, Jakabos Zsuzsa, Wossala Rozina, Gryllus Dorka, Jakupcsek Gabi, Pataki Ági és Halász Judit mind fantasztikusak voltak, nekik még egyszer köszönöm, hogy részt vettek ebben a szuper projektben! ;)

És hogy miért született ez a nem is olyan kicsi stíluskalauz? Mert úgy éreztem, nagy szükség van egy olyan útmutatóra, ami ebben a rohanó világban egy kis kapaszkodót nyújt a nőknek. Nekik, akiknek mindenki megmondja, mit kéne csinálniuk, hogy kéne csinálniuk, hogy kéne kinézniük és persze, hogy mit kellene viselniük. Amikor a fast fashion boltok háromnaponta új áruval jönnek ki, és minden munkahelyi feladatot tegnapra kellett volna elvégezni.

Hogy tudunk minden kort megélni a maga szépségében? Hogy tarthatunk lépést a változásokkal? Hogy küzdhetünk a kor „szépségideáljaival”? Melyik kornak milyen nehézségei vannak testben, lélekben és persze stílusban?

Ilyen és ehhez hasonló nehéz kérdésekkel fordultatok hozzám az évek során – szépítő napokon, rendezvényeken vagy akár az utcán – és vártátok tőlem a választ, ami megváltoztatja az életeteket. Azt nem ígérem, hogy ez a könyv mindent megváltoztat, de remélem, egy kicsit könnyebbé és szebbé teszi a hétköznapokat.

A Stílusterápia könyvben megtaláltátok az alapdarabokat, a Te&Én-ben az alkat- és színtípusokat – én mindkettőt imádtam készíteni és szerintem nagyon jól jönnek, ha érdekel benneteket a stílus! ;) A nő hétszer könyvet viszont éppen ezért úgy alakítottuk ki, hogy kiegészítse ezt a sok-sok megszerzett tudást olyan tippekkel, amik egy harmincas, ötvenes vagy hetvenes éveiben járó nőnek is hasznosak lehetnek, tehát kicsit még jobban személyre szabottak. És persze semelyik korban nincs két egyforma hölgy, ezért stílusonként lebontva is jönnek a tanácsok, érdekességek, amivel finomhangolni tudjátok a ruhatáratokat.

És egy kép azoknak, akik nem tudtak eljönni december 14-én a Párisi Nagyáruház gyönyörű Lotz-termében tartott bemutatóra. Ne ijedjetek meg a sok feketétől, a stylistok dress code-ja megköveteli, hiszen nekünk az a feladatunk, hogy a vendégeinket tegyük ragyogóvá! ;)

Kép

Ez a könyv minden korosztályhoz másképp szól, de mindig azt tartja szem előtt, ami a Nőknek a legfontosabb: az önbizalom. Remélem, ti is találtok benne forrást a saját önbizalmatok felépítéséhez és megtartásához, Drágáim!!! Csók Markitossssss

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Sztárok, akik saját magukról nevezték el gyermeküket: volt, aki mindegyiket

Volt olyan is, aki mindhárom gyermekének olyan nevet adott, amiben az övé is megjelenik.

Kép

Az 5 legjobb fehérítő fogkrém a fogorvosok szerint

Azért jó ha tudod, hogy ezek a termékek nem helyettesíthetik a fogorvosok által végzett professzionális kezeléseket, de a felületi foltok kezelésében hatékonyan segíthetnek.

Kép

8 zöldség, ami egészségesebb főzve, mint nyersen

Míg egyes zöldségek tápanyagszintje főzéskor emelkedik, másoké csökken. Most olyan zöldségeket mutatunk be, amiket érdemesebb főtt formában fogyasztani, ha ki akarjuk belőlük hozni a maximumot!

Kép

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép

Így ír egy nárcisztikus ember: ezek után pofonegyszerű lesz kiszúrni

Bár élőben azért egyszerűbb felismerni azokat, akik nárcisztikus személyiségzavarral (NPD) élnek, azért akár egy Instagram-posztból rájöhetsz, hogy éppen egy ilyen személlyel van dolgod.

Kép

3 otthon végezhető gyakorlat hasi zsír ellen, amitől formásabb leszek, mint valaha

Íme 3 egyszerű pilates gyakorlat, amit ha most elkezdesz, akkor laposabb hassal indíthatod a nyarat!