Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A valóságot semmi sem múlja felül: 6 izgalmas könyv, ami megtörtént eseményeken alapszik

A valóságot semmi sem múlja felül: 6 izgalmas könyv, ami megtörtént eseményeken alapszik
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Facebook
Twitter
Pinterest
Az olvasás mindig nagy élmény, a saját képzeletünk mindig egy új világba repít minket. De hatalmas a különbség, amikor a képzeletünk mögött ott bújik a valóság.

Ha te is nagy könyvmoly vagy, akkor ismered azt az érzést, amit egy jó könyv adni tud. Ahogy beszippant a történet, és aztán érzed a csalódottságot is, amikor a végére érsz és visszacsöppensz a való életbe. Nos néhány történet úgy ragad el téged, hogy közben ráadásul pontosan tudod, ez a valóság.

Itt az ideje, hogy beszerezz pár új könyvet, aminek valóságalapja igazán megdöbbent majd!

Ráadásul most szuper hírünk van, ugyanis újra rekordmennyiségű, országszerte több mint 500 kupon közül választhatsz majd a JOY-Napokon, november 11-14. között. Akár 70%-os kedvezménnyel frissítheted fel a gardróbodat is: válogass kedvedre hazai alkotók és vállalkozások kínálatából is! Részletekért kattints:


Ez a 6 igaz történeten alapuló regény tartogat neked borzongást, izgalmakat, könnyeket és boldogságot is. Válaszd ki a kedvencedet!

Ezt három regényt a JOY-Napokon 20% kedvezménnyel beszerezheted a Libri könyvesboltokban!

Heather Morris: Az auschwitzi tetováló

Azt hihetnénk, hogy a holokauszt borzalmairól, már mindent tudunk. Nos, ez közel sem igaz. Az auschwitzi tetováló, azaz Lale Sokolov története egy teljesen új szemszögből mutatja meg nekünk a haláltábor történéseit.
Vajon mit érezhetett, ahogyan a több ezer rab kezére a sorszámokat tetoválta? Tiszt volt, vagy ugyanúgy fogoly, aki tudatlanul várta, mikor szabadulhat? Megtudjuk, miért döntött úgy, hogy az életet választja, és azt is, hogyan viselte el azt a sok borzalmat, ahelyett, hogy feladta volna. Igazán mélyre hatoló történet, mely olvasása közben az ember újra és újra végiggondolja, min mehettek keresztül a Holokauszt rabjai.

Hyeon Seo-Lee: A lány hét névvel - Szökésem Észak-Koreából

Mindenki ismeri Ázsia nagy diktatúráját, Észak-Koreát. Keringenek a feltételezések és találgatások, vajon mi is zajlik pontosan az ország határain belül. Dél-Koreától csak egy határvonal, na meg persze temérdek katonai egység választja el. Ám északról délre eljutni közel sem olyan egyszerű, mint átlépni egy határvonalat.
Hyeon Seo-Lee, az Észak-Koreában született írónő ma már Szöulban él, és miután biztonságba került és felépítette új életét, megírta szökésének történetét. A fiatalkori kíváncsiság olyan veszélybe sodorta őt, amit nem sokan éltek volna túl. Amikor rájött, hogy már nincs visszaút, csak előre mehetett tovább. Családját ezzel életveszélybe sodorta, hiszen ők nem tartottak vele, így a regényben családtagjai igazi neveivel nem találkozunk, mert ez számukra a halált jelentené.

Ez a regény nagyon különleges élményt ad az olvasójának, hiszen talán most, ebben a percben is sok észak-koreai polgár igyekszik változtatni életén.

Sheila Martens: Nathifa

Az előző két könyv után egy kevésbé drasztikus, de annál szívmelengetőbb szerelmi történetet ajánlunk. Nathifa és Luigi története egy igen egyszerű, átlagos helyzetből alakul ki, és pont ugyanennyire bonyolultan folytatódik. Nathifa katari származása, és így a nagyon különböző kulturális szabályok nagy akadályt állítanak eléjük, ugyanis a lányt másnak adják feleségül. Elszakadnak egymástól, a történet itt is véget érhetett volna. Ám akik egymásnak lettek teremtve, azokat a sors nem hagyja veszni. Újra összesodorja őket a szél, de most már mindketten küzdenek érzelmeik ellen.

Olyan egyszerű lenne a megoldás, igaz? Csak hallgass a szívedre. Nos ez talán mégsem olyan egyszerű. Szívmelengető, néhol idegtépő történet, de megnyugtató, hogy nem csak a filmekben és a képzeletünkben létezik ilyen románc, hanem a való életben is.

A következő három regényt a Líra könyvesbolt kínálatából 20% kedvezménnyel beszerezheted, a JOY-Napokon.

Ariel Lawhon: Fedőneve Héléne

Háborús történetekből sosem elég, főleg, ha a főszereplő egy hősnő! A II. világháború kezdetén Franciaországban, egy újságírónő igazán nehéz helyzetbe kerül. Olyannyira, hogy fedőnevet kell felvennie. Átlagos, megszokott mindennapjai teljesen felborulnak, amikor elkezd segíteni a nácik ellen menekülőknek. Odáig fajulnak a dolgok, hogy ő magának is bujkálnia kell, hiszen vérdíjat tűznek ki fejére. Egyszerű újságíróból a francia ellenállás egyik legnagyobb vezéralakja lesz.

Csodálatos, hogy ilyen nehéz időszakokban is éltek olyan bátor és erős nők, akik nagyban hozzájárultak hazájuk szabadságához, átküzdve magukat a szellemi, fizikai és társadalmi akadályokon.

Lady Colin Campbell: Meghan és Harry - Az igaz történet.

Igazán aktuális regény, hiszen mostanában másról sem hallunk, csak a királyi család viszályairól. Lady Colin nagyon mélyen beleásta magát a család történelmébe, azért, hogy megértse a jelent. Megtudhatjuk, mi is állt Harry herceg és felesége, Meghan visszavonulása mögött, a kulisszák mögül láthatjuk, miféle ellentmondásokat hozott létre a fiatal pár, és ezeknek pontosan mi is lett a következményük, valamint azt is, hogyan próbálták megváltoztatni az egész királyi család és az ország működését.

A történelem-kedvelőknek különösen, de aktualitása miatt mindenkinek ajánlom a könyvet.

Nate Blakeslee: Az amerikai farkas

Néha nagyon jót tesz egy ember lelkének, ha olyan történetet olvas, amiben nem emberek vannak a középpontban. Ha Amerikát emlegetjük, rögtön a csillogás, a meleg, a beach partik és a sztárok ugranak be. Most inkább távolodjunk el ettől a túlpörgött világtól, és ismerjük meg egy fenséges és sokszínű lény életét.

Nate Blakeslee egy regényíró, így rendkívüli alapossággal mutatja be nekünk ezt a rejtélyes világot. A farkasok igazán csodás teremtmények, vegyük csak a tényt, hogy családjukat életük árán is megvédik, fajtársaikkal szemben is. Történetünk főszereplője Null-Hatos, alfa nőstény, akinek rengeteg teher nehezedik a vállán. Amellett, hogy a falkát irányítania és táplálnia kell, emellett saját kölykeiről is muszáj gondoskodnia. Ilyen egy igazi, küzdő családanya. A farkasok törvényeit is kicsit közelebbről láthatjuk, így megdöbbentő tény lehet, hogy nem is állnak olyan messze az emberi viselkedéstől.

Az író elképesztő profizmussal rejti el a történetben a kulturális problémákat, az emberi kegyetlenséget, meggondolatlanságot és a folyamatos pusztítást, amit okozunk a természetnek. Egyszer mindenkinek kötelező elolvasnia a regényt, mert ráébreszthet, hogy mindannyian pont ugyanannyira hibásak vagyunk a jelenlegi helyzetünkért és a földünk folyamatos sorvadásáért.

A koronavírus hozta rendkívüli helyzet idején kérjük, hogy legyél fokozott figyelemmel a biztonsági óvintézkedésekre. Minden esetben tarts megfelelő egészségügyi távolságot ( 1,5 méter) másoktól, és természetesen viselj maszkot. Ha netán úgy érzed, hogy beteg vagy, akkor maradj otthon! Vásárlásodat a lakásod nyugalmából, online is könnyedén elintézheted!

Kép

Szerezd be a kedvencedet a JOY-Napokon, és kuckózz be a meleg szobába egy finom forró csoki társaságában!

Ezt olvastad már?

Galéria / 3 kép

Tippek az otthonos, modern lakásért.

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Kép

A szakértők elárulják, milyen vibrátort kéne beszerezned, ha még soha nem vettél

Magyarország első, kifejezetten nőknek szóló szexshopja, a Lib Women's store tulajdonosai, Jani-Téglásy Lili és Dobó Nagy Fanni segítenek neked elsőre jót választani!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.