Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) csillogó kulcsszóra

Kép

Az indiai nők szépségének 10 titka

Lehet, hogy a photoshop Indiában sem ismeretlen, de tény, hogy az indiai nők messze földön híresek arról, hogy a bőrük makulátlan, a hajuk pedig egészségtől csillogó. Mégis hogy csinálják, hiszen ők aztán biztosan nem költenek súlyos összegeket drága krémekre, kezelésekre? Kiderítettük, mi a titkuk! Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Híres emberek Hollywoodból, akikről nem tudtad, hogy melegek voltak

Mondjuk ki a nyilvánvalót: Hollywood fénykorában melegnek lenni nem volt egy sétagalopp. A csillogó homlokzat mögött kirajzolódott a hollywoodi „szexuális gestapó” kísértete, s emiatt az érintett sztárok nagyon nehezen élhettek hiteles életet. Az ÉVA Magazin cikke.

Kép

6 outfit ötlet, hogy túlcsilloghasd a karácsonyfát az ünnepek alatt

Válaszd te is csillogást karácsonykor, hogy elnyomjuk ennek az évnek a borússágát!

Kép

Paris Hilton ezüst ruhája hatalmasat tarolt - 10 emlékezetes szett az idei AMA-gáláról

A csillogó estélyiruhák vitték a prímet az idei díjátadón!

Kép

Az éjszaka túlsminkelt királynői: kik azok a drag queen-ek?

Kopogó cipősarkakon illegő 44-es lábak, csillogó kosztümök, drámai smink és feltornyozott frizuraköltemények: napnyugta után a drag queeneké az éjszaka.

Kép

Nincs olyan, hogy túl sok: csillogó darabok, amiket imádni fogsz nyáron

Ne csak különleges alkalmakkor húzd fel a szezon legszebb csillogó darabjait!

Kép

Magamnak vettem eljegyzési gyűrűt. Szánalmas lennék miatta?

Tényleg olyan furcsa, ha egy nő saját magát lepi meg egy kvázi eljegyzési gyűrűvel? Szánalmas és kétségbeesett lépés lenne? Nem hinném. Mikor rápillantok a gyűrűsujjamon csillogó köves gyűrűre egy cseppnyi kétségbeesést sem érzek. Helyette öröm és büszkeség tölt el: magamnak vettem, megdolgoztam érte és megérdemlem.

Kép

Híres emberek, akik bebizonyították, hogy tökéletes mosoly nélkül is sikeresek tudtak lenni

A legtöbb hollywoodi sztárnak tökéletes mosolya van. Hozzá kell tenni, hogy sokuk nem a sorstól kapta a csillogó, egyenes, hófehér fogakat, hanem egy jó fogorvostól.

Kép

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla. Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek! - Az InStyle összeállítása

Kép

Mindenkit Lady Gaga csillogó rúzsa tart most lázban!

Lady Gaga piacra dobta ünnepi, csillogó rúzsát, amit mindenki meg akar szerezni.

Kép

Millie Bobby Brown ezeréves sminktrükköt vetett be, hogy nagyobbnak tűnjön a szeme – és bevált!

Vörös ajak, óriási csillogó szemek - Millie Bobby Brown a Stranger Things 3. évadát népszerűsítő partin igazi hollywoodi dívaként jelent meg.

Kép

From Santa with Love- essence

Glitter, csillogás, ragyogás - a Karácsony varázslatos ünnep! Nem számít merre mész, ilyenkor minden ragyog és csillog. A metál és a ragyogó hatások kötelező “must- have” effektek az ünnepi szezonban, hiszen a közelgő X-Mas partikon elképzelhetetlen, hogy valami túl csillogó legyen. November 28-ától a DM drogériákban elérhető lesz az essence "from santa with love" limitált trendkiadása, melyben mindent megtalálsz, amire szükséged van a gyönyörű megjelenéshez: a karácsonyi díszítésű arc& test highlightertől a szemhéjpúder palettáig és köröm matricáig. És mivel a Karácsony a szeretet ünnepe, az essence most inspirációt nyújt cuki ajándékötletekhez is. A táncoló-csillogó motívumokkal teli átlátszó ecsetektől, vagy a melegítő párnától, amely felmelegíti a kezed a kedvenc télikabátodban nem csak a szemed fog ragyogni Karácsony Estéjén.

Kép

Mitől csillog a karosszéria?

Lakk, viasz, polír… Az autófényezés ma már annyira összetett, hogy szinte tudomány számba megy. Nem eshetünk viszont minden hétvégén finom csiszolóval a lakkrétegnek. Lássuk hát, mitől marad az autó csillogó két waxolás között!

Kép

2019 őszi/téli essence újdonságok

Ragyogó és hibátlan arc, csillogó szem smink, lenyűgöző WOW hatású szempillák, szuper csókos ajkak - az új 2019-es essence őszi/téli újdonságok korlátlan lehetőséget biztosítanak a kívánt hatás elérésében. A Crystal Power termékcsalád termékeit a csillogó kristályok és a drágakövek inspirálták, amelyek a színekkel, textúrájukkal és gyönyörű csomagolásukkal feldobják a szépség gyűjteményünket. A laza púderektől és csillogó highlighterektől, a különböző szem- és ajaktermékekig az őszi/téli szortifrissítésben minden elérhető, amire a szenvedélyes beauty szerelmesek vágynak.

Kép

Katalin hercegné legutóbb viselt cipője nagy sikert aratott - Ha meglátod, megérted, hogy miért

A hercegné legutóbb viselt cipője nagy sikert aratott, a képet elnézve pedig teljesen érthető, hogy miért!

Kép

2018 népszerű trendjét még érdemes pár hónapig viselned

2018-ban számtalan új trenddel találkozhattunk, ebben a sokszínű választékban pedig akadnak olyanok, amiket magunk mögött hagyhatunk, és olyanok is, amiket még érdemes viselni egy kis ideig.

Kép

Minden idők 10 legutáltabb karácsonyi dala, amitől mindenki a falat kaparja - te is?

Az ünnepi időszak az év legörömtelibb időszaka, tele csillogó fényekkel, karácsonyi dekorációkkal és sok finomsággal. De még decemberben sem lehet minden tökéletes! Nagyjából pont mostanra csömörlöttünk meg a karácsonyi daloktól, ha te is így vagy vele, most szavazd meg a leggyűlöltebbet!

Kép

Ragyogó megjelenés a CATRICE-el!

Te is szeretnél több ragyogást vinni a sminkedbe? Igen?! A csillogásból, a glitter és metál hatásból sosem elég! A ragyogó smink termékek nem csak tökéletesen illenek a trendhez, de garantálják a külnönleges megjelenést is! Az év vége közeledtével a CATRICE is csatlakozik a trendhez a Glitter Storm limitált kiadással, melyben ötvözi az intenzív csillogást és metál ragyogást. Az intenzív színeknek és az innovatív csillogó textúrának köszönhetően igazán kifejező sminket lehet elkészíteni: a glitter árnyalatok kiemelik a szájat és a szemeket, míg a Gél Highlighter csodálatos ragyogást kölcsönöz az arcnak.

Kép

Varázslatos karácsony - Elbűvölő ajándékszettek, exkluzív újdonságok és csodás meglepetések a Douglasban

Téged is elvarázsolt már a karácsony hangulata? Látod már magad előtt a pompába öltöztetett fenyőfát és a csillogó papírba csomagolt ajándékokat? A Douglas kínálatában megtalálhatod azokat a tökéletes meglepetéseket, amelyekkel egy kis szépséget csempészhetsz szeretteid mindennapijaiba. Légy te idén a karácsony angyala!

Kép

Itt az új esküvői cipőkollekció: hódítanak a csillogó sportcipők, kifejezetten menyasszonyoknak!

Mert ki mondta, hogy a menyasszonynak csak magas sarkúban lehet esküvőre mennie?

Kép

Vesd be az év legcsillogóbb estéjén! A legjobb szilveszteri sminkötletek, hogy ragyoghass

Ezekkel nyerő leszel!

Kép

Victoria Beckham bemutatja: így ne nézz ki csillogós cipőben úgy, mint egy kislány

Bár ehhez talán kell Vic szoborszerű arca is, nem?

Kép

Alexander Wang táskájánál aligha lesz csillogósabb darab 2018 tavaszán!

Alexander Wang kollekcióiról sokaknak a fekete játékos sokszínűsége jut eszébe, pedig az amerikai tervező minden darabjában ott lappan az az apró csavar, amitől a végeredmény összetéveszthetetlenül "wanges" lesz.

Kép

Ilyen szépen anya még nem beszélt a striáiról! Valahogy így kéne büszkén vállalni a testünket...

Mik ezek a csillogó csíkok a hasadon, mami?

Kép

A csillogó kiegészítők nagy pillanata

Nyár van, alig fürdőruhában, de azért a menő kiegészítők kellenek, mint a tejszínhab a fagyira vagy a Despacito a rádióba. Szóval nézzük csak, Drágáim, mitől lesztek a napsütötte tengerpart és az forró beton sztárjai idén!

Előző oldal
Következő oldal