Cikkek a(z) ted rovatból

11 dolog, amit egy újdonsült anyának tudnia kell

Tipp
Hamarosan életet adsz első babádnak? Vagy épp a napokban született meg? Akkor ezt a 11 dolgot neked is tudnod kell, hogy felkészülhess rájuk!

7 trendi és könnyen elkészíthető nyári frizura, amit muszáj kipróbálnod!

Szépség
Ha már unod sima lófarokba kötni a hajad, illetve a konty helyett is kipróbálnál valami mást, akkor nézd meg ezeket a frizura tippeket és mindenképp próbáld is ki őket.

Mit tegyél, ha fáj a babád hasa?

Tipp
Egy 4,5 hónapos, az első 3 hónapban hasfájós kisfiú anyukájaként elmondhatom, hogy rengeteg tippet kaptam, mitől múlik el a hasfájás. Ezeket osztom meg veled is, és azt is elárulom, nekünk melyikek váltak be igazán.

Utálsz edzeni? Így vedd rá magad!

Tipp
Rád férne az edzés, és minden barátnőd imádja, de te egyszerűen képtelen vagy rávenni magad a sportolásra? Így talán végre megkedvelheted:

Az arcodra van írva: az ételérzékenység első jelei

Tipp
Az arcod sokat elárul arról, mi folyik az emésztőrendszeredben, ha figyelmes vagy, időben észreveheted a bajt!

4 tipp, hogy megsokszorozd a zsírégetést!

Tipp
Mindenki a lehető leggyorsabban szeretné ledobni a felesleget, és bár csodamódszerek nem léteznek, összegyűjtöttük azokat a trükköket, amiket minden egyes nap bevethetsz, és maximum fokozatba kapcsolják a tested zsírégető folyamatait!

Ő Nina Dobrev új pasija

Sztárok
Újabb pasival randizik az ex-Vámpírnaplók szereplő, szerinted milyenek együtt?

Szex és New York: így néztek ki Carrie Bradshaw pasijai akkor és most

Szerelem
Galériánkban megnézheted, mennyit változott 15 év alatt a Mr. Biget, Aidant vagy akár azt a huszonéves srácot alakító színész.

Leégtem a napon - mit tegyek most?

Szépség
Megint nem kented be magad, mielőtt napra mentél? Elaludtál a napon vagy túlzásba vitted a napozást? Akkor neked is ezekre a tippekre van most szükséged!

Proteinbakik, amiket a legtöbben elkövetnek

Tipp
Ha a bikinialakodon dolgozol, biztosan odafigyelsz arra, hogy megfelelő mennyiségű fehérjét fogyassz. De talán ezeket a bakikat még te is elköveted:

Tracklist egy szuper medencés bulihoz

Tipp
Ebben a forróságban a legjobb, ha egy medence partján töltheted az időt a barátaiddal! Ryan Kwanten kedvenc medencés buli zenéivel tökéletes lesz a nap!

Tom Hardy élete GIFekben!

Sztárok
Júliusi pasiportrénk sztárja a Mad Max – A harag útja című film főszereplője, Tom Hardy. Azt hitted mindent tudsz a színészről? Akkor most megpróbálunk meglepni!

Így fuss, hogy fogyj!

Tipp
Már hetek óta rendszeresen futsz, és hiába égetsz el sok-sok kalóriát, nem mozdul a mérleg nyelve? Most eláruljuk, hogyan tedd a legjobb fogyókúrás mozgássá a futást!

Így tesz tönkre a magassarkú viselése

Tipp
A tűsarkak szerelmeseinek sem kell feltétlenül elszomorodniuk, tehetsz azért, hogy megelőzd a bajt, és megóvd a tested a káros hatásoktól!

4 dolog, amit át kell gondolnod, mielőtt sötétre festeted a hajad

Szépség
A hajszínváltás hatalmas döntés, ezért nem csak arra kell gondolnod, hogyan áll majd az új árnyalat, hanem arra is, hogy milyen más következményeket von maga után!

Meglepő kajapárosítások a kirobbanó formáért

Tipp
Ha odafigyelsz arra, hogy egészségesen étkezz, arra is fektess hangsúlyt, hogy mit mivel fogyassz, hogy a lehető legjobbat tedd a testeddel!

Szeretnél végre lefogyni? Akkor ne mondogasd magadnak többet ezt a 9 dolgot

Tipp
Méregtelenítsd a pszichédet is, ne csak a szervezetedet!

Sztárok kedvenc emojiai

Sztárok
Megmutatjuk, milyen emotikonokat használnak legszívesebben a sztárok, sőt, megnézheted azt is, te melyikeket alkalmazod a leggyakrabban!

10 tipp, hogyan élheted túl a nyarat várandósan

Tipp
Íme 10 tipp, ami megkönnyítheti a nyári, meleg napokat, ha kisbabát hordasz a szíved alatt.

Ezt a 12 dolgot csinálják minden nap azok, akiknek tiszta az otthonuk

Tipp
Ha te is tiszta otthonra vágysz, ezt a 12 dolgot tedd meg - minden nap!

23 ok, amiért a tél jobb, mint a nyár

Tipp
Íme azok a dolgok, amik miatt jobban lehet szeretni a telet, mint a nyarat.

Így néznek ki a Disney hercegek szinkronhangjai

Sztárok
Nézd meg, kik szólaltatják meg a hercegeket és mesehősöket, és hogy szerinted hasonlítanak-e rájuk!

4 jel, hogy ideje fodrászhoz menned

Szépség
Vannak, akik imádják hónapról-hónapra változtatni a frizurájukat, míg a legtöbben egyenesen rettegnek attól, hogy megújítsák a külsejüket. A rossz tapasztalatok, az elrontott hajfestés és a szörnyű fazonok bizony sokak bátorságát elvette a kísérletezéstől, azonban eljön az idő, amikor muszáj az ollóért nyúlni. Tina Dizon Beverly Hills-i hajstylist segítségével most kiderítheted, hogy meddig érdemes várni a hajvágással, azaz az álomhaj kialakításával.

Így vonzd be a szerelmet az otthonodba - 9 dekortipp

Tipp
Ha már ezer éve szingli vagy és nem érted, miért nem jön össze az a bizonyos második randi, pedig a kiszemelt férfi már a lakásodon is járt….nos, akkor mindenképp fogadd meg a legjobb lakberendezők tanácsait, hiszen lehet, hogy a lakásoddal van valami gond.

17 kérdés, amit NE tegyél fel egy szinglinek

Szerelem
Ha jót akarsz magadnak, ezt a 17 kérdést soha, de SOHA ne tedd fel egy egyedülállónak.