Cikkek a(z) fit rovatból

Kedvenc sneakereink a Deichmann kollekciójából

Promóciók
Rohangálós hétköznapok, vagy sportosan elegáns csajos szettek, egy szuper sneaker minden outfithez jó választás lehet.

Híres nők, akik fittyet hánytak a hagyományokra és színes ruhában mondták ki a boldogító igent

Sztárok
A legtöbb lány már kiskorában az esküvőjéről álmodozik. Sőt, leginkább arról, hogy milyen habos, hófehér ruhában mondja ki élete párjának az igent.

Ember vagyok, nem nyúl: ezt eszem, ha torkig vagyok a salátákkal

Fitt
Napi ötszöri étkezés, lehetőleg mindben legyen zöldség. Nyomassuk a zöld turmixokat, mert telis tele vannak vitaminokkal. De mi van akkor, ha úgy érzed, képtelen vagy ránézni a rukkolára, a brokkolira - és kiver a víz a salátáktól?

5 dolog, amit 35 éves koromra megtanultam a testem edzéséről

Fitt
Vajon ugyanúgy oda teszi magát egy tizenéves, mint egy lassan negyvenéves az edzésben? Szerintem korántsem, persze most nem élsportról beszélek. Közel 30 év sportolás után 35 éves koromra jutottam el oda, hogyan kell jól okosan és élvezetesen edzeni - nekem a következők nagyon beválnak!

Hogya Regina: Nekem a futás a belső béke

Fitt
Nem sztáredző, hanem edző, aki sztároknak segít megszeretni a mozgás örömét. Tóth Vera, Király Linda, Szentesi Éva és még közel 25 vendég számít a tanácsaira személyi edzőként, mellette azonban a biciklizés és a futás is komoly szerepet kapnak az életében. Hogya Regina edzőt faggattuk a sportról és arról, mégis mi lehet a titka annak, hogy 25 évesen ilyen komoly karrier áll mögötte.

50 alapdarab, ami nélkül egy igazi nő nem tud élni

Divat
Neked vajon mennyi van meg a stílusos nők kötelező listájából?

Erős hátfájás gyötör? A következő jógafajta segít a gyógyulásban!

Fitt
A jóga több, mint mozgásforma: amellett, hogy erősít, ellazít, nyújt és formál, mentálisan is fantasztikus hatásai vannak. A hát erősítésére és a gerinc egészségének megőrzésére kiváló a jóga, különösen az egyik fajtája!

Aktív, kreatív és karcsú szeretnél lenni? Akkor kelj korán!

Fitt
A baglyok táborát erősíted a pacsirtáké helyett? Akkor sajnos van egy rossz hírünk: a szervezetünk bizony koránkelésre lett kitalálva – még, ha sokszor máshogy is érezzük. Mutatjuk, miért érdemes korán kelni.

Holofit: új dimenzió az edzőtermi világban

Promóciók
Hiába a sokféle konditermi gép, néha monotonnak, unalmasnak érzi az edzőtermi tréninget? Szeretné becsalogatni az edzőterembe elkényelmesedett barátját, párját, kamasz gyermekét? Nyitott az új technológiákra? Bővítené konditerme szolgáltatásainak körét? Ha igen, akkor Önnek találták ki Holofit Go-t! A Holofit Go VR szemüveggel olyan varázslatos helyszínekre is eljuthat, mint az Antarktisz vagy a Szaturnusz. Különleges igazi vagy éppen képzeletbeli tájakon sportolhat, több mint 100-féle edzési opció közül választhat. Az élmény virtuális, de az eredmény nagyon is valós!

Most őszintén: te hány hibát követsz el a legtipikusabb futóbakikból?

Fitt
Gyakran elbliccelt keresztedzések, túledzés, a pihenőnap kihagyása - és ez még csak néhány a legtipikusabb futóbakikból. Mindegy, hogy tavaly, vagy azelőtt te is elkövetted őket vagy sem, ideje a jövőre koncentrálni: idén csináld másként, és hagyd magad mögött a rossz szokásokat. A Runner's World.com tavalyi felméréséből kiderül, hogy a következők a legtipikusabb futóbakik: nálad mennyi van fent a listán?

6 dolog, amit veszélyes csinálnod, amikor nyilvános wifit használsz

Életmód
A nyilvános wifi hálózatok nem mindig olyan biztonságosak, mint gondolnád. De ha ezt a néhány egyszerű szabályt betartod, nem lehet baj.

Száraz Dénes: Nekem a futás a gondolatmentesség

Fitt
Lehetett volna országúti kerékpárversenyző, ám végül a színészet mellett tette le a voksát, viszont a sportok iránti szerelme sosem múlt el. Túl van 5 maratonon, 2 Ironmanen, heti 8-10 órát edz a munkái mellett, és jó időbe telt számára, mire megtanulta elfogadni, hogy ne a profikhoz hasonlítsa magát. Száraz Dénest kérdeztük a futásról.

A dietetikus szerint az alábbi 10 szénhidrátot lehet enni, ha fogyni szeretnél

Fitt
A szénhidrát jó ideje nincs már tiltólistán, pláne azoknál, akik kőkeményen edzenek. Ha viszont leadnál pár kilót, érdemes még kiemeltebben figyelned arra, melyek a legoptimálisabb verziók a szervezeted számára!

Életed legelső futására készülsz? Vannak dolgok, amiket NE hagyj figyelmen kívül!

Fitt
Mindig van egy ELSŐ - és bár a futás az egyik legegyszerűbb edzésforma, lehet, hogy te csak most gondoltál arra, hogy belevágsz, úgy igazán. Ám ahelyett, hogy felveszed a sportcipődet és nekiindulsz, érdemes kicsit rákészülni a dologra, hogy igazi sikerélményed legyen!

Van, amit minden nap tudnánk enni: a szakértők szerint az alábbiak lesznek 2020 szuperételei

Fitt
A szuperétel kifejezés évek óta nagyon trendi: ezek nem csak az Instagramon mutatnak remekül, hanem általában tényleg tápanyagdúsak, menő velük fogyókúrázni. A dietetikusok - és persze az internet népe minden évben újabb és újabb fogásokat illet a "szuperétel" kifejezéssel - mutatjuk is, idén melyek lesznek a hozzáértők szerint a legdivatosabb falatok.

23 street style inspiráció az utolsó téli hónapra – kopizd le a legtrendibb híres embereket!

Divat
Meríts ötletet a divatdiktátor celebek szettjeiből!

Kerüld el a legtipikusabb sí és snowboard sérüléseket!

Fitt
A sí vagy snowboard balesetek esélye nem csak akkor magas, ha gyakran űzöd ezeket a sportokat - az egy hetes utazás alatt is könnyű balesetet szenvedni. Figyelj a következőkre, és ha lehet, kerüld el a legtipikusabb sérüléseket!

Költséghatékonyan is követheted a vegán étrendet, ha betartod a következőket!

Fitt
A növényi alapú étrendet drágának tartod a rengeteg zöldség és gyümölcs miatt? Pedig a hús az, ami általában a legkomolyabb tétel az étkezésekben, és bár a gyümölcsök és zöldségek között is vannak drágák, pláne télen, ne az anyagiak miatt ne kezdj bele a vegán étrendbe. Van jópár tipp és szabály, amiket ha betartasz, vegánként még spórolhatsz is!

Szabó Győző: Nekem a futás a körforgás, a mozgás, a továbblépés

Sztárok
A magyar színész életében a kezdetektől szerepet játszik a futás: alföldi gyermekként nem egyszer futotta végig a napjait, később pedig ez volt az egyik dolog, ami segített számára kigyógyulni a függőségeiből. Nem csoda, ha örökké hálás lesz szenvedélyének, amit azóta is szinte minden nap űz.

Aki nemcsak A szürke ötven árnyalatában öltözködik jól - Dakota Johnson stílusától még mi is megőrülünk

Divat
Don Johnson és Melanie Griffith lánya, Dakota pár éve még az ismeretlen színésznők táborát erősítette. Mára viszont nem csak az A-listás színésznők között tartják számon, hanem igazi stílusikonként is.

Végre belevágsz az erősítő edzésekbe? 7 edzőtermi tipp kezdőknek

Fitt
A futás mellett végre rászánod magad az erősítésre, mert szeretnéd javítani a teljesítményedet? Jól teszed, ha viszont a terem új terep számodra, akkor érdemes odafigyelned pár dologra, amik segítenek abban, hogy minden flottul menjen.

Céljaid vannak a futással? Tréningezd magad mentálisan is!

Fitt
Ha szeretnél valamit elérni az edzéssel, akkor nem elég csak a testet erősíteni. A rengeteg futóedzés, keresztedzés, nyújtás és regenerálódás mellett mentálisan is erősnek kell lenned, ha fejlődni szeretnél. Erin Mielzynski kanadai alpesisí világbajnok tippjei következnek.

Hosszabb kihagyás után végre újra futsz? Tartsd be az alapszabályokat!

Fitt
Egy komoly sérülés miatt sokáig nem edzettél? Netán egyszerűen csak téged is utolért a kiégés, és semmi kedved nem volt jó ideje futni? Ha eldöntötted, hogy visszatérsz a futáshoz, érdemes okosan csinálni - tartsd be a következő szabályokat!

Kórházi ágyából posztolt fotót a fiatal színész: nagy műtét vár a Stranger Things főszereplőjére

Sztárok
A 17 éves színész a kórházi szobából posztolt egy szelfit, hogy ezzel is felhívja az emberek figyelmét erre a rendellenességre.

Ónodi Eszter: Nekem a futás a testi és a szellemi feltöltődés

Fitt
Hazánk egyik legsikeresebb színésznője nem azért edz, hogy minden alkalommal megdönthesse a saját rekordjait: számára a futás jelenti azt a kikapcsolódást, a meditációt, amire igazán szüksége van az igen pörgős hétköznapokban. Ónodi Esztert faggattuk a futásról.