Cikkek a(z) egész rovatból

A lábad állapota árulkodik az egészségedről: figyelj a jelekre!

Egészség
Az egészségedről sokat elárul az, hogy milyen problémákat tapasztalsz a lábaidban. Ha gyakran tapasztalsz görcsöket, a körmöd színe megváltozott, vagy folyton hidegek a végtagjaid, azok mind fontos dolgot előjeleznek meg.

Ha jót akarsz magadnak, az alábbi fokhagymásvaj-receptet te is elkészíted!

Egészség
A fokhagymás vajat nagyon könnyű összedobni, és ha előre betárazol belőle egy-két adaggal, akkor pillanatok alatt feldobhatod vele a legegyszerűbb fogásokat is. Úgyis mondhatnám: kis energiabefektetés neked, de óriási löket az ételeidnek!

A ketogén diéta 6 veszélye szakértők szerint

Fitt
Úton-útfélen a ketogén diétáról hallani, amely, ha szigorúan tartják, valóban hozzásegíthet a fogyáshoz. De megalapozott, fenntartható diétáról van szó vagy csak egy újabb extrém fogyimódszerről? A orvosok, dietetikusok véleménye sem egybehangzó. Íme legfontosabb kockázati tényezők:

Alvást segítő növények a levendulán túl, amiket érdemes beszerezned

Életmód
Nincs rosszabb annál, mint amikor nehezen megy az elalvás, vagy ha végre valahára álomba merülünk, az éjszaka közepén egyszercsak felriadunk és képtelenek vagyunk visszaaludni. Ha magunkat nem is tudjuk egykönnyen álomba ringatni, szerencsére léteznek olyan növények, amelyek megteszik ezt helyettünk.

A főtt kukorica kalóriatartalma nem kevés, de kit érdekel, ha finom?

Egészség
Hiába gondolnánk azt, hogy a kukorica egy zöldségféle, nyilván óriásit tévednénk, hiszen a gabonafélék csoportját erősíti, következésképpen jóval magasabb az energiatartalma is, mint azt elsőre gondolnánk.

Ezek a legnépszerűbb babanevek 2018-ban

Életmód
Egészen új, különlegesen hangzó nevek is helyet kaptak a 2018-ban legnépszerűbb babanevek listáján, de néhány klasszikus is szerepel rajta.

Reszelt citromhéj: ízesíts vele minél több ételt!

Egészség
A reszelt citromhéjat süteményekbe keverve használják a legtöbben, hogy friss ízt adjon neki. Azonban a reszelt citromhéj nem csak finom, hanem nagyon egészséges is! Érdemes salátaöntetekhez, halakhoz és minél több ételhez felhasználnod, amihez illik! Meg is mutatjuk, miért!

4 nyári trend, ami farmerral párosítva bármikor ütős lehet

Divat
A farmer a gardróbunk egyik alapdarabja, hiszen nem csak bármelyik évszakban megállja a helyét, de egyúttal szinte bármelyik trenddel szuperül össze lehet párosítani.

Egyszer már sikerült NEM híznom a nyaraláson – elmondom, hogyan

Fitt
Ha nyaralás, akkor ott a pihenés, sok program, meleg, napsütés, és egy csomó szuper élmény – na meg persze a hízás is! Hiszen, ki akarná (tudná) visszafogni magát, amikor egy olyan helyen van, ahol új ízeket lehet megkóstolni, esetleg a reggeli svédasztal telis-tele van mindenféle finomsággal? És, ha ez az egy-két hét van az évben, amikor tényleg rendesen kikapcsolódsz hosszabb ideig, akkor miért ne élveznéd azt ki maximálisan?

Selena Gomez nyári szettje minden alkathoz tökéletes választás

Divat
Selena Gomez ismét brillírozott. A sztár két év nem látogatott el egyetlen filmpremierre sem, most viszont kivételt tett, erre az alkalomra pedig egészen észbontó szettet választott.

Menstruációs görcs: az alvópóz, ami csökkenti a fájdalmat

Egészség
A menstruációs görcsök csökkentésére rengeteg különböző módszer létezik, ám a gyógyszeren kívül alvás közben más nem nagyon segít. Viszont szakértők szerint az egyik alvópóz hatásos lehet a görcsök és az erős vérzés csökkentésére.

Ariana Grande nagyon megható okból tetováltatott

Sztárok
Az egészen biztos, hogy Ariana Grande nagyon szerelmes Pete Davidsonba. Ezt most egy tetoválással is bebizonyította, a rajongók pedig olvadoznak.

A kalória nem a barátod? Akkor a dinnye az lesz!

Egészség
Ha nyár, akkor görögdinnye, érdemes tehát kihasználnod a szezont és annyit enned belőle amennyit csak bírsz! Egyrészt mert baromi jól hidratál, másrészt mert szuperegészséges, harmadrészt mert a dinnye kalóriatartalma szinte elenyésző.

Megmutatjuk, hogyan főzz otthon és spórolj pénzt nyáron

Életmód
Nyaralást terveztek vagy már túl is vagytok rajta? A gyerekek szinte egész nyáron táborozni fognak? Elromlott az autótok, a hűtőtök és egyéb nem várt kiadások szakadtak a nyakatokba, vagy csak szeretnél félretenni egy kis pénzt?

Mutasd meg, ki vagy! Bemutatkozott a THOMAS SABO 2018. őszi-téli Rebel at heart kollekciója

Promóciók
Megérkezett a 2018. őszi-téli Rebel at heart kollekció egymásra rétegzett ékszerkompozíciókkal, és kifejező szimbólumokkal. Az új szezonban a THOMAS SABO a márka hagyományait eleveníti fel egyedi, mégis könnyen variálható gyűrűk, nyakláncok és karkötők széles választékával, melyekkel viselőjük teljes egészében kifejezheti személyiségét. Fókuszban a fekete 925-ös sterling silver, a bőr és a márka egyedi, érzékletes formavilága.

Sophie Turner új frizurájáról mindenkinek ugyanaz jutott eszébe

Sztárok
Sophie Turnert már megszokhattad vörös hajjal, pedig a színésznőnek eredetileg szőke tincsei vannak. Most viszont egészen új árnyalatot vállalt be!

10 film, amiért a főszereplők őrületes dolgot vállaltak be

Sztárok
Egyes filmszerepekre a színészek rengeteget készülnek, és az élethű alakítások miatt képesek akár egészen új dolgokat kipróbálni.

7 jel, hogy nem vagy gluténérzékeny, de a glutén nem a barátod

Egészség
Avagy mi a különbség a glutérzékenység és gluténintolerancia között? A glutén elsőszámú közellenség mostanában, és sokan akkor is lemondanak róla divatból, ha a szervezetük tökéletesen fel tudja dolgozni. Viszont ott van az a csoport is, akik ugyan nem szenvednek diagnosztizált érzékenységben, mégsem tesz jót a szervezetük számára. De honnan tudhatod meg, hogy te hova tartozol?

Hányan fertőzöttek? Puskás Peti és Kárpáti Rebeka letesztelte magát

JoyTV
Sokan titkolják, mások nem tudnak róla, hogy hepatitis C vírussal fertőzöttek. Most ismert szülő-gyerek párosok emlékeit és egészségét tesztelték egy friss kampányban.

8 étel, amit jobb, ha nem eszel éhgyomorra

Egészség
Akár ébredés után azonnal reggelizel akár kicsivel később, fontos, hogy tisztában legyél azokkal az ételekkel, amelyeket érdemes reggelire fogyasztanod és amiket jobb lenne elkerülnöd üres gyomorral.

4 dolog, amit soha ne fogyassz a menstruáció alatt

Egészség
A menstruáció előtt és alatt sok nő küzd különféle problémákkal, mint a puffadás, lassabb emésztés és hasonlók. De a pattanások vagy a fáradékonyság is nagyon zavaró tünet lehet, amiket a hormonjaid játéka okozhat. Viszont ezen tüneteket te is erősíthetsz bizonyos ételek fogyasztásával.

Drew Barrymore vallomása: meghökkentő módon állt bosszút exén

Sztárok
Drew Barrymore ma már boldog anyuka, és nemrég ismerkedni kezdett valakivel, de a 90-es években még egészen máshogy gondolkodott. Olyannyira, hogy egyik exén meglepő bosszút állt.

4 szuper tipp, hogy szép legyen a hónaljad

Egészség
A nyári időszakban különösen fontos, hogy nagyfokú figyelmet fordítsunk a hónaljunkra, ehhez pedig ma már rengeteg szuper házi praktika is létezik!

Nagy visszatérő! A fülbevaló, ami mindenki kedvence 2018 nyarán

Divat
A 2000-es években hordtuk utoljára rendíthetetlenül, aztán a trend annyira elkopott, hogy azt hittük, hogy sosem jött vissza a divatba. De tévedtünk. Készülj, újra visszatérnek a karika fülbevalók!

Így változik meg az arcbőröd, ha hosszú ideig csak 6 órát alszol

Egészség
Gondoltad volna, hogy akár annak is jelentős következményei lehetnek, ha két órával később fekszel le aludni, és csak hat órát tudsz pihenni? Most kutatók megmutatták, mi történik, ha huzamosabb ideig alszol keveset.