Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

#JOYPOWER - Hallassuk együtt a hangunk!

#JOYPOWER - Hallassuk együtt a hangunk!
Facebook
Twitter
Pinterest
Áprilisi lapszámunk témája a feminizmus, ezért is hoztuk létre a JOYPOWER rovatot a JOY.hu-n, hogy az olvasottakkal kapcsolatos élményeiteket és véleményeiteket megoszthassátok itt, velünk, JOY-lányokkal, hallasuk együtt a hangunk!

Tegye fel a kezét, akit ért már megkülönböztetés, inzultus, bármilyen negatív sztereotípia csak azért, mert nő! Hogy pontosan mire gondolok? Na jó, íme egy példa. Nemrég részt vettem az egyik autós cég sajtótájékoztatóján. Egy ilyen eseményen többségében pasik vannak, az egyik oda is jött hozzám, érdeklődött melyik laptól vagyok. Beszélgettünk pár szót, aztán elbúcsúztam, mondtam neki, sietek vissza a szerkesztőségbe, sok még a dolgom. - Ja igen, képzelem mennyire nehéz lehet tesztelni a körömlakkokat meg a szájfényeket, cipőket próbálgatni és recepteket cserélgetni. Megköszöntem neki, hogy ilyen elismerően nyilatkozott a munkámról, aztán ott hagytam. Vagy íme egy másik gyöngyszem. Legutóbb a szokásos éves nőgyógyászati vizsgálaton a következő kérdést tette fel nekem a méregdrága magánrendelő orvosa: Mondja csak, miért nem arra használja a méhét, amire való? Miért nem szül már gyereket? Bevallom, hirtelen azt sem tudtam, mit válaszoljak, annyira ledöbbentem. Kellett hozzá pár perc mire, összeszedtem magam és visszakérdeztem, vajon honnan veszi a bátorságot, hogy ilyen dolgokat számon kérjen rajtam? Szerinte mostanában a nőket folyton figyelmeztetni kell arra, hogy azt csinálják, ami a dolguk. A riposztját hallva már egyéb vágyam sem volt, mint elhagyni a rendelőt a lehető leggyorsabban, és soha vissza nem térni oda.
Ha te is kerültél már hasonló helyzetbe, érezted már ezt a tehetetlen dühöt, megalázottságot, akkor ez a lapszámunk pont neked szól. És tovább megyek. Nem akarunk csak a levegőbe beszélni, hallatni akarjuk a hangunkat és azt szeretnénk elérni, hogy egyenlő tisztelettel bánjanak velünk. Gyere és csatlakozz hozzánk te is JOY POWER oldalunkon, meséld el a sztorid, mondd el a véleményed, együtt erősebbek, többek vagyunk.

- írja főszerkesztőnk, Balogh Edina az áprilisi szám beköszönőjében.

Íme, itt a lehetőség, hogy ti is elmondjátok, ami bánt, ami rosszul esett, de talán azt gondoltátok, nem számít, nem fontos, mindenkivel megesik...tegyünk azért, hogy ez ne legyen természetes!

Ebben a rovatban csupa kemény csaj történetét fogjuk bemutatni, meséld el te is a sajátodat!

Ért már azért megkülönböztetés, inzultus vagy bármilyen negatív élmény, mert nő vagy? Meséld el!

Teljes neved*
E-mail címed*
Fájl feltöltése*
*
*
Sikeres jelentkezés! Köszönjük, hogy részt veszel pályázatunkon!

Az általad küldött történetet közzé tesszük a JOY.hu-n, a neveddel vagy kérésedre álnévvel ellátva. Hagyd, hogy mások is tanuljanak a történetedből!

Eddigi történeteink, tőletek:

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Kép

A szakértők elárulják, milyen vibrátort kéne beszerezned, ha még soha nem vettél

Magyarország első, kifejezetten nőknek szóló szexshopja, a Lib Women's store tulajdonosai, Jani-Téglásy Lili és Dobó Nagy Fanni segítenek neked elsőre jót választani!