Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A kedvenc híres embered elárulja, melyik parfüm illik hozzád a legjobban

A kedvenc híres embered elárulja, melyik parfüm illik hozzád a legjobban
Facebook
Twitter
Pinterest
Gondoltad volna, hogy simán ki lehet matekozni, hogy melyik illat a neked való, az alapján, hogy melyik sztárcsaj a favoritod?

Már csak azért is megéri várni a fénysebességgel közelgő Joy Beauty & Fit napokra, mert a szeretett kuponjaidat (akár 50%-os kedvezményekkel) most teljesen ingyen vehetek igénybe! Idén a középpontban a szépség és az egészség áll, úgyhogy nem feledkezhetünk meg a parfümök fontosságáról sem, ami ugyanolyan szerves része a beauty rutinnak, mint egy jól megválasztott alapozó vagy hidratáló krém.

Már csak az a kérdés, hogy hogy kéne kiválasztanod a tökéletes parfümöt, igaz? Mondd el, melyik sztár áll a személyiségedhez a legközelebb, és máris eláruljuk a választ!

Élénk, fiatalos – Gigi Hadid

Ha utálsz unatkozni és a sportos cuccok teszik ki a ruhatárad legnagyobb részét, akkor hasonló mentalitású vagy, mint a gyönyörű szupermodell (és friss kismama), Gigi Hadid. Ehhez hűen a sztárcsaj kedvenc illata egy igazán friss és üdítő darab, ami tuti, hogy a te kedvenced is lesz első szaglásra!

Nőies, játékos – Selena Gomez

Selena Gomez mindent megtestesít, amitől egy nő igazán nő, hiszen az elegáns, díva énje mellett jól tudjuk, hogy egy hihetetlenül vicces, jófej fiatal csaj is egyben. Ha picit is magadra ismertél, akkor imádni fogod Sel all time favorite illatát, ami tökéletesen illik a személyiségéhez.

Szexi, érzéki – Kylie Jenner

Nem meglepő, hogy a legkisebb Jenner lány minden porcikájából árad a szexualitás. Ha belépsz egy helyiségbe, és minden tekintet rögtön rád szegeződik, akkor te is rendelkezel ugyanazzal a szuperképességel, amivel Kylie. Ehhez pedig egy igazán érzéki illat illik, ebben ugye egyetértünk?

Kifinomult, élettel teli – Lily Collins

Ha imádod az Emily Párizsban sztárját, akkor valószínűleg sok közös tulajdonságotok van Lilyvel. A gyönyörű sztár hihetetlenül finom, franciás stílussal és személyiséggel rendelkezik, amiből persze a humor és a kalandvágy sem hiányozhat! Ha magadra ismertél, akkor mondhatni egyértelmű, hogy melyik illattal lehetsz valóban önmagad!

Ellenállhatatlan, cuki – Ariana Grande

Ari egyszerre szexi és kislányos, ha pedig benned is nagy százalékban megtalálható ez a kombó, akkor érdemes ellesned az énekesnő beauty trükkjeit. Parfümben imádja az édes és virágillatokat, ami még jobban felerősíti az amúgy is erős egyéniségét.

Modern, magabiztos – Zendaya

Zendaya jött, látott és győzött, hiszen ő az elmúlt évek egyik legnagyobb durranása, ez pedig nagyban köszönhető a letaglózó, elképesztően friss és modern személyiségének. Ő aztán tényleg tudja, hogy mit és hogyan akar, ha pedig ez egy kicsit is illik rád, akkor imádni fogod a színésznő kedvenc illatát!

Az egyre súlyosbodó járványügyi helyzetre, illetve a már hatályba lépett védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. III.5. Kormányrendeletbe foglalt korlátozásokra tekintettel most kiemelten fontos, hogy az eddigieknél is jelentősebb mértékben vigyázzunk egymásra. Minden kedves olvasónkat arra biztatunk, hogy vásárlásaikat lehetőség szerint online úton bonyolítsák, válasszák az érintkezésmentes kiszállítást, illetve minimalizálják a személyes megjelenést igénylő szolgáltatások igénybevételét, ezzel is csökkentve a szociális érintkezést és növelve annak esélyét, hogy a vírus okozta veszélyhelyzet mielőbb megszűnik így a hatályba léptetett korlátozások fenntartása is indokolatlanná válik.

Galéria / 6 kép

Királynők és hercegnék kedvenc parfümjei

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.