Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Hercegnő stílusra fel! 3 trükk, hogy olyan fenséges legyen a frizurád, mint a Bridgerton szereplőinek

Hercegnő stílusra fel! 3 trükk, hogy olyan fenséges legyen a frizurád, mint a Bridgerton szereplőinek
Facebook
Twitter
Pinterest
Most őszintén, ki ne akarna olyan fürtöket, mint amilyen Daphné Bridgertonnak van?

Most már tényleg nem kell sokat várni, és már itt is lesznek a Joy Beauty & Fit napok, aminek a keretében most teljesen ingyen juthatsz hozzá a kedvenc kuponjaidhoz (akár 50%-os kedvezményekről van szó!), hát nem szuper? A főszerepben most a szépség és az egészség lesz, ennek részeként pedig most a frizurák világába ássuk bele magunkat kicsit, persze csak azért, hogy a legjobb tippeket hozzuk el neked!

Ugye te is odavagy a Bridgertonért, és már minimum kétszer pörgetted végig az egész évadot? Jó, persze ebben nagy szerepet játszik Regé-Jean Page felsőteste is, de valljuk be, egyszerűen imádjuk a 19. századi stílust, amiben a sorozat szereplői tündökölnek. Egy hercegnő kezdő szett alapkelléke 2021-ben pedig egyértelműen a hajsütő, és még szerencse, hogy a Joy Beauty & Fit napokon kedvezményesen juthatsz hozzá pár szuper hajformázó termékhez!

Konty + kicsi loknik

Biztos neked is feltűnt, hogy Daphné Bridgerton sokszor hordta a haját feltűzve, vagy kontyban vagy pedig olyan lófarokban, amiben egészen kis méretű loknik voltak. A készítőknek egyébként Audrey Hepburn kinézete volt az inspirációjuk, méghozzá a Háború és Béke című filmben látott look, a két színésznő képét egymás mellé téve pedig láthatjuk, hogy tényleg kísérteties a hasonlóság. A pici, szinte már göndör fürtöket egy egészen vékony hajsütővassal tudod a legjobban elkészíteni, ha pedig teljesen lemásolnád Daphné frizkóját, akkor a frufrudat is nyugodtan besütheted!

Kép

Félig feltűzött copf

Most már nem csak azért hatalmas divat a félig feltűzött copf, mert Ariana Grande pár éve trendivé tette, ugyanis itt van a Bridgerton változat, ami elegánsabb és persze hercegnősebb. A fent maradt copfot fond be vagy süsd be egy vékonyabb hajsütővel, a lenti hajat pedig egy közepesen vastag hajsütővel nagy tincsenként csavard fel függőleges irányba, hogy a végeredmény királylányosabb legyen.

Laza hullámok + kiegészítők

Ugye te is imádtad Daphné húgát, Eloise-t, aki igazi badass módjára megy szembe az 1800-as évek társadalmi normálival? Persze a személyiségén kívül mi a haját is nagyon bírjuk, főleg azért, mert hihetetlenül egyszerűen el lehet készíteni! Eloise sokszor hord a hajában valamilyen pasztell színű kiegészítőt (általában szalagot), ami hihetetlenül feldobja az összhatást. Mielőtt beletennél egy cuki fehér szalagot a hajadba, előtte egy vastag hajsütővel csinálj néhány laza hullámot a tökéletes végeredményért.

Az egyre súlyosbodó járványügyi helyzetre, illetve a már hatályba lépett védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. III.5. Kormányrendeletbe foglalt korlátozásokra tekintettel most kiemelten fontos, hogy az eddigieknél is jelentősebb mértékben vigyázzunk egymásra. Minden kedves olvasónkat arra biztatunk, hogy vásárlásaikat lehetőség szerint online úton bonyolítsák, válasszák az érintkezésmentes kiszállítást, illetve minimalizálják a személyes megjelenést igénylő szolgáltatások igénybevételét, ezzel is csökkentve a szociális érintkezést és növelve annak esélyét, hogy a vírus okozta veszélyhelyzet mielőbb megszűnik így a hatályba léptetett korlátozások fenntartása is indokolatlanná válik.

Galéria / 12 kép

Erre a Bridgerton-karakterre hasonlítasz a csillagjegyed alapján

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

3 étel, aminek fogyasztásával megakadályozhatod a pattanások kialakulását: eláruljuk, mi az az anti-akné diéta!

Az anti-akné diétának köszönhetően szebb lehet a bőröd, mint valaha, ráadásul nem kell lemondanod a finom ételekről!

Kép

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Kép

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Akkor és most: Ennyit változott Justin Bieber, mióta 15 évesen berobbant a köztudatba

Mintha csak tegnap lett volna, hogy Justin Bieber szupersztárrá avanzsált.

Kép

6 egyszerű trükk, hogy sokkal kevesebb legyen a vízszámlád: ezreket spórolhatsz!

Ezekre az egyszerű trükkökre szinte senki nem gondol, pedig egy kis tudatossággal sok vizet lehet spórolni, ami nem csak neked jó, hanem az egész világnak is.