Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Heti horoszkóp április 8-14.: a Bikákat a párjuk kedves gesztusokkal halmozza el, a Rákoknak érdemes kitartóbban küzdeniük a céljaik eléréséért

Heti horoszkóp április 8-14.: a Bikákat a párjuk kedves gesztusokkal halmozza el, a Rákoknak érdemes kitartóbban küzdeniük a céljaik eléréséért
A nap cikke

4 csillagjegy, aki meg fog gazdagodni a közeljövőben

Az asztrológusok szerint egy különösen varázslatos és szerencsés időszak előtt áll néhány csillagjegy!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 2.: az Ikrek rátermettségüket bizonyíthatják, a Mérlegek bizalmával visszaél egy bizonyos személy

A hét második felében is izgalmas üzenetek várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Megtudhatod, ki az őrangyalod a csillagjegyed szerint: ebben fog segíteni neked életed során

Tudtad, hogy személyes őrangyalod van? Az őrangyalok az égi segítőink, akik mindig a mellettünk állnak, védelmeznek és támogatnak minket az életünk során. És mostantól még könnyebb megtalálni a tiedet! A csillagjegyed alapján ugyanis felfedezheted, hogy ki az őrangyalod, és milyen tulajdonságokkal rendelkezik.

Olvasd el!

A szakértők felfedik: ezt teszi az agyaddal, ha TV-n alszol (el)

Sokan azt gondolják, nem számít, megy-e a háttérben a TV éjszaka vagy sem, de igenis óriási hatással van az agyunkra.

Olvasd el!

Az 5 legjobb fehérítő fogkrém a fogorvosok szerint

Azért jó ha tudod, hogy ezek a termékek nem helyettesíthetik a fogorvosok által végzett professzionális kezeléseket, de a felületi foltok kezelésében hatékonyan segíthetnek.

Olvasd el!

Újabb sokk: Vilmos herceg elárulta, miért szakított Katalin hercegnével

A brit királyi családhoz közel álló fotós, Arthur Edwards elárulta, miért döntött úgy a trónörökös, hogy pontot tesz a kapcsolata végére szerelmével.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

HETI HOROSZKÓP ÁPRILIS 8-14.

KOS (március 21-április 20)

Sokszor hajlamos vagy előre inni a medve bőrére, mintegy teljesen biztosra véve a győzelmet egy-egy ügyben még akkor is, amikor a táv felénél sem tartasz. Ez a hozzáállás azonban az előtted álló héten nagy csalódást okozhat, hisz miután világgá kürtölöd a sikeredet, utána dugába dől az egész. Ennek hatására egyszerre vagy dühös és csalódott, hisz elég nagy tétet tettél arra, hogy nem csúszhat hiba a számításodba, valamint fel kell vállalnod, hogy ez most nem sikerült. Drága tanulópénzt fizettél ezúttal, mely legyen örök lecke számodra abban a tekintetben, hogy siker nem mindig garantált még akkor sem, ha minden tőled telhetőt megteszel érte. Igyekezz tehát máskor nagyobb alázattal és szerénységgel hozzáállni egy-egy ügyhöz és csak a dobogó tetején kibontani azt a bizonyos pezsgőt. Hidd el, ez a hozzáállás sokkal kifizetődőbb lesz!

BIKA (április 21-május 20)

Az előtted álló héten számodra is kissé meglepő módon a párod kedves gesztusokkal halmoz el, amire azért sem számítottál, mert az utóbbi időben ez valahogy hiányzott a kapcsolatotokból. Ezt talán a szerelmed is belátta és mivel szeret annyira, ezért elhatározta, hogy újra beizzítja a kialvóban lévő parazsat közöttetek, mely roppant szívet melengető számodra. Ez is azt bizonyítja, hogy fontos vagy számára, azt azonban ne feledd, hogy egy kapcsolat bizony két emberen múlik, melynek életbentartásáért bizony neked is tenned kell. Épp ezért igyekezz te is egy kis romantikát csempészni a mindennapokba, hisz fontos a másik félnek is éreznie, hogy fontos számodra!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy tűnik, az általad elvégzett alapos munka az, ami beérik az előtted álló héten, melynek nyomán olyasfajta elismerésben részesülhetsz, amire álmodban sem mertél gondolni, ennek ellenére mégis kézzel foghatóvá válik. Rendkívüli büszkeséggel tölt el az a tudat, hogy megérte annyi energiát belefektetned, hogy az idődet nem kímélve dolgoztál, hisz ez most bőséggel fizetődik ki. Arra azért érdemes ügyelned, hogy el ne szállj túlságosan a siker mámorában, hisz azért a folyamatban lévő feladatokat teljesítened kell, hogy pont azok tekintetében ne ess hasra!

RÁK (június 22-július 22)

Általában véve abszolút hajlamos vagy arra, hogy ha bármiben kudarcot vallasz, akkor egyszerűen hátat fordíts az adott helyzetnek, feladd a küzdelmet és elsétálj a helyszínről. Azt azonban te is beláthatod, hogy ezzel a hozzáállással vajmi kevés esélyed van arra, hogy valódi sikereket zsebelhess be, ezáltal pozitív visszaigazolásokkal gazdagodj. Amennyiben tehát szeretnél a célszalagot átszakítva a dobogó tetején állni, abban az esetben érdemes sokkal kitartóbbnak lenned, hisz ellenkező esetben minden alakalommal feladod majd és elveszed magadtól a lehetőséget, hogy élményeket és tapasztalatokat gyűjts!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az előtted álló héten olyannyira feltornyosulnak a feladatok, hogy kétségbeesésedben azt sem tudod, mihez nyúlj elsőként. Bármilyen nehéz is azonban, mégis próbálj összeszedett maradni, ne engedd, hogy pánik vehesse át feletted az uralmat, végy egy mély levegőt és igyekezz egyfajta prioritási sorrend mentén megoldani egyiket a másik után, így amennyiben elég hatékonyan tudsz működni, abban az esetben még az is lehet, hogy a feladatok nagy részével végzel és talán másra is jut időd. Igyekezz pihenni, kikapcsolódni, amikor csak tudsz, hiszen kimerülten nem lehet mégsem produktívan dolgozni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az előtted álló hét valahogy a megérzéseké, olyasféle dolgokat sejtesz ugyanis előre, amelyeket rajtad kívül senki más nem lát. Ez a különleges képesség lehetőséget teremt számodra, hogy még azelőtt küszöböld ki az esetlegesen felmerülő problémákat, mielőtt bármiképp fejfájást okozhatnának neked. Magad sem érted, mi az oka annak, hogy ennyi spiritualitás vesz körül, mégis roppant büszke vagy magadra, hisz egy kicsit sikerül visszaigazolást nyerned arról, hogy vannak olyan erők, amelyek időnként befolyásolják az életed akár pozitív, akár negatív irányban. Érdekes, kicsit misztikus, de mindenképp lényeges tulajdonságod tör tehát fel a felszín alól.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az előtted álló héten fura helyzetbe kerülsz, feldühít ugyanis egy hozzád közelálló személy makacssága, akit egyszerűen nem tudsz rábeszélni arra, hogy engedjen egy kicsit az elveiből egy harmadik személlyel történt konfliktushelyzet okán. Pontosan tudod ugyanis, hogy nincs igaza az illetőnek, így csupán azon múlik a dolog, hogy ő hajlandó-e kompromisszumot kötni, ám valahogy minden próbálkozással falakba ütközöl. Nincs más hátra tehát, mint kiszállnod a békebíró szerepéből, ne akarj folyton két tűz között arra vigyázni, hogy meg ne égesd magad, éld ehelyett a saját életedet és bízd a Sorsra, hogy majd rendezi kettejük kapcsolatát!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, egy bizonyos ügy tekintetében kissé beragadtál a mocsárba, nem tudsz továbblépni, csak állsz és figyeled, ahogy lassan lejjebb ereszkedsz benne. Mivel azonban ennél sokkal több van benned, épp ezért az előtted álló héten szívd fel magad és ne hagyd, hogy a természet ereje legyőzzön, inkább addig próbálj cselekedni, amíg van benned elegendő szufla. Szedd össze tehát magad, adj bele anyait-apait, hisz nem tudhatod, hogy mit hoz a holnap és vajon lesz-e e még lehetőséged arra, hogy változtass. Ne késlekedj, indulj el az úton!

NYILAS (november 23-december 21)

Igyekszel a saját elképzeléseid szerint elvégezni egy, a feletteseid által rád bízott feladatot az előtted álló héten, ami abszolút nem a legkönnyebb kategóriából való, épp ezért kaptad te, hisz pontosan tudvalévő, hogy maximalista vagy, aki addig forgatja a kockát, amíg minden szín nem egyezik rajta. Rendkívüli büszkeséggel tölt el az a tudat, hogy téged látnak a legalkalmasabbnak bizonyos akadályok megugrására, ez azonban konfliktushelyzetet is teremthet, hisz mindig lesznek körülötted olyan személyek, akik nem épp a jóindulatukról híresek. Neked nem kell semmiféle rosszakaróval foglalkoznod, csakis a küldetésre koncentrálj annak érdekében, hogy ismét maradéktalan elismerést zsebelhess be! Semmi más nem számít!

BAK (december 22-január 20)

Bár nem minden alakul az elképzeléseid szerint az előtted álló héten, mégis örülsz annak az útvonalnak, amelyre akaratodon kívül tévedhetsz. Rengeteget tanulhatsz ugyanis, érdemes nyitott szemmel járnod tehát és azoktól magadba szívni minden tudást, akik nálad sokkal tapasztaltabbak. Végülis nem így tervezted, ám ha már így alakult, akkor nincs ellenvetésed sem, ami az újdonságokat illeti. Használd ki a pillanatot, hisz holnap könnyen lehet, hogy a téged körülvevő emberek továbbállnak, te pedig csak bolyongsz majd a nagy Semmi közepén tanácstalanul!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az előtted álló héten megosztod valakivel a lelkesedésedet, ám az illető olyannyira letorkoll, hogy elmegy a kedved attól is, hogy továbbmenj az úton. Nem számítottál arra, hogy pont, amikor támogatást vársz valakitől, akkor az illető ilyen mogorván reagál, épp ezért döbbent meg annyira az a reakció, amit kapsz. Persze, lehet, hogy nem tetszik neki, amit hall, persze, lehet, hogy ő nem lát annyi fantáziát a dologban, mint te, de magadból kiindulva te például nem tudnál így reagálni. Kissé joggal vagy tehát csalódott, mégse haragudj meg az illetőre, hisz könnyen lehet, hogy bántja valami, hogy kisebb gondja is nagyobb annál, minthogy veled örüljön, épp ezért igyekezz arról biztosítani, hogy bármi az oka ennek a fura reakciónak, neked bármit elmondhat. Te pedig ettől függetlenül egész nyugodtan lehetsz lelkes a téged érintő dolgokban!

HALAK (február 20-március 20)

Annak idején elvállaltál egy feladatot, ami senkinek nem volt ínyére, hisz rengeteg fejfájással és plusz energia ráfordítással jár, épp ezért mostanra már te is megbántad, hisz egyetlen kohéziós erőként viszed a dolgot a hátadon, ezáltal rengetegen érezhetik emiatt komfortosan magukat a rendszerben. Mivel mostanra kissé beleuntál abba, hogy amolyan egy fecskeként igyekszel nyarat csinálni, épp ezért érdemes elgondolkodnod azon, hogy meddig szeretnéd még ezt az akaratlanul rád testált terhet cipelni. Egészen addig biztosan nem fogsz ugyanis tudni felszabadult életet élni, amíg le nem teszed ezt a tonnányi súlyt, így tehát amennyiben készen állsz rá, egyszer, s mindenkorra zárd le a dolgot. Hidd el, senki nem fog ezért megharagudni rád, hisz mások el sem vállalták!

Ha érdekel az asztrológia, akkor nézd meg a JOY Ventilátor podcast legújabb adását, aminek középpontjában a csillagjegyek voltak:

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

A D-vitamin-túladagolás veszélyei: sok egészségügyi problémát okozhat!

A D-vitamin elengedhetetlen a szervezetünk számára, de mint minden más tápanyag esetében, fontos odafigyelni a megfelelő adagolásra. Azonban kevesen gondolnák, hogy a D-vitamin túladagolása is veszélyes lehet. Ezért fontos tudni, hogy milyen tünetek utalhatnak arra, hogy esetleg túl sok D-vitamint szedünk, valamint hogyan lehet megelőzni a túladagolást.

Kép

10 frizura, ami a legszebb nőket is elcsúfíthatja - 2024-ben ezek már teljesen elavultak!

Idén több kedvenc frizuratrendünk vált elavulttá, bár az is igaz, hogy a listán akad néhány előnytelen fazon is, amiért nem kár...

Kép

6 egykor imádott sztár a 2000-es évekből, aki nyom nélkül eltűnt

Ők volt a 2000-es évek legnagyobb hírességei. Hová tűnhettek?

Kép

5 trendi lapos talpú cipő, amire a sztárok lecserélték a magas sarkút

Ezeket a cipőtrendeket kedvelik a sztárok a tavaszi-nyári időszakban.

Kép

8 sztárpasi, akivel Selena Gomez randizott az elmúlt 15 évben

Nem Justin Bieber volt az egyetlen, aki elrabolta a szívét!

Kép

Valami újat néznél? Ezek az elmúlt 2 év legjobb romantikus vígjátékai

Ha ezúttal valami újdonságra vágysz, nem a klasszikusokra, ezek a romantikus vígjátékok tökéletesek lesznek!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!