Green stiletto

Joy és a deichmann közös blogja

Online shop

Válaszd ki mit szeretnél keresni!

  • Márkák
  • Csoportok
  • Termék kategóriák
  • Méret

Női cipők

Fedezd fel most

Gyerek cipők

Fedezd fel most

Trendblog

by Deichmann

Így válts kisebb táskára

Pinterest
Így válts kisebb táskára
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Kíméld meg a vállaidat!

Mind imádtuk az oversized trendet, mert azt jelentette, hogy elfér minden holmink egy táskában. Aztán rájöttünk, hogy ha elfér, akkor bizony bele is tesszük. És jött a fájós hát, az elferdült gerinc és a messziről felismerhető vörös csík a vállunkon. Ha te is bűnös vagy ebben, segítünk leszokni!

gif

Először is, szerezz be egy keresztpántos táskát

Minden ott kezdődik, hogy ha fizikai képtelenség a fél életedet belepakolni, akkor el tudsz kezdeni szelektálni. Ráadásul sokkal szabadabban is tudsz mozogni egy ilyen táskával, mert nem kell félned, hogy lecsúszik a pántja.

Ez a háromszínű táska tökéletes a legtöbb szetthez:

Nézd meg a Deichmann kínálatát!

Ürítsd ki a pénztárcádat

Bizony, mind rettegünk ettől a feladattól, pedig nagyon hasznos háromhavonta kikukázni a már lejárt bizonylatokat, tagságikártyákat és bevásárlólistákat, a vékonyabb, esetleg kisebbre cserélt pénztárca rengeteg helyet szabadít fel!

Szerezz be egy névjegykártyatartót

Ha azért tartasz akkora pénztárcát, mint egy féltégla, mert tele van névjegykártyákkal, szerezz be nekik egy elegáns tokot. Kevésbé gyűrődnek, átláthatóbbak, ráadásul hétvégén, nyaraláson és amikor biztosan nem lesz rájuk szükséged, otthon tudod hagyni. Tedd a kulcsod mellé, hogy hétfőn ne felejtsd el újra visszatenni. De azt is megteheted, hogy ebben tartod a bankkártyádat (persze akkor nem feltétlen hagyhatod otthon hétvégén), így ha elveszne vagy ellopnák a pénztárcádat sem vagy teljesen meglőve.

Szűkítsd le a neszesszered tartalmát

Nem hiszem el, hogy valaha is raktál fel napközben még egy adag szempillafestéket, jól sejtem? Mindent, ami nem létszükséglet, hagyj otthon vagy cserélj sokkal kisebb kiszerelésre. Szerintünk ezek a legfontosabbak a tartalék neszesszerben.

Szelektálj

Néz végig egyenként a tárgyakat, amiket naponta magaddal hurcolsz és tedd fel a kérdést, hogy hasznos-e és ha igen, mennyire gyakran használod valójában. Válj meg a plüssállatos kulcstartódtól, vagy a másodikféle törlőkendőtől. Legyen elég 1-2 toll és egy tízes csomag zsebkendő.

Válassz minden elektronikai kiegészítőből kicsit

Kapható már bankkártyaméretű tataléktöltő és kicsire összehajtogatható zajszűrő fülhallgató, ahogyan nagy, figurás telefontokra sincs szükséged.

Áldozatokkal fog járni, de sokkal szabadabbnak érzed majd magad!

A kereséshez kezdj el gépelni!