Meggy
A cseresznyével szemben magasabb a szerves savtartalma, így hozzájárul a hatékony méregtelenítéshez, kiváló antioxidáns, és nem utolsó sorban savanykás íze miatt sokoldalú alapanyag. Frissen nem áll el sokáig, így érdemes fagyasztani, vagy befőttként eltenni, hogy az évben bármikor tudj belőle falatozni. Zabkásához, tejberizshez szuper választás, de magozott formában a reggeli smoothie is még finomabb lesz vele!
Bebizonyítjuk, hogy a Balaton tavasszal is menő! Erre indulj, ha a magyar tengernél jársz!
Szerencsére az utóbbi időben már tényleg kezd megdőlni az a tévhit, hogy csak a főszezonban, azaz a nyári melegben érdemes ellátogatnod a Balatonhoz. Bár a víz hőmérséklete még sokak számára biztosan nem érte el az ideális szintet, adunk pár ötletet, amelyekkel biztosan meghozzuk a kedveteket, hogy mihamarabb felfedezzétek a Balcsi környékét!