1
/
6
Éttermek és bárok
Dr. Boris Lushniak, egy baltimore-i egészségügyi egyetem igazgatója szerint ez az elsőszámú hely, ahol fertőződhetünk a koronavírussal. "Sajnos mióta kinyitottak a bárok, fiatalok nagy tömegét láthatjuk gyülekezni, mintha nem éreznék, hogy a COVID-19 még mindig probléma" - nyilatkozta a külföldi RD magazinnak. Szerinte az, hogy zárt térben vannak sokan, érintkeznek egymással, nincs távolságtartás, ráadásul esznek-isznak (vagy egy szórakozóhelyen még buliznak is) növeli a COVID-fertőzés kockázatát, oltástól függetlenül.
Dr. Boris Lushniak, egy baltimore-i egészségügyi egyetem igazgatója szerint ez az elsőszámú hely, ahol fertőződhetünk a koronavírussal. "Sajnos mióta kinyitottak a bárok, fiatalok nagy tömegét láthatjuk gyülekezni, mintha nem éreznék, hogy a COVID-19 még mindig probléma" - nyilatkozta a külföldi RD magazinnak. Szerinte az, hogy zárt térben vannak sokan, érintkeznek egymással, nincs távolságtartás, ráadásul esznek-isznak (vagy egy szórakozóhelyen még buliznak is) növeli a COVID-fertőzés kockázatát, oltástól függetlenül.
Életmód
2024. május 4.
6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat
Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.
Sztárok
2024. május 4.
Sztárok
2024. május 4.
Önismeret
2024. május 4.
Életmód
2024. május 4.
Életmód
2024. május 3.
10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást
Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.