Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Viccből csináltam egy DNS-tesztet, de lesokkolódtam, amikor rájöttem egy hatalmas családi titokra

Viccből csináltam egy DNS-tesztet, de lesokkolódtam, amikor rájöttem egy hatalmas családi titokra
A nap cikke

Napi horoszkóp február 24.: a Szüzek befektetett energiái megtérülni látszanak, a Nyilasok önmagukra is szánhatnak végre egy kis időt

A hétvége is tartogat számodra bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

"Titkon összejöttem a főnökömmel, de ami ezután történt, arra legvadabb álmaimban sem számítottam" - Magyar nők meséltek munkahelyi románcaikról

Mi történik, ha munkahelyi románcba bonyolódsz, ráadásul a főnököd a másik fél? Magyar nők mesélték el nekünk saját tapasztalataikat.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek rengeteg pénz hullik az ölébe február végén

Ők lesznek a szerencsések a hónap végén, akik egy kis extra összeghez is jutnak a fizetés mellett.

Olvasd el!

9 sztár, akinek a halálán soha nem fogjuk túltenni magunkat

A halál önmagában is szomorú, de amikor túl korán vagy túl értelmetlenül történik, még fájdalmasabb.

Olvasd el!

6 mindennapi szokás, amit a bőrgyógyászok messziről elkerülnek: ronthatják a bőr egészségét

Néhány ártatlannak tűnő szokás bizony nagyban ronthat a bőröd egészségén. Ezeket érdemes elkerülnöd!

Olvasd el!

Megérkezett az év legelső tízmilliószoros napja: 13 dolog, amit érdemes megtenned ezen a napon, hogy minden kívánságod valóra váljon

Varázslatos dolgok várhatóak, ugyanis hihetetlenül ritka, hogy egy napon van telihold és tízmilliószoros nap is!

Facebook
Twitter
Pinterest
Elképesztő sztori terjed a neten, vajon te hogy reagálnál hasonló helyzetben?

Az utóbbi években nagyon népszerűvé váltak a különböző DNS-tesztek, amik megmondják, hogy honnan származol és milyen vér csörgedezik az ereidben. Ezeket bárki könnyen beszerezheti a netről, majd miután megrendelte és megkapta őket, a használati utasítás alapján mintát kell gyűjteni egy fiolába és azt visszaküldeni elemzésre. Majd egy újabb körrel megvárni az eredményeket. Így tett nemrég egy neve elhallgatását kérő illető is, akinek a Bright Side írta meg a történetét, amivel sokkolta nemcsak saját magát, de a netezőket is.

„A DNS teszt felkapottsága miatt apa és én úgy döntöttünk, hogy teszünk egy próbát viccből. Néhány napja kaptuk meg az eredményt, így meg is néztem azt a rész, ami az egyezést mutatta. Az áll benne, hogy apával féltestvérek lehetünk csak, ugyanis mindössze 29,2%-ban egyezik a DNS-ünk. Ez lehetetlen!”

A srác hozzátette, hogy mindez azért is furcsa, mert ugyanahhoz a haplocsoporthoz tartoznak, azaz közös őseik vannak.

„Az unokatestvérem is elvégezte a tesztet és kiderült, hogy 24,6% egyezés áll fenn kettőnk esetében, így őt féltestvéremként emlegette a teszt. Pedig az unokatestvérek között csupán 12%-os egyezésnek kellene csupán fennállnia.”

A férfit nem hagyta nyugodni az eredmény, így szakértőhöz fordult, ahol kiderült, hogy az eredmény nem lehet fals, az egyetlen logikus magyarázat, ami maradt, hogy

valójában az unokatestvére apja az ő biológiai apja is.

„Szinte téglaként nehezedett rám a súly, és egyfajta veszteséget éreztem. Órákig ültem lesokkolódva a szobámban egyedül. Aztán dühös lettem, válaszokat akartam, és csak egyetlen ember tudta megadni nekem ezeket.”

A férfi persze azonnal az anyjához fordult, aki üzletasszonyként dolgozik és folyton úton van. A nő semmit sem tudott a DNS-tesztről, ráadásul épp otthon sem volt, amikor elvégezték azt. Mivel a nő folyton dolgozott, ezért a srácot lényegében az apja nevelte fel, így extra rosszul esett neki az, hogy kiderült, nem is ő a biológiai édesapja. Természetesen az anyját szembesítette az igazsággal, elmondta neki, hogy tudja, hogy viszonya volt az apja testvérével:

„Mindent elmondtam neki arról, milyen eredmény született... Az anyám földhöz vágta magát, sírni kezdett és könyörgött, hogy ne mondjam el az apámnak. Otthagytam, visszamentem a szobámba és felhívtam az unokatestvéremet és elmeséltem neki a történteket. Ordítva tette le a telefont. Amikor apa hazajött, berontott a szobámba és megkérdezte, hogy mi folyik itt. Neki is mindent elmeséltem. Nem mondott semmit, csak kiment és becsukta maga mögött az ajtót.”

Ezután totális káosz vette kezdetét: megjelentek a nagyszülők, akik mindent tudni akartak, ahogy a keresztszülők is. A két apa csaknem verekedni kezdett.

„Tudom, hogy nem én vagyok a hibás, de miattam derült ki a dolog. Ez nem történt volna meg, ha a szülinapomra kapott pénzt másra költöm. De a másik felem örül, hogy kiderült az igazság. Félek kimenni a szobámból, csak apámat hallom zokogni. Darabokra hullott az életem.”

Ezek egészen elképesztő sztorik:

Galéria / 3 kép

Pasik elárulták a legőrültebb megcsalós sztorijukat, aminek a végén a szeretőjüket választották

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Megkérdeztük! A mesterséges intelligencia szerint így néz ki egy tökéletes nappali

Nincs olyan, hogy tökéletes nappali, mindenkinek más tetszik! Most megmutatjuk, hogy a mesterséges intelligenciának milyen az ízlése!

Kép

10 élelmiszer, amit ne fogyassz éhgyomorra: sokuk egészséges, de nem reggelire!

Köztudott tény, hogy éhgyomorra nem jó ötlet frissen facsart gyümölcsleveket inni. Azonban nem ezek az egyetlen élelmiszerek, amelyeket nem szabad éhgyomorra fogyasztani!

Kép

10 sorozat, amit meg kell nézned, ha imádtad a True Detective hangulatát

A kritikusok szerint a True Detective legújabb évada méltó folytatása a népszerű sorozatnak. Ám ha úgy érzed, hogy még több misztikumra vágysz akkor semmiképpen se hagyd ki sorozatajánlókat!

Kép

8 sokkoló titok Griselda Blancoról, ami kimaradt a sorozatból

A nő, akitől még Pablo Escobar is félt! Ő Griselda Blanco, akinek életéről készítettek most egy minisorozatot. Megmutatjuk azokat a kegyetlen részleteket, amiket az alkotók kihagytak a történetből!

Kép

9 sztár, akinek a halálán soha nem fogjuk túltenni magunkat

A halál önmagában is szomorú, de amikor túl korán vagy túl értelmetlenül történik, még fájdalmasabb.

Kép

A nagy kérdés, amit senki sem ért: Miért néznek ki az Y-generációsok sokkal fiatalabbnak a koruknál?

A gyertyák a tortádon már évek óta hármassal kezdődnek, mégis, alig vannak, akik elhiszik, hogy már rég elmúltál húsz? A millenniálisokkal ez gyakrabban megesik, mint hinnéd!