Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Óda az egyberészes fürdőruháért, avagy miért fogod te is imádni ezt a fazont!

Óda az egyberészes fürdőruháért, avagy miért fogod te is imádni ezt a fazont!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az egyberészes fürdőruhák manapság egyre nagyobb teret nyernek, és szerencsére már nem csak a sportolók vizes uniformisaként él a köztudatban.

A nagy számban egyrészesben strandoló celebeknek hála az utóbbi években újra megnőtt ezen fazon sikere. A nők szépen lassan kezdenek átlépni azon a vonalon, amik mögé a photoshop csalóka trükkjei szorították őket.

Hosszútávon sokkal jövedelmezőbb az, ha elfogadod magad teljes valódban és elégedett vagy azzal, amit a tükörbe nézve látsz. A kisugárzásodat pedig a "jól érzem magam a bőrömben" gondolat táplálja, ha pedig ez megvan akkor sokkal bátrabban közelítesz majd olyan darabok felé, amiket pár éve egész biztosan nem mertél volna felvenni.

Kép
forrás: pinterest.com

Szóval, miért is jó az egyberészes darab?

Nem egy új keletű fazonról van szó, hiszen Hollywood legendás csillagai is már ilyenben strandoltak az 50-es években. Jó-jó tudjuk, hogy egy aprócska bikini látványa minden férfit felcsigáz, de ezen esetben a szexi (vagy szexibb?) faktort pont a "lefedettség" titokzatossága adja. Arról nem is beszélve, hogy manapság annyiféle szabásvonal közül válogathatunk, hogy vétek lenne nem beruházni egy ilyen darabra.

A szavak után pedig jöjjenek a képek....

Nézd meg a galériánkat>8 kép
Óda az egyberészes fürdőruháért, avagy miért fogod te is imádni ezt a fazont!

Te már beszereztél egy ilyen csobbanós viseletet?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!